1385
Max Payne
  • Memmphis
    Hogyan kell átjutni azon a szadó-mazó szerü pályán? Kilövök valami kazán szerüséget, az leesik, én is lemegyek a jukon át. Ott szedek néhány m.koktélt. Nem tudok visszaugrani, és az ajtók sem nyillanak. Segítsen valaki!
  • Zocsi
    Végignyomtam és qrvajó gamez! Nagyon megfogott a történetmesélés módja is!
  • Shep

• Shep

• Darkwolf
    Király játék a Max Payne!
  • Cobra11
    Feltöltök öt mentés csomagot a SuperGamez FTP-jére az egyikben csak benne van.
  • Imremagdi
    Nekem van!! Érdekel??
    Jösz holnap sulinba??
  • Breki33
    a gamecopywold-on le van irva hogy a patch felrakassa utan rakd fel a szinten onnan leszedett
    exe-t

de valaki segitsen mar nekem is es kuldjon egy mentest legyszi
  • Nark
    Engem nem dobalt ki meg egy game sem xp alatt.A max sem PIII @866 asus p3bf asus 7700+21.81
  • Shep
    itt van a maxpaynenel
  • Breki33
    szembe jobboldalon van egy ajto azon at a masik szobaba azon keresztul aztan a lezugo szekrenyek kozt jobbra stb stb csak nem megallni sehol sem

ezt ajanlom figyelmetekbe

http://gamespot.com/gamespot/filters/products/downloads/0,11095,913964,00.html

uj patch...

nekem viszont mentes kellene a 2 alom idejebol mert windows reinstall volt

de vegulis johet ez a tuzes is ha sok pain..-os van :-)
  • solo
    Van egy irott Max Payne full CD-m, amirol mar egyszer folinstalalltam, es jatszottam is vele, de most ujra fol kell raknom, de leall az install, mert valami data3.cab-ot keres. Tudom, hogy amikor eloszor raktam fol ugynez volt, de mar elfelejtettem, hogy kellett megcsinalni:)). Ugyhogy valaki pls irja meg mit kell csinalni!!
  • Cobra11
    Help please! Part 2 Chapter 4-n vagyok. Egy égő házban kell rohangálni, de nem tudok merre menni. 2 ajtót találtam az egyik zsákutca a másik zárva van. Merre hogyan tovább?
  • Shep
    A doubs global 1.7
  • Gladiator
    nincs nostanában valami jó mod?
  • Shep
    Lődd ki az éket, amúgy meg tényleg tök egyszerű a game, nem lehet elakadni benne szerintem.
  • Shep
    Még vmikor a nyáron mintha én pont ugyanezt irtam volna.
  • Wenik
    Menj el a "legvegeig" ott a kerites mogott lesz egy kocsi a falon az ajto es a kerites kozott meg egy kep.
    Nezd meg a kepet es ra fogsz jonni.
  • Breki33
    Gyerekek ezt csak 80 perces CD-re lehet megirni?

Azutan hogy megkaptam a tavcsoves puskat a kontenereknel mit kell csinalni?

Amugy a labirintusban mindig jobbra mentem...
  • KeKKSZike
    Szerintem nem olyan nehéz játék ez, hogy egy csomóan elakadnak...
    Könnyen rálehet jönni, hogy hova, mikként kell megcsinálni a pályát...
  • Breki33
    a labirintusos reszt hogy kell megcsinalni?
  • I.C.ram
    es meg az ado tornyba is kell egyet-kettot loni!!
  • Shep
    Csak menni kell tovább és lőni/ fel a lépcsőn ha jól emlékszem, ott semmi trükk nincs/
  • Nyiri
    szemben lodd ki a tapadoaknat és kirobban az ajto
  • servomaci
    Lenne egy problémám a laborban miután elolvasom a Valhalla projectről szólódolgokat felmegyek a liftel de amikor bemegyek a kiegyenlítő szobába robbanás történik és fogságba kerülök

Breki a másik épülettömben menj fel az emeletre ott találod azt aki kinyitja neked az ajtót!4

Please Help!!!!!!!!!
  • Cobra11
    _Wajk_: Amiről te beszélsz az is ugyanazon a pályán van csak később. Azt kell csinálni, amit Shep mondd.
  • Shep
    Az ablakon kell kiugrani, vagy ki is lőheted
  • [Walaki]D`Lair
    aha
  • ember
    csak ez fagy?
  • [Walaki]D`Lair
    Segítsetek PLZ! Állandóan kifagy a prog. Játszok 5 percet és lemerevedik. Kész. A gépem Abit KT7 AMD TB 900MHz,256 MB Ati Radon 64 DDR ViVo. Már kétféle drivert kipróbáltam de semmi javulás.
  • Darkwolf
    Szerintem nagyon jó játék.... a demó is király volt....
  • zplayer
    Rajta van a CDn a palyaszerkeszto. (GYALAZATOS...)

Nem tudja valaki hogyan kell benchmarkolni a Maxpaynet? Kosz.
  • Scooter
    VÉGRE megvan höhöhö :) Nagyon brutálisan jó! Eszméletlen szép a grafikája! Viszont csak 80 perces CD-re fér rá! Egy újabb kiírt szuper game :)
    Nem kell neki P4 1.4GHZ-es, Geforce 3-as gép!
    Nekem Intel Celeron 333MHZ (régi de nagyon),
    256 MB-RAM, Diamond Viper V770 16 MB-s gépem van és nagyon szépen elfutogat rajta.
  • BrainDrain
    Nem, sajnos oprendszer telepítés után az alaplap driverek következtek, így az is. De kösz!
  • BrainDrain
    Próbálkozom, de addig is köszönöm!
  • ember
    javaslom, a hardware forumot, ott vannak a hozzáértők

egyébként meg: nézd meg, mikor lefagy, hogy mennyire meleg a proci (biosban megnézheted) és a videokártya (ezt kézzel, ha éget, baj van).
    milyen chipseted van?
    ha via, akkor a www.viahardware.com forumjában találhatsz segítséget vagy letölthető patcheket, frissítéseket.
    az alaplap cd-jéről tedd fel a megfelelő dolgoat, ha eddig nem tetted volna
    ha a cas latency 2-n van, állítsd 3-ra, talán stabilabb lesz
    megpróbálhatod letiltani a 4x AGP-t, bár ez hosszútávon nem megoldás, mert lassít

végül ha semmi nem megy, vidd el szervízbe és mndd meg, addig ne adják vissza ammíg nem megy rendesen
  • BrainDrain
    Szevasztok! Nem szeretem a fórumokat, de mára már nem maradt más reményem! Van egy valószinüsíthetőleg hardveres problémám. A gépen játékprogramok futtatása közben (komolyabb grafikai opciókat igénylők) 5-10perc futás után lefagy. Ilyenkor KI/BE kapcsolás. De van mikor ez sem segít.
    GÉP: TBird 1.2GHz, 256MB DDR, Ati RADEON 32MB DDR, WinME

Ha van vkinek ötlete, várom!
    Szevasztok!
  • noxon
    Csáááááá, rémlik nektek még a játék elején a hotelnél, hogy eljutok a párányig kint az ablakok elött. Nah itt merre lehet tovább meni? mert nem megy a dolog..eéőre is thx
    u.i.: szóljatok ha értetlenül irtam:)))
  • Cobra11
    http://www.maxpaynecenter.com
  • [Walaki]D`Lair
    Letöltöttem a textúrajavításokat a Maxpaynecentrrről, de nem tudom hogy a búbánatba kell bemásolni a fileokat. PLZ Segítsetek