33479
-
#28631 ezt olvasd el -
#28630 Akkor jó a Rizstől már herótom van :D -
center86 #28629 Szóját, esetleg tofut eszik valaki? Tapasztalatok, vélemények? -
#28628 olaj nélkül. -
#28627 Mondom ilyenben
http://divat-trend.info/wp-content/uploads/2009/04/tefal-actifry.jpg
Bocsi a másik 2ért :D -
ilyenben :D -
#28625 Igen arra ilyenben szoktam sütnyi. -
Neoncsoves #28624 a főtt krumpli jó. azt hittem a sült hasábburgonyára gondoltál :) -
#28623 A krumplival nincs gond, szálkásításnál még jól is jöhet, mert kevesebb szénhidráttartalmú mint a rizs, csak nem mindegy hogy készíted el.
A sült krumplival az a gond, hogy olajos... (tepsiben, olaj nélkül készítve viszont jó) -
#28622 A testépítők fogyasztanak keményítős szénhidrátokat is, amilyen a burgonya, a zabpehely, a barna rizs és a teljes kiőrlésű kenyér vagy tészta, illetve zöldségeket, salátákat, valamint omega-3 zsírsavakban gazdag olajokat, például lenmagolajat. -
#28621 Uzsonna (15:00)
350 gramm steak
Egy pohár tej.
Két nagy szem burgonya
200 gramm brokkoli. -
#28620 Pedig kezdd el :D
Héjában sült krumplit meg főtt krumplit ajánlottak testépítő oldalon. -
Neoncsoves #28619 szokj rá a rizsre mert a sültkrumpli szar. nem állok neki magyarázni... -
#28618 Sűtt kompri Rizs helyett jó? :D
Azt meg tudom enni egy nap háromszor is de a rizst kizárt dolog. -
#28617 Havi 1x simán belefér az ilyen :) (szerintem még 3 hetente se gáz) -
Succor #28616 Ne aggódj semmi nem fog történni ha most nem BCAA-ra költötted a pénzed...
Kajálj továbbra is jól és fejlődeni fogsz,nyugodtan ihatsz néha ha jól esik :D
-
Neoncsoves #28615 szerintem gáz, mert az erre elbaszott pénzből simán vehettem volna BCAA-t... :D
Na mindegy, lehetett volna máshogy is csinálni, de ez van :) -
Succor #28614 Mért lenne szégyen?
Ha jól esett akkor "egészségedre" :)
Nem kell önmegtartóztató életmódot élni, ha néha elszalad velünk a ló, hát Istenem... -
Neoncsoves #28613 Tudom, hogy szégyen meg minden, de kurvára bekúrtam, így szombaton szerintem semmit nem csinálok, de vasárnap elkezdhetem semmi akadálya a dolgoknak. "Csirkegolyó gyúrós módra" dologgal kezdem szerintem. annyi, hogy kókuszzsír helyett sima olajjal/zsírral fogom csinálni... -
#28612 Felőlem alregek is írhatnak, ha értelmeset posztolnak. De az, hogy valaki nem ír hónapokon keresztül, aztán ideokád egy olyat, hogy nem bírom a stílusod, meg privát üzeneteket írogatnak fenyegetőzve, trollkodik, kötözködik, az túl megy egy határon. Csak az vegye fel, akinek inge.
Neoncsöves --> hétvégén remélem elkezded a Builder Gastro recepteket, engem érdekel nagyon a végeredmény, fényképekkel természetesen. -
#28611 ennyi én befejeztem, anno a különc megkért, hogy keltsük a feszkót itt, mert arra ágaskodik neki, de már nem vagyok hajlandó rá -
#28610 -
#28609 szoktam olvasgatni a topikot,de most úgy éreztem hozzá is kell szólnom a dolgokhoz.bizonyos időszakokban a topik tényleg arról szól,amiről kellen,aztán Különc nevezetű felhasználó bizonyos időközönként megjelenik és vele együtt jönnek a trollok is(haverjai,alregei mindegy)
és ahogy észreveszem,a gyanúsítgatásokban és rágalmazásokban ő jár az élen...na mindegy
gondoltam hasznos lehet egy olyan ember véleménye,aki csak figyeli a topikot -
#28608 Na igen. Ebbe pont ez az érdekes , amióta különc újra "színrelépett" milyen érdekes elszaporodtak a fogyatékosok itt, meg az alregek. Ezen azért elkéne gondolkozni.
-
#28607 jó nincs is több kérdésemXD -
#28606 amit belinkeltem,az szerintem eldöntötte a vitánkat.
ezek amiket pedig felsoroltál,nem az én alregeim. -
#28605 elég beteges dolog ki be jelentkezni
egyszer hungary egyszer meg különc reggel írni:/
azok poruljartal alregjei
tessék
egyébként ez a magas trollkodás amit te csinálsz
juhász joci, rhdk, szmegma
ezt nevezem
én legalább 1 saját regemmmel írkálok
de azért ez már durva amit művelsz:D:D -
#28604 ennél több nem hiszem, hogy kell (ha kéred kielemzem) -
#28603 Ja é elnézést kérek a többiektől jazzytől, Vaxitól, Rogertől stb..de elég unalmas , hogy már írni se lehet ide mert jön ez a majom különc és engem gyanusít itt az ő saját regeivel. -
#28602 Egyébként kéne már egy modi, legalább kibaszna innen téged a sok szar alregeddel együtt. -
#28601 Miről beszélsz te szerencsétlen hungary27. Még egyszer nem voltam bannolva. És már kurvára unom a gyanusítgatásaitokat bassza meg. Egyszer nem írtam ide alreggel te majom. Csinálod itt feszkót a hungarys meg a többi alregeiddel baszom anyád. -
#28600 Egyszer már kaptál bant az ámokfutásodért a topikban, kell még egy? -
#28599 -
#28598 ja ez lemaradt
XD -
#28597 inkább a tied mellé kéne
te különc féreg, nemlepne meg te lennél juhász joci,rhdk,succor,szmegma stb...
baszom azt a gitár nyakadat
-
#28596 majd odaírjuk a neved mellé őket xd -
#28595 -
#28594 pff ugyanmááár :D -
#28593 :D:D
jó sorry csak muszáj volt:D:D
remélem nincs harag:D -
#28592 jaa nem :D pestre küldött a cégem a hétre.. csillaghegyről mentem, mármint inkább az árpád-hídtól :)