Testépítés - Testformálás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tyler1
Az implantátum is erõs kifejezés, nem tudom hol és mivel oldották meg, de hogy nem rendes klinikán steril körülmények között, orvosi szilikonnal, az biztos :)
Ellenben azt eltudom képzelni, hogy a sarki kocsmából lenyúltak 6 billiárd golyót :D

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

oliwwer
erõs kombó :D
Prince of Máté
Nem izmos, de legalább szarul néz ki :D:D

Roger6
XDDD Bicepsz implantátum -- szakadok rajta, mekkora hülye emberek vannak.<#hehe><#hehe><#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

setuh
Ertem,ezt a hetet vegignyomom igy,meglatom,hogy erzem magam, aztan valoszinu visszaterek a regi etrendemhez,csak kikukazom belole ami tenyleg szar,mert kezdem vmennyire erteni,hogy mi az,es kezdek rajonni mennyi szart megettem :)

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

oliwwer
Figyelj, én nem szólok neked bele tényleg, csak egy tanácsot adok.

Ha diétázol, vagy úgy döntesz hogy nekimész bármiféle diétának, próbáld meg az értelmi részét megfogni a dolognak. Az ember egy alapjáraton lusta lény (vegyed meg a ab king prot meg a hasrázós övet és akkor meglesz a kockahas), két véglet van diétát illetõen, a szar, humbuk, nátriumdiéta meg ezek a szarok, kiveszed a testedbõl a legértékesebb organogén vegyületeket és akkor majd lefogysz, és tök egészséges leszel 3 hét alatt, meg van a tudományos része, amit hosszú évtizedek óta csinálnak a normális szellemi beállítottságú testépítõk, sportolók.

Elég sok szar van a neten, de ha jó helyen keresgélsz információt, tanult embertõl utánajársz, hogy hogyan kell diétázni, akkor nemlesz gond, de õk is azt fogják mondani, amit mi mondtunk (nagyrészt).

A kockahast illetõen pedig, nem kell ám kövér disznónak lenni, ahhoz hogy nagy karod legyen. 86 kiló voltam ma reggel, épp hogy kis zsír van a hasamon, és még a diéta gondolata sem fogalmazódott meg bennem. Nálunk is vannak olyanok, akik nagy dögök, a koksz megy, fehérjéje meg nincs, azért veszi a danabolt, mer' akkor nem kell a fehérje ugye.. (de kell).

Tömegelj szépen, csoki szprájt kuka, relatíve értelmes kajára alapozd az étkezésed, sportolj, mozogj rendszeresen, és nem leszel kövér 90 kilósan sem
setuh
Attol tartok,ha meg tovabb tomegelek tulsagosan sok zsir lesz rajtam,mert nem tudok 100%ban helyesen taplalkozni,es nem fogom tudni leadni aminel mar az is jobb,ha maradok 70-75 kozott.Koszi az ertelmes valaszt!

Palinko:

Azt iratam,hogy nem banom ha leadok izmot is amibol sztem ha kicsit gondolkozol az kovetkezik,hogy tudom,hogy nincs CSAK helyi fogyas.Csak azt tudom melyik korbe nem akarok tartozni,amit latok a teremben az emberek 80%-nal: nagy kar,nagy has.Am meg ne dobald a buzit.

Nem mondtam egy szoval se,hogy jol csinaltam,vagy,hogy belefer,csak egyszeruen igy jott ossze.

csuszi
#28068 és környéke, már ami a paleolitot illeti.

MJ rulz Pink Team The Only One

Palinko
Olivér is adott egy választ, itt vannak amiket még én láttam hibákat

hasadról akarod leadni a hájat, miközben helyi fogyás nincs. ugye csak neeeeem véletlenül te is a feltûnési mániás kockahas buzi csapatba tartozol? :DDD

mindent eszel, mert tömegeléskor belefér, ilyet egy komolyabb ember nem mond.

paleolit marhaság nagyon jól fog jönni ha majd szénhidrát hiányos állapotban kell edzened kiürült glikogén raktárakkal meglátsd :D
oliwwer
76 kilósan nem diétázik az ember (ha testet épít). Elõször pakolj magadra jóó sok izmot, tömeget, 178magas vagy, akkor mehetsz egy jó 90 kilóig és utána diétázz. Nincs értelme lediétáznod magad 76 kilóról, pálcika leszel. Persze lesz némi izom, de azért abból is vesztesz , ez elkerülhetetlen, hiába a tökéletes értend. Feltolod magad 90 kilóra, nem full zsírba persze, aztán mehet az elsõ diéta, de még lehet az a 90 is kevés.
setuh
Azer annyit mondhatnal,hogy hol a hiba,hogy legalabb kiindulasi pontom legyen az olvasasba.

Palinko
olvass, még nagyon sokat olvass tesztoszteronon meg a fenti képre kattintva.
setuh
Am szerintetek mi lenne a legjobb modja,hogy a hasamrol leadjam a hajat?
178/76 vok kb masfel eve meg 60 voltam,szoval viszonylag hamar felszedtem ezt a 16kg-ot,csak az lehetett a baj,hogy nem csak csirkerizset ettem,hanem szinte mindent ami belemfert.
Eddig csak tomegeltem,de most kezdtem bele a szallkasitasba/paleolit dietaba.Nem akarnek sokat leadni izombol,viszont vmennyire hajlando lennek ha a haj is eltunne a hasamrol,meg azt se bannam ha kicsit szalkasabb lennek.Jo lesz ez igy?

setuh
Koszonom!

poruljartal
mennyi idõre vennétek max multiprót vagy olyan vitamint amiben van úgymond folyadék? hány hónapra elõre, értem ez alatt

hungary27
Minél nagyobb százalékban fehérjét tartalmazó tejsavófehérje koncentrátumot.
http://wheyprotein.hu/termekeink/feherjek.html
http://muscleteam.hu/webshop/hu/whey-koncentratum/191-impact-whey-protein.html
setuh
Hello!

Edzes utan, dieta kozben, milyen shaket igyak?

oliwwer
Ha kondi elõtt úgy jön ki a dolog hogy nyugalmi állapotban vagy akkor olyan zenét rakj be ami motivál meg felpörget aztán még ott sem vagy a teremben de már szét akarok baszni a súlyokat meg a gépeket, jó nõket viszont nem - azt majd edzés után.

Lehet hogy megzavart az óraátállítás, de nem nagyon értettem hogy ki az alanya ennek a néhány sornak :D

Retsu #28152: Kétkezes

Sokáig keresgéltem, fel is húzott mert odaírják hogy milyen szép krómozott, de hogy mennyit bír, azt nem.

Ennek a leírása (a megnézettek közül messze a legjobb, árban is):

Kétekezes rúd 210 cm Méretei:
Súlya: kb. 20kg
Átmérõ: 30mm
Hossza: 210cm
Maximális teherbírása: 220 kg
Vki tudna ajánlani olyan 2kezest, ami nem szabványos olimpiai(30milis tárcsáim vannak), de azért kb. 2mes és vmivel 150 fölött van a terhelhetõsége? Elõre s kösz ha vki tudna segíteni!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Kimaradt a tanulás. :D
Ha kondi elõtt úgy jön ki a dolog hogy nyugalmi állapotban vagy akkor olyan zenét rakj be ami motivál meg felpörget aztán még ott sem vagy a teremben de már szét akarok baszni a súlyokat meg a gépeket, jó nõket viszont nem - azt majd edzés után.
Pl nálam az van hogy munka miatt pörgök, de nem mehetek munka után egybõl kondiba mert pont az az idõszak megy mikor kurva sokan vannak így van max 2 órám kondiig, azaz ez alatt az idõ alatt lenyugszom ezért én is zenével felpörgetem magam. A többi csak kifogás. 12 óra munkával, 5 óra alvással is ott voltam nem egy nem tíz alkalommal, szvsz hozzáállás kérdése, agyban dõl el.
Ismerek olyat, aki ha tudja hogy agyban nem lesz ott, el se megy kondiba ami szerintem baromság de vannak ilyenek is.
Smithie
Én is kb 15-20 perc alatt érek a konditerembe, sokat melózok, de valahogy nem zavar. Kaját+1 hotbloodot vagy hasonlót legurítok, fülest felcsapom, valami jó "motiváló" zenével, és mire odaérek már szét akarom szedni a berendezést. Hazafelé meg laza kardiónak fogom fel. :)

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ez jó ötlet egyébként, de nem romlik meg a hús 4-5 óra alatt? hûtés nélkül... elég zárt táskában

Guren
vidd magaddal az ebédet suliba

dilemma elõtt állok, nem tudom ki jár hasonló cipõben, de röviden felvázolom a helyzetet:

Jelenleg a napi programom (suli idõben) úgy telik, délelõtt suli, 3 körül hazaérek (néha 1kor) , beverem az "ebédet" (csirkerizs) majd a tisztes 1 óra megvárásra után elindulok a konditerembe (cirka ~5-10 percre van innen), edzek 1,5-2 órát, majd 5-10 perc alatt hazaérek (közben iszogatom a turmixot), majd pihenek ill. bcaat megiszom és nekiállok fõzni.

a dilemma az lenne, hogy van egy másik, sokkal jobban felszerelt konditerem, ami viszont a belvárosban található (20-25 perc busszal és gyalog is kb. ugyanennyi), így az egész napom ingázással telne jóformán. haza suliból gyalog, kaja, gyak. egybõl indulhatnék el konditerembe, edzenék, buszhoz kéne igazodnom, bcaa-t is csak edzés után fél órával - órával tudnám meginni, illetve fõzni is jóval késõbb tudnék, "rengeteg" idõm kiesne.

gondolom van itt más is, aki "ingázik" az edzés miatt, tõle(tõlük) kérdezném, hogy nem demotiváló picit? nem veszi el a kedveteket az edzéstõl ez a sok hercehurca ill. sietés? én pl. hullafáradtan is ha kell lemegyek az itteni terembe, mert tudom hogy közel van, onnantól meg hogy leértem, teljesen felpörgök...

hungary27
ebben is van igazság, hogy reggel jól megy a kardió
Nekem is inkább az este. Valahol írták pár éve hogy késõ délután-este tudsz legtöbb erõt kifejteni. Reggeli edzésnek inkább az állóképességi edzés való szerintem. Az szép fokozatosan "felébreszti" az idegrendszert, nem sokkolja le mint a súlyzós edzés.

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

Prince of Máté
Akkor bocsi, ezt benéztem :D

Effe88
reggel a legmagasabb a tesztoszteron szint
de mindegy

Prince of Máté
Nekem ez személyes tapasztalatom, hogy este jobban megy, nem általánosságban írtam.
Talán ahhoz köthetõ, hogy reggel alacsonyabb a tesztoszteronszint.

apropó, valakinek van innen ilyen pólója? anyagra, kinézetre milyen? L-es méretben lehet rendelek egyet.

hungary27
pont, hogy a reggeli edzés megy jobban. élsportolók is reggelente edzenek és nem azért mert délután dolguk van
hát, ha fél 12kor kelek, akkor nekem az bizony reggel :D hétvégén meg szünetek alatt hajlamos vagyok a késõi kelésre :)

Prince of Máté
A fél1-es edzés az reggelinek számít? :D
Én reggel 11 re szoktam menni edzeni, mert akkor kevesen vannak, de a délutáni/esti edzés jobban megy, elvileg a tesztoszterin szint miatt.

ti hogy vagytok ezzel a reggeli / ébredés utáni edzéssel? most tavaszi (téli:D) szünet van suliban, fél 12kor kelek, fél 1kor már lent vagyok teremben, és úgy érzem, hogy a teljesítményem sokkal jobb, mint akkor amikor délelõtt suli és csak késõ délután tudok lemenni terembe.

Reméljük nem fognak belekötni a tartalmába pl.,egyesek manapság sok mindenre képesek sajnos. Edzési vonatkozásban meg nem tudom, én nem értek a tetkóhoz de nehogy szétmenjen ha majd nõ a karod. Bár nyilván nem 1ik napról a másikra megy.

LocalPatriot
Kérdeztem, nem gond. Manapság teljesen elfogadott dolog. Nem úgy mint régen.
Persze azért ha lesz valami vezetõi, akkor hosszú ujjú ing.
shaba23
Melóhelyen kérdezz rá, hogy mit szólnak hozzá, mert nem mindenhol fér bele a látható tatu :(
LocalPatriot
Majd lefényképezem ha kész lett.
Addig meg erõsítem kicsit az alkart:))
hungary27
jól néz ki
LocalPatriot
Az biztos nem lesz.
Szerintem ilyen vagy ehez nagyon hasonló lesz:
http://www.fontspace.com/tattoowoo/lydia-puente

tehát mindenképpen "rendes" betûkkel akarom. Csak ilyen ívekkel.
hungary27
rovásírással
LocalPatriot
Tegnap felhívtam egy komoylabb szalont, és ott azt mondták, hogy nyáron is lehet csináltatni, csak akkor jobban oda kell rá figyelni. De persze most sokkal ideálisabb lenne. Állítása szerint 1 hét után már lehet menni gyúrni is. Csak napi 4-szer kenegetni kell majd, asszem bepantennel. Egyébként köv fizunál (április 8.) mjegyek csináltatni.
A jobb alkaromra akarom azt iratni hogy Lokálpatrióta. Betûtípust még nem tudom, de holnap beugrok, aztán megkérem, hogy 4-5 tervet csináljon, aztán majd választok. Azon filóztam, hogy lehet lesz egy XV-ös szám is valahol, de ezt még nem tudom.
Effe88
nyáron para egyrészt a napsütés miatt+izzadság miatt
csípné meg el is fertõzõdhet

csináltasd meg most:)

oliwwer
Egyébként milyet gondoltál? Valami képt dobhatnál az elképzelésrõl, kíváncsi lennék
LocalPatriot
Néztem azt a fórumot, de elég kihalt. Abból indultam ki, hogy nálunk a kondiba elég sok a tetovált ember.
De nemsokára felhívok egy szalont, és rákérdek.
Köszi szépen!
LocalPatriot
Nagyjából képbe vagyok mivel jár, és az nem okozna gondot. Az már igen, hogy nyáron nem tudom, hogy a nap miatt, vagy a meleg miatt nem jó csináltatni. Mert áprilisba már elvileg lesz napsütés, de meleg nem lesz annyira. Tehát ha csak a nap a gond, azt is meg lehet oldani, hosszú ing stb.
CSak ez a gyógyulás is... lehet az is van vagy 2 hét. Vagy több.
Mindegy, szerintem felhívok egy szalont, és kérdezõsködök. Azért köszönöm!
jazzy
Én a helyedben itt kérdeznék rá. Illetve ott is :) Nekem nincs, de régebben azt olvastam kb 2 hét. De ez mérettõl és egyéntõl is függ.
csuszi
gondold át. alkar mo.-on még mindig problémás.
nyáron a nap miatt nem jó. nem tesz jót neki, kipereg.
tetoválás után lefóliázzák és sebként kezelendõ. fürdés, kosz ellen védekezés, krémek, olajok, kenõcsök. ahogy begyógyul lehet használatba venni. elõtte feszül, fáj, stb.

MJ rulz Pink Team The Only One

LocalPatriot
Nem teljesen ebbe a témába vág, de lenne egy kérdésem.
Úgy gondolom, az itteni hozzászólók tudnak válaszolni a kérdésemre.
Szóval szeretnék csináltatni köv fizunál egy tetoválást az alkaromra.
Mennyi ideig nem lehet utána gyúrni? Mit tanácsoltak?
Tudom, menjek el, és érdeklõdjem meg, de a köv pár napba egyéb dolgok miatt ez kivitelezhetetlen. Nyilván sokatoknak van tetoválása, biztos van aki tudna segíteni. Azt is hallottam, hogy nyáron nem érdemes csináltatni. Ez mit takar? Köszönöm, és bocs h félig off!
Prince of Máté
De a súlyzós edzésnek pont az a lényege, hogy KIÜRÍTSD a glükögénraktárodat, majd edzés után visszatöltsd.
Ha te edzés közben pótolod akkor nem fogod kiüríteni.