Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
uhh
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Salvus vizet szoktam amúgy inni mert az lugosít+ rendben tartja a gyomrot.Az ízérõl nem nyilatkoznék.
Most egyébként pluszba kalapács bicepszet is nyomok,hogy formáljam a bicepszemet.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
3. Én apró kortyokban szoktam vizet inni edzés közben. A savasodás ellen meg valami lúgos víz mehetne.
1.Az edzéseken mindent lassan csinálok.Bicepszet is mint ha lassított felvétel lennék.Azon kívül,hogy jobban megerõltetem magam van értelme?
2.Elõreemelésnél stb annak van értelme,hogy tartogatom a levegõben a súlyt pár mp-ig vagy csak szétbaszom a szalagokat.
3.Rengetegszer hányingerem van edzéseken és megdobja a savamat is az edzés.Ez normális vagy vmit kéne ellene tennem.Azt tudom,hogy a hányinger/hányás az a megerõltetéstõl van.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Lényeg, hogy köszi az infót, lehet kipróbálom az általad mondott termékeket.
Zárjuk le a vitát😊
A lényeg, hogy nagyon remélem hogy csak mg hiány miatt lettem múltkor szarul.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Szerintem mindneki szedje azt, amit akar, és amit úgy érez h jó.
Amit ajánlottak lejjebb, utánanéztem, annyira nem drágák, lehet veszek egy adagot. De lehet, hogy maradoka Biotech-nél. És nem azért mert szép, színes a kiszerelése, hanem mert hivatalos kondis márka, ami nekem elég. Ha annyira érdekelne mi van benne, akkor ennyi erõvel létezni sincs értelme, mert minden kajával ez van. Ki tudja mi van benne...
bõven elég
nem értem miért jó havi 5-10 ezreket kiadni egy szaros vitaminért
max versenyzõknek kell, esetleg...
Cherry & Dark Chocolate Protein Bars
Az oldalon van még egy csomó proteinszelet recept, és további más progeines étel. Kiváló gyûjtemény.
mov ah,4ch int 21h end
El lehet nyugodtan felejteni, hogy az amerikai cuccok méregdrágák, mert ez már közel sem igaz. A Biotech és a Scitec termékei már régen túlárazottak ahhoz képest, amit nyújtanak.
én amit most vettem vitamin 1000 mg-os 16 forint egy tabletta
továbbra sem írtál semmi konkrét okot, hogy mitõl is lenne szar
Biotech Multivitamin for Men Egységár 66.50.- Ft/tabletta
Opti-Men Egységár 64.33.- Ft/tabletta
És akkor ez még a nem a legolcsóbb shop.builderes árlista.
És akkor ide rakjam még mellé a vitamintáblázatot is, vagy képes vagy magadtól összehasonlítani?
imádatról szó sincs egyébként
de az hogy szerinted a patikában kapható 80 milligramm c vitamin pl ugyanaz mint az említettek pl elég hiányos ismeretekre utal
egyébként pl nyugodtan lehetne aszkorbinsav-at is kérni a gyógyszertárban az a legolcsóbb és legjobb megoldás csak ugye akkor abban elvileg nincs bioflavonoid.
Igazából az a gond, hogy leszaroztál vmit amirõl nincs sok tapasztalatod konkrét indokok nélkül, mert szerinted csak a méregdrága általad ajánlott a jó.
Amiket én ajánlottam, szintén a felhasználók értékelései szerint ajánlottam, és egy kicsivel nagyobb piacról, mint a shopbuilder.hu ... Ezek árban még közel sem a top termékek.
másrészt nemcsak e két márkát forgalmazzák, ha megnéznéd, pl az általad hypeoltak közül is árusítanak többet
de vetess vele 7000-ért c vitamint, mert te tudod hogy szar
csak trollkodik, Scitec-nek még a nevét se képes rendesen leírni
Érdemes elolvasni a shop builderen az ezzel kapcsolatos teszteket
illetve az adott terméknél a hozzászólásokat
pl
Vitamin C-1100
http://shop.builder.hu/c-vitamin/scitec-nutrition-vitamin-c-1100-100-kap-p6432
A nagy vitamin teszt
http://madeinchina.kocz.hu/2012/05/nagy-vitamin-teszt/
Ha a mostani adagom elfgogy kipróbálom ezeket. Bár ezek csak vitaminok, nem tudom mennyire jobb egyik a másiknál.
De ha ajánlasz jobbat, legközelebb veszek mást, nem nagyon néztem utána. Pólusba szoktam járni, és azért vettem ott.
Megmondom õszintén paráztam, hogy mi lehetett, de simán lehet h mg hiány.
Bika vitaminom van bõven...😄 Sztem tavaly azért is volt többször hasmenésem, mert enyhén túlzásba vittem. (Biotech vitabolic, omega3, calcium+mg, 1000-es c vitamin) Mind Biotech, és napi két adag.
Akkor ezeket elkezdem újra szedni (néhány edzés után akartam csak folytatni), bár kevesebbet mint annó.
Köszi szépen!
mov ah,4ch int 21h end
Nekem olyan szokott lenni (edzéstõl független idõpontban), hogy hirtlen nagyon éhes leszek, izzadok, melegem van, fázom, és borzasztó gyengének érzem magam. Leesik a vércukrom, ilyenkor általában vmi ch forrás után kutatok
Swedish people are albino monkeys
Kb 4 hónap kihagyás után ismét lementem edzeni. Kis súlyokkal csináltam, mell, hát, has ill. lábgyakorlatokat. Direkt nem megerõltetõen, mert elég sok idõ kimaradt. Hazafele mikor mentem, akkor hirtelen alig bírtam a lábamon állni, éreztem, hogy baromi fáradt vagyok, és zsibbadt is a két lábam. Aztán mikor a buszra felszálltam és leültem, hirtelen elkezdett a két kezem, és a hasam is görcsölni. Meg persze a labam is. 3 megállóval továbbkellett mennem, mert nem bírtam leszállni. A két kezem is teljesen görcsbe volt.
Volt már valakinek hasonló? Nyújtani nem nyújtottam. Lehet köze van?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever