Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem latszodott a hozzaszolasom vagy mivan? :\
Ez a megoldas a runtime errorra, igy kell inditani:
MaxPayne.exe -skipstartup
Ez a megoldas a runtime errorra, igy kell inditani:
Nem-nem!
Inkább mennyi baj van a Winfossal...
Gond nélkül futna, mindezt csak a windows akadájozza meg, nem a crackelt játék😊
Inkább mennyi baj van a Winfossal...
Gond nélkül futna, mindezt csak a windows akadájozza meg, nem a crackelt játék😊
Erőt, egészséget elvtársak...ugye?
látod, b+, mennnyi baj van a tört játékokkal...
Mindent megpróbálok, amit lehet, most nem otthon vagyok, viszont van még egy tippem. Lehet, hogy directx baja van. Most egy 8-as van fönn, de megpróbálom 9-essel, ha nem megy akkor már csak a hangbeállítás marad.
Már nem nagyon emlékszem a játékra, de ha a beállításokban van olyan lehetõség, hogy a zene és a hang minõségét lehet állítani, akkor állítsd be gyengébb minõségre.
Nem kell megijedni. Ha van ilyen lehetõség, hallás alapján csak a vájtfülûek fedeznek fel ilyenkor a játékokban jelentõs hangminõség romlást.
Viszont máris kevesebb fizikai memóriára van szükség.
Nem kell megijedni. Ha van ilyen lehetõség, hallás alapján csak a vájtfülûek fedeznek fel ilyenkor a játékokban jelentõs hangminõség romlást.
Viszont máris kevesebb fizikai memóriára van szükség.
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
a játék megy xp alatt 1.05-ös peccsel és ennek a krekkjével. én is szoptam vele, én irogattam hogy ha leveszem a hangot akkor megy, de aztán mégse megy csak elindul és játék közbenfagy. ha fel van peccselve és még mindig szarozik, másütt keresd a hibát, ne a játékban
Most már végképp nem tudom mi van, már végogolvastam a hozzászólásokat is.
Valaki elárulhatná melyik exe és melyik patch kombinációval mûködik.
Azt olvastam másnak ment 1.05-ös patch-el, és ugyanez a hibája volt. Hát én próbálkoztam a patchel, próbálkoztam anélkül, a Path Crack exe-vel, az eredeti exe-vel és az eredeti crack exe-vel, egyik sem vált be. Régebben írta vki, hogy levette a hagot. Úgy bezzeg megy ha leveszem a hangot, és ez a legidegesítõbb benne, meg persze az, hogy múlt héten még ment, lassan 2 hete játszom vele, és hírbõl sem tudtam mi az a Runtime error. Elég bosszantó, különben nem érdekelne, elkönyveltem volna régen, h ezzel ne tudok játszani.
Valaki elárulhatná melyik exe és melyik patch kombinációval mûködik.
Azt olvastam másnak ment 1.05-ös patch-el, és ugyanez a hibája volt. Hát én próbálkoztam a patchel, próbálkoztam anélkül, a Path Crack exe-vel, az eredeti exe-vel és az eredeti crack exe-vel, egyik sem vált be. Régebben írta vki, hogy levette a hagot. Úgy bezzeg megy ha leveszem a hangot, és ez a legidegesítõbb benne, meg persze az, hogy múlt héten még ment, lassan 2 hete játszom vele, és hírbõl sem tudtam mi az a Runtime error. Elég bosszantó, különben nem érdekelne, elkönyveltem volna régen, h ezzel ne tudok játszani.
Hát elõrébb nem jutottam a Max Payne indítása során fellépõ Runtime Error-t illetõen, továbbra is ezt a hibaüzenetet kapom, de most már tudom mi az a Win386.swp és be is állítottam, így már nem rakja csurig a vinyót.
Köszönöm és minden tiszteletem, hogy próbáltál segíteni.
Köszönöm és minden tiszteletem, hogy próbáltál segíteni.
Win386.swp = virtuális memória... (az XP-ben már pagefile.sys a fájl neve)
Köszi a segítséget, ellenben bocs ha lámának fogok tûnni, de ezt a beállítást hol tehetem meg?
Másik kérdés: Ez megoldja a Max Payne runtime error problémáját is?
Másik kérdés: Ez megoldja a Max Payne runtime error problémáját is?
Álítsd be a swp fájl méretét fixre - a fizikai memória méretének másfélszeresére (a min és max érték legyen ugyanannyi).
Most akkor erre van válasz???
Mert én is így jártam, csak én windows telepítés után, de a körülmények ugyanazok most is mint amikor mûködött, szal ezelõtt ment rendesen, nem kellett semmiféle patch, nekem éppen, hogy attól fagyott ki a játék.
Most én is kapok egy runtime error üzenetet, ráadásul ezzel egy idõben vmi felnyomja a méretét a windowsban a Win386.swp nevû fájlnak, úgy, hogy tele lesz a vinyom. 2 giga szabad hely. 1-2 scandisc fríssítgetés és újraindítás után helyreáll a méretprobléma, de valahányszor idítanám a játékot ez történik.
Eddig tökéletesen ment és 98 van fönt, szal még nem is lehet xp kompatibilitási hiba.
Mert én is így jártam, csak én windows telepítés után, de a körülmények ugyanazok most is mint amikor mûködött, szal ezelõtt ment rendesen, nem kellett semmiféle patch, nekem éppen, hogy attól fagyott ki a játék.
Most én is kapok egy runtime error üzenetet, ráadásul ezzel egy idõben vmi felnyomja a méretét a windowsban a Win386.swp nevû fájlnak, úgy, hogy tele lesz a vinyom. 2 giga szabad hely. 1-2 scandisc fríssítgetés és újraindítás után helyreáll a méretprobléma, de valahányszor idítanám a játékot ez történik.
Eddig tökéletesen ment és 98 van fönt, szal még nem is lehet xp kompatibilitási hiba.
Gyerekek igy inditsatok ha fentvan az SP2 es az 1.05-os patch is:
Enjoy 😊
Enjoy 😊
TOPIC UP!!
Na mostmár nekem sem indul el, be sem jön a játék, hanem runtime error hibaüzenettel leáll a MaxPayne.exe, íg egyik napról a másikra.
<#help>#help>
<#help>#help>
xp és xp sp1 alatt csak 1.05 peccsel megy, egyébként fagy játék alatt. a bemelegítés fut csak rendesen. peccsel megjavul. sp 2 vel nincs tapasztalatom, nem raktam fel
ui.: Lehet, hogy az a gond, hogy nehezítettem a fokozaton?
Alternatív befejezés a kettõben? Háromszor nyomtam végig, nem találtam különbséget... pedig ébn is olvastam valahol, hogy másodszorra más lesz a vége. Mit rontottam el?
XP alatt kell hozzá patch, (a kettõhöz nekem nem kellett, csak az 1hez) SP2 felpakoláa után érdemes mindent újra feltelepíteni, mert furcsán viszonyul a régi regbejegyzésekhez.
XP alatt kell hozzá patch, (a kettõhöz nekem nem kellett, csak az 1hez) SP2 felpakoláa után érdemes mindent újra feltelepíteni, mert furcsán viszonyul a régi regbejegyzésekhez.
valsz. SP2 miatt van. SP1-el nálam simán megy.
Nekem csak a tutorial megy xp-n,a newgame azonnal kilép...Neked szerencséd van😊
Bérbe vehet? reklámfelület...
Ehhh, jó kihalt ez a topic ami mondjuk érthetõ mert elég régi gamma, de azért bepróbálkozok hátha valaki erre jár és tud segíteni:
Az a gond hogy játék alatt a billentyüzet és az egér is sokszor késve reagál nemtudom miért eddig sose volt ilyen egyik játéknál sem. Xp-m van és sp2 alul meg ott a konfig, ja meg 1.05 patch+nocd crack+magyarositás.
Esetleg valami tipp?
Az a gond hogy játék alatt a billentyüzet és az egér is sokszor késve reagál nemtudom miért eddig sose volt ilyen egyik játéknál sem. Xp-m van és sp2 alul meg ott a konfig, ja meg 1.05 patch+nocd crack+magyarositás.
Esetleg valami tipp?
a bunos chapter final battlenak mi a befejezése.lelövök mindenkit, és nézegethetem a programozók fényképét meg egyéb fényképeket a hátsó teremben amíg le nem jár az idõ? mert utána max hanyattvágja magát! lehet még vmit csinálni ott?
van vkinek olyan trénerje ami az 1.05 alatt is mûködik? én egyet találtam a http://www.xcheater.com/download.ashx/mp_trn.zip-on, de az nem mûködik, átszerkesztéssel sem
ennek is van alternatív befejezése mint a kettõnek?
Szivesen!
Örülök! 😊
Jó játékot!
Örülök! 😊
Jó játékot!
köszönöm a segítséget, végre mûködik!
Az SB Live 5.1-et benne hagytam volna a gépben!
Jó kártya, az alaplapra integráltak a nyomába sem érnek!
Nekem nem volt még gond a hangal!!!
Jó kártya, az alaplapra integráltak a nyomába sem érnek!
Nekem nem volt még gond a hangal!!!
azt hiszem veled vitáztam nemrég, mondtad hogy lelkészként is dolgoztál? és max paynezel? mi a véleményed? én tökéletesen azonosulni tudon a karakterrel, az életben is így viselkednék adott esetben, azt hiszem. ha lenne rá lehetõség leszámolni az ilyen söpredékkel.
1.5-ös a legújabb, ugye?egy csomó külföldi oldalon és a hivatalos honlapján is nézegettem, az a legmagasabb verziószámú, bár már nem éppen új.
ja, 4,6-os radeon driver és dirX9b
pontosítok, xp sp1, régebben sima xp volt, azon játszottam vele sokat! a hangkártya változott, sb live 5.1-rõl alaplapi realtec ac'97 audiora legfrissebb driverral, minden máshoz tökéletes, pl a nwn-nál pont az sb szarozott és ez a tökéletes.vmi 5let?
tökéletesen kell futnia xp-n is!
Most látom, a hang miatt nem megy.
A valóban ez a baj, akkor próbáld lecsréni a hangdrivert.
Elöszõr egy frissebbre, ha nem jó, akkor valami régit nézz.
A valóban ez a baj, akkor próbáld lecsréni a hangdrivert.
Elöszõr egy frissebbre, ha nem jó, akkor valami régit nézz.
Sajnos nem. :-/
Soha nem próbáltam XP alatt.
Próbálkozz más forumokban is, hátha tudja valaki.
Soha nem próbáltam XP alatt.
Próbálkozz más forumokban is, hátha tudja valaki.
köszi, és nem tudod miért nem megy xp alatt?
méegyszer:
Max Payne v1.05 - no CD
Max Payne v1.05 - no CD
MAX PAYNE NOCD v1.05 van vkinek? légyszi!
mi volt a legutolsó ismert peccs hozzá? az 1.05-ös? még mindig nem megy a dolog, de szeretném ha mûködne. nálam ez alapjátéknak számít!
Nem emlékszik valaki, hogy a Max Payne elsõ részében a feliratokat be kell külön pipálni? van egyáltalán felirat opció?
Haverom most játszik vele, de nem találja a menüben, én meg már nem emlékszem (régen játszottam vele), és elég messze is lakok tõle, hogy ezért átugorjak hozzá...
Haverom most játszik vele, de nem találja a menüben, én meg már nem emlékszem (régen játszottam vele), és elég messze is lakok tõle, hogy ezért átugorjak hozzá...