Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha belépsz faszi a többi alregeddel és beböfögsz valamit ultra jojo meg a többi szarral szívesen felpluszolom azokat is, hadd legyen szép vasárnapod - boldogok a lelki szegények...😄
MJ rulz Pink Team The Only One
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
csináld csak, valakinek a csajok, valakinek ez a hobbija. 😊 választottál, egészségedre 😄
jojo meg ez meg porul az mind egy személy, senkiéletû hulladék.
Kit hülyéztem le amúgy jogtalanul? Mert nagyon mondod ezt, de amíg nem támadtak engem, soha nem voltam senkivel bunkó. Nézd meg, itt a képet is amit linkeltem. Én írtam, hogy a többiek nem baszogatni akarják a 2 liter vízzel. Hol itt a bunkóság? El vagy tévedve. Mert te nagyon nagy sértésnek veszed ezt, hogy én aztán leordítom mindenki fejét, meg bunkózom, de nem hiszem, hogy bárkit jogtalanul ordítottam volna le, vagy utolsó szemétként beszéltem volna róla (persze a privát hulligánok kivételek).
És a végére: nem tudom te milyen ember vagy, de ha engem arcon vágnak, akkor visszaadom. Amikor privátban mocskosabbnál mocskosabb dolgot ír pár nagyon ráérõ ember, akkor bizony azokkal a személyekkel nem leszek kedves. Sõt, bunkó leszek velük. Mi az, hogy megkeresnek, meg agyonütnek engem? És te kérdezed az én hozzászólásaimra, hogy hová fajul a világ? Mi?! Én kinek írtam ilyet? Kinek?!
"ez így nem ok, ahogy az sem, hogy valaki megérdemli, hogy így beszélj vele, mert senki nem érdemli meg, kész, pont. " - aki a lakásom felgyújtásával fenyegetõzik, azzal bizony így beszélek, nagyon sajnálom, ha belemártottam a bakancsomat a nyugalmas lelki tavadba.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
"(Akivel meg bunkón beszélek, az bizony megérdemli, mert akik sunyi, gerinctelen módon fenyegetnek privátban, annak nem jár más, bocs.)"
mint amit én csinálok, hogy mínusszal jelzem, hogy ez így nem ok, vegyél vissza
hová fajul a világ
ez így nem ok, ahogy az sem, hogy valaki megérdemli, hogy így beszélj vele, mert senki nem érdemli meg, kész, pont.
csináljatok magatoknak topikot és ott hisztizzetek
(és ugye ahogy megmondtam, ha balhé van, egybõl jönnek, mint lámpára a szúnyogok - és megint igazam van <#bee1>#bee1>)
(Akivel meg bunkón beszélek, az bizony megérdemli, mert akik sunyi, gerinctelen módon fenyegetnek privátban, annak nem jár más, bocs.)
ezért megtetszett a mínuszolós rendszer, kész, embernek jár, erre való szerintem, de elég az offból
lelkisérültség ide vagy oda, a saját portátokon kéne körülnézni, nem csuszi meg roger a címe a topiknak
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Te meg ne vegyél mindent magadra, természetesen nem rólad volt szó. Ilyenrõl amúgy még nem hallottam, hogy ráment a szívedre a sok víz. Rákerestem google-ban is, de nem találtam ilyen dolgot. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs ilyen.
És hogy kik a mínuszolók? Mindegy, hogy mit ír az ember, meglátják a logót, egybõl habzó szájjal nyomják a mínuszt a rohadék Grabowszki logós... Pfejj, sátán... <#hehe>#hehe> Közben pedig ugye próbáltam rávezetni a kedves érdeklõdõt arra, hogy a 2 liter víz az harmatgyenge fogyasztás egy napra. De mindegy mit írok, mint a mellékelt ábra is mutatja. <#zavart1>#zavart1> És persze a szánalmasabb fajtája még fenyegetõ, meg mocskolódó, és egyéb privát üzenetet is ír tele helyesírási hibával de úgy, hogy meg sem szólaltam két hétig semelyik topicban, tehát nincs is kiváltó ok. Na ez, ez a beteg a javából. <#taps>#taps>
Íme:

De ha már ilyen komoly dologhoz hozzá kell szólni mint a vízivás, akkor tessék: személy szerint 2,5-3 decinél többet edzés közben nem iszok, nem szeretem ha elnehezít. A napi 3-4 literrel viszont nagyjából egyetértek. Viszont szvsz még EZT SEM szabad túlzásba vinni. Tavaly nyáron saját bõrömön tapasztaltam, mikor rosszul voltam, mert lerakódott a szívemre...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
azt hiszik érdekel, kurvára leszarom, tõlem nyomhatnak 30ezret is.
rozzant életük lehet, meg idõt basznak el a ki be loginolgatással. hát ez mi szánalmas baszki.
http://body.builder.hu/video_lejatszas.htm4?id=1907
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
én úgy szoktam, hogy reggel megtöltöm a butykost vízzel, és azt 11ig meg kell innom. aztán ezt megteszem még 2x 😄
+ a leves + az edzés közbeni legalább 1 liter + a turmix + a tea
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Szóval egy 80 kilós embernek napi 4 liternek kéne lemennie.
egy edzés kb 2-3lityi. aznap gurul a 4 napra.
amúgy 2.5re tippelem az átlagot, persze nyáron lemegy húzásra 1 😊
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Az meg hogy nem iszol max 2 litert egy nap, na ez a no comment...
Edzésen 2-3 litert gurítok le, egy átlagos napon(mell-tricepsz elég a 2l), de ha keményebb láb-váll nap van, akkor még a 3 lityó is befigyel...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Amúgy magasság / testsúllyal hogy állsz? Ha szabad kérdeznem, Donnie. <#miaz>#miaz>
nem mindegyik teában van ám koffein..
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ezekrõl a "bedurrantó" szerekrõl mi a véleményetek? Shopbuilderen láttam a Sciteces Pow3red vagy mi a tököm a neve. Van ennek értelme? vagy felesleges és inkább költsek fehérjére (késõbb meg kreatinra)?
egyébként köszönöm a válaszokat 😊
A szigorú étrend (csirkerizs, zabpehely, fehérje,tojás) miatt hónapokig minimalizáltam a csokoládé és hasonló "értelmetlen" ételek fogyasztását, de az elmúlt 2-3 napban elmondhatatlan vágyat érzek ezek a cukros szarok iránt, valamiért úgy érzem, hogy nem túl egyedi a problémám. Néha belerosszalkodok az étrendbe, de akkor se nagyon térek el (gyrostál rizzsel, esetleg PS party alatt 2 szelet pizza lemegy, 2 hetente ha 1x), de a cukros dolgokra vágyok újabban nagyon. Valami ötlet, hogy hogyan csillapítsam ezt? Teljesen megkattanok, fõleg ilyen esti órákban.
Van 1 blog, asszem ditillo2.blogspot a címe. Ott rengeteg cikk, edzésterv van(igaz csak idõrend szerint listázva nem kategóriák szerint, de ha vkit érdekel rászánja az idõt).
Hétfõ: Fekvenyomás
Ferdepados nyomás
Tolódzkodás vagy tárogatás
Szerda: Fejfölé nyomás
Felhúzás vagy felrántás(high pull)
Evezés
Lehúzás
2kezes bicepsz
Péntek: Guggolás
Elölguggolás
Félguggolás
Vádli
Széria-és ismétlésszámot próbáld ki h jön be, bár szvsz nem kell túl sok széria. Ha kevésnek érzed, egészítsd ki 1-2 gyakorlattal, de nem kell túlzásba vinni. Ja, és vállra konkrétan azért csak 1 gyakorlat, mert a fekvenyomások+hátgyakorlatok is rendesen megedzik. Amellett nem kell egybõl minden makacsnak tûnõ izomra bevetni a "nehéztüzérséget".
Egyébként a napokban kicsit elmerültem a testépítés korai szakaszának "tanulmányozásában". Érdekelnek a legelsõ edzéstervek, gyakorlatok kialakulása, étrendek, diéták, tápkiegek megjelenése, életrajzok, stb. Szóval ha valaki ismer ilyen oldalakat, akkor kérnék egy megosztást 😊