Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem, köszi a válaszod. Egyébként most hagytam abba a diétázást, de mivel picit vékonynak érzem magam (pocak mondjuk van, de úgy az alkatomat vékonynak találom) elkezdtem tömegnövelni. Holnap megyek le terembe edzeni, gondoltam berendelek vitaminokat, egyelõre ezeket néztem ki (gerincmûtétem volt, értsd: 2 fémmel majdnem végig le van rögzítve a gerincoszlopom, csavarokkal a csigolyákba bele van fogatva, ebbõl az okból kifolyólag nem árthat nekem a kalcium gazdag életmód):

Scitec Calcium-Magnesium (100 tab.)
Mega Daily One Plus (120 tab.)
Scitec Omega 3
Scitec C-1100

kezdésnek ennek elégnek kéne lennie, gondolom 😊

Január elején voltam 78kg ("kiszáradva"), 80kg körül vizesedve, jelenleg 82kg körül pörgök, a sót megpróbálom elhagyni az étrendembõl illetve átálltam napi 500g csirkemell, 150g rizsre. reggelire leküldök 100g zabpelyhet, illetve a vacsorámat kiegészítem 3db tojással.

szeretnék fejlõdni picit, sportosabb alkatot elérni, meg amennyire lehetséges azt a pocakot elhagyni (bár ahhoz diétáznom kéne megint és megmondom õszintén: meguntam 😄 3 hónapot végigdiétáztam aztán Karácsonykor elkezdtem hízni így január óta hagyom a fenébe inkább)

poruljartal
multi pro mellé kell még szedni valami vitamint, ha már itt tartunk?

Tyler1
Önmagában nem fog észrevehetõen nagy zsírcsökkenést produkálni, ki lehet vele egészíteni a diétát, de nem ez az elsõ. Én mindenképpen aminót ajánlanék elsõsorban, mert a jó diéta+kardió mindenképpen mossa majd a felesleget, viszont az elkerülhetetlen izomveszteséget célszerû minimálisra csökkenteni.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Mit gondoltok errõl a termékrõl? Szálkásítós idõszakra megéri rá beruházni?

oliwwer
Én is ilyet eszek, napi 3-4 szem
Üdv!

Amennyiben veszek Omega 3 kapszulát, akkor olívaolajat fogyasztani mellé "felesleges" nem? Mármint ugyanúgy telítetlen zsírsav mind a 2 és ha költséghatékonyságra megyünk, akkor elég az egyik a kettõ közül igaz?

csuszi
ja

MJ rulz Pink Team The Only One

Prince of Máté
Az jó, de azt meg pont most vonták be a forgalomból, újradolgozott verziót adnak ki belõle.

hungary27
mega daily one
Prince of Máté
Effe88
Én EZT! ajánlom.

csuszi
biotech

Prince of Máté
Milyen olcsóbb, de nem szar multivitamint ajánlanátok?
Eddig multi prót szedtem, de most nincs arra pénz :/
2000-2500 ft környékén kéne.

Lenne 1 felhívásom: Nemrég vki linkelte az astartestraining nevû blogot. Ránéztem, és látom hogy már 2 poszt is az általam itt említett Brooks Kubikkal, és módszereivel foglalkozik. Félreértés ne essék, nem haragszom. Csak kérném, ha a blog szerzõje köztünk van, vállalja magát(nem muszáj nyilvánosan, privátban is lehet). Teljes mértékben diszkréten kezelem a nevét, és ígérem, a hozzájárulása nélkül nem használom fel sem itt, sem máshol. De ha a blog írója tényleg köztünk van, vagy ismeri itt vki, kérem írjon privátot! Biztos vagyok benne, hogy meg tudnánk beszélni a jövõbeni közös munkát!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Prince of Máté
Köszi az ötleteket !

Sephirot T
Fagyasztott zöldség,abból is az éppen akciós cuccok,volt már hogy 150-ért kaptam 400 grammos vegyeset(brokkoli,répa,karfiol) Kell keresgélni

hungary27
Én párolt mirelit zöldségkeveréket szoktam hozzá enni. De valamikor belekeverem a rizsbe.
Prince of Máté
Kérdés:
Fõételhez (csirke+rizs) ti milyen zöldséget ajánlotok?
Sima paradicsom és tv paprikát nem bírom ehhez megenni, csemegeuborkát és paprikát szoktam enni hozzá.
Tudom, hogy a saláta a legjobb hozzá, de elég drága :/ 2-300 ft 1 adaghoz.

Sephirot T
Nekem valamiféle nyújtásnak tûnik inkább mintsem gyakorlatnak,nem kell mindent egybõl megbélyegezni 😄

Effe88
ez elmebeteg

Roger6
Valaki elmagyarázná hogy mit csinál eme szegény jószág?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Roger6
Azt figyelitek, hogy ismétlés végén még vádlizik is, mikor "kinyomja" a súlyt? 😊

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DarkHorSe
Legalabb van guggoloalvany, a zsido terem ahova most jarok ott nincs 😄

Swedish people are albino monkeys

immovable
Én ilyet látok rendszeresen. Már ha guggol egyáltalán valaki.

<#idiota>

immovable
<#idiota>
Sephirot T
Errõl beszéltem <#nyes>

1-2 hónapja történt a termünkbe,hogy egy keményfickó szokás szerint felpakolt 2x annyi súlyt mint amit elbírt volna és csinálta a kis roggyasztásait(én csak 1/32-ed guggolásnak nevezem) majd egy adott ponton beleroppant a dereka.Nos mit csinál ilyenkor egy valamire való sportember?Elgondolkozik azon hogy minden rendbe volt-e,megvolt e a bemelegités,helyes volt e a kivitelezés,esetleg nem volt túl sok tárcsa felpakolva?

Ehelyett a mi emberünk totál berágott és elment kommentálni a teremfelügyelõnek hogy a terembe nincs elég meleg és azért roppant bele a dereka.Nagyon arcpálmás volt a szitu <#wow3>

immovable
<#idiota>

Vaxi
<#nevetes1><#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sephirot T
Viszont sok ember esetében jobb volna ha inkább kihagynák a lábat mert amit lemûvelnek a lábedzés címszó alatt azt rossz nézni...

immovable
Ennyi. Nem kell ezen felkapni a vizet. 😊 Direkt vigyort raktam mindenhova.

Vaxi mióta hallottam tõled ezt a strici program szót, minden nap eszembe jut, mikor bemegyek a terembe és azt látom, hogy az emberek 99%-a kerüli a lábgépeket, guggoló állványt mint cigány a lapátot. 😄

Amúgy no offense csak érdekesnek tûnt a cikk. Akit ezt sért, hát ... az már nem az én bajom.
Roger6
Az az kifejezés, hogy "ezt is kéne" az nem erõltetés. Igazad van, mindenki úgy eddz, ahogy akar. Mint ahogy mindenki elmondhatja a véleményét arról, hogy mit gondol, ha a legnehezebb gyakorlatokat kihagyja õkelme az edzésbõl.

Vaxi
én értem, hogy mire gondol a kolléga, és van benne valami, de szerintem ez a lábazós téma örök dolog marad.
mindig lesznek olyanok, akik basznak a lábazásra, mert hogy nehéz. nyomnak 90+ környékén fekve, aztán ha egy évben egyszer betéved a keretbe, akkor meg max a rúddal guggol.

persze én leszarom, azt csinál amit akar, csak mulattat, hogy megy a pózolgatás a teremben, meg a nagy száj, lába meg nincs az illetõnek, mert minden nap a strici programot nyomja (mellbicepsz), hiszen az látszik a strandon.

DarkHorSe
Mindenki ugy edz ahogy akar, kar itt erolkodni hogy dehat ezt is kene stb.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

immovable
😊

Topik címe: Testépítés - Testformálás. Aki nem edz lábra az mit keres itt? Mintha egy úszó csak kutyaúszásban lenne hajlandó úszni. 😊
Jojobaba
most komolyan, ez is veszzõparipa lesz? Ami mellett ki lehet állni és hülyének nézni a másikat döngetve a mellkast? Én max guggolok, de azt azért mert szórakoztat,abszolút nem hûzök, ha valaki azt a testrészét nem erõlteti.

Tyler1
Alul az apró betût is nézzétek 😄
Ettõl függetlenül fincsiül néz ki.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

jazzy
Jók ezek a fagyasztott gyümölcsök de olyan drágák 😞
Effe88
enném<#eljen>

Roger6
Jól néz ki. <#eljen>

hungary27
mai vacsorám ez lesz:

nem saját kép
Vaxi
nekem guggolás és felhúzás után szokott ilyen lenni. bár a róka még nem jött egyszer sem 😄 kopkopkop

shaba23
Megoldódott, szar a gyomrom, róka megvolt, így most minden fasza😊
Még jó, hogy nem adtam fel😊
shaba23
Ha nagyon nincs kedv/energia az edzéshez, ki szoktatok hagyni 1et 1et? mert most eléggé lepukkantnak és kedvetlennek érzem magam, a 2 sorozat fekvenyomást alig tudtam megcsinálni a 4bõl. Érdemes ilyenkor kínlódni, vagy inkább tegyem át holnapra?
értem, igazából csak még arra gondoltam hogy esetleg a sok plussz CH miatt pocakosodom, de most, hogy kezdem elhagyni a sót, mintha kisebb lenne, szóval valszeg picit elsóztam a dolgokat.

Tömegeléshez viszont a kalóriabevitelemen tuningolnom kéne, mert jelenleg az étrendem ilyen:

Reggeli: 1 pohár joghurt (100kcal kb) + 100g zabpehely
Suli : általában 1 croissant vagy valami hasonló, ez olyan 3-400kcal között van (tudom nem ez a legjobb kaja, de csirkerizs kombót nincs kedvem hordozgatni be)
Ebéd: 150-170g csirkemell + 50-60g rizs
uzsonna: ugyanez
vacsora: ugyanez

napközben befigyelhet 1-2 gyümölcs plusszba (körte, narancs), illetve most a vacsorát kibõvíteném tojással, bár este miután megeszem az adagomat nem vagyok éppen éhesnek mondható. délutánra kéne beszúrnom még valamit.

suliba meg mostantól valószínûleg puffasztott rizst fogok hordani, ill. gondoltam arra hogy az uzsonnát kiegészítem esetleg pár g túróval

csuszi
én 150 és 250 között tologatom. kedv, éhség, napfüggõ.

150-200g az diéta alatt volt természetesen

500g csirkemell mellé ti hány g rizst ajánlotok? (fehér rizs)

eddig 150-200g-t csináltam, szerintetek sok/kevés?

Roger6
De amúgy tényleg milyen érdekes, hogy van itt pár ember, aki mindig akkor tûnik fel, ha balhé van, vagy valami hasonló. Tudják jól kire gondolok. És pont a héten néztem, hogy milyen nyugi van, amióta ezek nincsenek jelen, nincs semmi vita, sehol semmi balhé, nyugalom szigete. Most megjött az egyik, lekezelõ modorral (és hogy világos legyen, nem Jazzy "sírta" vissza magát, és fõleg nem Jazzyke), aztán csapódott a másik hozzá. Miért kell ez? Eddig két hónapig Effének kb. egyetlen hozzászólása sem volt. Most hirtelen lett pár, persze semmi köze a témához, csak hát ha vita van, abban benne kell ám lenni marhára.

Hol voltatok megint, amikor más segítséget kért? Ja igen, foci topikban meg valami fogadásos topicban trollkodott. <#idiota>

Kezdem azt hinni, hogy tényleg élvezik a dolgot.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Már csak adatlap kéne 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."