Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindenképp dícséretes. Mondjuk szerintem azért ennyit nem kellett volna leadnia, így a melle-hasa nem valami szép finoman szólva.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Tyler1
Durva

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

oliwwer
Full Force néven megy tovább
mi lett a CYTOGEN nevü termékekkel?hova tüntek? lehet még öket valahol kapni(nem netes üzletben)?
oliwwer
Igen, de csak ha lány
Kisgyerekfaszon is?
Prince of Máté
Erre ott van a faszverés, ráadásul az még ingyenes is

jazzy
hungary27
csak arra jó
Csajomnak vettem. Így legalább profin megtanulja a ...
Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

DarkHorSe

Swedish people are albino monkeys

Palinko

hozok akkor már valamit calisthenics rajongóknak.
Palinko
szerintem lassan követelmény újságíróknál, hogy direkt ne nézzen utána mirõl beszél. hatékonyabb úgy a hülyítés 😄 szerencsére megvannak a szakújságok és lehet azokat olvasni, ott nem fut olyan gyakran bele az ember hibákba. Zoltánnak meg gratula.
Na melyik budapesti edzõterem ázott be?
Breki33
The Protector
Ma én is hasonlóan erõs edzést fogok nyomni.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Tyler1
😄D
Nem tudom, de egy Run DMC alapnak elmenne, amit azzal a paddal csinál 😊

Ez vajon fake?
Tyler1
Ez már erõsen PS.

MEdievil

F

csuszi
😄D

MJ rulz Pink Team The Only One

Beszereztem 1 MHN Whey-t. Az oldódása nem a legjobb, de ez nem feltétlen baj(pl. nincs benne guargumi). Meg ugye az is jó érzés hogy hazai gyártót támogat az ember.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Panzermeyer

mov ah,4ch int 21h end

Három videót ismerek, az hogy kimaradt a kettõ...sors iróniája. 😄
hungary27
A Kettõ kimaradt. 😊
Egy
Három
Négy
<#wave>
oliwwer
Csajoknak esetleg jó motivációs videót nem tudtok? Barátnõm akarom rávenni egy kis mozgásra (nem kövér, csak szeretném ha egészségesebben élne), de youtube-n nem igazán találtam megfelelõt
Prince of Máté
de, õ is szerepel benne

Roger6
Éppen napi motivációs videót kerestem. Ebben nem véletlenül Toldi Zsuzsi van? Mintha õt is látnám...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

hungary27
Cedric-nek biztos tetszik.
adam46
Szeretem, mikor az újságírók dobálóznak itt a színtiszta és izom szavakkal. Közben közel sem így igaz. <#hehe>
Tyler1
A dizájn jól néz ki.

Falkon
Nekem jótékony hatással van a küzdõsport. Pontosabban a thai box. Elmében is összerakott! Csak sajnos drága a bérlet, így a kondi bérletre már nem futja! :/ Csinálom itthon a fekvõtámaszt, húzódzkodást, hasazást, de nem igazán elég! :/

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Vaxi
nem. "Cedric is kifejtette a véleményét errõl a "testépítés, mint háború" dologról egy tegnapi interjúban"

csuszi
hasprés

MJ rulz Pink Team The Only One

The Protector
Hát az nem jó.Nekem mûtötték az odlalamat és hát életre szóló amit ott kaptam😞Imádom a küzdõ sportokat,jó is vagyok benne,megy a spárga,rúgások,ütések.Utcán kiállnék valaki ellen,ha beszopok egy ütést a jobb oldalamra,bordára vagy az alá akkor nesze neked Bruce Lee úgy kifekszek mint egy zsák krumpli.

Amúgy egy 5perc múlva a következõ van terítéken.
Tricepsz,mell és has.Hasból ma minuszos pad lesz és az amikor kifekszel és összehúzod a lábaidat és a felsõtestedet(ennek mi a neve?)

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Panzermeyer
Öm... ezzel most a 6. helyét akarta megmagyarázni, vagy korábbi mondatról lenne szó?

mov ah,4ch int 21h end

Vaxi
"I just can't equate going to war, to standing up beside a bunch of other half naked dudes in a beauty pageant. We're not tackling each other, it's not freakin MMA, we're just standing up tryin' to look beautiful....and I just can't equate that to war, or needing a killer instinct." - Cedric McMillan

Breki33
én boxolni akartam, de gerincem miatt az még annyira se jó ötlet mint a kondizás... egy zsákot püfölni meg annyira nem jó szerintem 😄

The Protector

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

The Protector
Az jó.Nõk szerintem zabálásban vezetik le ezt a felgyülemlett lelki dolgot.Nekem tök jó lenne még egy nagyobb bokszzsák itthonra amit lehetne püfölni,na ha az lenne akkor teljes lenne az életem😊
Amúgy nemrég ezt vettem 5000Ft-ért meg kaptam grátiszba egy 10kilós súlyzót.

az indulatok levezetése (fõleg nõügyek, stb) nagyon oda tud tenni edzésben! én többnyire az indulatok és a fölös energiák levezetése miatt választottam ezt az életformát 😊

UUuuuuuuuuuu egyik kedvenc bicepsz izolációs gyakorlatom! Kis súllyal, magas ismétlésszám és atom durván bedurran a bicepsz. 😄 Minden bicepsz edzésembe van egy izolációs gyakorlat a végére.
Igen, ez.

Nekem 1 régi sérülésem még mindig meglátszik a lábszáramon, pedig törés nem volt. Annyi biztos hogy kényes terület.

The Protector
Tegnap sikerült rendesen fekúrnia az agyamat a tesómnak.Ennek eredményeként ma annyira fáj mindenem mert ha felbosszantanak,szomorú vagyok esetleg vmi miatt aggódok akkor edzeni szoktam.Tegnap nyomtam bicepsz/váll/csukja kombót,kevesebb is elég lett volna.Amikor még szaros koromban volt az elsõ bnõm én meg dagadt malac voltam akkor nekiálltam fogyózni,nyáron szakított velem és a szomorúság/csalódottság kombót edzéseken vezettem le.3hónap alatt fogytam 39kilót.Igen,ha valaki megkérdezné,rendesen szétkúrtam vele a szervezetem.

Tyler1
Nem hallottam még errõl a súrlódó bicepsz gyaksziról(vagy csak nem így ismerem), ez lenne az?

múlthéten kimaradt a lábazás, most istenesen odabasztam neki, nem is guggolok a hátam miatt (helyette kitörés meg a többi van), majdnem kiszökött buksi, elég jó volt! mondjuk az életkedvem a 0val lett egyenlõ a végére 😄