33479
-
#29071 hát felső része, bár én sosem próbáltam -
StillAwesome #29070 Gyors kérdés egy lelkes amatőrtől: Húzódzkodó rúdat ha vállszélességben fogom, és úgy húzódzkodom az mennyire effektív és főként mit erősít? -
#29069 Állat! -
#29068 I have some bad news for you... -
#29067 Nem, ez a rizs mellékhatása, hogy tudat alatt megtanulsz kungfuzni :) -
#29066 a "gyóccert" kihagytad kedves troll barátom. :) -
tippmix94 #29065 az agyára ment már a sok koksz meg doppingszer -
#29064 És azt mondják hogy a testépítők lomha szardarabok :D -
#29063 ez kibbaszott jó :D -
#29062 Beteg :D
-
#29061 kevés sovány kakópor (mokkáskanál vagy csak a fele ) és elveszi az enyhe utóízt , amitől én rosszul voltam . -
#29060 Igen, pontosan ezt a linket másolta be ő is.
Ha boltból veszed és nem vateráról, akkor ilyen nem fog előfordulni. -
#29059 http://body.builder.hu/magazin.htm4?url=/testepites/tapkieg/hamis-proteinek -
#29058 Nem kell ízesíteni, nem kell nyafogni :D
Enyhén tej íze van, szerintem sokkal finomabb mint bármelyik szójás... (én edzés után iszom szőlőcukorral) -
#29057 állítólag stevia porral lehet -
#29056 A wpc80 csak egy rövidítés. 80% whey protein concentrate. Ha wheyproteinről rendeled biztosan 80%-os tejsavófehérje koncentrátumot kapsz, ha pedig vateráról, társaitól vagy a haverod haverjától akkor valószínűleg tejcukor kapsz. -
#29055 Lehet volt már róla szó, de ezeket a natúr cuccokat mivel lehet ízesíteni? -
#29054 ez a wpc80 amúgy egy márka, egy termék, vagy mi? csak mert két magyar oldalon láttam forgalmazni, és mindkettő ugyanahhoz a gazdasághoz köthető.
nem volt hasmenésetek, stb? tuti, hogy 80%os fehérjetartalmú? -
tippmix94 #29053 hát még a farka -
#29052 ijesztően picinek tűnik a kézfeje a testéhez képest, számomra :) -
#29051 Brutál forma. -
#29050 Budaörsi Sportfest WBPF Grand Prix. -
Retsu #29049 Az igen, hol? Én 2009es Bajnokok Éjszakáján láttam, hát élőben tényleg elég hihetetlen ez az alkat. Ugyanakkor már ott is bebizonyosodott, hogy erre építeni nem elég a nagyobb tömegűekkel szemben! Namost nem fikázás, mert szép a forma, de tényleg a helyzet az hogy még mindig tömeg>szimmetria. -
#29048 milyen dereka van jesszus, szinte nagyobb a feje:D
igazi testépítő alkat -
#29047 aranyos -
#29046 Molnár Péter első helyen végzett!
-
#29045 Akkor úgy látszik gyártónként eltérő, hogy mit takar a sütikrém. Az enyém nem ilyen volt. -
#29044 Én és 1 ismerősöm már rendeltünk és semmi gond nincs velük.
A cikkben említett fehérjék nem biztos forrásból voltak beszerezve, kb vatera szint. -
#29043 az ezen az oldalon árult fehérjéknek van köze a cikkben levőkhöz?
használt már itt valaki innen rendelt wpc 80at? -
#29042 én Dymatize Elite Gourmet-ből vettem sütikrémeset, madártej íze volt, hihetetlen finom
na a Butter Cream Toffee ízről már nem mondanám el ugyanezt, mintha cukros vaj lenne...:D -
#29041 Én mindenkitől azt hallottam, hogy milyen fasza ez a sütikrémes íz, na mondom már kipróbálom én is, de hát nem is tudom mihez hasonlítani, keserű, nyomokban karamellára hasonlító műanyag íze van. Én még ilyen kekszet nem ettem, de ilyen sütit se :) -
#29040 Nem hinném, hogy a limonádéjába szőlőcukrot tett -
#29039 Edzés után az egyetlen elfoadható időpont, mikor elfogadott a szőlőcukor fogyasztása.
Ha nincs pénz Carb-f re, akkor ez is megteszi -
#29038 nem mellesleg, több gyártónál lehet már kapni ízmintákat is 30g-os kiszerelésekben, amivel kitudod próbálni. vagy ha az adott fajtából mégsem, megkell venni a legkisebb 900g körüli kiszerelést 5-6ezerért, és kipróbálni azzal. mindig jobb mint amikor megveszed az 5kgos vödröt, aztán 2 hónapig megy a pofavágás napjában kétszer...tapasztalat.. :D -
#29037 Én úgy vagyok vele, hogy igyekszem minden ilyen esetben a csokit vagy ahhoz a legközelebb állót választani, mert általában abban egységesek a gyártók és mindegyik - ha csak megközelítőleg is- de csoki íze van, így nincs pofára esés -
#29036 Aki még nem próbálta volna a legutóbbi Gasztro Builderes csodát, a "majomkenyeret", az nyugodtan tegye meg. Tényleg finom. Zabliszt helyett nyugodtan lehet ledarált zabpehellyel készíteni, és ha nem futja mandulatejre, akkor ott a víz. Aki édesszájú az tegyen bele édesítőt is. Jobb, mint az a recept, amit én pár éve raktam ki ide. Mostantól ezt fogom csinálni a főétkezések közötti kajálásokhoz. -
#29035 Egyszer én is vettem ilyen sütikrémes (cookie cream) ízesítésű fehérjét, mert gondoltam, hogy ezt az ízt még nem próbáltam. Akkor még nem tudtam, hogy ez alatt az íz alatt azt a fehér krémet kell érteni, amit a kekszek közé szoktak rakni. Alig vártam, hogy elfogyjon. Nem ihatatlan volt, de jó se volt, az biztos. -
#29034 Értjük, nyugi -
#29033 egy csokis, nem kóstoltam, és egy vaníliás, az borzalmas:D -
#29032 fagyiból és fehérjéből is csak csoki :)