Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sima Unreal (nem tournament) megvan? Vagy a Quake 3 team arena ripben?
Nekem repszim kéne. Mondjuk az x-plane 5.60-as változata. De csak az lenne jó mert másik változathoz nincs crack. De jöhet egy másik is.
Hát, ha gondolod, felrakom az Independence War 2-õt, bár az ûrszim, de szerintem nagyon király játék...
Nincs mit lacc. Van valami jó repcsis játékod???
Fogalamam sincs, de szerintem töltsd le azt is hát ha kell az img írása közben. Ez volt az általam letöltött clonecd tartalma.
Az Img Formátum miatt van így. 700 megás cd-re felmegy Nero-val vagy a CloneCD-vel, amit megtalálsz a játék mellett. Egyébként már 1 órája fent van
Unreal (sima nem tournament)megvan? Mert az viszont kéne!
Köszi, de már nem kell mert egy csákó akivel leveleztem föluploadolta az isot. De azért nagyon köszi!!!
Mozes tedd már föl légyszi most. Elõre is köszi
29 5= 29%
Már 29 5-nál jár
Ok köszi Lacc.
Na baszdmeg. Megszakadt a letöltés. 2 óra múlva fent lesz. Köszi Lacc. Lacc nincs meg neked véletlenül a Project IGI rip (vagy iso) vagy az Unreal Tournament ISO. Mert akkor feltölthetnéd valamelyiket. Elõre is köszi. AZ IMG FÁJL KÖZÜL A MAXPAYNE_JAVÍTOTT.IMG-T TÖLTSÉTEK LE MAJD LETÖLTÉS UTÁN NEVEZZÉTEK ÁT MAXPAYNE.IMG-RE. A MOST FENT LÉVÕ IMG-T SENKI NE TÖLTSE LE MERT MEGINT MEGSZAKADT!!!!!!
72%-nál jár
Szerintem a CloneCd verziót töltsd le amit most töltök fel és CloneCD 3.0-val írd föl amit ugyanabba könyvtárba már föl is töltöttem. FTP.SUPERGAMEZ.HU/UPLOAD/MAXPAYNE
coonecd=clonecd
Na megy fel újra a cuccos coonecd változata nocd crackel és CloneCD 3.0-ás változatával együtt!!!!!
Jah, most nekem is...
Le akartam tölteni 2 Thief2 file-t a FreeGamez4Allról, de a frame közepén vmi szar jön be. Nektek is?
SENKI NE TÖLTSE LE MERT MEGSZAKADT A FELTÖLTÉS!!!!!!
A jó édes kurva életbe, hogy megszakadt 582 Mega feltöltött adatnál. Asszem csak holnap fogom feltölteni. Majd írok ide a fórumba ha elkezdtem újra tölteni.
Na még 3/4 óra és fent lesz.
Az a szarul elhelyezett celkereszt, a ficko jobb keze folott... 😊))) Latom, nem vagy nagy fps jatekos... 😊)))
Na 115 K-val megy föl és kb 1,5 óra múlva fönt van
Ha letörölték, de valaki nem tudta letölteni akkor szóljon és holnap felteszem.
bocs elírtam, mert tulajdonképpen két fájlból áll egy img és egy sub kiterjesztésû fájlból
Töltök le közben CounterStrike mapokat úgy hogy egy 20 perc múlva 120 K-val fog menni
Na csak 60 K-val uploadol és 850 mega úgyhogy 2-3 óra mire fölmegy
+ mellé uploadolom az unsafedisc-t a virtual daemons 2.74-t és a CloneCd 3.0-t
Elkezdem uploadolni a Supergamez ftpjére upload/maxpayne könyvtárba(egy fájlbasn) a cloneCD-s változatot. Töltsétek le ma mert törli a Supergamez!!!!!!!!!
Ti hogy eltetek tul a masodik resz elejet, amikor egy baseball utovel es serulten kezdessz? Nekem az baromi nehezen ment, most sincs meg maxon hp-m (95% kb), de mar ot painkiller... Na megyek vissza, mivel tuleltem vegre, folytatom a palyat...
Mail ment...
Ugyanaz, mint embernel, ennekem is ez volt... Nem a fajlok crc-sek, csak kicsomagolas kozben vet hibakat neha...
Ilyet nekem is eloadott, ugy hivjak, hogy crc hiba... Amikor kicsomagoltad, winrar hibazott... Ennyi...
Vagyis nem, mert ugy latszik elbasztam...
Kuldtem mar mailt...
Nekem a clonecd verzio van meg és haver hozta át, de hogy õ honnan szerezte azt nemtudom, sorry.
2.74 is van mar? En meg mindig a 2.60-as verziot hasznalom...
Nem vagyok viking. 😊
Amugy igen a v2.74-es van fennt most nekem és egybõl elindul, nem kell a safedisc-el se szarakodni.
Amugy igen a v2.74-es van fennt most nekem és egybõl elindul, nem kell a safedisc-el se szarakodni.