Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MJ rulz Pink Team The Only One
mov ah,4ch int 21h end
mov ah,4ch int 21h end
Mára egyébként láb+tricepsz van betervezve, igen tudom, hogy a francba találtam ezt ki?! De muszáj VÁLTANI és VARIÁLNI.
Ja és valaki írhatna nekem egy haladó edzéstervet(vagy ajánlhatna valamit).
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
szal örülj neki. majd hozzá erõsödik.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
oszt azzal ami marad neki úgy trollkodik ahogy akar.
a hozzáállásod pont bizonyítja amit alább írtam rólatok. átsiklok, annyi. te meg átsiklasz a banner felett annyi.
vagy aki bejön hogy mekkora bohóc topic ez, az átsiklik felette annyi. vagy hogy is van ez? <#confused>#confused>
részemrõl ennyi, jó moderálást.
Swedish people are albino monkeys
Egyébként meg nem is értem miért reagálsz egy általad álregnek tartott userre. Átsiklasz felette, ennyi. Aztán majd jazzy törli. Ha pedig a hg nem aktív tessék újat megszavazni, ezt is leírta anno Cifu. Részemrõl ennyi, jó fórumozást.
REAL MADRID
visszalapozzunk 100 oldalt (vagy 500at?) és megnézzük ki mit adott a topicnak?
tedd meg kérlek nekem, megbízom benned, válogatás nélkül az összes hozzászólásom. meg a sajátjaid. nyugodtan add hozzá a porult a jojot az ultrat is.
meg az is zavaró, hogy vagy csináljátok a moderátorságot vagy nem. az, hogy bejöttök és néha kardlapoztok egyet össze vissza, semmi értelme. igazságtalanul csináljátok és ad hoc módon. kiszámíthatatlan, nem következetes és nem igazságos. pedig egy szabályrendszernek ezek az alappillérei.
ip alapján bizonyítva volt 4 alreg. azóta is itt van...
ennyit arról ki mivel van tisztában.
csak a saját moderátori topicodat kellene visszanyálaznod pár oldalt...nem ezt. bár igaz, minek dumálok bele, az nem az én topicom...
Meg látom sok a bajotok a negatívval. Ez van, szokd meg, én is azt tettem. Ez ellen sem lehet mit tenni, értelmét sem látom, de ez van.
REAL MADRID
most is bejössz, fogalmad nincsen semmirõl, de törlöd a bannert...akkor kéne itt lenni talán, amikor szarrá basszák a topicot minden baromsággal, meg talán akkor kéne vigéckedned, amikor valaki 4 alreggel rombol. de arra szarsz, a lényeg hogy ne legyen bohóctopic, meg amin talán a topic 90% vidul egyet. hát miféle parasztok vagyunk hogy mosolygunk is mi? inkább trollkodnánk meg húzgálnánk egymás haját 10 alreggel, azzal nincs bajotok...
hol gratuláljak?
REAL MADRID
vagyis 3 karakterrel maradtam adós amik ott voltak ötletben, sephiro retsu meg az idegen aki bejön és baromságopt kérdez...
retsu lehetne nazgul
sephiroT egy gondor õr
az idegen meg egy kicsi troll
😊)
poruljartalultrazordjojobabacsuzlit akartam gollamnak, de asszem szaruman is jó lett, ha szarumán itt lenne, neki is biztos lenne egy csomó alregje 😊
nagyjából ahogy kerültek a nevek mind passzol. reklamálni lehet, meg majd ha lesz kedvem rakok alulra egy plusz sort, azoknak akik kimaradtak 😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
meg akartam egy olyat aki az idegen aki bejön a topicba és faszságot kérdez...😄