Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Scitec Calcium-Magnesium (100 tab.)
Mega Daily One Plus (120 tab.)
Scitec Omega 3
Scitec C-1100
kezdésnek ennek elégnek kéne lennie, gondolom 😊
Január elején voltam 78kg ("kiszáradva"), 80kg körül vizesedve, jelenleg 82kg körül pörgök, a sót megpróbálom elhagyni az étrendembõl illetve átálltam napi 500g csirkemell, 150g rizsre. reggelire leküldök 100g zabpelyhet, illetve a vacsorámat kiegészítem 3db tojással.
szeretnék fejlõdni picit, sportosabb alkatot elérni, meg amennyire lehetséges azt a pocakot elhagyni (bár ahhoz diétáznom kéne megint és megmondom õszintén: meguntam 😄 3 hónapot végigdiétáztam aztán Karácsonykor elkezdtem hízni így január óta hagyom a fenébe inkább)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Amennyiben veszek Omega 3 kapszulát, akkor olívaolajat fogyasztani mellé "felesleges" nem? Mármint ugyanúgy telítetlen zsírsav mind a 2 és ha költséghatékonyságra megyünk, akkor elég az egyik a kettõ közül igaz?
Eddig multi prót szedtem, de most nincs arra pénz :/
2000-2500 ft környékén kéne.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Fõételhez (csirke+rizs) ti milyen zöldséget ajánlotok?
Sima paradicsom és tv paprikát nem bírom ehhez megenni, csemegeuborkát és paprikát szoktam enni hozzá.
Tudom, hogy a saláta a legjobb hozzá, de elég drága :/ 2-300 ft 1 adaghoz.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Swedish people are albino monkeys
1-2 hónapja történt a termünkbe,hogy egy keményfickó szokás szerint felpakolt 2x annyi súlyt mint amit elbírt volna és csinálta a kis roggyasztásait(én csak 1/32-ed guggolásnak nevezem) majd egy adott ponton beleroppant a dereka.Nos mit csinál ilyenkor egy valamire való sportember?Elgondolkozik azon hogy minden rendbe volt-e,megvolt e a bemelegités,helyes volt e a kivitelezés,esetleg nem volt túl sok tárcsa felpakolva?
Ehelyett a mi emberünk totál berágott és elment kommentálni a teremfelügyelõnek hogy a terembe nincs elég meleg és azért roppant bele a dereka.Nagyon arcpálmás volt a szitu <#wow3>#wow3>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Vaxi mióta hallottam tõled ezt a strici program szót, minden nap eszembe jut, mikor bemegyek a terembe és azt látom, hogy az emberek 99%-a kerüli a lábgépeket, guggoló állványt mint cigány a lapátot. 😄
Amúgy no offense csak érdekesnek tûnt a cikk. Akit ezt sért, hát ... az már nem az én bajom.
mindig lesznek olyanok, akik basznak a lábazásra, mert hogy nehéz. nyomnak 90+ környékén fekve, aztán ha egy évben egyszer betéved a keretbe, akkor meg max a rúddal guggol.
persze én leszarom, azt csinál amit akar, csak mulattat, hogy megy a pózolgatás a teremben, meg a nagy száj, lába meg nincs az illetõnek, mert minden nap a strici programot nyomja (mellbicepsz), hiszen az látszik a strandon.
Swedish people are albino monkeys
Topik címe: Testépítés - Testformálás. Aki nem edz lábra az mit keres itt? Mintha egy úszó csak kutyaúszásban lenne hajlandó úszni. 😊
Ettõl függetlenül fincsiül néz ki.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Tömegeléshez viszont a kalóriabevitelemen tuningolnom kéne, mert jelenleg az étrendem ilyen:
Reggeli: 1 pohár joghurt (100kcal kb) + 100g zabpehely
Suli : általában 1 croissant vagy valami hasonló, ez olyan 3-400kcal között van (tudom nem ez a legjobb kaja, de csirkerizs kombót nincs kedvem hordozgatni be)
Ebéd: 150-170g csirkemell + 50-60g rizs
uzsonna: ugyanez
vacsora: ugyanez
napközben befigyelhet 1-2 gyümölcs plusszba (körte, narancs), illetve most a vacsorát kibõvíteném tojással, bár este miután megeszem az adagomat nem vagyok éppen éhesnek mondható. délutánra kéne beszúrnom még valamit.
suliba meg mostantól valószínûleg puffasztott rizst fogok hordani, ill. gondoltam arra hogy az uzsonnát kiegészítem esetleg pár g túróval
eddig 150-200g-t csináltam, szerintetek sok/kevés?
Hol voltatok megint, amikor más segítséget kért? Ja igen, foci topikban meg valami fogadásos topicban trollkodott. <#idiota>#idiota>
Kezdem azt hinni, hogy tényleg élvezik a dolgot.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."