33479
![12316971501353788406.png](https://media.sg.hu/forum/galleries/1231697150/12316971501353788406.png)
-
Én is érzem mindig, szerintem természetes. -
Egyelőre még csak itthon folytatom amit eddig kb, picit több súlyzózással, mint eddig. Fizetést még megvárom mielőtt belekezdenék edzőterembe is járni.
Az normális amúgy, hogy ha súllyal guggolok, akkor a hátamban is van izomláz? Közepe táján. Guggolásnál én mindig szoktam a hátamat is érezni.
Edit: a könyv amúgy nagyon jó, így az alapján látom, hogy a szükséges szénhidrátot meg fehérjét nagyon ritkán eszem meg. Vitaminokról nem is beszélve.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2016.09.03. 23:48:07 -
Na hogy haladunk az edzéssel, Bardocz Úr? -
Levrone bizniszért áll színpadra, hangoztatja, hogy győzni megy és győzni fog, de ő is tudja a reális esélyeit, ellenben a marketing fontos tényező.
Show híján viszont én húznék egy váratlant a szövetség részéről, és (forma esetén) új O.-t avatnék, mielőtt totális érdektelen (érdemtelen), egyszemélyes versennyé szűkülne az egész. -
Stockbauer33 #33074 igazad van
http://generationiron.com/kevin-levrone-still-making-gains-veteran-weighs-251-lbs/ -
Phil nagyon jo iden, szerintem eselytelen mindenki ellene. Talan csak kai lett volna jo(a sok arnold classion, elete formajat hozta) Amugy senki mas .. -
Stockbauer33 #33072 http://generationiron.com/dave-palumbo-picks-kevin-levrone-to-beat-phil-heath/ -
Stockbauer33 #33071 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!60 years old (young) ... Vince Taylor True Legend
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.28. 19:00:27 -
Én mikor még először vettem, akkor simán oldódott 1-2 rázás után, nem habzott, finomabb volt. De ez harmadlagos probléma, kicsit várni kell vele és oké lesz. Fehérjetartalma változatlan és ez a lényeg.
Most nézem az oldalt, szerintem javítás alatt van, mert Ft-ban ugyanúgy elérhetők az árak. Viszont a rendelés ugyanúgy zajlik, és 3 napon belül tuti megfogod kapni, gyorsabban mint a magyar viszonteladó(k)tól. -
amúgy mit jelent hogy minőségben középkategória? Régebben magasabb volt a fehérjetartalom? -
köszi. Én valamit nem jól csinálok, mert nem tudom magyarra állítani az oldalt, csak német, szlovenszko, meg angol nyelvet dobja fel :/ -
Csak viszonteladó, de a hivatalos oldal már rég elérhető magyar nyelven. És persze a hivatalos az akciók miatt jóval olcsóbb is, a napokban 80%-os (yes, nyolcvan) akciók voltak bizonyos termékekre. Ezenfelül pofátlanul megajándékoznak mindennel, és még a szállítás is ingyenes Angliából - bizonyos összeg felett term.
Minőségében sajnos már eléggé a középkategóriát veri pár évvel ezelőtti önmagához képest, de ár/érték arányban még mindig verhetetlen, és ha a független teszteknek hinni lehet, valóban azt tartalmazza, amit feltüntetnek a zacskón, dobozon (ellentétben pár nevesebb céggel). -
Stockbauer33 #33066 Béla :)
" Kathi Béci, szívünkből szóltál! Osztani ér!
"Nem kategóriànkènt kell felosztani a dolgokat, úgy zsákutca ha keresed az utad. Ma láttam crossfit edzést komoly srácokkal, guggoltak, löktek, felhúztak, húzodzkodtak nem lófasz súlyokkal. Szenvedtek. Jó volt nézni. Ma láttam erőemelőket megdögleni hatàrterheles alatt, lattam Molnàr Petit horrort edzeni sokkoló intenzítással. De ma lattam crossfittest bohockodni, férfi testèpítőt szétkoxolva 5 kilóval oldalt emelni es kozbe dumcsizni. Egyszerű. Mindenki az ahogy edz!!! Ő dönt es nem a sportaga vagy kategóriája." -
myprotein impact whey isolate erről mi a vélemény?
Egyáltalán a myproteinnek ez a hivatalos magyar oldala? Gondolkozok erősen ízesítetlen fehérjén, de a shop builderen csak ezt a kettő fajta izolátumot találtam Maxx Pure Whey CFM Isolate meg a CFM Whey Protein, de ezekről a márkákról aztán nem tudok semmit, így nem merném bepróbálni, ár/kg arányban meg jobb a myprotein (azt legalább láttam már itt a topikban :D )
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2016.08.25. 18:39:59 -
Köszi a segítséget, akkor azt hagyom. Itthon eddig is edzegettem, csak többnyire nem súllyal, seprűnyélen 17 kiló kb, aztán ami eszembe jut, guggolás, bicepsz, fej fölé tolás, de inkább fekvő meg hasonlókat csináltam. -
-
Stockbauer33 #33062 Grabo segít szivesen.Vagy itt vagy privátba irj neki.
Fanatikusan rákell álni és kitartóan edzeni.Én 85-86ba kezdtem.185 cm és 68-70 kilósan.Még sport Robi volt meg Delta protein :))) Most meg 129 kilós vagyok :D:D
Az elején megszereztem az Arnold könyvét rongyosra olvastam és sokat beszélgettem egy magyar junior bajnok testépítő sráccal.Az edző terembe fogod látni majd milyen izomra milyen gyakorlatokat csinálnak.Jön majd a matekolás(8x20 - 5x7 stb)
Egy edzőpartnert vigyél magaddal
rendszeres kajálás rendszeres edzés és rendszeres pihenés
Na be is előzött :DDD
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.23. 20:37:44 -
Én óvva intelek az otthon edzéstől. Félre ne érts, van olyan, aki brutál formát tud összehozni otthoni edzéssel is, de hidd el, otthon annyi minden más hívogat a "sötét oldalra"... Sörözés haverokkal, játék gépen, fisz-fasz akármi. Nem-nem. És nem. Nyugodtan vedd a cókmókod, és ismerkedj meg a gépekkel, a környezettel, a gyakorlatokkal, magával a vassal. Próbálj ki technikákat, amikről olvasol, nézd meg más hogy edz. Nem árt, ha jóban vagy a többiekkel, persze ez kis teremre igaz, a nagy termek jóval személytelenebbek.
Ja, és ne hagyd, hogy rábeszéljenek téged haladó gyakorlatokra így az elején, mert könnyen sérülés lehet a vége.
Fekenyomást nyilván csinálni fogod, de a másik két alap gyakorlat is nagyon fontos: guggolás és felhúzás. Felhúzás videókat találsz a neten, ennél különösen fontos lenne, hogy szabályosan csináld, mert eléggé derékgyilkos, ha csak úgy nekiállsz emelgetni minden utánajárás nélkül. Mondjuk guggolás is ilyen. Sokan nem fognak leguggolni csak rogyasztani, te ne tedd ezt. Inkább vedd vissza a súlyt, és menj olyan mélyre, hogy utána alig tudj felállni. Aztán fél év múlva meg a spagettilábúak majd rosszallóan fognak rád nézni, hogy biztos koxold. Vedd elismerésnek természetesen.
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.08.23. 20:31:31 -
Szerintetek érdemes lenne beszereznem két súlyzót, és ezzel kezdeni 4-6 hétig ahelyett, hogy a linkelt könyvben lévő kezdő edzéstervvel kezdek? Ez alatt az idő alatt meg a kajálást megpróbálni kitapasztalni, rendberakni, mert kiszámolva egyértelműen nem eszek annyi szénhidrátot meg fehérjét mint kéne. -
Azért a 6 óra nem este van. A lényeg az, hogy ne éhezzen a szervezet, mert akkor indul be a raktározás, szóval lehet este 10-is, ha enni akarsz, egyél, csak nagyon meg kell válogatni, hogy mit. -
_Galamb_ #33058 Délután kettőig eszem csak szénhidrátot, figyelem, hogy max 1300 kcalig menjen. Vacsorázni nemigen szoktam, mert abban az időtájt utazom. Mire hazaérek meg van vagy este 6 óra. Olyankor meg már ha vacsorázok is (kizárólag inkább fehérjét), lelkiismeret-furdalásom van.
KÖSZÖNÖM a kiemelést, de anélkül is értem, mit szeretnél mondani. :) Ezért is mertem kérdezni. Köszönöm szépen. :)
Utoljára szerkesztette: _Galamb_, 2016.08.23. 10:04:33 -
Ez étrend KIEGÉSZÍTŐ, soha nem lehet lecserélni egy MINŐSÉGI táplálkozást bármilyen kiegészítőre, a kaja mindig az első. Én az edzés utáni fogyasztást javasolnám, de semmiképpen sem vacsora helyett. -
_Galamb_ #33056 Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy az esti edzést követően, hogy a vacsorát kiváltsam, érdemesebb e ezt fogyasztanom?
http://langsport.hu/product/show/restylerestyleshake
Eddig 50 kilótól szabadultam meg, de úgy érzem most stagnálok picit és a szénhidrátot még jobban lecsökkenteném a délutáni órák folyamán. Véleménye van e valakinek erről a termékről? Használta e már? Edzés előtt vagy inkább utána fogyasztandó? -
Balogh Robin kvalifikálta magát az O.-ra! Gratula neki! -
Holnap hétfő, ne feledjétek:
-
Köszi!
Igen, elvileg bmi alapján most vagyok a normál súly alsó határán. Ha mondjuk szeptemberben elkezdenék edzeni, örülnék, ha év végére 10 kilót híznék. A 70et még soha se értem el, néha elmentem 67-ig, aztán jött valami 3 napos fosás..Sajnos gluténallergiás vagyok, így eleve eléggé nehéz hízni, mondjuk már akkor is elég vékony voltam, amikor még nem jött ki.
-
Háhh, ez marha jó -
Stockbauer33 #33051 Grabo gyönyörűen leirta mit kell csinálnia.
Kőkemény tömeg növelés kell a srácnak.Ha decemberig hízna 20 kilót még simán a normál súlyt súrólná.
Ezeket s o s-be megvenni és edzeni mint az állat.
Jumbo
vitamin pack
ami segít :DD ilyet vettem most én is
Ami No ilyet is vettem
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2016.08.18. 23:20:14 -
ezt a 1 napon? -
Stockbauer33 #33049 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ha a 43-ast kihagyod nembaj -
Az izületeim már most sem tökéletesek, semmiképp se ugranék rögtön nagy súlyokra, elég amit kap melóban a térdem, könyököm pakolás közben. Köszönöm a linket, átnyálazom. -
Bringázás remek kiegészítő sport, de ha a tömegnövelés a cél, akkor ez hátráltathat benne. Bár a 30-40 km nem vészes távolság. A legfontosabb az étkezés, ne haragudj, hogy most nem írom le, de utána tudsz nézni a neten (adok linket is majd). A kezdő edzéstervek inkább átmozgató/felhozó edzéstervek, ezért tűnhetnek "gyengének", de hidd el, megvan az oka. Tartsd be a fokozatosságot, és az első 1-2 hónapban ne is akarj túllépni a haladóra, mert nem lesz értelme. A heti 3 edzés meg tökéletes, szóval nagyon jó elképzeléseid vannak, remélem be is tartod őket.
Ajánlom figyelmedbe a Sárga Kapszula könyvet, ez ingyen letölthető pdf-ben, vagy alkalmazásként, de megveheted könyv formájában is. Kezdésnek tökéletes tananyag, elmagyaráz minden fontos dolgot szerintem, amire szükséged lehet ahhoz, hogy jó alapokat építs ki magadnak.
Sárga Kapszula -> ITT -
184 cm és 65 kilós pálcikaember testemre szeretnék egy kis izmot pakolni, mivel az itthoni nem ér sokat, elkezdenék járni valamikor a közeljövőben edzőterembe. Hogyan érdemes belekezdeni? Mellette amíg jobb idő van napi 25 km bicikli megy, meg hétvégén 30-40 ha úgy alakul. Nem tudom mennyire összeegyeztethető a kettő. Így belenézegetve kezdő edzéstervekbe olyan furán rövidnek tűntek, aztán persze szinte semmi tapasztalatom sincsen :) Max heti 3 nap járnék szerintem. -
Stockbauer33 #33045 -
KevinLevrone #33044 Kezd alakulni!
https://www.youtube.com/watch?v=F1a6URKaJEE
Utoljára szerkesztette: KevinLevrone, 2016.08.03. 22:36:12 -
"Im a look kid"
-
KevinLevrone #33042 -
Annyira jó visszanézni ezeket az embereket. Milyen minőségű izomzat volt, mennyire könnyed, esztétikus, giccsmentes pózolás, bármiféle vicsorgás nélkül. Manapság meg tucatszor többféle kémia, hatalmas dózisok, munka meg fele annyi sem. Hasonlítsa össze mindenki a 2 formát (tömegen felül természetesen).
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Ez már annyira gáz bazmeg, hogy az hihetetlen. A kamerás ha jól hallom a Train With Brain-es köcsög, de a "riportalanynak" hogy a faszba lehet ilyen női hangja?
-
Az biztos, hogy Ramy egy szörny, amilyen pénzeket beletolnak abba az emberbe. Nem tudom hogy bírja még a szervezete ez a temérdek tesztót.