1385
Max Payne
-
Hogyan kell átjutni azon a szadó-mazó szerü pályán? Kilövök valami kazán szerüséget, az leesik, én is lemegyek a jukon át. Ott szedek néhány m.koktélt. Nem tudok visszaugrani, és az ajtók sem nyillanak. Segítsen valaki! -
Végignyomtam és qrvajó gamez! Nagyon megfogott a történetmesélés módja is! -

-
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval! -
Darkwolf #957 Király játék a Max Payne! -
Cobra11 #956 Feltöltök öt mentés csomagot a SuperGamez FTP-jére az egyikben csak benne van. -
Nekem van!! Érdekel??
Jösz holnap sulinba?? -
a gamecopywold-on le van irva hogy a patch felrakassa utan rakd fel a szinten onnan leszedett
exe-t
de valaki segitsen mar nekem is es kuldjon egy mentest legyszi -
Nark #952 Engem nem dobalt ki meg egy game sem xp alatt.A max sem
PIII @866 asus p3bf asus 7700+21.81
-
itt van a maxpaynenel -
szembe jobboldalon van egy ajto azon at a masik szobaba azon keresztul aztan a lezugo szekrenyek kozt jobbra stb stb csak nem megallni sehol sem
ezt ajanlom figyelmetekbe
http://gamespot.com/gamespot/filters/products/downloads/0,11095,913964,00.html
uj patch...
nekem viszont mentes kellene a 2 alom idejebol mert windows reinstall volt
de vegulis johet ez a tuzes is ha sok pain..-os van :-) -
Van egy irott Max Payne full CD-m, amirol mar egyszer folinstalalltam, es jatszottam is vele, de most ujra fol kell raknom, de leall az install, mert valami data3.cab-ot keres. Tudom, hogy amikor eloszor raktam fol ugynez volt, de mar elfelejtettem, hogy kellett megcsinalni:)). Ugyhogy valaki pls irja meg mit kell csinalni!! -
Cobra11 #944 Help please! Part 2 Chapter 4-n vagyok. Egy égő házban kell rohangálni, de nem tudok merre menni. 2 ajtót találtam az egyik zsákutca a másik zárva van. Merre hogyan tovább? -
A doubs global 1.7 -
nincs nostanában valami jó mod? -
Lődd ki az éket, amúgy meg tényleg tök egyszerű a game, nem lehet elakadni benne szerintem. -
Még vmikor a nyáron mintha én pont ugyanezt irtam volna. -
Menj el a "legvegeig" ott a kerites mogott lesz egy kocsi a falon az ajto es a kerites kozott meg egy kep.
Nezd meg a kepet es ra fogsz jonni. -
Gyerekek ezt csak 80 perces CD-re lehet megirni?
Azutan hogy megkaptam a tavcsoves puskat a kontenereknel mit kell csinalni?
Amugy a labirintusban mindig jobbra mentem... -
Szerintem nem olyan nehéz játék ez, hogy egy csomóan elakadnak...

Könnyen rálehet jönni, hogy hova, mikként kell megcsinálni a pályát... -
a labirintusos reszt hogy kell megcsinalni? -
es meg az ado tornyba is kell egyet-kettot loni!! -
Csak menni kell tovább és lőni/ fel a lépcsőn ha jól emlékszem, ott semmi trükk nincs/ -
Nyiri #928 szemben lodd ki a tapadoaknat és kirobban az ajto -
servomaci #927 Lenne egy problémám a laborban miután elolvasom a Valhalla projectről szólódolgokat felmegyek a liftel de amikor bemegyek a kiegyenlítő szobába robbanás történik és fogságba kerülök
Breki a másik épülettömben menj fel az emeletre ott találod azt aki kinyitja neked az ajtót!4
Please Help!!!!!!!!! -
Cobra11 #925 _Wajk_: Amiről te beszélsz az is ugyanazon a pályán van csak később. Azt kell csinálni, amit Shep mondd. -
Az ablakon kell kiugrani, vagy ki is lőheted -
[Walaki]D`Lair #916 aha -
csak ez fagy? -
[Walaki]D`Lair #914 Segítsetek PLZ! Állandóan kifagy a prog. Játszok 5 percet és lemerevedik. Kész. A gépem Abit KT7 AMD TB 900MHz,256 MB Ati Radon 64 DDR ViVo. Már kétféle drivert kipróbáltam de semmi javulás. -
Darkwolf #913 Szerintem nagyon jó játék.... a demó is király volt.... -
Rajta van a CDn a palyaszerkeszto. (GYALAZATOS...)
Nem tudja valaki hogyan kell benchmarkolni a Maxpaynet? Kosz.
-
VÉGRE megvan höhöhö :) Nagyon brutálisan jó! Eszméletlen szép a grafikája! Viszont csak 80 perces CD-re fér rá! Egy újabb kiírt szuper game :)
Nem kell neki P4 1.4GHZ-es, Geforce 3-as gép!
Nekem Intel Celeron 333MHZ (régi de nagyon),
256 MB-RAM, Diamond Viper V770 16 MB-s gépem van és nagyon szépen elfutogat rajta. -
BrainDrain #907 Nem, sajnos oprendszer telepítés után az alaplap driverek következtek, így az is. De kösz! -
BrainDrain #905 Próbálkozom, de addig is köszönöm! -
javaslom, a hardware forumot, ott vannak a hozzáértők
egyébként meg: nézd meg, mikor lefagy, hogy mennyire meleg a proci (biosban megnézheted) és a videokártya (ezt kézzel, ha éget, baj van).
milyen chipseted van?
ha via, akkor a www.viahardware.com forumjában találhatsz segítséget vagy letölthető patcheket, frissítéseket.
az alaplap cd-jéről tedd fel a megfelelő dolgoat, ha eddig nem tetted volna
ha a cas latency 2-n van, állítsd 3-ra, talán stabilabb lesz
megpróbálhatod letiltani a 4x AGP-t, bár ez hosszútávon nem megoldás, mert lassít
végül ha semmi nem megy, vidd el szervízbe és mndd meg, addig ne adják vissza ammíg nem megy rendesen -
BrainDrain #903 Szevasztok! Nem szeretem a fórumokat, de mára már nem maradt más reményem! Van egy valószinüsíthetőleg hardveres problémám. A gépen játékprogramok futtatása közben (komolyabb grafikai opciókat igénylők) 5-10perc futás után lefagy. Ilyenkor KI/BE kapcsolás. De van mikor ez sem segít.
GÉP: TBird 1.2GHz, 256MB DDR, Ati RADEON 32MB DDR, WinME
Ha van vkinek ötlete, várom!
Szevasztok! -
noxon #902 Csáááááá, rémlik nektek még a játék elején a hotelnél, hogy eljutok a párányig kint az ablakok elött. Nah itt merre lehet tovább meni? mert nem megy a dolog..eéőre is thx
u.i.: szóljatok ha értetlenül irtam:))) -
Cobra11 #898 http://www.maxpaynecenter.com -
[Walaki]D`Lair #895 Letöltöttem a textúrajavításokat a Maxpaynecentrrről, de nem tudom hogy a búbánatba kell bemásolni a fileokat. PLZ Segítsetek