Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csuszi
mit akarsz, az egy nagyon durva elf buxa, mindenki be van tõle szarva 😊

MJ rulz Pink Team The Only One

Panzermeyer
Elõször komolyan azt hittem, hogy félrekattintottam és rossz topicban járok a banner láttán. Csuszi, te nagyon pihent vagy 😊 Effe bannerja is jó. Holnap esetleg egy Walt Disney mesehõsöset valaki?

mov ah,4ch int 21h end

Panzermeyer
Igen, minden evés után fél liter, és minden evés közt még fél. Hát igyál 12-t, a fene bánja 😊

mov ah,4ch int 21h end

Smithie
Han Solo? Naneeeee! <#nevetes2>

Mára egyébként láb+tricepsz van betervezve, igen tudom, hogy a francba találtam ezt ki?! De muszáj VÁLTANI és VARIÁLNI.

Ja és valaki írhatna nekem egy haladó edzéstervet(vagy ajánlhatna valamit).

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

MEdievil
Galadriel rly? 😄

F

hungary27
😄
Vaxi
nyugi, én néger lettem 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

oliwwer
😄😄 jóak
Effe88
sorry😄
így jött ki😄
amúgy az ötletet egyébként én adtam😄 #27714

oliwwer
De amúgy jók lettek nagyon 😄 meg az ötlet is csuszi
oliwwer
azt pont egy csajnak tettél be?😄
Effe88
😄
naggyából mindegy is😄
általában aki itt kérdez legtöbbször úgy is kezdõ

Renjike
kérdezõ bocsánat , már az olvasás sem megy <#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike
a kezdõ idegen <#taps>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

jazzy
nagynak érzem
csuszi
nincs sértõdés.

<#eljen><#nevetes1>
Roger6
<#vigyor><#eljen>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Effe88
na talán mostXD

Effe88

Effe88
na remélem nem lesz sértõdés
csak egy poén

pregnant
Effe88
senior,old boys,master,veterán???😄😄

Tyler1
Damn, elfelejtettem a kép tag-et, na mind1 kijelölés, jobb egér gomb, ugrás.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Tyler1
Ha már Classic, ez mi az isten?<#wilting>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/525316_584664401562839_745347375_n.jpg

Effe88
fain
mehet a bannerba!

csuszi
igen. helyes kivitelezéssel, ha az ember jól megfogja a súlyt durran az alkar, és elég jó impulzust kap, alkarozni nem is kell.
szal örülj neki. majd hozzá erõsödik.

csuszi

done
😊)))

shaba23
normális, ha egykezes evezésnél marhára bedurran az alkarom? de csak mostanában kezdte, lehet, hogy a súlynövelés érzékenyen érintette?
Vaxi

Vaxi
elkészítettem a túrós zabos sütit. isteni lett, de óvatosan bánjatok a joghurttal, mert nekem ilyen takony állagú lett 😄 fordításkor szétszakadt a fenébe... 😄

csuszi
hát nemtom hogy vagy vele, de nekem úgy tûnne értelmesnek ha valamirõl kiderül hogy alreg akkor azt véglegesen kirakják, minek egy embernek több reg?
oszt azzal ami marad neki úgy trollkodik ahogy akar.

a hozzáállásod pont bizonyítja amit alább írtam rólatok. átsiklok, annyi. te meg átsiklasz a banner felett annyi.
vagy aki bejön hogy mekkora bohóc topic ez, az átsiklik felette annyi. vagy hogy is van ez? <#confused>

részemrõl ennyi, jó moderálást.

DarkHorSe
Mehet bannerba, kurva jo 😄 A sok alreg meg visszamehetne a gumiszobaba, nem akarom itt latni a minuszolasaikat.

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Vaxi
faszomat már a flémbe, legyen már kicsit ontopic. most volt az arnold classic, van egy csomó új cikk, erõsportban testépítésben szintén. OOOOOOON

Vaxi
😄DDDDDD

Igen és akkor Cifu ki is rakta õket, de gondolom hallottál már dinamikus IP-rõl.
Egyébként meg nem is értem miért reagálsz egy általad álregnek tartott userre. Átsiklasz felette, ennyi. Aztán majd jazzy törli. Ha pedig a hg nem aktív tessék újat megszavazni, ezt is leírta anno Cifu. Részemrõl ennyi, jó fórumozást.

REAL MADRID

csuszi
te inkább az alregeiddel törõdj, meg azzal hogy eddig ha az összes alregedet összeadoms e adsz ki 10 értelmes hozzászólást évek alatt.

visszalapozzunk 100 oldalt (vagy 500at?) és megnézzük ki mit adott a topicnak?
tedd meg kérlek nekem, megbízom benned, válogatás nélkül az összes hozzászólásom. meg a sajátjaid. nyugodtan add hozzá a porult a jojot az ultrat is.

csuszi
nem izgat a negatív - az izgat, hogy itt van kb 20-30 emberke akik segítenek, egymást támogatják és van kb 2-3 ember aki mindig mindenbe belehány. az hogy közben letolják negatívval a hozzászólást kurvára leszarom.
meg az is zavaró, hogy vagy csináljátok a moderátorságot vagy nem. az, hogy bejöttök és néha kardlapoztok egyet össze vissza, semmi értelme. igazságtalanul csináljátok és ad hoc módon. kiszámíthatatlan, nem következetes és nem igazságos. pedig egy szabályrendszernek ezek az alappillérei.

ip alapján bizonyítva volt 4 alreg. azóta is itt van...
ennyit arról ki mivel van tisztában.
csak a saját moderátori topicodat kellene visszanyálaznod pár oldalt...nem ezt. bár igaz, minek dumálok bele, az nem az én topicom...

a hasonló arroganciával baszod szét a topikot
Az a baj, hogy te meg nem vagy tisztában a dolgokkal. Ki dönti el, hogy ki alreg és ki nem? Te? Ip nem egyezik nem dobok ki senkit. Arról meg nem a moderátorok tehetnek ha kijátszható rendszer. Azért van házigazda, hogy törölje a nemkívánatos egyéneket.
Meg látom sok a bajotok a negatívval. Ez van, szokd meg, én is azt tettem. Ez ellen sem lehet mit tenni, értelmét sem látom, de ez van.

REAL MADRID

csuszi
ezzel törõdsz de mással nem. az a bajotok, meg az összes modinak sg-én, hogy csak kicsit vagytok modik, engedtek minden szart, aztán hirtelen beugrotok 5 percre egy topicba mert többre nincs idõtök és azt hiszitek átlátjátok a rendszert, a vitát, a topicot.

most is bejössz, fogalmad nincsen semmirõl, de törlöd a bannert...akkor kéne itt lenni talán, amikor szarrá basszák a topicot minden baromsággal, meg talán akkor kéne vigéckedned, amikor valaki 4 alreggel rombol. de arra szarsz, a lényeg hogy ne legyen bohóctopic, meg amin talán a topic 90% vidul egyet. hát miféle parasztok vagyunk hogy mosolygunk is mi? inkább trollkodnánk meg húzgálnánk egymás haját 10 alreggel, azzal nincs bajotok...

hol gratuláljak?

Banner törölve. Megmondtam, lehet nyitni a Sajátban bohóctopikot, ott azt csináltok amit akartok. További off büntetõpontokért.

REAL MADRID

csuszi
aaaa meg a protector is lemaradt faszomm... 😄 na majd a v2-ben

csuszi
igen retsu és sephiroT lemaradt akik név szerint is ott voltak a fejemben de nem maradt karakter...
vagyis 3 karakterrel maradtam adós amik ott voltak ötletben, sephiro retsu meg az idegen aki bejön és baromságopt kérdez...
retsu lehetne nazgul
sephiroT egy gondor õr
az idegen meg egy kicsi troll

😊)

csuszi
te tökéletes boromir vagy, a rossz jófiú 😊

poruljartalultrazordjojobabacsuzlit akartam gollamnak, de asszem szaruman is jó lett, ha szarumán itt lenne, neki is biztos lenne egy csomó alregje 😊

nagyjából ahogy kerültek a nevek mind passzol. reklamálni lehet, meg majd ha lesz kedvem rakok alulra egy plusz sort, azoknak akik kimaradtak 😊

Ez igen<#eljen> Mondjuk Darkhorsehoz már névbõl adódóan is szerintem jobban illene 1 lidérc, de amúgy kiváló!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Effe88
Retsu lemaradt
õ lehetne szmeagol

Roger6
<#hehe><#hehe><#vigyor> De pihent vagy! <#taps>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

csuszi
majd heggesztek hozzá de hirtelen ennyire adta. lehetne alulra plusz egy sor, pár ember lemaradt sry.
meg akartam egy olyat aki az idegen aki bejön a topicba és faszságot kérdez...😄

Tyler1
😄DD
Én vagyok Legolas yeeaaah <#nyes>
Szmeagolt hiányolom, pedig a karakter adja magát 😊