Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vaxi
lábjegyzetben megjegyezném, hogy a fullforce a scitec leányvállalata, õk szponzorálják a power vonalat. pontosan, mint a brutal a biotechnél

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Prince of Máté
Nem a Full Forcet szidtam, hanem csak egy terméküket, semmi gond nincs a gyártóval, csak kevesebb hypot kap mint a szájtek...

Effe88
ez egy középszerû ketrecharcos

100% Whey Pro (MHN) elég jó áron van, 14ezer "csak" a 3kg. vagy inkább Scitec 100%Whey Pro Professional? :\ mondjuk fehérjével még várok 2-3 hónapot, fölöslegesen nem akarom megvenni.

Ki tudja meddig tart ez az edzés nálam (még a gerincemmel is beüthet bármi, a motiváltságommal nem hiszem hogy probléma lenne), inkább lenyomok 2-3 hónapot így simán, aztán utána vitamin mellé fehérje, bár attól függ mennyi lesz a költségvetésem...

Ennyire szar a Full Force? :o akkor esetleg nyúljak bele a pénztárcámba mélyebben és vagyok Scitecet, vagy van valami más hasonló áru alternatíva?

MLM rendszerben, szimpla sós vizet reklámozni, ez a karrier.

Palinko
el lehet innen menni szaroddal.
Nézzétek meg ezeket a videókat:

http://www.youtube.com/v/yX_wr3HkR74&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

http://www.youtube.com/v/6mI2tRkE3Yw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
ON Gold Standard 100% Whey -nél van mostanság valami jobb? Kicsit leragadtam ennél, lehet kipróbálnék valami mást. Syntha 6-ot szokták még dicsérni, van valakinek tapasztalata róla?

Prince of Máté
Full Force Simple wheyt semmiképp ne vegyél, nagyon megtévesztõ, a kedvezõ ára ellenére csak 60%-os fehérje...
Shaker körülbelül 300-500 ft környékén van.

DaemoonHunter
Ejj valóban :S Lehet félreérthetõ voltam konkrétan ezt a fehérjét rendelte e már valaki innen, mivel 1-2 éve rendeltem már /mhn tömegnövelõt/ errõl az oldalról, akkor még lehetett...
Bár ahogy elnézem van még 1-2 oldal ahol hasonlóan jó árban van és lehet rendelni is :)

Fehérje témában egyébként most én se tudom mi legyen... Full Force vagy MHN ? FullForce Scitec leányvállalat azt tudom, de azért mégis, hátha van valakinek tapasztalata.

Továbbá: shaker mennyibe kerülhet kb?

Prince of Máté
Nem rendeltem még onnét, de az egy nagyon jófajta fehérje annyi pénzért.
Viszont az oldal szerint csak személyes átvétel van Tatabányán :\

Jelentem túl vagyok a lábazáson, a lábtolást és guggolást kihagytam gerincem miatt, de a többivel is szépen meg tudtam küldeni a lábamat! holnap pihi, csütörtökön bicepsz csuklya (meg talán itthon hátazás)

DaemoonHunter
Bocs ha volt már, de ez a muscleteam.hu által forgalmazott mhn 100% whey protein megéri az árát? Valaki rendelt már innen?

adam46
Én is a derekamat húztam meg több mint két hete. Rá két hétre lábaztam, akkor éreztem a derekam lábtolásnál, bár lehet csak a szar body solid gépek miatt. Érezni fogod, de guggolással nem volt gond.
hungary27
Nyugi, egy-két hónap és belejössz ebbe az egészbe.
Köszönöm a válaszokat, holnap lábnap, meglátom a lábtolásnál mennyire érzem a gerincem. Ma egy kis mell-tricepsz után rájöttem hogy a mellem sehol sincs, ráadásul a mozgás koordinációmon is van mit javítani, jobban elfárad a karom egy mellezésnél mint a mellem... :(

A guggolás jobban terheli, sajnos meghúzódott a derekam így guggolásnál kisebb súllyal több ismétlést csinálok (még így is érzem enyhén), de lábtolón max súllyal se érzem meg (övet használok mind a két esetben). Saját tapasztalatból írtam.
Prince of Máté
Nem tudom, én nem javaslok inkább semmit, nem akarok rosszat.

kisebb súllyal nagyobb ismétlésszám esetleg?

Prince of Máté
Nagy súllyal eléggé, szerintem felejtõs hátproblémával :/

Prince of Máté
Kössz a tippeket, lefekvés elõtt szoktam enni 250g túrót, meg ugye ébredés utána ez a PP, és sajnos vaniliás :D legközelebb fahéj lesz

lábtolás mennyire terheli a derekat/hátat? tapasztalat?

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Van értelme, fõleg ha utána 1 darabig nem viszel be jelentõs fehérjét. Amúgy meg este is tényleg van értelme, szépen lassan hasznosul. Nem olyan rossz egyébként a típusa sem, csak a szója-hating miatt sokan alulértékelik a powert pedig nem olyan rossz anyag.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

hungary27
Szerintem az esti kazein jobb lenne.
oliwwer
Nagyon is sok értelme van. Éjszaka kiürül a szervezeted. Ami van igyad, nekem is volt power protein, remélem nem a vaníliással küszködsz :D

Testépítõk még éjszaka is fel szoktak kelni egy-egy táp erejéig
DarkHorSe
Jot fog tenni, 8 oraig semmit nem vettel magadhoz. Tolhatod siman.

Swedish people are albino monkeys

Prince of Máté
Szerintetek mennyi értelme van reggel, közvetlenül ébredés után inni kevert fehérjét? (azt tudom, hogy tejsavó nagyon hasznos ilyenkor, de nekem Power proteinem van)
Vagy a fehérje típusa miatt "pazarlás" lenne?
Elõre is köszi!

Roger6
Én nemtom ennek mibõl van a dereka...

http://www.youtube.com/v/GwPFNs2hqF8&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Pláne, hogy a buni mostmár nem titkoltan humorherodkodik a játszóterében, lehet belerokkansz egy-egy jobb poénja után.
hungary27
elég drágának tartom. sima monohidrát is elég lenne
Sziasztok!
nemsokára szeretnék beújítani ILYETeddig csak MultiProt meg 100% whey prot szedek,de így 2 év edzés után szerintem kipróbálom már a kreatint is,errõl elég jókat olvastam,szerintetek megéri?!
csuszi
kalk
túladagolás

szerintem ha a 2õt összeadod akkor nem sok. általában alul kalkulálják a vitaminokat, lásd c vagy d vagy a stb. jóval több van ezekben a cuccokban.
nem hinném hogy hamarosan zsibbadna a szád vagy bélproblémáid lenne.

MJ rulz Pink Team The Only One

Nekem is lenne 1 vitaminos kérdésem. Vettem 1 új Sciteces multit, a neve Euro Vitamins. A napi ajánlott adag 4 tabletta. Idáig rendben is volna, csakhogy nézem az 1 adag(a 4 tabi) tartalmaz leírást, és vmin megakadt a szemem: 2040mg<#ijedt> kalcium! Azért nem sok ez 1 cseppet, pláne h a C-m is tartalmaz hozzáadott kalciumot?

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Multivitamin mehet a reggeli (zabpehely + joghurt + narancs) mellé halolajjal? felszívódik belõle minden vitamin ami kell? Mert akkor reggel szedném az 1ik multivitamint, a második tablettát pedig edzés utáni étkezéskor venném be. Illetve a calcium-magnesiumot is edzés utáni étkezésre idõzíteném.

Tyler1
Amúgy bírom Norbi írásait, mintha szándékosan szembe úszna néha az árral, vagy csak "szarna bele" az alapszabályokba, az eredmények mégis igazolják a módszereit :)

Tyler1
Múltkor volt téma, hogy mennyi az ideális Pr bevitel turmixból

"Illés Norbert
Táplálékkiegészítõ - hagyományos étel aránya. Sokszor gondolkodom, hogy van-e egyáltalán jelentõsége ennek. Be kell tartani valamiféle szabályt arra, hogy a napi 2 vagy 300g proteinbõl csak 50 vagy 100g lehet a fehérjepor a többi hús vagy más forrás kell hogy legyen? Én diéta alatt mindig is sokkal több fehérjeturmixot fogyasztok, mert praktikus és szerintem sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint egy csirke vagy hal. Reggel turmix, edzés elõtt turmix, edzés után turmix, késõ este turmix. Gyakorlatilag 4 turmixot iszom egy nap, aminek a tiszta fehérjetartalma 180-200g (naponként változó). a maradék részt csirkébõl fedezem általában, ami 2 étkezésre van elosztva. Én személy szerint nem bírnék 2-3 óránként 30-40dkg húst lenyomni. Persze, ha jó zaftos marha steak lenne. krumplival az más...:D"

hungary27
:D
Van karesz vagy ki a edzõ válaszolóban, tõle kérdezd, meg az orvostól, személyedzõtõl...ez azért nem játék, én nem bíznám magam egy fórum embereire aztán majd véletlenül ad valaki egy rossz tanácsot ami csúnyán végzõdik.
Esetleg Bunnytól kérdezek edzõ válaszolban, bár szerintem õ inkább azt mondja kérdezzek meg valami személyi edzõt. Majd valamit kitalálok.

Prince of Máté
Felhúzást, evezést ne csinálj szerintem, de szerintem a húzódzkodás is felejtõs...
Hozzá nem értõként én nem merek tanácsot adni.

Egyébként mi a tapasztalatotok hátizom gyakorlatok terén, van olyan ami kevésbé veszi igénybe a csigolyákat? úgy néz ki a dolog, hogy van alul és felül szabadon hagyva 1-2 csigolyám és a között le van rögzítve fém rúddal a gerincoszlopom (csavar,stb). nyilván kis súlyokkal végezném a hátizom gyakorlatokat, de a gépen lehúzáson kívül nem nagyon tudok más gyakorlatot aminél nem kéne hajolgatni.

vagy esetleg nézzek valami gerinckimélõ tornagyakorlatot hátizomra és fejlesszem azzal?

hungary27
úgy-úgy
Prince of Máté
Bölcs döntés, a vitaminok a legfontosabb táplálékkiegészítõk!

Kivettem õket, kibontottam a vitaminokat. Olyan jó rájuk nézni és látni, hogy belefogtam valamibe, ami valószínûleg maradandó lesz az életemben talán elõször (ha a hátam nem szól közbe a dolgoknak, ezt tényleg szeretném éveken át csinálni)...

Prince of Máté
Pontosan azért van benne

Megjött a vitamincsomagom, kérdés: mik ezek a vatták a vitaminok dobozaiban? /Elsõre azt gondolom, hogy azért hogy ne törjön össze a kapszula vagy ne repedjen meg, vagy csak simán ne csörögjön/

Vaxi
ízületvédõ meg c-vitamin mehet mellé

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.