33479
-
#28791 Ha megnézed, a Myprotein van ízesítettbe, úgy meg már nem sokkal olcsóbb a Scitecesnél, reális a különbözet. Ízesítetlenül meg még olcsóbb. De higgy amit akarsz, én megvettem és nem jártam rosszul ;)
(1 kilóst az 5 kilóshoz viszonyítani ft/kg alapján felesleges...) -
#28790 Amugy nekem sincs bajom az olcso dolgokkal, ezt a myproteint nagyon nezegettem regebben, egyszeruen szerintem azon az oldalon annyiert az tulsagosan olcso. Legalabbis szamomra :) -
Retsu #28789 Szóval én az MHN-el kapcsolatban gondolom főleg, hogy nagyon alul van értékelve. Teljesen jónak találom, az oldódással kapcsolatban lentebb már leírtam a véleményem.
Ezt kifejtenéd, hogy "mintha kalapácsbicepszre gyúrnék"? Mert ha a bicepsz ÉS a brachialis is jól fejlődik, az szerintem nem rossz dolog. A kar tömegéhez is hozzájárul az utóbbi, szal még ha nem is tűnik esztétikusnak annyira nem nfeltétlen gond. És csak ismételni tudom az előttem szólót, nagy hányadban genetika kérdése. -
#28788 Ja bocs, nem láttam. De ha lenne náluk 5 kilósba, akkor jelentősen olcsóbb lenne, még úgy is, ha nem lenne 3000 kilója. Builderék egy ideje eléggé elszálltak az árakkal. Szerintem túl nagy lehet az apparátus, és a költségek, amit ki kell gazdálkodni, és egy ideje kevesebb lett a vevő. -
#28787 Nagy mértékben genetikafüggő. -
#28786 Köszi:)
Még nem tartok ott, de megnyugtató!
Még egy kérdés. A bicepsz formája mennyire genetika és mennyire edzés kérdése? Mert jelenleg úgy formálódik, mintha kalapácsbicepszre gyúrnék, pedig nem. -
#28785 tessek, sarga oldal is arul 6500 1 kilo, ami a normalis uk oldalon 4900
-
#28784 Nem feltétlenül van így. Én pl mikor lementem anno 113-ről 93-ra (kockás has) nem vettem észre, hogy ne tudtam volna ugyanúgy edzeni, mint előtte. Sőt... Sokkal jobb volt minden. Könnyebben mozogtam és a cipőmet is könnyebben kötöttem be. Ha beveszed a fejedbe, hogy nem fogsz tudni annyit emelni, mint előtte, akkor ez rossz hozzáállás és biztos nem is fogsz tudni. Ez fejben dől el.
Persze mondjuk, ha tényleg olyan óriási mértékű a fogyás, elképzelhető az, amit kérdeztél. -
#28783 Ha az ember elért egy látványosabb tömeget és szálkásít, akkor ugyebár vissza esik az erőszint. Ez miben nyilvánul meg? Csak edzőteremben észrevehető, mert nem mennek a nagy súlyok, vagy a hétköznapi létre is rányomja a bélyegét? -
#28782 A sárga oldal is árul MyProteines cuccokat, csak épp a fehérjéjüket nem. Gondolom üzleti háttéralku áll emögött. Bizonyára meg van beszélve a Scitec-kel, hogy x mennyiségű cuccot el kell adnia, akkor kapja igazán kedvező áron a termékeiket. Ha hirtelen beugrana egy olcsó termék, ami mondjuk elvon 10%-ot a vásárlók köréből, akkor máris oda a bevállalt eladási minimum.
Egyébként nekem senkivel nincsen bajom, se a Sciteccel, se Builderékkel, se a MyProteinnel, se a Muscleteammel. Én a pénztárcám barátja vagyok :) Lesem a jó lehetőségeket, és az akciókat. -
#28781 nem nezem ki a ketforintos muscleteam weboldalbol hogy annyit venne, inkabb arulnak szart :D -
#28780 És az nem jutott eszedbe, hogy a viszonteladóknak, akik nagy mennyiségben vásárolnak sokkal olcsóbban adják az árut? Meglepődnél, hogy egy-egy terméket mennyiért kap a bolt a gyártótól, ahonnan veszed, és mennyiért adja el neked úgy, hogy nem kis haszon van rajta.
Csak egy példa. Két boltban, Bolero italpor. A legtöbb helyen 89 Ft-ért láttam pár hónapja. Egy másik helyen, ugyanez 49 Ft-ért. És a 49 Ft-osnak is megvolt rajta a haszna. -
#28779 Igazan nincs mit, egeszsegedre. -
#28778 Köszönöm a tippet, már 2 hete ezt fogyasztom, hatásra nem különb mint a Whey pro. Eléggé utánaolvastam ennek az oldalnak és fehérjetípusnak, egy negatív kritikát nem találtam róla.
A nevetséges meg az, hogy az ár alapján ítélkezel.
Az, hogy 100 ft-tal olcsóbb mint a hivatalos oldalon az csak a fogyasztó társadalomra mért árakkal nézve van így. Nyilván egy kereskedő cég mint a muscleteam nagyker áron vásárol tőlük, így valamivel olcsóbban kapják.
Még egyszer szeretném megköszönni a tanácsodat. -
#28777 eddig is le voltak írva konkrét márkák és senkinek sem szúrta a szemét. -
#28776 Nevetseges oldal ez a muscleteam. Biztos vagyok benne hogy nem azt fogod kapni, ami ra van irva csak valami felkevert szart. 5 kilo myproteines "Impact Whey Protein " adnak 16 590ert. Ami kizarolag angliaban kaphato. A normalis oldalon meg 47 font az ami 16450 korul van van szallitasi koltseg nelkul.
Szoval kb 100forintal adjak olcsobban mint a hivatalos gyarto, ugy hogy a szallitasi koltseget bele sem szamoltuk. Sok sikert a muscleteam oldalal, kb semmit sem vennek onnan. -
#28775 szerintem nem lenne probléma -
Retsu #28774 Véleményem szerint a bevizsgált termékeket illetően a felkapott márkák legfeljebb oldódásban bizonyítottan jobbak más termékeknél. Aki meg nem hajlandó rázni a shakert 2 percig, az rossz sportot választott.
Amúgy ha már márkák név szerint is szóba kerültek: Lehet tápkieg márkát ajánlani és buzdítani használatára, vagy törölve lesz mert "reklám"nak fogják fel? -
#28773 Nem erről beszéltem, rohadtul nem. -
#28772 A lambót se raklámozzák agyon mégis drága közben meg sorba gyulladnak ki :D -
#28771 Részben igaz, de egy márkának önmagában van értéke, aminek mértéke függ a minőségtől és ismertségtől is. Egy luxusmárkánál, mint a Ferrari ez elég magas, tehát a logója és neve önmagában megnöveli akárminek az értékét, amin szerepel. Pl. egy Ferrari póló 3x is drágább lehet a valódi értéknél, pusztán azért mert szerepel rajta egy név.
Ettől persze a minőséget olyan magasan kell tartani, amennyit a márka ér, ellenkező esetben már értékvesztés következne be.
Viszont egy alacsony márkaértékű termék nem biztos, hogy szar minőséggel dolgozik, csak nincs akkora tere a piacon, amit fenntarthatna magasabb árakkal.
Persze ez nem jelenti, hogy az olcsó szarok is ugyanolyan jók, olcsó húsnak is lehet híg a leve, de nem az árat kell nézni, hanem a minőséget. -
#28770 Én marketingben dolgozom, és ez rohadtul nem így van. Ezt valaki kitalálta, és terjed mint a kolera valóságalap nélkül. Egy kérdés: szerinted egy Ferrari azért drága, mert agyon van reklámozva? Nem tudom te hogy vagy vele, de sok Ferrari reklámmal nem találkoztam eddig életemben... -
#28769 viszont a drágának nem lehet semmilyen téren minőségromlása, mert sokkal jobban szem előtt van, a márkából veszít egy hiba is. -
#28768 Igen.A kevésbé ismert márkák is ugyan olyan jók és azért is tud olcsóbb lenni mert a marketing díját nem teszik rá a termék árára,és a ma napig sok ember abban a tudatban van,hogy ami drága az feltétlenül jó is.(sokszor így van tényleg,de nem minden esetben) -
#28767 1-2 hónap -
davidio #28766 shaba23!
Mennyi idő után múlt el, nem emlékszel? -
#28765 Utána kell olvasni mi ez, és rájössz, hogy ugyanolyan jó mint a márkásabbak csak kevesebb reklámot kap. Cserébe közel fél áron kapható. -
Neoncsoves #28764 nevezzetek hülyének, de én jobban bízom a "megszokott" márkákban... bááár lehet megéri a próbát ez a dolog, elég jó ára van... -
#28763 Köszi, de ebből a 3ból tudnak hozni jó áron! :)
Tyler, meg is rendeltem az elsőt! :) -
#28762 Ez + szőlőcukor és kész. -
Neoncsoves #28761 Közben tervezem a következő rendelési csomagomat... eddig ezek vannak:
1. Warrior Juice (2,1kg) 12.530,- Ft
2. Nitro Pure Whey Gold (2,2kg) 13.490,- Ft VAGY Scitec 100% WPP (2,35kg) 13.955,- Ft
3. Scitec L-Glutamine (600 g) 7.305,- Ft
Ezt szeptember esetleg augusztus környékén rendelnémeg, a Nitro Pure-t pedig áttölteném a mostani fehérjém dobozába (szerintem hamarosan elfogy). Warrior Juice pedig napközbeni iszogatáshoz kéne. Napi 160g fehérje kellene nekem kb: 100g a csirkemellből (500g), edzés után dupla adag fehérje (40g) meg kéne egy ilyen napközbeni iszogatásra. (ha már a zabpehely meg a többi hasonló fehérje nem játszik).
Apropó, eszik innen valaki combfilét "kényszer" megoldásként? Koleszos élet esetén lehet át kell állnom arra (kilója 400ftal olcsóbb...). -
#28760 Nekem volt, de idővel elmúlt:) Én arra gondoltam, hogy az új izmaim nyomták az ereimet :D -
davidio #28759 Sziasztok!
Több év kihagyás után, pár hónapja újra edzek. Kb 1 hónapja tömegnövelőt is szedek, egyre jobban fejlődök, de egy furcsaságot tapasztaltam, amit szeretnék veletek megosztani.
Ha alszom, és a kezem nem a testem mellett van párhuzamosan, akkor tenyér zsibbadásra ébredek többször éjszakánként. Volt már valakinek hasonló tapasztalata?
Ami igaz, az igaz... az utóbbi időben hanyagul csináltam az edzés végén a nyújtást, egy helyen azt olvastam, ez lehet a kiváltó ok. Ez igaz lehet? Mit tudok ellene tenni? Több nyújtás, itthoni torna esetleg?
A válaszokért előre is nagy hálás köszönet!
Üdv! -
#28758 http://muscleteam.hu/webshop/hu/whey-koncentratum/191-impact-whey-protein.html
http://wheyprotein.hu/termekeink/feherjek.html -
#28757 Simán fehérje kell. Csak nem tudom melyik a jobb.
Az kéne, amelyikben a fehérje a legtöbb! :) -
#28756 http://www.biotechusashop.hu/your-body/2012/02/07/nitro-gold-pro-enzy-fusion-egy-ujabb-feherje-miert/ -
#28755 Attól függ mire kell
Nitro Pure Whey Gold
79%-os tejsavó fehérje edzés utánra gyors felszívódású
Nitro Gold Pro Enzy Fusion elnyújtott felszívódású
Pro Enzy más napszakokban alkalmasabb a kombinált felszívódás miatt.
8 fehérjeforrás
3 komponensű emésztést segítő komplex
8 g BCAA
10 g glutamin
2 g kreatin pH-X
-
#28754 Első. Komplex termék kreatinnal, aminókkal, emésztőenzimekkel, többféle fehérjeformulával, edzés utánra (is) tökéletes. -
#28753 Sziasztok!
Szerintetek melyik a jobb fehérje?
-Nitro Gold Pro Enzy Fusion
-Brutal Muscle On
-Nitro Pure Whey Gold
Ez a 3 választási lehetőség van! :) -
#28752 Ebben lehet valami, magamon is észrevettem hogy jobban megy az edzés ha csajok vannak bent, amolyan tudatalatti szerűen is mivel teljesen az edzésre próbálok koncentrálni mindig.