33479
12316971501353788406.png
  • hungary27
    ezt olvasd el
  • Attila8805
    Akkor jó a Rizstől már herótom van :D
  • center86
    Szóját, esetleg tofut eszik valaki? Tapasztalatok, vélemények?
  • csuszi
    olaj nélkül.
  • Attila8805
    Mondom ilyenben
    http://divat-trend.info/wp-content/uploads/2009/04/tefal-actifry.jpg

Bocsi a másik 2ért :D
  • Attila8805

ilyenben :D
  • Attila8805
    Igen arra ilyenben szoktam sütnyi.
  • Neoncsoves
    a főtt krumpli jó. azt hittem a sült hasábburgonyára gondoltál :)
  • Prince of Máté
    A krumplival nincs gond, szálkásításnál még jól is jöhet, mert kevesebb szénhidráttartalmú mint a rizs, csak nem mindegy hogy készíted el.
    A sült krumplival az a gond, hogy olajos... (tepsiben, olaj nélkül készítve viszont jó)
  • Attila8805
    A testépítők fogyasztanak keményítős szénhidrátokat is, amilyen a burgonya, a zabpehely, a barna rizs és a teljes kiőrlésű kenyér vagy tészta, illetve zöldségeket, salátákat, valamint omega-3 zsírsavakban gazdag olajokat, például lenmagolajat.
  • Attila8805
    Uzsonna (15:00)

350 gramm steak
    Egy pohár tej.
    Két nagy szem burgonya
    200 gramm brokkoli.
  • Attila8805
    Pedig kezdd el :D
    Héjában sült krumplit meg főtt krumplit ajánlottak testépítő oldalon.
  • Neoncsoves
    szokj rá a rizsre mert a sültkrumpli szar. nem állok neki magyarázni...
  • Attila8805
    Sűtt kompri Rizs helyett jó? :D
    Azt meg tudom enni egy nap háromszor is de a rizst kizárt dolog.
  • Prince of Máté
    Havi 1x simán belefér az ilyen :) (szerintem még 3 hetente se gáz)
  • Succor
    Ne aggódj semmi nem fog történni ha most nem BCAA-ra költötted a pénzed...
    Kajálj továbbra is jól és fejlődeni fogsz,nyugodtan ihatsz néha ha jól esik :D

• Neoncsoves
    szerintem gáz, mert az erre elbaszott pénzből simán vehettem volna BCAA-t... :D

Na mindegy, lehetett volna máshogy is csinálni, de ez van :)
  • Succor
    Mért lenne szégyen?
    Ha jól esett akkor "egészségedre" :)

Nem kell önmegtartóztató életmódot élni, ha néha elszalad velünk a ló, hát Istenem...
  • Neoncsoves
    Tudom, hogy szégyen meg minden, de kurvára bekúrtam, így szombaton szerintem semmit nem csinálok, de vasárnap elkezdhetem semmi akadálya a dolgoknak. "Csirkegolyó gyúrós módra" dologgal kezdem szerintem. annyi, hogy kókuszzsír helyett sima olajjal/zsírral fogom csinálni...
  • Roger6
    Felőlem alregek is írhatnak, ha értelmeset posztolnak. De az, hogy valaki nem ír hónapokon keresztül, aztán ideokád egy olyat, hogy nem bírom a stílusod, meg privát üzeneteket írogatnak fenyegetőzve, trollkodik, kötözködik, az túl megy egy határon. Csak az vegye fel, akinek inge.

Neoncsöves --> hétvégén remélem elkezded a Builder Gastro recepteket, engem érdekel nagyon a végeredmény, fényképekkel természetesen.
  • UltraZord
    ennyi én befejeztem, anno a különc megkért, hogy keltsük a feszkót itt, mert arra ágaskodik neki, de már nem vagyok hajlandó rá
  • shaba23 #28610
  • gerling88
    szoktam olvasgatni a topikot,de most úgy éreztem hozzá is kell szólnom a dolgokhoz.bizonyos időszakokban a topik tényleg arról szól,amiről kellen,aztán Különc nevezetű felhasználó bizonyos időközönként megjelenik és vele együtt jönnek a trollok is(haverjai,alregei mindegy)
    és ahogy észreveszem,a gyanúsítgatásokban és rágalmazásokban ő jár az élen...na mindegy
    gondoltam hasznos lehet egy olyan ember véleménye,aki csak figyeli a topikot
  • Effe88
    Na igen. Ebbe pont ez az érdekes , amióta különc újra "színrelépett" milyen érdekes elszaporodtak a fogyatékosok itt, meg az alregek. Ezen azért elkéne gondolkozni.
  • Effe88
    jó nincs is több kérdésemXD
  • JuHaSz JoCi
    amit belinkeltem,az szerintem eldöntötte a vitánkat.
    ezek amiket pedig felsoroltál,nem az én alregeim.
  • Effe88
    elég beteges dolog ki be jelentkezni
    egyszer hungary egyszer meg különc reggel írni:/

azok poruljartal alregjei
    tessék

egyébként ez a magas trollkodás amit te csinálsz
    juhász joci, rhdk, szmegma
    ezt nevezem

én legalább 1 saját regemmmel írkálok
    de azért ez már durva amit művelsz:D:D
  • hungary27
    ennél több nem hiszem, hogy kell (ha kéred kielemzem)
  • Effe88
    Ja é elnézést kérek a többiektől jazzytől, Vaxitól, Rogertől stb..de elég unalmas , hogy már írni se lehet ide mert jön ez a majom különc és engem gyanusít itt az ő saját regeivel.
  • Effe88
    Egyébként kéne már egy modi, legalább kibaszna innen téged a sok szar alregeddel együtt.
  • Effe88
    Miről beszélsz te szerencsétlen hungary27. Még egyszer nem voltam bannolva. És már kurvára unom a gyanusítgatásaitokat bassza meg. Egyszer nem írtam ide alreggel te majom. Csinálod itt feszkót a hungarys meg a többi alregeiddel baszom anyád.
  • Különc
    Egyszer már kaptál bant az ámokfutásodért a topikban, kell még egy?
  • Effe88
  • Effe88
    ja ez lemaradt
    XD
  • Effe88
    inkább a tied mellé kéne
    te különc féreg, nemlepne meg te lennél juhász joci,rhdk,succor,szmegma stb...
    baszom azt a gitár nyakadat
  • hungary27
    majd odaírjuk a neved mellé őket xd
  • Breki33
  • Vaxi
    pff ugyanmááár :D
  • Effe88
    :D:D
    jó sorry csak muszáj volt:D:D
    remélem nincs harag:D
  • Vaxi
    jaa nem :D pestre küldött a cégem a hétre.. csillaghegyről mentem, mármint inkább az árpád-hídtól :)