Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Ki tudja meddig tart ez az edzés nálam (még a gerincemmel is beüthet bármi, a motiváltságommal nem hiszem hogy probléma lenne), inkább lenyomok 2-3 hónapot így simán, aztán utána vitamin mellé fehérje, bár attól függ mennyi lesz a költségvetésem...
Shaker körülbelül 300-500 ft környékén van.
Bár ahogy elnézem van még 1-2 oldal ahol hasonlóan jó árban van és lehet rendelni is :)
Továbbá: shaker mennyibe kerülhet kb?
Viszont az oldal szerint csak személyes átvétel van Tatabányán :\
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Testépítõk még éjszaka is fel szoktak kelni egy-egy táp erejéig
Swedish people are albino monkeys
Vagy a fehérje típusa miatt "pazarlás" lenne?
Elõre is köszi!
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
nemsokára szeretnék beújítani ILYETeddig csak MultiProt meg 100% whey prot szedek,de így 2 év edzés után szerintem kipróbálom már a kreatint is,errõl elég jókat olvastam,szerintetek megéri?!
túladagolás
szerintem ha a 2õt összeadod akkor nem sok. általában alul kalkulálják a vitaminokat, lásd c vagy d vagy a stb. jóval több van ezekben a cuccokban.
nem hinném hogy hamarosan zsibbadna a szád vagy bélproblémáid lenne.
MJ rulz Pink Team The Only One
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
"Illés Norbert
Táplálékkiegészítõ - hagyományos étel aránya. Sokszor gondolkodom, hogy van-e egyáltalán jelentõsége ennek. Be kell tartani valamiféle szabályt arra, hogy a napi 2 vagy 300g proteinbõl csak 50 vagy 100g lehet a fehérjepor a többi hús vagy más forrás kell hogy legyen? Én diéta alatt mindig is sokkal több fehérjeturmixot fogyasztok, mert praktikus és szerintem sokkal jobb tulajdonságokkal rendelkeznek, mint egy csirke vagy hal. Reggel turmix, edzés elõtt turmix, edzés után turmix, késõ este turmix. Gyakorlatilag 4 turmixot iszom egy nap, aminek a tiszta fehérjetartalma 180-200g (naponként változó). a maradék részt csirkébõl fedezem általában, ami 2 étkezésre van elosztva. Én személy szerint nem bírnék 2-3 óránként 30-40dkg húst lenyomni. Persze, ha jó zaftos marha steak lenne. krumplival az más...:D"
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Hozzá nem értõként én nem merek tanácsot adni.
vagy esetleg nézzek valami gerinckimélõ tornagyakorlatot hátizomra és fejlesszem azzal?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.