Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kívül van egy pár gomb, ott benyomom az e betût, aztán bemegyek, oda megyek a kormányhoz, ott is megnyomom az e-t, de nem csinál semmit <#rinya>#rinya>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Már próbáltam, hogy oda megyek a kormányhoz, megnyomom az Entert, de nem csinál semmit :S
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
miaz hogy várható 2008? 😄
2008. október 17. a premier!
2.
nemárt hozzá feltenni az 1.05-ös crack-et is mait lentebb megtalálsz
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
nah jelen vagyok
elsõ hsz-embe egy jó hír : May Panye Official Movie Trailer HD minõségben..várható 2008😊
link : http://hatak.pl/zwiastuny/215/MaxPaynepierwszytrailer/
1. kérdés sp2-õm van fennt feldobtam 1.05 patchet pályabetöltésnél befagyott egészt win minden.atána olvastam itt ,h próbáljam meg azt ,h magyarítást felrakom..felraktam azt is..ahoz raktam fel az 1.05-öt mivel csak úgy lehetett felrakni a full magyarítást ,de még mindig kidob ,h hiba üzivel a maxpayne.exe-vel
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Nem tudtok egy megoldást arra a problémára,hogy Vista alatt nem megy a játékba a hang,pedig feltettem hozzá az 1.05-ös patch-et meg a crack-et,de nem megy.
Szóval ha valaki tudja a megoldást az kérem írjon!!
Elõre is köszönöm!!
Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United
DB
A ti kung-futok nem erős!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A második részt is elkezdtem újra, egy kicsit más, nem lehet lassítva vetõdni, ez picit zavar, mert az egyesben majd minden harcot így nyomtam le (kellett is...)
DB
Jéé, érdekes, pedig már azt hittem, ez egyedi hiba nálam 😊 fura, néha napokig, sõt hetekig nem jön, máskor meg egy nap 4-5 alkalommal is. Valami nyilván triggereli...
Privi ment, köszi 😊
DB
Egyébként én is újrajátszom idõnként mindkét Max Payne-t, és xp sp2 alatt semmi baj nincs velük. Max Payne 1-hez 1.05-ös peccs + crack, és megy, mint az álom.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
Nekem is van pár régebbi játék, aminek elvileg futnia kéne XP Sp2 alatt, de nem teszik. Pl. System Shock 2 vagy Thief 1. Nagy szomorúságom nekem is ez 😞
Ja, gyaníthatok hogy valami Windows DLL-összekeadás vagy nemtommi.
Az én rendszerem is már lassan 3 éve egyben van, és hát ezek "elöregednek". Nekem pl. egy olyan random elõjövõ hibám van: valami generic host for Win32 processes néha kilövi magát, és olyankor elszáll a hang teljesen, kinyíródik a Media Control Panel a rendszerbõl. Ha ilyenkor újratelepítem, mint hardver, megint mûködik rendesen.
Hiába, Windózoknak lelke van, némelyik gonosz is, de az tuti, hogy ahogy öregszenek, egyre többet kell velük foglalkozni 😊 és rigolyájuk is egyre több lesz 😞
DB
Patchet felraktad? Mondjuk anélkül nekem el se indult (azaz a legelején kidob.)
DB
vmi ötlet? Elöre is thx
Egyszerûen csak korábban nem lõttem szét a liftben a hangszórót, ennyi.
DB
Hát érdemes volt! Tegnap akkorát röhögtem egy poénon, hogy majdnem leestem a székrõl!
Próbáljátok ki 😊
Elsõ fejezet vége felé van egy rész, amikor lifttel kell menni felfelé. Közben gagyi liftzene szól. Körülnézek, jé, egy hangszóró. Szétlövöm - szikrázik, elhallgat. Max erre megszólal, hogyaszongya: "Thank you!".
Na itt röhögtem be hangosan 😊) marha jó 😊
A Ponyvaregényes poén is most esett le, mikor belépek egy apartmanban, sehol senki, de fütyörészés a retyóból, nyílik az ajtó... azt hittem hirtelen, hogy Travolta lesz az 😊)
Állat jó ez a játék, fõleg hogy most már 200+ FPS-sel fut a gépen, minden maxon 😊
DB
ASUS P5WDH Deluxe , Intel Core2Duo E6750 , 2gb ram , Asus 8800 GTS 320 mb