Max Payne
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valaki tudna egy címet adni, hogy honnan lehet letölteni a game-et? Vagy esetleg a demoját?
by kbb
http://parallelorealms.blogspot.com
az ugye 99*3 = 297mega és nekem 3 megát 10 perc alatt tölt le
tehát 297 : 3 = 99 vagyis 990 percig tart és ez óráráa átszámítva...
990:60 = 16 és fél óra
jajjj :)
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Mindenkinek a cím www.maxpaynecenter.com és ott a modok között keresgessetek, ja van egy olyan is amiben a Mátrix lövöldözõs részét lehet megcsinálni kmlobby a neve
Egy címet írjál már legyél szíves ehez a mod-hoz .
Köszi ! :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
466-os celeron , 256 MB Ram , Asus TNT2 32 MB-os videókártya .
Ezen a konfogon tökéletesen élvezhetõ volt a játék .Ugyanis már kijátszottam . :)))
Egyedül a toronyházban volt némi röccenés , de mivel ez egyetlen pályára érvényes a 20-ból , nyugodtan játszhatsz vele . :)
"A BC a jobbik csapat jutalma."
és minden nehézségi fok eleve nyitva volt nekem...
A New York minute bááz mekkora egy marhaság mindenre max 1 percem van....
Én is ma vittem végig.../fél nap.. /
Egyébként mi a lényege a végének..???
Mert én nem jöttem rá../lehet,hogy én vagyok a hülye../rendõrök mögöttem és kész....
Én is ugyan így vagyok Dikkma...:))
ma végigvittem a játékot sértetlenül ki is írta hogy unlockolta a nemtommit ugye ez a nehézségi fok de a new game menüben nincs választási lehetõség namost ez miért van, minden szürke!?
Bye
Belevetettem magamat a MaxED-be es keszult is mar egy proba palya. De nem tudom megnezni, hogy milyen lett. :(
Eloszor is elkeszult a palyam, majd lementettem lvl kiterjesztesu file-ba. Ezutan ujra kinyitottam a MaxED-be es Exportataltam ldb kiterjesztesbe, de innen mar semmit nem tudok csinalni.
Hogy tudom ezt berakni a jatekba?
Aki tudja, hogy mit kell tennem kerem irja le, ha lehet mailbe.
ELORE IS KOSZONOM!!!
Vegigvittem!!! :))))))
Lehet, hogy egy kicsit keson, de eleg keson szereztem meg a gamet.
Szoval az en meglatasom is az, hogy eleg rovid, de ez nem jelenti azt, hogy hosszabbnak kene lennie. Ez pont igy jo ahogy van.
Egyebkent mikor jelenik meg a Max Payne 2-o! :)))
A www.maxpaynecenter.com-on talaltam egy marha jo modot,a neve Max_NEO 01!
Eszmeletlen jo! ha bekapcsolod az (unlimited) Bullet Timot allas kozben beindul a MATRIX zeneje.
Lassitott modon belul ha hatra ugrasz nem ugrik, hanem hatra esik, persze lassitva, mint ahogy Neo csinalta az ugynok ellen. Es persze az elmaradhatatlan napszemuveg, de nem ugy, ahogy mar a tobbi modban megszokhattuk, odarajzolva, hanem az is egy kulon objektum Max (Neo) fejen.
Na, ha kell valakinek, toltse le a www.maxpaynecenter.com-rol, vagy kerjen meg es feldobom a supergamezre.
Akko akinek kooo, az szojjon!!! :)))
Peace!
Nemtudná valaki kirakni valami http szerverre a 1.01es patchet, és a hozzátartozó cracket ?
Csak azért mert nekem az ftp le van tiltva, és mindegyik letöltési hely, amit láttam az ftp volt.
Köszi
DEx-
Nikásze peeri menó
Gondolom te mar vegig vitted.
Van egy hely ahol elakadtam. Szerintem mar a vegen vagyok, ahol azt a tornyot kell lodozni, hogy raessen a helikopterre. Szoval lovom, lovom azt a tornyot, de sehol semmi. :( Egy kis ido utan, meg jon a helikopter es szetlo. Ez volna a vege? Olvastam, mar tobb helyen is, hogy loni kell a tornyot, de melyik fegyverrel, mert nekem nem akar eldolni. :( Ha tudsz segiteni, legyszi ird meg. Elore is KOSZIKE!!!!!
Ha kell a javitas szoljatok!
At kell irni a modokat
Csa
LYONESS - Your Cashback Company
Nikásze peeri menó
A következõ problémám lenne :
A játék elején, amikor a metrókocsi betöri a nagy deszkafalat, végigmenve a
metróalagútban van egy lépcsõ, majd egy ajtó balra. Amint azon belépnék,
és töltené a következõ pályát, a program kilép a játékból és a köv. hibaüzenetet kapom:
Exception:
Invalid data read from an R_MemoryFile("part1_level1b.ldb")
Closing...
Másnak is volt már ilyen ?
Mi a teendõ ???
DEx-
Nikásze peeri menó
Lobby mod itt:
http://files.paynereactor.com/files/levels/kmlobby.zip
Weapon FX itt:
http://www.maxpaynecenter.com/downloads/modsindex.phtml
Terminator skin:
http://www.maxpaynecenter.com/downloads/skins.phtml?id=93320&language=en
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
gondolom nem te írtad.
mivel nálunk törlik, tedd ki please az eredeti linket
Kösz
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
töcsd le mindent benn van ( az fps nézet a terminátor skin és az effect okosságÖ