Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szucsy89
hát figy olyan nincs hogy nem mûködik ilyen bugot még nem láttam. te csinálsz rosszul valamit az biztos. oda kell állni a kapcsoló elé és megnyomni az E betût...fotózd le akkor hátha jobban tudunk segíteni
Benny04
...

szucsy89
rossz szögben állsz próbálgasd csak😊
Benny04
hát nem indul :@@
kívül van egy pár gomb, ott benyomom az e betût, aztán bemegyek, oda megyek a kormányhoz, ott is megnyomom az e-t, de nem csinál semmit <#rinya>

EnZsolt
Próbáld meg az "e" gombbal, vagy amit beállítottál a use-hoz. Elvileg be sem tudsz szállni, amíg nem kapott áramot. Utána meg tényleg be kell röffenteni.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Benny04
Melyiket?
Már próbáltam, hogy oda megyek a kormányhoz, megnyomom az Entert, de nem csinál semmit :S

EnZsolt
Nyomd meg a gombot. 😊

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Benny04
Hello!
Amikor a sárga vonatban vagyok, mit kell csinálni?<#idiota>

szucsy89
huu mekkora játék, el is felejtettem mennyire élveztem anno😄

végigtolom és jöhet a 2😛
Shep
Próbáld innen

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

tigeroo
1.05-ös patchet plz valaki töltse már fel rapidra vagy valahova...nem találom sehol a neten (bedöglik az összes szerver amikor tölteném)
szucsy89
hali, nincs olyan magyarítás ami nem csak a képregényeket magyarítja hanem az átvezetõ jeleneteket is feliratozza?
tommyg
1.
miaz hogy várható 2008? 😄
2008. október 17. a premier!

2.
nemárt hozzá feltenni az 1.05-ös crack-et is mait lentebb megtalálsz

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

az elõzõ hsz-emet szépen összehoztam.sry<#guluszem1>
Üdv,
nah jelen vagyok
elsõ hsz-embe egy jó hír : May Panye Official Movie Trailer HD minõségben..várható 2008😊
link : http://hatak.pl/zwiastuny/215/MaxPaynepierwszytrailer/

1. kérdés sp2-õm van fennt feldobtam 1.05 patchet pályabetöltésnél befagyott egészt win minden.atána olvastam itt ,h próbáljam meg azt ,h magyarítást felrakom..felraktam azt is..ahoz raktam fel az 1.05-öt mivel csak úgy lehetett felrakni a full magyarítást ,de még mindig kidob ,h hiba üzivel a maxpayne.exe-vel
passatgt
egérrel való irányításkor néha ugrál a játék, nem lehet egyenesen menni vele😊

ötlet?

tommyg
?????????????????????

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

JSbyMSI8800
Sziasztok!!!

Nem tudtok egy megoldást arra a problémára,hogy Vista alatt nem megy a játékba a hang,pedig feltettem hozzá az 1.05-ös patch-et meg a crack-et,de nem megy.

Szóval ha valaki tudja a megoldást az kérem írjon!!
Elõre is köszönöm!!

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

DonnieBrasco
Hát, pont ez az. Össze sem lehet hasonlítani, gyak. használhatatlan a kettesben, míg az egyesben szinte az volt az egyetlen használható mód.... 😞

DB

A ti kung-futok nem erős!

Shep
Hogyne lehetne lassítva vetõdni a 2-ben? Az más kérdés, hogy közel sem olyan hatékony mint az egyben.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DonnieBrasco
Végignyomtam 😊 nagy király volt!
A második részt is elkezdtem újra, egy kicsit más, nem lehet lassítva vetõdni, ez picit zavar, mert az egyesben majd minden harcot így nyomtam le (kellett is...)

DB

Na sikerült elindítani, 1.05-ös patch, magyarítás és 1.05-ös crack, és simán megy, nagyon király még mindig ez a game, nem tudom megunni, örök darab.😊
valamikor egy éve (vagy kettõ) jómagam is retróztam, és azt hiszem, patch-elnem kellett a játékot, az volt a megoldás. (de hogy melyik patch, ahhoz melyik crack, már fogalmam nincs). azt hiszem, ezt használtam. vagy a csuda tudja, úgy látom, már háromféle fordítása van <#szomoru1>
Sziasztok. Újra végig szeretném tolni a Max Payne-t, kicsit retro hangulatom van, régen nagy kedvencem volt. De van egy kis gond, elindul a játék, de a töltõ képernyõnél mindig kifagy (rögtön az elsõ pálya elõtt), vagy ha magyarítással akarnám tolni (mert úgy akarom😄) akkor meg már a menü elõtti töltõ képernyõnél kifagy. Ez miért van? Van rá megoldás? Elõre is köszi.
Hali!
Az igazi Max Payne fanoknak:
Max Payne Web

DonnieBrasco
Jah, nekem is jól futnak 😊 FPS 85, és sose megy alá (8800 GTS, még szép...)

Jéé, érdekes, pedig már azt hittem, ez egyedi hiba nálam 😊 fura, néha napokig, sõt hetekig nem jön, máskor meg egy nap 4-5 alkalommal is. Valami nyilván triggereli...
Privi ment, köszi 😊

DB

Nekem csak a pályát nem akarja betölteni... a hangal semmi baja nincs
Noninnyó
Erre a generic host process hang-elszállós problémára van megoldásom. Ha érdekel, írj privit, van javításom rá. Nekem is elõfordult egyszer, de sikerült eltüntetni.
Egyébként én is újrajátszom idõnként mindkét Max Payne-t, és xp sp2 alatt semmi baj nincs velük. Max Payne 1-hez 1.05-ös peccs + crack, és megy, mint az álom.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

nem baj... csak létezik másik játék is a világom😛
Nekem csak a may payne nem megy a régi kedvencek közül...<#szomoru1>
akkor vége a régi szép max payne idöknek<#rinya><#rinya><#rinya>
mert a gépen elég sokat változott.. sokkal jobb lett😊
DonnieBrasco
Hát akkor passz 😞
Nekem is van pár régebbi játék, aminek elvileg futnia kéne XP Sp2 alatt, de nem teszik. Pl. System Shock 2 vagy Thief 1. Nagy szomorúságom nekem is ez 😞

Ja, gyaníthatok hogy valami Windows DLL-összekeadás vagy nemtommi.
Az én rendszerem is már lassan 3 éve egyben van, és hát ezek "elöregednek". Nekem pl. egy olyan random elõjövõ hibám van: valami generic host for Win32 processes néha kilövi magát, és olyankor elszáll a hang teljesen, kinyíródik a Media Control Panel a rendszerbõl. Ha ilyenkor újratelepítem, mint hardver, megint mûködik rendesen.

Hiába, Windózoknak lelke van, némelyik gonosz is, de az tuti, hogy ahogy öregszenek, egyre többet kell velük foglalkozni 😊 és rigolyájuk is egyre több lesz 😞

DB

Lehet hogy valami játékon kivüli probléma lessz?
<#help>
6x probáltam+minden patchet felraktam de semmi
amugy régen nekem is müködött szépen. nem kellett semmit se állitani
DonnieBrasco
Hát... reinstall?
Patchet felraktad? Mondjuk anélkül nekem el se indult (azaz a legelején kidob.)

DB

SZiasztok! Lenne egy olyan problémám hogy az elsö rész második pályályát nem akarja betölteni... Megprobáltam mindent amit itt irtatok de semmi...
vmi ötlet? Elöre is thx
szucsy89
jah értem😊

hát van még egy-két ilyen rejtett easter egg benne asszem😊
DonnieBrasco
Azt nem hinném, 15 éve van felsõfokúm 😛
Egyszerûen csak korábban nem lõttem szét a liftben a hangszórót, ennyi.

DB

szucsy89
eddig is ilyen jó volt, csak lehet közbe megtanultál angolul😛
DonnieBrasco
Nosztalgiából kifolyólag elkezdtem nyomni a játékot.
Hát érdemes volt! Tegnap akkorát röhögtem egy poénon, hogy majdnem leestem a székrõl!
Próbáljátok ki 😊

Elsõ fejezet vége felé van egy rész, amikor lifttel kell menni felfelé. Közben gagyi liftzene szól. Körülnézek, jé, egy hangszóró. Szétlövöm - szikrázik, elhallgat. Max erre megszólal, hogyaszongya: "Thank you!".

Na itt röhögtem be hangosan 😊) marha jó 😊

A Ponyvaregényes poén is most esett le, mikor belépek egy apartmanban, sehol senki, de fütyörészés a retyóból, nyílik az ajtó... azt hittem hirtelen, hogy Travolta lesz az 😊)
Állat jó ez a játék, fõleg hogy most már 200+ FPS-sel fut a gépen, minden maxon 😊

DB

Shep
Olyan problémám van ,hogy berakom a gépbe a lemezt, rányomok az installra kicsit kattog a lemez aztán az install shieldes felirat megjelenik és ezzel vége is a kalandnak, mindez XP sp2-es gépen. A lemezrõl kb 4 hónapja sikeresen telepítettem a játékot, azóta megadta volna magát, vagy csak aaz sp2-t nem szereti?

Hi! Vistan elindul a max payne ? vagy valn hozzá valami patch ? vagy milyen módon indul el ?

ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb

tommyg
nah valaki?? 😊

tommyg
sikerült végre elindítanom 1.5ös peccsel és crackkel...de most a videóak alatt nincsen hang...erre tudtok valami megoldást???

Tekken5
van 😄

bigfoot
mi?
mind2 rész eszméletlen jó, a hangulat,játékélmény,zene,történet tekintetében!!

Ben007
én most a max payne-t van olyan jó mint a 2?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D