Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022
Van valakinek valami ötlete erre?
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Turn Me On Dead Man
Most kimondottan bejön a cucc. :)
Qwerty4
Tökéletes.
+ Olyan az egész hogy nem akarod abbahagyni. Van egy olyan érzésem, hogy már holnap ki is játszom. 2. fejezet 2. részénél tartok éppen. 3 fejezetes az egész?
segitene vki?..nemtudom felinstallalni, beteszem a cd-t, elindul az autorun, kattintok az installra, es utana leall.
olvastam h fel kell telepiteni hozza 1.5ös patcht.
nah most letöltöttem, de akkor ez nyilik fel:
ezutan kattintok az igen-re, mert a nem valasznal azonnal kilep.
ittis az ok-ra kattintok mire kijön egy ilyen üzenet:
valaki segitene h mit csinaljak?
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik õket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Találtam egy meg oldást hogy leeht hangot/zenét ki csikarni Vista alatt a játékból
Én 64 bit-s vistán játszok velle és tökéletes a hang
Itt le van irva: http://www.alanwake.com/forum/showthread.php?t=1120
DE a lényeg belöle:
tölsd le
http://www.mypixelstory.com/maxpayne...ta_Toolkit.zip
1.
Install Max Payne to the c:\MaxPayne directory, no spaces. This step is very important, because the patch works out of c:\MaxPayne.
2.
Run the sound_patch.bat file. You will see a lot of "Premature EOF" and "syntax" messages, just like Darkje's script, but everything is OK. When the patch is done, the batch file will ask you to remove 4 directories and then delete itself. Just answer (Y)es 4 times. You can stop at this step if you don't want to run any mods.
Ha valakinek ezután sme sikerül irjon PM-t segitek szívesen
Turn Me On Dead Man
----------------
Unzip the KungFu_30.zip file into your Max Payne directory (the directory
that contains the MaxPayne.exe), and the following files will be created:
\KungFu_30.mpm
\KungFu_30.txt
\movies\KF3Intro.avi
Run Max Payne, and in the startup window go to "Choose Customized Games" and
select KungFu_30 from the drop-down window.
ha ez nem lenne a zip-ben..
kung fu mod
Biztos ismeritek a játékhoz a kung fu mod-ot.
Ezt keresem, de eredménytelenül.
nem tudnátok segíteni, vagy linket adni hol keressem? (tudom, google...)
le is töltöttem néhány verziót, de nem tudom kicsomagolni õket
vista alatt fut a játék, vki próbálta már?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Matrix Modot találtam hozzá sokat de én személy szerint a Matrixed Reality - Pupu v2-2a.mpm-t tenném fel!De mivel egy szót nem értek a readme-bõl ezért nem tudom feltenni:S
Vagy is értem de nem tiszta h mit hova kell tenni!Valaku tudna nekem ebben segíteni?
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
a legjobb sztorira és a legjobb tûzpárbajokra ebbõl a játékból emléxem. kár hogy nem az elsõ rész készült a második technikai szinvonalával. annak már a grafikája is tökéletes volt, semmi panasz nem lehet rá egyáltalán.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Amikor a sárga vonatban vagyok, mit kell csinálni? ezt írtad, mi leírtuk mit kell csinálnod, te értetlenkedtél.
Erre berakod a képet, ahol még nem is vagy a vonatban, még nincs is áram alatt, amire már az egyik válaszomban kitértem. Szóval értelmezzél szöveget kérlek. Mellesleg segítsen neked egy talicska kanbrazil <#kocsog>#kocsog><#mf1>#mf1>
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
Ugye itt van a kapcsoló:
Ezt kell egyáltalán benyomni? :DDd