Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oliwwer
kár hogy nincs hsz szerkesztés,

off:

furcsáltam is hogy tetszik, mert általában a világos bõrû lányok tetszenek :S

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

Banneros csajnak sokkal szebb az arca.

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

hungary27
én megelégednék vele is
oliwwer
a fekvõtámaszos
oliwwer
nekem kell az a csaj
csuszi
"mész megint spicliskedni a modikhoz?
gooooooooo"

nem csalódtam. ez az életed mi? :DD
oviban meg isiben is rohangáltál a tanítónénihez hogy brrüühhüü azt mondta rám hogy balfasz? :D
<#eljen><#puszi> :DD

MJ rulz Pink Team The Only One

csuszi
valóban, az az érdemi hozzászólás per hónap a manustól, hogy beírja hogy jazzyKE hisztizett meg részlehajló volt.
de egy seggfej vagyok hogy én meg itt segítek másoknak :(
miért nem tolod te is pm-ben mint a barátaid hogy kussoljak? :DDD

ja és nyavalyogni nem én nyavalyogtam, nekem megfelel a szituáció, az van a hg helyen akit kedvelek, nem én rinyáltam agyba fõbe modi topicban.
akkor ki is a nyavalygós hisztis kurva? :D
szükségesebbek a te magasröptû hozzászólásaid.
igaz mínuszos láma? :D
mész megint spicliskedni a modikhoz?
gooooooooo

Effe88
de ez szerintem senkit nem érdekel
elírtam sorry

Effe88
fölösleges ez a nyavalygás
megkérdezte hol a banner és válaszolt rá UltraZord

de ezek szerintem senkit nem érdekel, hogy hány pm-t kaptál meg kitõl
szükségtelenek ezek a hsz-ek
de lehet tévedek és a többieket érdekli...

csuszi
ééésss az elsõ érdemi hozzászólás a részedrõl :D - mióta is? hetek? hónapok?
nem, nem edzésrõl, nem, nem kajáról, nem, nem segítségnyújtás.
na mínuszolj kutyus, oszt go. :DD
ultrazordka. így kell? hozzáteszünk egy kicsinyítõjelzõt, és azzal menõ vagyok?
jazzyke mi? :D
jaj te balfasz. de jojo, meg effe se felejtsen el mínuszolni, még a végén meghatódnék :(
:DDD

UltraZord
jazzyke hisztibõl leszedte, mert jelentették, hogy részrehajló a topik menedzselésében, és úgy volt, hogy más modit kapunk, de valahogy kihisztizte, hogy maradhasson..bezzeg a bannert nem tette vissza

Köszönöm a válaszokat.

Egyébként hol van a jó csajos banner? :D

csuszi
lehet izomláza, ami miatt a következõ edzés fájna.
meg a mozgás is nehezére esne. átmozgató edzés az elején az okos módi. ráadásul mentálisan is szokni kell a dolgot.
1-2-3 hét alatt el kell érni a végsõ 100%os terhelést. felesleges kiütnie magát az elsõ edzésen, hogy menni alig tudjon.

csuszi
ezt nem felezéssel kell, hanem érzéssel. lehet a felezés túl kevés, vagy túl sok.
simán lemész a terembe, edzel azzal ami jól esik, átmozgató jelleggel. nem kell kimérni a 2 hetet sem, fokozatosan saccra 1 hét után kezded emelni a végsõ határaid felé. nem kell túlmisztifikálni, abba se halnál bele, ha egybõl pörgetnéd 100on, csak izomláz lenne ezerrel. ha megfelelõen bemelegítesz, sérülést nem okozhatsz.
bemelegítesz, aztán mehet a mehet, ahogy érzed. de ne zárd be a lehetõségeid számolgatással.

Jojobaba
ha szabályosan csinálod és jól bemelegítesz elõtte, elméletileg semmi bajod nem lehet :)

Azért feleztem meg a szériát mert nem akartam erõltetni, ez a pár hónap alatt szinte nem sportoltam semmit. :D
Mondjuk az alkaromat éreztem gyengének, a többi az rendbe volt, de 2 hétig a biztonság kedvéért igy edzek :D

Effe88
amennyivel megy annyival csináljad
aztán vissza jön majd az erõ stb...

Jojobaba
Nem bírod, vagy nem akarod erõltetni? Szépen fokozatosan jó visszaszokni persze.

yo,
kb 3-4 hónapja abba hagytam az edzést, és szeretném újra kezdeni.
Ma úgy edzettem hogy ugyan annyi súly, de csak fele annyi széria.
Ez így jó,vagy máshogy kéne?

Nem hinném hogy olyan rossz lenne a szója, én legalábbis jól megvagyok vele. Teszto csökkenést sem okozott nálam szerintem, h mikbõl gondolom hadd ne részletezzem:)

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

hungary27
Hát igen. Egyszer ittam eddig szójás proteint, hát mit mondja az íze nagyon szar. Szerencsére én meg tudom venni a tejsavó koncentrátumot.
Roger6
<#eljen>Csak te kapod, de szerintem mások sok értelmes dolgot (velem együtt) nem tettek hozzá. Így nyilván bántja a szemüket, ha valaki segíteni akar, vagy esetleg ha más véleményen van és azt meg tudja magyarázni értelmesen.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
muhaaahhaaaa hogy a pm-es srácok nagyon tolják, hogy kussoljak.
:D csak engem tüntetnek ki a figyelmükkel? egyem a szívüket, biztos tetszem nekik.
sry guys, hetero cucc van itt. :))

és nem szóróm rá a pénzt kaja helyett...
Úszás heti 2 alkalommal ingyen van a sulinkban, ezért vettem bele!
csuszi
na pont az ilyen cikkek alapján a büdös életben nem ennék szóját.
összegzésképpen azt írja, hogy nem kell félni, elvileg nem gáz.
oszt az egész arról szól, hogy ez a kutatás ezt mondta: bla bla szar. másik meg azt hogy ez nem így van, és labdáznak oda vissza.
most kinek higgyek? nem vagyok kémikus, se nem vezettem le kísérletet. de nekem elég ha egyszer leírják, hogy 2007ben teszto csökkenést figyeltek meg. vagy hogy 2006ban hasnyálmirigy megnagyobbodást. vagy stb stb stb.
én aztán nem kockáztatok, legyen más aki ilyennel szórakozik, én passzolom.

Talán abból, hogy akkor még otthon laktam, mivel írtam hogy másfél éve volt, és akkor is munkából vettem, de most ezeket így nem költhetem magamra, hanem szálásra kell stb...és kurvára nem kifogás, én is megoldást próbálok találni, hogy szûk pénztárcával, hogyan ehetnék a legnormálisabban, ezért agyalok már elég hosszú ideje,hogy hogyan csináljam és ezért is kértem egy kis segítséget...
csuszi
mert szart se ér. lenyomok a torkodon 2500kcal-t folyadékban, vagy csokiban, vagy egészséges kiegyensúlyozott kajában. válassz.
a turmix az kieg. nem fõétel.

hungary27
1. Az íze. Nagyon pocsék, nehezen iható.
2. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_05_106_Szoja.php
Roger6
Ha számít havonta egy ezres, mégis mibõl vetted a focicsukádat, a labdádat, és még sorolhatnám, hogy mi kell a focihoz.

"A vesztesek kifogásokat keresnek, a nyertesek megoldásokat". --> Túl sokszor emlegetem, túl sokan nem akarnak nyerni...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
meg ha számít a pénz, nem úszásra költöd, hanem kajára. kimész a parka oszt futsz ingyen (nagyjából ingyen).
hiit 10-15perc alatt végzel oszt csõ.
ja, az úszás jó. meg a mogyoróolaj is 2rugóért, meg a designer fehérje is, meg a saját masszõr is, ezzel akarok utalni arra, hogy szegény ember azzal fõz ami van. úszás kuka. drága és helyettesíthetõ futással bringával 95%ban. vagyis 100, csak az úszás egészséges cucc, de most ez van.
lehetne még ott hatékonyságot emelni.

Az miért sok? Káros már vagy miért?
Tudjátok nagyon meglepõdtem rajtatok...
lehet, hogy faszság, de ha otthonról alig tudnak támogatni, nekem kell elõ teremteni szinte mindere a pénzt és mellette még tanulni na úgy egy számít szaros 1000 ft is...örülök, ha nektek nincs ilyen problémátok, nekem még van és pont ezért tanulok, hogy ne legyen többé... Koldulni meg
25 a kolesz,havi lebontásban 30 a tandíj, a kaja 30 szintén. EZ már 85 ezer :D és még nem ittam meg egy kólát sem, haza sem mentem egyszer sem.. Úgyhogy sok az az ezres...
* közbe látom, hogy javasoltad a lenmagolaj elhagyást, pontosan erre voltam kíváncsi, hogy akik tõlem jóval többet tudnak az egészrõl mint én, ilyen ötleteket tudnak adni.
csuszi
úú baszdmeg azt el is felejtettem mondani, hogy még ha maradsz is a 6 turmixos szójánál, a 6 turmix akkor is eszeveszetten gáz. még a 3nál is húznám a szemöldököm, nemhogy 6nál...
1-2. a 3 már a karcos kateg.

csuszi
eszembe jutott a táblázatod. inkább lenmagolajon spórold meg azt az ezrest. jobban jársz a barna rizzsel mint a lenmagolajjal.
oszt ha lesz több pénzed jöhet a lenmag meg a mogyoró meg a többi magvas olajos cucc.

csuszi
nem sportol, nem testet épít. csak fogyózik mozgással.
mondjuk az ezres plusz költséget én is inkább hisztinek tartom, ezer helyen repül ki sokkal több.
és itt nem a cigi alkohol buli mozi kombóra gondolok, nem látok át a manus havi költségeire, de nem hiszem el hogy aszkéta. leverek egy kólát oszt hello, vagy egy mozi, vagy egy fagyi, vagy egy szelet csoki, repülnek a százasok ezresek.
de elõfordulhat hogy 10ft-ot is élére állít, van ilyen (csak még nem láttam:))

DarkHorSe
Edzen csak, legalabb odafigyel magara. Mas zsebeben meg nem illik turkalni.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

csuszi
te dolgod, csak tudd a kompromisszumokat.
a szója viszont ellentétben a fehér rizzsel, szar választás.
vannak itt a fórumon akik ezt nem osztják, én túl sok helyrõl olvastam, hallottam, nem jó. és egyet is értek.
a fehér rizs az csak gi és rost szempontjából szar. meg kevésbé egészséges, de nem halsz bele. de a szója, az aztán tényleg kuka...

Prince of Máté
Ez nagy faszság, 950 ft-ot, ha kell 10 perc alatt összekoldulsz az örsön, nehogymár bármit is számítson ennyi pénz...

Roger6
Havonta 950 Ft-os többletet nem engedhetsz meg? Ez nem a te sportod.

950 Ft a különbség, csak hogy ha az embernek kell havi 30at arra költeni, hogy lakjon valahol ( és én még jó helyzetbe vagyok) plusz a könyvek,plusz a tandíj, + még egy csomó minden akkor az a kurva ezres is sok pluszba és ez csak a rizs, ha a csirke adag emelés is hozzá jön pluszba akkor az még 2 ezer. Ezért kell kompromisszumokat kötnöm, mert szeretnék szakítani az eddigi életvitelemmel, de nem dúskálok a pénzben és ha csak 10Ft-ot tudok spróolni egy kg akármi már tripla annyit sétálok ha kell... Ez van, majd ha keresõ képes leszek rendesen, biztos nem fogom sajnálni a + 200 Ft-ot kilónként rizsre...de addig kellenek az alternatívák... Ennyi
csuszi
uhh. a tej tojás kombós fehérjéknek van ám ára, min 6rugo per kg de inkább 8-10.
na azzal vesd össze szépen a szójádat. és még ez sincs közelében a csirkének. semmi nincs...
szvsz lehet jönni a gyors felszívódással, lehet maradi vagyok, de szerintem az edzés utáni kaijában is inkább töltöm a búrám félkg sült csöccsel mint 1 csokis turmixal.
a turmix nálam a kényelmességre jó, meg amikor nincs másra mód, ez olyan szamár ha nincs ló cucc.
meg arra jó ha túróval elkevered vagy máshogy trükközöl, akkár ÉDESSÉGNEK kurva jó, amikor már ki akarsz rabolni egy csokis bótot. na akkor nagyon kafa.

csuszi
az a szójafehérje az pont úgy van, mint minden másban, olcsó húsnak híg a leve.
a 10rugós 4kg szójafehérje az annyit is ér. a legolcsóbb még normális fehérje 4kg min 20ropi. lehet kevesebbért is, de az már szépen hozza a kompromisszumokat.
kezdjük látatlanban azzal hogy szója...van ám borsó is, meg mindenféle. az nem TEJSAVÓFEHÉRJE.
azért olcsó, mert minõségileg is olyan.
napi 150g rizsnél az a különbség forintokban mérhetõ. havi lebontásban te vagy a táblázatos mennyi is? 1-1500ft bukta? cserébe a gi indexe sokkal jobb, nem ejtegeti a vércukrot oszt marod le a bõrt a képedrõl az éhségtõl.

Szia,

természetesen anaerob edzésre gondoltam (azaz súlyzós edzés), csak elírtam :). Az alacsony ch-s testépítõ kajálás tényleg tekinthetõ paleónak, de azért meglehet csinálni úgy is, hogy kevésbé legyen az.
csuszi
ráadásul a weider féle testépítõ biblia asszem a neve azzal kezdi a kaja részt hogy kerüljük a feldolgozott élelmiszereket. még az éttermekben se bízzunk.
van vagy 30 éves az a könyv. paleo ugyanezt mondja. ch le, fehérje fel, ahogy az õskorban. meg ahogy itt is csináljuk.

illetve nem cserélném le, hanem ezzel egészíteném ki
Hát a fehér rizs 175, ahhoz képest azért kilónként 225 Ft nekem elég sok.
Turmix: 1 adag 25 g ( egy mérõ kanál) és ebbõl lenne 6x.
Én egy 4kg-os szója fehérjét néztem ki ( már vagy 20 fórumon végig olvastam és azt írják, hogy jó, sõt két ismerõsõm is ezt szedi 2 éve már és meg vannak elégedve vele) az 11800 Ft, ha 2-t veszek akkor már csak 9900 a 4 kg, ezért cserélném le a csirkére, mert így már olcsóbb.
csuszi
a paleo az az alacsony ch testépítõ diéta. kocc ugyanaz ;) ugyanúgy van paleo böjt és testépítõk is csinálják. speciel én is ezt tolom. napi egy vagy 2 kaja.
az aerobnál a hiit ezerszer többet ér. sokan nem tudják, de a súlyzós edzés tuldajodnképpen hiit.

Én edzés napon (gyúrás délelõtt, hiit délután) csinálom a "kardiót" / funkcionális edzést.
Heti 3 gyúrás, és a két távoli napon a hiit / kardió stb.
Az arányt idõvel meg is tudod fordítani (3 állóképességi edzés, 2 gyúrás a céljaid függvényében), de a diéta alatt szerintem jobb a nagyobb hangsúlyt az aerob edzésre fordítani.

Egyébként nekem a szálkásításhoz jobban bejött a paleó táplálkozás 18/6 órás böjttel mint az alacsony ch-s testépítõ kajálás.