Testépítés - Testformálás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
köszike.
ui.: alregekkel se felejtsd el.
köszike 2 😊
ui.2: megint magasröptû kommentet sikerült behánynod pár hét kihagyás után.
kitalálom, most megint jön 1-2 nyalis komment, mintha te lennél a jófiú, utána kelted a feszültséget, hisztizel egy kicsit és ,egint eltûmsz 1-2 hónaprta. aztán visszajössz megint behánysz a topicba egy kötekedést stb stb
10es skálán megszavazok neked egy 10-es nyomorult élet lapot 😊
MJ rulz Pink Team The Only One
kedvenc saját bejáratú trollom a kõ alól.
mennyire szánalmas az életed, hogy arra hokizol, hogy állandóan huzogasd a hajam, mint a kisfiúk az oviban a lányokét?
lemaradt a mínuszolás. goooo for it. 😊
egy vesszõ milyen galibát tud csinálni 😊
nem, tudok jobbat, nem is nagyon van... lehetne ezt jól is, de a birkáknak nem az kell.

Nem kötelezõ beállni az igénytelen alkoholista koleszosok körébe, lehet ott is testet építeni, nem csak rombolni.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
egyébként a g-bomb jó lesz, mert finom 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy most úgy tûnik új szenvedélyem lett az edzésen belül: a súlyfelvétel(clean/hang clean). Kérdezném aki már tapasztalt a dologban: gáz ha 1 héten csinálok ezt és(természetesen külön napon) felhúzást is? Lehet h túlzásnak tûnik úgy hogy még 2 másik gyakorlatom is van hátra, de a francba is, a hát az 1ik legfontosabb vázizom.
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Mindenesetre elismerésem az Embernek!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
pro-kontra.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A domiator gym-ben volt már innen valaki?
Varjú József terme
http://www.dominatorgym.hu/
De én is voltam már rosszul, fõleg mikor hónapokig nem voltam lent, de valahogy mindig a WC-be ment, nem az üvegre.
Lehet az is valami bohóv volt, akkor súlyt próbált emelni, hogy ez let a vége.
Kedvencem az, amikor lejön 2-3 új srác, és elkezdenek 50-60 kilóval fekvenyomni... aztán végül 3-an nyomják ki a 4-iket.
Bezzeg annó én... francia rúddal nyomtam fekve. 😊 Lehet szakadtak rajtam, de 3-4 hónap és dobáltam a 70 kilót. Inkább kis súllyal szabályosan, mint naggyal szarul.
ahhoz képest hogy nem a tied elég vehemensen támadsz. a reged is jó régi. amúgy mit keresel ebben a topikban, ha nem vagy hülye gyúrós? jaaaa, nem linkelsz véletlen se (ismétlem, nem baj, de akkor hadd írjam már le a véleményem) - ráadásul jót is írtam.
nem vettem észre, hogy ebben a stílusban közöltem volna a véleményem.
amiket leírtam, azok nem a "Persze nem hiper szuper kokszolok a picsámba"... embereknek számít, hanem minden egészséges embernek.
az arányok a fehérje ch zsír dologban mindenkinél úgy kellene legyen, nem csak a "kokszos" fajankóknak mint én.
a helyesírás az helyesírás marad, még ha egy "szuris" is mondja.
napi kalóriakeret és testsúly pedig nem sablonozható.
na megyek oszt eszem egy kis csirkemellet durum tésztával, persze ez csak kamu, zsömjét' eszem felvágottal és szúrok magamba egy adag KOKSZOT 😊
sok sikert az oldalhoz.
Ami a nem semmi, hogy lementem ma edzeni, és baromi büdös hányás szag volt az egész kondiba. Összes ablak persze zárva, mert hideg van...
szag oka: valaki gugolás közbe lehányta a tükröt 😊
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
A többivel nem vagyok teljesen tisztában, de ha te szolgáltatást nyújtasz (tetoválsz), akkor úgy tudom, köteles vagy kiszolgálni a vevõt, ha az nem kér törvénybe ütközõt, és nem kényed-kedve szerint válogatod a kuncsaftokat. (Emlékszünk Üvegtigrisre?) Ha téged ráadásul még rasszistának is titulálnak egy ilyen tetoválásért egy szalonban, szerintem még jogi lépéseket is tehetsz mindamellett, hogy a panaszkönyvbe bevezeted, hogy nem szolgáltak ki. Panaszkönyv meg nem kellemes dolog, mert kivizsgálják mindig a beírásokat.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A lent említett esetben egyszerû fogalmatlanság a magyarázat, valószínû ha tisztázva lenne a szó jelentése, máshogy állna hozzá, de ezek után én nem is csináltatnék ott semmit.
Akkor tényleg vmi idétlen srác volt.
És mégegyszer bocs, hogy itt offolgatok napok óta, csakhát máshol nem hinném, hogy kapok választ. <#worship>#worship>
Bocs, hogy megint off, de kiv lennék a véleményetekre.
Írtam, hogy csináltatok tetoválást stb. Meg is van, hogy mit, meg hol, mennyiért, de mondom hazafele benézek egy másik helyre, és kiváncsiságból megkérdezem ott mennyiért csinálnák meg ugyan azt. (Ugye a Lokálpatrióta szót csináltatnám a jobb alkaromra.)
Erre azt mondja nekem a srác, hogy ilyen rasszista stb tetoválásokat nem csinálnak... most kérdem én, én nem lennék tisztába a szó jelentésével? Mert nekem semmi rsszizmus nem jut a szóról eszembe, csak az hogy olyan személy, aki túlzottam kötõdik egy adott helyhez... Lehet hogy kopasz vagyok, azért hitte?
meg biztos más dolgok is, de amiket felsoroltam, azok...hát azok tyûha.
Ideális testsúly kalkulátor
kuka. nem lehet megmondani, lehet 80kgosan is zsíros azzal a magassággal amivel más 100kg-osan adonisz. sport, izom, zsír arány tagek. tükör kell oda, bár arra nincs weboldal.
testsúlykalkulátor egy szó
Napi kalória kereted
kuka. honnan számolja ki? mennyit mozgok, milyen az anyagcserém, mennyi izom van rajtam!!, mit sportolok, milyen intenzitással... bla bla
nem meghatározható, még kb sem. inkább mérleggel lõné be, de erre sem lenne weblap.
kalóriakeret egy szó
fehérje, szénhidrát, zsír, arányok.
kuka, zsír durván 2-3szor annyi kcal mint fehérje, ch 4-5szor annyi...no comment.
10-15 % -a az energiának fehérje
50-55 % -a az energiának szénhidrát (cukrokat is beleértve)
30-35 % -a az energiának zsír (telített zsírsavakkal együtt)
kuka
nem folytatom az olvasást, ezek alap hibák, problémák. de ha valaki fogy veletek, gg.
szavakat meg nem dobálok, hanem értelemmel írok, Olivérnak sokkal barátságosabb a stílusa szerintem többet is segített mint én.