Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
megvakargattam a buksiját: kapott egy csomó pluszt, most remélem dorombol. 😄D
ha belépsz faszi a többi alregeddel és beböfögsz valamit ultra jojo meg a többi szarral szívesen felpluszolom azokat is, hadd legyen szép vasárnapod - boldogok a lelki szegények...😄

MJ rulz Pink Team The Only One

Roger6
Igazad lehet. Aki a tényeknek ennyire ellentmond, nem hiszem hogy bármi értelmeset lehetne vele beszélni. Téma lezárva nálam.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
hisztizik a halál. röhögök rajtad hogy erre élvezel 😄
csináld csak, valakinek a csajok, valakinek ez a hobbija. 😊 választottál, egészségedre 😄

csuszi
hagyjad mar nyomorult alreg aki óvodás szinten adja elõ hogy a csuszibol csuzli...aztakurva nem is mentálisan visszamaradott 😄DD

jojo meg ez meg porul az mind egy személy, senkiéletû hulladék.

Roger6
Figyelj ide csuuzli. Te azt mondtad, nem a témáról van szó, azért adtad a mínuszt. Most beismered, hogy nekem (azaz az embernek) adod a mínuszt, tehát hazudoztál az elõzõ hozzászólásodban. Ez mondjuk a jellemedrõl már elárul valamit.

Kit hülyéztem le amúgy jogtalanul? Mert nagyon mondod ezt, de amíg nem támadtak engem, soha nem voltam senkivel bunkó. Nézd meg, itt a képet is amit linkeltem. Én írtam, hogy a többiek nem baszogatni akarják a 2 liter vízzel. Hol itt a bunkóság? El vagy tévedve. Mert te nagyon nagy sértésnek veszed ezt, hogy én aztán leordítom mindenki fejét, meg bunkózom, de nem hiszem, hogy bárkit jogtalanul ordítottam volna le, vagy utolsó szemétként beszéltem volna róla (persze a privát hulligánok kivételek).

És a végére: nem tudom te milyen ember vagy, de ha engem arcon vágnak, akkor visszaadom. Amikor privátban mocskosabbnál mocskosabb dolgot ír pár nagyon ráérõ ember, akkor bizony azokkal a személyekkel nem leszek kedves. Sõt, bunkó leszek velük. Mi az, hogy megkeresnek, meg agyonütnek engem? És te kérdezed az én hozzászólásaimra, hogy hová fajul a világ? Mi?! Én kinek írtam ilyet? Kinek?!

"ez így nem ok, ahogy az sem, hogy valaki megérdemli, hogy így beszélj vele, mert senki nem érdemli meg, kész, pont. " - aki a lakásom felgyújtásával fenyegetõzik, azzal bizony így beszélek, nagyon sajnálom, ha belemártottam a bakancsomat a nyugalmas lelki tavadba.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

na ne viccelj, hogy az jobb ha te :
"(Akivel meg bunkón beszélek, az bizony megérdemli, mert akik sunyi, gerinctelen módon fenyegetnek privátban, annak nem jár más, bocs.)"
mint amit én csinálok, hogy mínusszal jelzem, hogy ez így nem ok, vegyél vissza

hová fajul a világ
értelmezd, az embernek adom, neked a mínuszt, nem a hozzászólásnak, és nekem ne mond, hogy az feljogosít téged vagy bárki mást a lehülyézésre, ha tanácsokat osztogat!
ez így nem ok, ahogy az sem, hogy valaki megérdemli, hogy így beszélj vele, mert senki nem érdemli meg, kész, pont.
csináljatok magatoknak topikot és ott hisztizzetek
Roger6
"én speciel pont ezért adok, mert nem a témáról van szó"- ja, a vízfogyasztás szerinted nem tartozik hozzá, mi? Nem az az alapja, mi? Azt mínuszoltad. Marha jó, teszed az ártatlant szendét, aztán itt a bizonyíték, hogy szarsz te rá mit írok, ha Roger akkor mínusz. <#nezze> És én rakjak rendet a portámon... <#hehe><#hehe> Azt hiszem számomra ez elég bizonyíték, hogy te is csak azért jársz fel, hogy mínuszolgass, innentõl kezdve azt hiszem nem muszáj beszélgetnünk többet. <#beka2>

(és ugye ahogy megmondtam, ha balhé van, egybõl jönnek, mint lámpára a szúnyogok - és megint igazam van <#bee1>)

Roger6
Beteszem a képet mégegyszer, hogy mire adtál mínuszt , aztán nézd meg, hogy milyen szöveget írtam a hsz-ben. Pont hogy egy tanácsot, segítõ szándékú hsz-t mínuszoltál, tehát te is szarsz arra, hogy mit írok, mert ÉN írom, ez pontosan látszik a megnyilvánulásodból. Ha csuszi vagy én írok bármit, az mínusz, az nem érdekel, hogy mondjuk segítõ szándék van benne, ugye? Szerintem pont hogy neked kéne rendet raknod fejben, nézd meg mit mínuszoltál, kedves csuuzli:

(Akivel meg bunkón beszélek, az bizony megérdemli, mert akik sunyi, gerinctelen módon fenyegetnek privátban, annak nem jár más, bocs.)

na meg többször láttam, hogy ha olyanotok van lehülyéztek embereket, vagy olyan hangnemben válaszoltok, mintha a seggetekbõl rántották volna elõ.
ezért megtetszett a mínuszolós rendszer, kész, embernek jár, erre való szerintem, de elég az offból
én speciel pont ezért adok, mert nem a témáról van szó, hanem rólatok csusziról meg rogerrõl akik hisztiznek megint, jogos a mínusz
lelkisérültség ide vagy oda, a saját portátokon kéne körülnézni, nem csuszi meg roger a címe a topiknak
Valóban, ez tényleg jól mutatja a viszonyokat. Én sem hittem volna, h lerakódhat, de valszeg túl sokat ihattam egyszerre és ez lehetett a gond. Ne mondom h nyáron nem fogok többet inni, mert nyilván kell. Csak nem 1szerre sokat inkább sûrûbben kortyolgatva. Amúgy kíváncsi voltam, ugyan reagál-e most 1általán vki, szal a leírásért, meg h van más rajtam kívül aki ilyentájt sincs be*aszva, ment a plusz.<#eljen>

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Roger6
De amúgy ha megnézed a topicot, az ÖSSZES piros mínuszos számnál ezeket a neveket látod. De tényleg, az ÖSSZESNÉL. <#taps> Jojobaba a fõ privát mocskolódó, eddig talán 10 hozzászólást láttam itt tõle a 3 év alatt, ami nem kötözködés volt. És hát a többiek sincsenek sokkal jobb helyzetben. És a lényeg: ezek az emberek pontosan azok, akik aztán tanácsot soha a büdös életben senkinek nem adtak, viszont ha balhé van, akkor hirtelen van véleményük, és fikáznak olyanokat, akik tettek a topicért, segítettek másoknak. Effe talán 2-3-szor adott tanácsot. Tehát évi egy. <#vigyor> És ezek az emberek akarnak abba beleszólni, hogy ki legyen a házigazda, vagy milyen legyen a banner, vagy hogy mirõl lehessen beszélni (kox téma pl.)? Miért akar beleszólni egy olyan ember, aki nem is ír semmirõl soha, csak kötözködni jár fel, mínuszolgatni, és több ezer hozzászóláson keresztül nem csinál semmit? Kemény baszki, mennyire nem látják a valódi helyzetet úgy sem, hogy tényekkel vannak bizonyítva az állításaim.

Roger6
Nem viccbõl írtam Retsu bácsi. Akik csak azért jönnek fel, hogy mínuszolgassan, de hozzá sem szólnak a témához, nem segítenek, nem adnak tanácsot, nem írnak véleményt, azokkal bizony valami nincs rendben. És ezért még alreget is "tartanak". Sõt, ha lehet, akkor ugyebár kötözködnek is. És nem csak ebben a topicban, azért ez különös, hogy mindig ezzel a pár emberrel van gond máshol is...

Te meg ne vegyél mindent magadra, természetesen nem rólad volt szó. Ilyenrõl amúgy még nem hallottam, hogy ráment a szívedre a sok víz. Rákerestem google-ban is, de nem találtam ilyen dolgot. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen.

És hogy kik a mínuszolók? Mindegy, hogy mit ír az ember, meglátják a logót, egybõl habzó szájjal nyomják a mínuszt a rohadék Grabowszki logós... Pfejj, sátán... <#hehe> Közben pedig ugye próbáltam rávezetni a kedves érdeklõdõt arra, hogy a 2 liter víz az harmatgyenge fogyasztás egy napra. De mindegy mit írok, mint a mellékelt ábra is mutatja. <#zavart1> És persze a szánalmasabb fajtája még fenyegetõ, meg mocskolódó, és egyéb privát üzenetet is ír tele helyesírási hibával de úgy, hogy meg sem szólaltam két hétig semelyik topicban, tehát nincs is kiváltó ok. Na ez, ez a beteg a javából. <#taps>

Íme:

Ne viccelõdjünk már a lelkisérültséggel azért légyszi, rohadtul nem poénos szerintem. Pl. én is az vagyok, na és? Ellenben nem mínuszolok, ha gondoljátok nyugodtan közzé lehet tenni megint h kik adták a mínuszokat...

De ha már ilyen komoly dologhoz hozzá kell szólni mint a vízivás, akkor tessék: személy szerint 2,5-3 decinél többet edzés közben nem iszok, nem szeretem ha elnehezít. A napi 3-4 literrel viszont nagyjából egyetértek. Viszont szvsz még EZT SEM szabad túlzásba vinni. Tavaly nyáron saját bõrömön tapasztaltam, mikor rosszul voltam, mert lerakódott a szívemre...

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

csuszi
2 ember.

csuszi
jaaaa, ez kb 2-3 ember.
azt hiszik érdekel, kurvára leszarom, tõlem nyomhatnak 30ezret is.
rozzant életük lehet, meg idõt basznak el a ki be loginolgatással. hát ez mi szánalmas baszki.

Palinko
jaja nekem is mûanyag palackokkal van tele a szobám 😄 másképp basszus elfelejt inni az ember, meg nem tudja annyira mérni. így meg folyamatos hidratáció tartható.
Vaxi
javaslom egyébként megtekintésre a BB.TV 92. adásában az elsõ részt, Nagy Ferenc Gábor riportját, és gondolatait.
http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1907

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

hungary27
megint látszik kik - olnak 😄
Roger6
XDDDD Az ügyeletes mínusz-huszárok megint jól lehúztak. <#hehe> Biztos nem úgy iszod a vizet, ahogy õk szeretnék. 😊 Persze a témában kussolnak mint szar a gazban, de mínuszolni, azt aztán igen, azt kell. <#nezze> Milyen lelki sérültek lehetnek ezek vazeg... <#idiota>

Vaxi
nekem is 4-5 liter között mozog
én úgy szoktam, hogy reggel megtöltöm a butykost vízzel, és azt 11ig meg kell innom. aztán ezt megteszem még 2x 😄
+ a leves + az edzés közbeni legalább 1 liter + a turmix + a tea

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Prince of Máté
Elvileg amúgy 20 testsúly kg-ként kell inni 1 litert.
Szóval egy 80 kilós embernek napi 4 liternek kéne lemennie.

Palinko
csak nekem folyik le 5-6 liter még télen is? 😄 iszákos vagyok 😄
csuszi
csibék 😄

egy edzés kb 2-3lityi. aznap gurul a 4 napra.
amúgy 2.5re tippelem az átlagot, persze nyáron lemegy húzásra 1 😊

Breki33
oké, rendben, megfogadom. egyébként 175/75
Roger6
Ne értsd félre az hozzászólásokat. Nem baszogatni akarnak, de a 2 liter akkor kell naponta, ha ülsz egy irodában 8 órát, és számítógép elõtt dolgozol, utána meg hazamész fekve TV-zni nulla sporttal. A test 70-80%-a víz. Minden vízbõl van, az agyad 90%-a az. A víz az ÉLETED alapja, a létedé. Fogyaszd mértéktelenül <#circling>

Tyler1
Az karrier. Igazából hagyhatod is a picsába a kreatint a napi 1 liter folyadékbeviteleddel. A csibék isznak ennyit.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Smithie
Elnézést, hogy nem írtam oda a gyümölcs ízû sz@rokat, amiben több a színezék mint a teafû, ezáltal 0 koffein van benne... <#wilting>

Az meg hogy nem iszol max 2 litert egy nap, na ez a no comment...

Edzésen 2-3 litert gurítok le, egy átlagos napon(mell-tricepsz elég a 2l), de ha keményebb láb-váll nap van, akkor még a 3 lityó is befigyel...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Roger6
Nem akarok idióta bunkónak tûnni, de ha nem szereted a diszkó zenét, miért mész diszkóba? A kreatin nem neked való. Öntsd ki a virágágyásba, többet érsz vele. Vízben oldódik. Sok vízben. Nem iszol vizet, nem hasznosul. Ha nem hasznosul, akkor pedig nem hasznosul. És ez így van. <#vigyor>

Amúgy magasság / testsúllyal hogy állsz? Ha szabad kérdeznem, Donnie. <#miaz>

hát nekem nem megy le 2 liter, max akkor ha futok pár km-t. összvissz nem iszok max 2 litert egy nap, nem megy több.

nem mindegyik teában van ám koffein..
Roger6
Hát ez no comment. Szabad megkérdeznem, hogy ha a 2 liter víz számodra sok, mégis mennyit iszol egy nap? Mert 2 liter egy edzésen lemegy másfél óra alatt szerintem a többségnek.

Smithie
Teával az van, hogy van benne koffein, ami ugye nem igazán kompatibilis a kreatinnal, bár egyesek szerint kis mértékben fogyasztva lehet használni a koffeint is a kreatin mellé.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

tegnap vettem kreatin monohidrátot, de ez a 1 gramm/1 deci víz eszméletlenül tarthatatlan számomra. 20gramm 2 literre 1 nap, ez nekem sok, szóval feleztem a folyadékot, de így is állandóan hugyozok.. vki próbálta már teával? aztmondják úgy is jó, mert hideg vízben nem az igazi az oldódás, meleg vizet meg igyon a halál 😄
tudom kicsit túl komolyan veszem, de annyira félek attól hogy elhízok. rengeteget dolgoztam és diétáztam ahhoz hogy ledobjam a fölösleget, nem szívesen látnám viszont a fölös kilókat. mondjuk simán végig tudnék csinálni még egy diétát, most rendes súlyzós edzésekkel meg szobabiciklivel gyorsabban is menne mint anno.

Ezekrõl a "bedurrantó" szerekrõl mi a véleményetek? Shopbuilderen láttam a Sciteces Pow3red vagy mi a tököm a neve. Van ennek értelme? vagy felesleges és inkább költsek fehérjére (késõbb meg kreatinra)?

Tyler1
Egyetértek. Néhányan kicsit túl komolyan veszik a hobbi sportolásukat. Azon nem úszik el semmi, hogy valaki néha betol valami hulladékot, iszik néhány sört, kihagy 1-2 étkezést. Akinek meg a strandforma cél, annak bõven van ideje lediétázni a felesleget.

85%-os csokoládét vegyél. Abba legalább nem finomított cukor van hanem nádcukor vagy nyírfacukor, stb, ez a márkától is függ. De persze nem napi egy táblát megenni belõle...szépen beosztani, jó minõségben kis mennyiségben a csokoládé még egészséges is.
jövõ hónapban tervezem a fehérje megvételét, asszem az megfogja oldani az ilyen "édesszáj" rohamaimat. egyébként feltételezem, hogy a stresszhelyzet miatt billentem ki a normál kerékvágásból...

egyébként köszönöm a válaszokat 😊

csuszi
túró, csokis protein, esetleg zabkorpa. mintha tortán ennél...oszt full protein.

most csalok egyet, hoztam 2 tábla csokit, bár ebbõl szerintem csak az egyiknek a felét eszem most meg... de akkor is, már hónapok óta így kajálok, de nem volt jellemzõ rám ez a mentális destabilizáció (lehet hogy a sok magyar tétel miatt kergültem meg?😄)

hungary27
Ha nem versenyre készülsz, akkor nyugodtan ehetsz egy kis csokit, meg néha csinálhatsz úgynevezett "csalós" napot. Nem fontos annyira grammra pontosan betartani az étrendet. Az a fontos, hogy meglegyen a kötelezõ mennyiségû fehérje, szénhidrát, zsír.
Prince of Máté
Nagyon egyszerû, csokis protein 😄

Üdv!

A szigorú étrend (csirkerizs, zabpehely, fehérje,tojás) miatt hónapokig minimalizáltam a csokoládé és hasonló "értelmetlen" ételek fogyasztását, de az elmúlt 2-3 napban elmondhatatlan vágyat érzek ezek a cukros szarok iránt, valamiért úgy érzem, hogy nem túl egyedi a problémám. Néha belerosszalkodok az étrendbe, de akkor se nagyon térek el (gyrostál rizzsel, esetleg PS party alatt 2 szelet pizza lemegy, 2 hetente ha 1x), de a cukros dolgokra vágyok újabban nagyon. Valami ötlet, hogy hogyan csillapítsam ezt? Teljesen megkattanok, fõleg ilyen esti órákban.

Köszönöm Retsu! 😊
Tyler1
Köszi a tippeket, ezek nagyon jók 😊

Palinko
hát szerintem ez legenda 😄
Uram, üdvözlöm a klubban!😊 Én is nagy rajongója vagyok a korai edzésmódszereknek, írásoknak. Akkor még tudták mi a lényeg. A sandowplus-on sok régi könyvet lehet tölteni, némelyiket online nézni.
Van 1 blog, asszem ditillo2.blogspot a címe. Ott rengeteg cikk, edzésterv van(igaz csak idõrend szerint listázva nem kategóriák szerint, de ha vkit érdekel rászánja az idõt).

Szerintem heti 3 edzés jó lenne. Edzéstervre 1 példa:

Hétfõ: Fekvenyomás
Ferdepados nyomás
Tolódzkodás vagy tárogatás

Szerda: Fejfölé nyomás
Felhúzás vagy felrántás(high pull)
Evezés
Lehúzás
2kezes bicepsz

Péntek: Guggolás
Elölguggolás
Félguggolás
Vádli

Széria-és ismétlésszámot próbáld ki h jön be, bár szvsz nem kell túl sok széria. Ha kevésnek érzed, egészítsd ki 1-2 gyakorlattal, de nem kell túlzásba vinni. Ja, és vállra konkrétan azért csak 1 gyakorlat, mert a fekvenyomások+hátgyakorlatok is rendesen megedzik. Amellett nem kell egybõl minden makacsnak tûnõ izomra bevetni a "nehéztüzérséget".

Tyler1
Ez most olvastam, Hermann Görner a 20 évek híres erõemelõje egy kézzel felhúzott 329 kg-t, mindössze 2 ujjal pedig 270 kg-t. Azmi? 😊

Egyébként a napokban kicsit elmerültem a testépítés korai szakaszának "tanulmányozásában". Érdekelnek a legelsõ edzéstervek, gyakorlatok kialakulása, étrendek, diéták, tápkiegek megjelenése, életrajzok, stb. Szóval ha valaki ismer ilyen oldalakat, akkor kérnék egy megosztást 😊