Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ellenben azt eltudom képzelni, hogy a sarki kocsmából lenyúltak 6 billiárd golyót :D
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ha diétázol, vagy úgy döntesz hogy nekimész bármiféle diétának, próbáld meg az értelmi részét megfogni a dolognak. Az ember egy alapjáraton lusta lény (vegyed meg a ab king prot meg a hasrázós övet és akkor meglesz a kockahas), két véglet van diétát illetõen, a szar, humbuk, nátriumdiéta meg ezek a szarok, kiveszed a testedbõl a legértékesebb organogén vegyületeket és akkor majd lefogysz, és tök egészséges leszel 3 hét alatt, meg van a tudományos része, amit hosszú évtizedek óta csinálnak a normális szellemi beállítottságú testépítõk, sportolók.
Elég sok szar van a neten, de ha jó helyen keresgélsz információt, tanult embertõl utánajársz, hogy hogyan kell diétázni, akkor nemlesz gond, de õk is azt fogják mondani, amit mi mondtunk (nagyrészt).
A kockahast illetõen pedig, nem kell ám kövér disznónak lenni, ahhoz hogy nagy karod legyen. 86 kiló voltam ma reggel, épp hogy kis zsír van a hasamon, és még a diéta gondolata sem fogalmazódott meg bennem. Nálunk is vannak olyanok, akik nagy dögök, a koksz megy, fehérjéje meg nincs, azért veszi a danabolt, mer' akkor nem kell a fehérje ugye.. (de kell).
Tömegelj szépen, csoki szprájt kuka, relatíve értelmes kajára alapozd az étkezésed, sportolj, mozogj rendszeresen, és nem leszel kövér 90 kilósan sem
Palinko:
Azt iratam,hogy nem banom ha leadok izmot is amibol sztem ha kicsit gondolkozol az kovetkezik,hogy tudom,hogy nincs CSAK helyi fogyas.Csak azt tudom melyik korbe nem akarok tartozni,amit latok a teremben az emberek 80%-nal: nagy kar,nagy has.Am meg ne dobald a buzit.
Nem mondtam egy szoval se,hogy jol csinaltam,vagy,hogy belefer,csak egyszeruen igy jott ossze.
hasadról akarod leadni a hájat, miközben helyi fogyás nincs. ugye csak neeeeem véletlenül te is a feltûnési mániás kockahas buzi csapatba tartozol? :DDD
mindent eszel, mert tömegeléskor belefér, ilyet egy komolyabb ember nem mond.
paleolit marhaság nagyon jól fog jönni ha majd szénhidrát hiányos állapotban kell edzened kiürült glikogén raktárakkal meglátsd :D
178/76 vok kb masfel eve meg 60 voltam,szoval viszonylag hamar felszedtem ezt a 16kg-ot,csak az lehetett a baj,hogy nem csak csirkerizset ettem,hanem szinte mindent ami belemfert.
Eddig csak tomegeltem,de most kezdtem bele a szallkasitasba/paleolit dietaba.Nem akarnek sokat leadni izombol,viszont vmennyire hajlando lennek ha a haj is eltunne a hasamrol,meg azt se bannam ha kicsit szalkasabb lennek.Jo lesz ez igy?
http://wheyprotein.hu/termekeink/feherjek.html
http://muscleteam.hu/webshop/hu/whey-koncentratum/191-impact-whey-protein.html
Edzes utan, dieta kozben, milyen shaket igyak?
Lehet hogy megzavart az óraátállítás, de nem nagyon értettem hogy ki az alanya ennek a néhány sornak :D
Retsu #28152: Kétkezes
Sokáig keresgéltem, fel is húzott mert odaírják hogy milyen szép krómozott, de hogy mennyit bír, azt nem.
Ennek a leírása (a megnézettek közül messze a legjobb, árban is):
Kétekezes rúd 210 cm Méretei:
Súlya: kb. 20kg
Átmérõ: 30mm
Hossza: 210cm
Maximális teherbírása: 220 kg
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Ha kondi elõtt úgy jön ki a dolog hogy nyugalmi állapotban vagy akkor olyan zenét rakj be ami motivál meg felpörget aztán még ott sem vagy a teremben de már szét akarok baszni a súlyokat meg a gépeket, jó nõket viszont nem - azt majd edzés után.
Pl nálam az van hogy munka miatt pörgök, de nem mehetek munka után egybõl kondiba mert pont az az idõszak megy mikor kurva sokan vannak így van max 2 órám kondiig, azaz ez alatt az idõ alatt lenyugszom ezért én is zenével felpörgetem magam. A többi csak kifogás. 12 óra munkával, 5 óra alvással is ott voltam nem egy nem tíz alkalommal, szvsz hozzáállás kérdése, agyban dõl el.
Ismerek olyat, aki ha tudja hogy agyban nem lesz ott, el se megy kondiba ami szerintem baromság de vannak ilyenek is.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Jelenleg a napi programom (suli idõben) úgy telik, délelõtt suli, 3 körül hazaérek (néha 1kor) , beverem az "ebédet" (csirkerizs) majd a tisztes 1 óra megvárásra után elindulok a konditerembe (cirka ~5-10 percre van innen), edzek 1,5-2 órát, majd 5-10 perc alatt hazaérek (közben iszogatom a turmixot), majd pihenek ill. bcaat megiszom és nekiállok fõzni.
a dilemma az lenne, hogy van egy másik, sokkal jobban felszerelt konditerem, ami viszont a belvárosban található (20-25 perc busszal és gyalog is kb. ugyanennyi), így az egész napom ingázással telne jóformán. haza suliból gyalog, kaja, gyak. egybõl indulhatnék el konditerembe, edzenék, buszhoz kéne igazodnom, bcaa-t is csak edzés után fél órával - órával tudnám meginni, illetve fõzni is jóval késõbb tudnék, "rengeteg" idõm kiesne.
gondolom van itt más is, aki "ingázik" az edzés miatt, tõle(tõlük) kérdezném, hogy nem demotiváló picit? nem veszi el a kedveteket az edzéstõl ez a sok hercehurca ill. sietés? én pl. hullafáradtan is ha kell lemegyek az itteni terembe, mert tudom hogy közel van, onnantól meg hogy leértem, teljesen felpörgök...
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Talán ahhoz köthetõ, hogy reggel alacsonyabb a tesztoszteronszint.
Én reggel 11 re szoktam menni edzeni, mert akkor kevesen vannak, de a délutáni/esti edzés jobban megy, elvileg a tesztoszterin szint miatt.
Persze azért ha lesz valami vezetõi, akkor hosszú ujjú ing.
Szerintem ilyen vagy ehez nagyon hasonló lesz:
http://www.fontspace.com/tattoowoo/lydia-puente
tehát mindenképpen "rendes" betûkkel akarom. Csak ilyen ívekkel.
A jobb alkaromra akarom azt iratni hogy Lokálpatrióta. Betûtípust még nem tudom, de holnap beugrok, aztán megkérem, hogy 4-5 tervet csináljon, aztán majd választok. Azon filóztam, hogy lehet lesz egy XV-ös szám is valahol, de ezt még nem tudom.
csípné meg el is fertõzõdhet
csináltasd meg most:)
De nemsokára felhívok egy szalont, és rákérdek.
Köszi szépen!
CSak ez a gyógyulás is... lehet az is van vagy 2 hét. Vagy több.
Mindegy, szerintem felhívok egy szalont, és kérdezõsködök. Azért köszönöm!
nyáron a nap miatt nem jó. nem tesz jót neki, kipereg.
tetoválás után lefóliázzák és sebként kezelendõ. fürdés, kosz ellen védekezés, krémek, olajok, kenõcsök. ahogy begyógyul lehet használatba venni. elõtte feszül, fáj, stb.
MJ rulz Pink Team The Only One
Úgy gondolom, az itteni hozzászólók tudnak válaszolni a kérdésemre.
Szóval szeretnék csináltatni köv fizunál egy tetoválást az alkaromra.
Mennyi ideig nem lehet utána gyúrni? Mit tanácsoltak?
Tudom, menjek el, és érdeklõdjem meg, de a köv pár napba egyéb dolgok miatt ez kivitelezhetetlen. Nyilván sokatoknak van tetoválása, biztos van aki tudna segíteni. Azt is hallottam, hogy nyáron nem érdemes csináltatni. Ez mit takar? Köszönöm, és bocs h félig off!
Ha te edzés közben pótolod akkor nem fogod kiüríteni.