Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Effe88
nem😄nem😄
igf-n,inzulinon,vizhajtón stb...😄😄

+meg persze napi 2 kõkemény edzés, kegyetlen diéta,óriási kitartás stb....

amúgy tényleg durván néz ki
de dorian yates hátát meg sem közelíti😄

csuszi
és ez mennyi zsetonodba került? mármint a sav bázis egyensúly helyrehozatala? (perhó)

MJ rulz Pink Team The Only One

Renjike
õ sem párizsis zsemlén él 😄

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

csuszi
ja és jazzy utólagos engedelmével bemásolom amit írtam pant-ezés elõtt

"csinalok egy bannert de nem azert hogy berakd hanem mert poenkodok meg most elvezem hogy benazok painttel acdseevel meg photoshoppal 😄 "
ezt az egész paintezés elõtt írtam. csakis poénnak szántam se többnek, se kevesebbnek. a többség értette a viccet, sajnálom ha a cica elvitte a viccet az életedbõl.
továbbiakban mindennemû megkeresésedre csakis privátban válaszolok, ha ott is keresel meg, itt ignorállak mert nem ütsz meg egy mércét. cibálod a kabátujjam, mert ezt diktálja a nyomorult életed. szeretnéd ha olyan vesztes lennék amilyen te is vagy, biztos szarul esik ha ez nem teljesül.

és most ha megbocsátasz, elköszönnék... 😊 cerbusz 😊
ui.: próbálj meg mosolyogni, hidd el nem fáj.

Tapasztalatból írom hogy elvoltam savasodva, a vérképem nem nézett ki jól, rendesen össze voltak tapadva a vörösvérsejtek és ez miatt is candida albicans gombám volt, amiért 1+ évig kezeltek mire visszaállt a normális szintre. Még a gombát is láttam a vörösvérsejtek között.
A lúgosítást úgy oldottam meg (õszintén megmondom hogy minél természetesebben akartam megoldani), hogy rátaláltam az algára és végül úgy döntöttem hogy por formájában viszem be (lehet kapni kapszulásan is). Pár hónap szedés után visszaállt a sav bázis egyensúlyom, és tökéletes volt a vérképem...Jó magam is élõben láttam milyen volt mikor savas voltam, és milyen mikor lúgos...ha lúgos, akkor gyönyörû szépen egymás mellett és között vannak a vérsejtek és a gombának nem volt nyoma a vérképben. Nem kell mindig szedni, olyan 2-3 hónap szedés után szüneteltetni kell ugyan annyi ideig.
csuszi
mert ez személyes te szerencsétlen a paint meg mindenki szórakoztatására készült és a többség élvezte.
nem az off miatt nem közlöm a magánügyeim, hanem mert magánügy.
privátban leírtam neki mindent. ha kéred majd továbbküldi, mert ugye engem letiltottál ha minden igaz, azt írtad 😊 miután nem teljesült a vágyad, és nem vagyok a képzelgéseiddel megegyezõ.
képtelen vagy összetett mondatokat értelmezni, nyelvtanilag felfogni az írásaim. mert hülye vagy. de képtelen vagy rólam leszakadni, mert a frusztrációd nem engedi, otthon ütöd a billentyût oszt beugatsz mindenkinek, ez a fétised.
ezt az elemzést ingyen kaptad, a következõért felszámítok pénzt 😊

pont ez nem? 😄 másfél oldal paint után ? csak mert szégyelled, hogy nem tudtad elvégezni? szóval ezért a tabló mánia, hogy felkerülhess valahova 😞
csuszi
pm, mert nem hergelem csuuzlit, így is privátban hisztizett (én nemtom ez a privátban fröcsögés az új járvány 😊) - plusz ez tényleg nem idevaló.

Effe88
akkor pszichológus vagy?😄
és praktizálsz is?

Vaxi
uhh milyen háta van

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csuszi
ó a sok frusztráció ahogy bugyog elõ belõled és a kisebbségi komplexusod 😊
nem baj ha részemrõl:
kizárt hogy érdekelsz 😉

Prince of Máté
Cedric-cel mi a gond?? Mért csak 6-ik lett?
Szerintem tökéletes a formája:

kizárt, hogy elvégezted
Renjike
Ma végre 3 hónap kihagyás után lefáradtam a dzsíembe teljes testes edzés 1-1 gyakorlattal elsõ napnak bemelegítés képpen . Nehézkes a mozgás de bele kell húzni rengeteget estem vissza 3 hónap alatt <#falbav>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

csuszi
pszich.

hungary27
hidrogén az az oxigén 😄
Effe88
"3 szemeszter biológia és anatómia alapján tájékoztatlak"
népeges vagy vagy orvosira jártál?

oxigénnel dúsított víz? h2o hoz? 😄 az mi képzavar?
csuszi
danke. what an honor.

remélem tanulsz belõle.

hungary27
Én vitaminos vizet akarok beszerezni. Amúgy van itthon oxigénnel dúsított víz, ami lugosít.
Roger6
Gratulálok, remélem hasznodra lesz! <#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

na megrendltem az általam linkelt 3 terméket + 1 shakert. 24ezer, remélem szerdán már itt lesz

ügyes vagy!<#eljen>
Panzermeyer
Köszöni szépen, 6 éve jól van.
3 liter egy 20 kilós óvodásnak, egy 70 kilós irodai dolgozónak és 3 liter az offszezonban 125 kilós Phil Heathnek is. Ha Phil 3,1 litert iszik állandó jelleggel, akkor a veséje tönkremegy. Ha 2,9-et iszik, akkor a veséje javulni fog. Na ne legyél már értetlen. Tudod mit? Na jól van, legyél... <#wow3>

Aki nem bírja, ne igya. De ne magyarázzuk már meg a hülyeséget.

mov ah,4ch int 21h end

csuszi
1. nem te vagyok, ne magadból indulj ki, ha értelmeset írsz, értelmeset linkelsz hozzád se szólok, nem vagyok gyökér mint te.
2. tanulj meg olvasni: "3 szemeszter biológia és anatómia alapján tájékoztatlak: ha nem vagy beteg, semmi bajod nem lesz extrém bevitel nélkül. értsd 5-10 l."
3. én veled ellentétben semmi rosszat nem kívánok neked, kinek a pap, kinek a papné...nem rosszindulatú vagyok, hanem pikírt az emberi butaságot és a hozzád hasonló romboló magatartást szemlélve. de rosszat ugyan nem kívánok neked, se másnak. az te vagy...

linkelj valami értelmeset, kívánom ezt.
meg hogy legyen annyi gerinced, hogy egy név alatt futsz 😊

bármit linkeltem volna ugyanezt írtad volna, ezért kaptátok ezt. Kívánom neked, hogy napi 10 litert igyál! Fogadásból csupán egy évig, kérlek csináld meg!
Roger6
Elég csak 8 pohár belõle, hát semmit nem tanulsz!? <#vigyor> Amúgy húzós ára van egy otthon felszerelhetõ gépnek, most néztem 200 rongy körül van.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
ha nem lenne olyan geci drága én innám... nézegettem hogy van-e valami csapra szerelhetõ cucc vagy fasz tudja, mert amúgy amikor próbáltam akkor jó volt. kurvára kívánta a szervezetem, tuti savas vagyok mint állat. meg szerintem az emberek többsége is.
de hát én ilyen 500ft körül láttam bótban, oszt napi rugó vagy másfél vízre nem buli. lehet van 300ért is nem tudom, én 500 ért láttam. mondjuk 300at se adnék érte. baszki 20onezer havonta vízre?

Roger6
Lúgos vízzel ki hogy áll amúgy? Én nem szoktam fogyasztani speciel.

csuszi
semmi. csuuzli akarom mondani jojo akarom mondani szarumán felnyitotta szemem, mától nem iszok csak kávét.
vagy AV kólát, edzés elõtt, után. lehet fürödni is abban fogok. ezt még nemtom.

Roger6
<#hehe><#nezze> Nem értem mi a bajod ezzel. <#mf2>

csuszi
A&V

Alternatív Virtualenergia

durván jó, kihajtja az oxigént és meggyújtja. olyan lobbansz beszarsz.

DarkHorSe
Mi a bal oldali? Azt meg nem probaltam 😄

Swedish people are albino monkeys&#65279;

csuszi
helyette ezt ajánlom, de ezt is szigorúan 7 pohárral. 8 után nem vállalok felelõsséget.

DarkHorSe

vigyázat káros!

Swedish people are albino monkeys&#65279;

csuszi
qi energiaaaaaaaaa
Sajnos itt nyugaton ezt nem veszik figyelembe és tönkre teszik az egyensúlyt. Fontos a víz ivása, de csak akkor, ha szomjasak vagyunk.
Fontos, hogy szomjasak legyünk.

mr rángok dsfd adkw fslmks asdhkjsafd ef d

csuszi
már ott elbukik (2be olvastam bele) hogy pohár ivása. hát ez aztán tudományos, igyál 8 pohárral egy nap.
2dcl 3 vagy 5 vagy 2.5 most mekkora az a pohár édesjóistenfaszomat bele... vagy tök 8 hogy 2l a 8 pohár, vagy 1.6 vagy 2l? de nehogy 9 pohár legyen mert akkor már szívinfarktust kapunk meg izomrángást. dshiushushkjdsahkjdsakjsa 😄

Roger6
Végigolvastam az elsõ oldalon talált linkeket. Sehol nincs az általad hasraütés szerûen leírt információ, ahogy sejtettem. Sõt, idézek:

"Az emberi test nagyjából 72 százaléka víz. Egy 70 kg-os ember esetében ez 45 liternek felel meg. Nõk esetében ez a mennyiség kicsit kevesebb. Ezt a mennyiséget nem veszítjük el naponta, mivel szervezetünk egyensúlyt tart fenn a vérkeringésben és a testnedvekben. Egy egészséges felnõttnek 2 500-3 000 ml vízre van szüksége naponta a kiszáradás megelõzése céljából."

Továbbá: "...amikor a szükségesnél nagyobb mennyiségû víz halmozódik fel a szervezetben. Ez egészséges esetben nem fordul elõ."

csuszi
wow, micsoda igényes lapokat dobott ki.

3 szemeszter biológia és anatómia alapján tájékoztatlak: ha nem vagy beteg, semmi bajod nem lesz extrém bevitel nélkül.
értsd 5-10 l.
orvos aki szerint a másfél sok, ez ám a lap.
legközelebb csakrális energiákról dobálsz be linket meg csírõl.

nem kell idekeverni a túlzott sóval megbolondított egészséget vagy a vesebetegeket.
a google sajnos nem tud szelektálni minõség alapján. linkelhetek nõk lapját, feminát, díványt ahol leírják hogy a sok futás a legjobb fogyókúra, meg hogy naponta együnk 10% fehérjét. vagy linkelhetek orvost, aki szerint a testépítés káros, meg szar.

csak azért, mert nem egy helyen írják
de én hasraütöttem, mert biológia, hogy ha sok minden terheli a kiválasztást az semmiképpen sem jó
ez is igaz, de edzés után jobb az "egyszerû" szénhidrát nem? vagy hanyagoljam és akkor inkább edzés után verjek le egy turmixot meg kajáljak egyet itthon csirkerizs formájában?

Roger6
Az egyik összetett szénhidrát (rizs), a másik meg egyszerû szénhidrát. Tök más a kettõ, nem egészíti ki, és fõleg nem helyettesíti a rizst a cukor, szõlõcukor.

mielõtt félreértenétek nem a szõlõcukorral akarom helyettesíteni a rizst, csak mellé kéne valamennyi plusszban.

Scitec lehet hogy jobb, de abból a 2,3kg kerül annyiba, mint ebbõl a 3kg. ha már scitecet vennék akkor viszont BCAA-t már nem vennék, ez még úgy ahogy beleférne a keretbe. a cukor meg a ch bevitel miatt kéne, mert rizsbõl egyszerûen nem tudok sokat megenni...

Roger6
Tudnál valami forrást adni ehhez? Érdekelne ha van róla cikk vagy valami.

oliwwer
Attól függ mennyire van lóvéd rá. Ha futja BCAA akkor mehet, amúgy szuper, én is így csinálom
Effe88
én ugyan ezt a fehérjét izom
közepes szerintem, de a semminél jobb
ráadásul én jóval olcsóbban jutok hozzá egy havernak köszönhetõen
de pl. scitech szerintem sokkal jobb stb...

én ilyen cukrokkal nem játszanék, azt nem is vennék
bár nincs is róla tapasztalatom,
de majd más hátha jobban vágja ezt a témát

"vagy felesleges nekem még?"
ezt neked kell tudnod
ha van rá pénzed és megteheted akkor vedd meg
ártani nem árt, csak használ

3lityó felett meg amúgy is tönkre teszi a veséjét az ember, már ha állandósul, egyszer kétszer ok
Ehhez a trióhoz mit szóltok?
100% Whey Pro (3kg) MHN 13.900
Dextróz (2kg) 1.100
Scitec BCAA-Xpress (700g) 8.540

a BCAA helyett esetleg glutamin? vagy mit javasoltok? vagy felesleges nekem még?