Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kissadamvikt
jah és még annyit ha patch nélkül megy a gép akkor nincs hang és mikor elkezdené tölteni a part I-et akkor leáll....

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

kissadamvikt
szasztok!

maxpayne 1 et felnyomom majd az 1.05 ös patch et majd a magyarítást..... aztén indítom a játékot az intro lemegy utána kiírja h loading és kivág h a max payne mûködése leállt, nem titkolom de vistám van, igaz a patch elõtt ment szépen. az is igaz h nem eredeti a játék és a magyarítás után megcrackelem. vmi ötlet?

AMD Athlon X2 4800+ 3.00 GHZ, ASUS M2N-SLI, 2x2Gb DDR800 Kingmax, MSI GeForce 8800GTS 320Mb, Samsung 250Gb, Windows 7 x64

Hello!
Én feltettema játékot utána 1.05 utána crack, és a maxpayne_hun_full következett a sorba de telepités közbe kiirja hogy hol található a: maxpayne_hun_full.2 és mit tallozak be ezek után???

MSI P35 NEO-F, Intel® P35 Express/4 GB DDR2 Ram/Intel Core 2 Duo 2.8 GHz/ HD 4870 512 mb....

hi all!!!!
ha az Mlékezetem nemcsal a parancsikon nak a cél menzõjében a tartalmat ted idézõjelbe és utána írd be a paramétert és szóköz után megint tégy egy idézõjelet, me a végére is ...,

HY!!!

Hogy tudok cheatokat Íni bele?
-developer paraméterrel kell azt tudodom,de hogy lehet ezt a paramétert beÍrni?

Fido4life
Na srácok, ezekben a pillanatokban fejeztem be 6 év késsel a 3DRealms e remek játékát 😊 Bár álláspontom változatlan a két résszel kapcsolatban, mind kettõ minõségi darab, amit mindenkinek felttébb ajánlok, ha még nem találkozott volna velük 😊

Noninnyó
Most néztem csak az Alan Wake weblapját, pfff, kicsit durva grafikája lesz. Amilyen játékok jönnek mostantól, nem árt egy kisebb erõmûvet beszerezni hazára 😊.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Fido4life
hát a harmadik részre (ha lesz) még naggyon sokat kell várni, elvégre most az Alan Wake helyettesíti a MAx Payne 3-ra szánt idõt/erõt a 3DRealms-nál.. De az is elég hangulatos játéknak igérkezik, csak bírjuk gépigénnyel 😄

Noninnyó
Én olyan 4-5 havonta végignyomom mindkettõt 😊. És mindegyiknél ugyanúgy izgulok, hogy most mi lesz 😊. Ezt a játékot sosem tudom megunni, valami hihetetlenül eltalált mindkét rész. Jó lenne, ha csinálnának valamikor 3. részt. Vagy legalább készüljön el a film minél hamarabb.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

ha jól emléxem egy éket kell kilõni a vasúti kocsi kereke alól, az bontja meg az utat. elég nehéz észrevenni. egyébként EZ korszakalkotó játék ! nem tudom hányszor játszottam végig, illetve külön a chaptereket, mert a bolyongós rész azért nem annyira izgi, azt inkább csak elég egyzser

Fido4life
hát én nem nagyon élvezem, rengeteg szopatós rész van, a 2 gyerekjáték volt ehez képest 😄 (azt négyszer végigvittem, asszem kétszer is a legnehezebb fokozaton és meg se kottyant (bár beraktam a Realistic modot, ami örök Bullet Time-ot is ad 😊)

bigfoot
hát sztem már annyira sokan nem látogatják a topicot hogy érdemes lenne,én még anno végignyomtam,meg újra mégegyszer kb 3 hónapja,és ugyanúgy élveztem😄

Fido4life
Kéne banner nem gondoljátok ?

Fido4life
pont most jutottam át azon a részen, de gondolom már nicns szükséged arra a mentésre 😄

Amúgy most jól megszenvedtem e lövöldözésen, szerencse hogy a gép épen megúszta 😄

Casper007
Hú, kösz. Enélkül biztos nem jutottam volna tovább.

Hello World!

via_mala
Hótrégen játszottam végig ezt a remek kis játékot, de erre pont emlékszem:
A híd elõtt egy lejtõn valami vasúti kocsi van, annak a kereke elõtti éket kell kilõnöd a távcsövessel.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Casper007
Hali. Kéne egy kis help. Elakadtam annál a résznél, ahol a kikötõbe vagyok. Már felvettem a mesterlövész puskát, és a hajón keresztül átugrottam a másik helyre, ahol van két fickó. Na, azokat leszedem, de nem tudok bemenni az ajtón, mert nem nyílik. A híd pedig fel van vonva. Mit kell tennem?

Hello World!

oneal1
na visszaolvastam...😊

MaxPayne.exe -skipstartup

át kell nevezni? vagy mit kell vele csinálni?
nem értek hozzá...

!Forza Ferrari!

oneal1
hali!
gondoltam nsoztalgiázok egyet a progival de miután betölt, kapok egy ablakot, hogy hibát észlet és kidob...

valami tipp?

köszi

!Forza Ferrari!

Tsippsy2
Hi
Lenne egy nagyon nagy kérésem, ha valakinek van egy olyan mentése, amikor túljut azon a részen a MAx Payne 1-ben ahol meg kell küzdeni a templom tetejében azzal a fanatkiussal, és azt legyõzi, és mondjuk oda egy mentése nincs valakinek?
Ha van, és netalántán lenne annyi ideje, hogy elküldené, nekem azt e-mailban pl rar, vagy zipelve 😊
Hát azért állítian hálás lennék, sõt....
E-mail: [email protected]
(meghívokat is tudok adni, egyes helyekre)
😄
Elõre is köszi !

\"Az élet kellős közepén is a halál leselkedik ránk.\"

[oLe]
Ez meg azota is ervenyes az abnormal program termination-ra:

MaxPayne.exe -skipstartup
Maxtreme
Köszi meglesem 😊

Slig
olyat nekem a régi gépemmel csinált WinME alatt... de lenne 1 jó 5letem:
tedd fel az alap Max Payne-t. tedd fel hozzá a teljes magyarítást. ez detektálni fogja h kell neki a peccs és felteszi magától azt is. majd crackeld az 1.05-crackel. menni fog.

スラッグ

Maxtreme
Ezeket én is vigigpróbáltam már of korsz😊
De indítás után elszáll valami abnormal program termination nevú hibával 😊

köszi,ibrik!!!!!<#vigyor2><#eljen><#worship>
megyen a gém!!

ibrik

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

nálam nem megy....
és hidd el,h sokmindent végigpróbáltam.
cracket nincs a gcw-ön az 1.05-ös verzióhoz!!<#shakehead>

Tökéletesen megy xp sp2 alatt.

Csak halkan, mert ez illegális...

Maxtreme
és mit csináljunk vele? Ugyanis ezze sem megy xp sp2-vel.
Gondolhatod h kipróbáltuk mielõtt beírtam.

Max payne 1.05 patch:
ftp://ftp.3drealms.com/patches/maxpayne1-05patch.exe
Crack: GCW

Csak halkan, mert ez illegális...

Maxtreme
Nekem is (vagyis havernak) jól jönne a peccs.
Szerintem pakold fel a rapidshare-ra, (www.rapidshare.de) és tedd közkincsé a linket 😉
Úgy nem fognak(gunk) zaklatni 😊

Elõre is thx 😊

Hali,anarki2!
Lécci küld el nekem is azt a pecccset!
Már régóta szeretnék újra jászani,de ezidáig minden próbálkozásom kudarcba fulladt.... [email protected]

anarki2! Nekem nagyon kéne az a patch!! Légyszives! [email protected]
ibrik
Ahhoz, hogy a csaló kódokat használni tudd, a játékot ne az eredeti indító ikonjával indítsd, hanem a "-developer" paraméterrel futtasd (pl. c:\Program Files\Max Payne\maxpayne.exe -developer , de ezt beírhatod az indítóikon átszerkesztésével is).
Ezután már a játékon belül az F12-es gombbal hívhatod elõ a konzolt, ahová beírhatod a kódokat.

hello,azt szeretném kérdezni hogy a kódokat hova kell beírni max paynebe?
elment...
Nekem kellene az a patch. Köszi.
talán azért mert ez NEM az a patch, hanem homemade.
ibrik
Miért kell himi-humi-ide-oda töltögetni?
A 3DRealms-tól ingyen és gyorsan le lehet tölteni: ftp://ftp.3drealms.com/patches/maxpayne1-05patch.exe

az oldalt törölték, akinek kell a patch, szóljon
hali!

nekem egész idáig nem ment a max payne xp sp2n! se hang nélkül, se double-ra levéve, se így se úgy, de most végre megoldottam.

ha valakinek még kell a megoldás, itt van:

http://trancelite.uw.hu/tmp/Max%20Payne%201.05%20Patch%20for%20XP%20SP2.exe

nem kell hozzá semmi, game feltelepít (crack-elni nem kell), aztán ez. megy triple bufferral is (nekem).
na megtaláltam és telepítettem. egy hibát rögtön tudok mondani az 1.5 peccsel is, ha minden maximum akkor nekem sem indult hibaüzivel. a screen buffert visszavettem triplérõl doublérra és így már jó. akinek gyengébb gépe van javaslom a graf beállítások visszavételével, elsõnek shadows,bilinear filtering stb. tetszés szerint. más hibájáról nem tudok

szucsy89
hi!
amikor elindítom a mp-t, és tölt a játék, a töltés felénél kilép a windowsba, és azt írja ki hogy a windows hibát észlelt...stb
help pls!!thx
heló!

tud vki segiteni, mentéseket keresek a játékhoz, ha lehet teljeset

ibrik
Elõször is, nem 1.2 és 1.5, hanem 1.02 és 1.05.

http://gbw.seedhost.com/files/MaxPaynev1.05NoCDFixedexeEng.rar - A GameBurnWorld-rõl közvetlenül linkelve.

Baj van nekem a Max Payne-el!!!Hiába minden!!!!!!!!!A skipstartup nem jött be hogy elinduljon a játék,a movies mappa átnevezése sem jött össze, a hang kikapcsolása jött be!És hiába a v1.5 patch mert akkor sem indul!!!Szerintem az 1.5 patch crack lenne jó a Max Payne-hez,nem???MOndja meg légyszi valaki és hogy hol lehetne letölteni mert én nem találom annyit kerestem!!!És egyépként magyar vezión nyomom(nyomnám)
én emléxem vmi olyasmire hogy az elsõ rész csak a sima xp-t szerette, sp1 vagy sp2 alatt csak az 1.2-es peccselés után hajlandó mûködni. de ha rákeresel a topicban többször le volt írva, anno én is kérdeztem meg válaszoltam is már korábban erre

TYME
Hello nekem a nocd-t nem engedi leszedni valaki eltudná küldeni msnen [email protected]

tigeroo

ezt írta ki nekemis (#1235 hsz elolvasása után is berakom..)