33479
-
#29271 Ez 100x jobb.: :D
-
#29270 -
#29269 -
rhdk #29268 most kicsit pihentetek mert májam nem a legjobb
de majd meggyógyulok folytatom tovább -
szmegma #29267 te is nyomod rendesen? -
rhdk #29266 az jó cucc
tesó! -
szmegma #29265 sustanon -
rhdk #29264 karod?
és szúrsz valamit? -
szmegma #29263 csak egy számot mondok:49 -
#29262 Én egyfajtát csinálok, abból 3 sorozatot, kis pihenőkkel. Aztán váltok. -
rhdk #29261 izmos vagy? -
szmegma #29260 utána azért lecsapok két protein szeletet is -
szmegma #29259 egybe 1000 fekvőtámasz oszt cső -
#29258 Hogy szoktátok csinálni az edzést? Egyszerre lenyomjátok a sorozatot egy gyakorlatnál vagy váltogatva? Van valami különbség? -
rhdk #29257 gyurmáztok még?
és hová tünt a banner?
a házi gazda leszarja? -
rhdk #29256 +1 -
#29255 Én meg Asa Akirával -
rhdk #29254 én meg greg valentinoval -
#29253 Én meg Stallone-val. -
Retsu #29252 Épp ezt akartam én is, hogy tényleg... már a Muscle Beach-es korszaka előtt se volt akármi naturálon. Csak ugye ahhoz hogy nagy versenyeket nyerjen+jó eredményt érjen el, oda KELLETT gyakorlatilag költöznie. -
#29251 Mit meg nem adnék azért ha egyszer együtt edzhetnék Arnold bácsival. -
#29250 -
#29249 Zane bácsinál az az iszonyat esztétika...
Sose lesz már ilyen ez a sport.
-
SNICKER #29248 meg müzliszeletet :D -
#29247 inkább egyetek Snikerset -
Retsu #29246 Jaja. Én úgy vagyok vele weidert elvből sem veszek, ki**szott lehúzás az egész. Mondjuk ez más gyártókra is igaz, de arra különösen. -
#29245 weider-nek van low carb protein szelete elég magas fehérjetartalommal. természetesen itthon kb nem lehet beszerezni, vagy ha igen, akkor nagyon drága import formájában, 3xor annyiért mint kint. Az itthon kapható proteinszeletek nagyon magas szénhidrát tartalmúak. Tömegelés mellett, kiválthatnak egy étkezést, diéta mellett szerintem nem fér bele, ahogy a videóban is említik. Vannak ilyen szeletek, amelyek megfelelőek diéta mellett is, vagy legalább is jobbak mint a nagytöbbség, csak drágák és itthon alig lehet beszerezni.. :( -
rhdk #29244 diéta alatt is lehet ilyeneket enni
a clenbuterolt be kell venni és úgy mindent lehet enni -
rhdk #29243 cső
gyúrtok még? -
#29242 Én scitec choco-t próbáltam, na az mocskos finom volt, még a papírját is megkönnyeztem, mikor ki kellett dobni :) -
KaBuTo666 #29241 Barátom hozott be a kórházba biotech protein szeletet, alig bírtam megenni annyira nem ízlett. Ezt majd kipróbálom. Nyilván finomabbá lehet varázsolni ha otthon készíted a saját ízlésed szerint. -
#29240 Rohadt diéta...
-
Retsu #29239 Van benne valami. Csakhát még mindig az amorf alak nyom többet a latba sajnos, ugye a tömeg az, amit lehet fokozni tovább. Az arányosságon 1 idő után már nem lehet igazán javítani. Nekem is a tömeg, arányosság, szimmetria jó aránya a nyerő. De ameddig a brutál tömeg a trend, nincs mit tenni. Akárhogy is próbál az ember bizakodni, 1előre ezt nyomják. -
#29238 Ez nem biztos, hogy igaz. Ott van a genetikai potenciál, hogy ki mennyire képes megizmosodni, és hol, hogyan, mennyire tapadnak az izmai. Szorgalma sokaknak van, kiváló genetikája már sokkal kevesebbeknek.
Dani még a BB.TV első pár adásában nézett ki überdurván. Izmos és arányos volt. Most viszont teljesen amorf, attól függetlenül, hogy rettentő izmos. -
mjanika #29237 Köszönöm! Molnár Peti tényleg fantasztikusan néz ki (jobban mint a másik), de nekem valahogy a másik jobban bejön a tömörebb, zömökebb testalkat miatt. -
#29236 WILL I AM - SCREAM & SHOUT -
mjanika #29235 Nagyon jól néz ki mind a kettő!
A videó alatti zeneszám címét nem tudjátok véletlenül? -
Retsu #29234 Még jó -
Retsu #29233 Jól kikupálódott a 2009es formájához képest. Így talán le tudta volna nyomni Tóth Danit. De az a baj, hogy közben ő is fejlődik, ergo szinte lehetetlen beérni azt aki hamarabb kezdte. Ezt nézve elég baromság a versenyzés. -
#29232 Ja az biztos. :D En a videóit bírom nagyon, érdemes megnézni az idei FIBO-ról készült videóját. Sokkal többet lehet rajta röhögnim mint a mai filmeken.