Max Payne

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viking melyik verzió az az "újabb"? A 2.74-es? Vagy annál újabb? Mert a címrõl amit viking adott meg csak az tölthetõ le.
Nezd meg leveleidet...

Hat betus szo: tigris...

Shep
Na rip ay meg nincs de remélem lessz, talán pár nap múlva

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

I.C.ram
NEKEM A RIP KELL!!!!!!!!! 😊))))))

nem pazarlom a draga CD-im FPS-ekrek 😊) (csak ha jok) es elobb kiszeretnem probalni
Dikkma
warezcenter.warez.hu

Linkeljem is a file-t, hogy le tudd tölteni?
:p
tényleg ráfért, ugyan fireburnerrel, de megvan, amugy tök mázli hogy volt itthon 80 perces CD😊
a game amúgy isterkirálycsászár, és nem is akkora a gépigénye... nekem 433cel+gef2 mx400, minden az égvilágon maxon van, és még csak meg sem akad.
Na végre sikerált, csak egy ujabb virtual daemon kellett neki és már megy is.
Dante: símán rá fog férni egy 80 perces cd-re, ne félj te attol hogy nem fog. CDRWIN-el ird fel és már megy is.
tisztázzunk valamit, nem lehet felírni CDre?😊
én mostz töltök egy Dino-Bytes ISOt, nem fog felmenni 80min. cd-re sem?
és a CloneCD?
A virtual Daemon neked hogy van beállítva??
supergamez ftp-jére se tudnád esetleg felrakni?
közel 5 mega, bocs, most nem.

WoW még mindig :P

Hmmm, hát most van 200mb, annyi elég vagy nem? Nem tudnád esetleg elküldeni azt az exe-t és megnézem hátha megy.
Gondolom, van elég helyed ? Nekem simán lefutott. Elindítottam a Dumper.exe-t, megadtam neki a MaxPayne.exe-t, csinált valami.data.bin fájlt, utána elindítottam a Builder.exe-t, megadtam neki ezt az állományt, az elkészített egy másikat, azt átneveztem MaxPayne.exe-nek, oszt annyi.

Azokat az exe-ket másoltam át ami ebben a könytárban van "safedisc_v2_30_31" és miután elindítom a dumper-t és kiválasztom neki a MaxPayne.exe-t egy ideig csinál vmit majd bejön az a "Random Error 😊"
Mit indítasz el ?

Miután elindítom azt irja ki hogy "Random error 😊"
Ez miért van??
Remélem érthetõ, kicsit félregépeltem, sorry.

Egyébként nem vagyok én sem elájulva tõle.

Megprobáltam már egy 80 perces TDK re-writeable CD-re, de irás közben 60%-nál megáll és kész ott abba is marad az egész, még szerencse hogy a CD nem vész el.
Bemásolod a Zip-bõl a 20.31-es könyvtárban lévõ exáket a MAxPAyne könyvtárba, elõször elindítod a Dumper-t, megadod neki a MAxPayne.Exe-t, majd utána a Rebuilder-t, az elõzõleg elkészült fájl outputját. Majd átnevezed MaxPayne.exe-nek az elkészült állományt. De van ott egy TXT, szépen leírja.

Please valaki mondja meg hogy mit kell ezzel a clonecd verzioval csinálni, mert vmi miatt nem indul.
Eddig felraktam a virtual daemon-t és mount-olnom az image file-t. Ezek után feltelepítettem (min. install) majd indítanám de nem történik semmi. Megjelenik hogy Max Payne aztán annyi. Mit csináltam rosszul? Help mert nagyon kíváncsi vagyok a gamera.
van rá progi . Virtuális CD ként kezeli a vinyon erre ott van a Daemon progi
Légyszi azt is mond hogy azzal mit is kell pontosan csinálni, mert nem tudom és nem akarom elrontani.
Lacc
Na én még új vagyok, úgyhogy lenne 1 kérdésem. Ugye letöltöm (ha minden jól megy, holnap) az ISO-t. Azt lehet úgy játszani, hogy nem írom fel CD-re?? Mert több, mint 700 mega, és annyi meg milyen CD-re fér fel??? Szóval hogy van ez?
http://gamefix.moax.com/files/unsafedisc_2_30_33.zip

Unsecuréztem, nem kell már narumon, kösz.

I.C.ram
RIP-ben nem fog megjelenni?
Shep
milyen felbontás, résszletesség?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

narumon: nem indul a játék, valami hibával elszáll 3 perc CD töltögetés után (felinstallálás után persze). Légy jó, rakj fel egy javított EXE-t is.

Mostmar en is kezdek belejonni, es shotgunt hasznalom most, de a golyokikerules pl hasznalhatatlan, amikor tobben vesznek korul, es van koztuk geppisztolyos... Az nagyon szar egy helyzet... Jah egyebkent megfigyeltek, hogy az enemyk lelovik egymast is veletlenul? Ezzel remekul lehet trukkozni... 😊))

Daemon Tools-al... http://www.daemon-tools.com/

Melyik progival tudod vinyorol játszani? Légyszi ird le hogy lehet azt a progit letölteni. Thanx.
Vissza az egesz, mar rajottem, hogy nem arra kell menni...

PyRex help me! A 6. palyan vagyok, es nemtudok bejutni egy ablakon! Ott tartok, hogy az elobb lotte hasba Max azt az amigot, aztan volt egy kis partym a 3 testorevel, meg a ficko is agyon akart loni, es most be kene mennem egy ablakon, de nem jovok ra, hogyan kell... Help me PLS!

Shep
PyRex milyen géped van?

Shep
Srácok lenne valaki olyan jó, és nem írná fel nekem CD-re/persze úgy hogy müxik is/ és nem küldené el nekem postán? Persze az ár úgy lenne hogy neki és nekem is megérje. Ha igen dobjál meg egy maillal

Ha nalad megy a 3DMark2001 Lobby nevu tesztje, akkor ez is...

PyRex
Miert amugy a BIN kiterjesztesut mivel irod fel CD-re? Nekem amugy a 80 percesre sem menne fel, de nem is irtam fel egyelore, hanem vinyorol jatszom.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Az img kiterjesztésû fûjlt, hogy fogom tudni felírni cd-re? Kitömörítem IsoBusterral és felírom cd-re?
Ja most látom, hogy most teszi fel a rart. Azt hittem azt tette fel elõször.
A rarból csak 10 megát tett föl. Tedd már fel újra légyszi.
Van egy kis gond. Eddig 2 cr37-es fájlt látok. Mitõl van ez?
Ok akkor mindjártfönt van
hat mostmar en is kapok boven... 4. palya korul mar letfontossagu a slow motion hasznalata... Vagy cafatokra szednek... Szarok a shotgunok, de nagyon... Szeretnem azt hasznalni, mert fullon vagyok hozza municobol, de ha azzal lovok, **** se marad belolem... Ez asszem ev jateka lesz... 😊))

narumon
hát a progi tanulsága szerint ha marad a sebesség akkor 56 perc múlva ér föl.-.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PyRex
Engem sokszor lottek meg, de nem baj, ugy elvezetes 😊 MAjd a 8-9. palyan teged is lonek, ne felj 😊))))) Most picit pihizek, mert kajalok aztan el kell mennem itthonrol, de delutan folytatom. 😊 Iszonyu jo!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Törölt felhasználó
Melyik könyvtár? Nem találom. 😞((((
narumon
mittomén 😊 A clonecd attól szokott jó lenni hogy nem kell hozzá törés... és mennek vele a patchek is... mivel nincs feltörve a játék... de ezt még én sem néztem

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Narumon irjál már ide ha feltöltötted.
Narumon: Ez miben különbözik attól a verziótól, amita warezcenter feltöltött?