GeForce 3: Hamarosan PC-hez is
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megszólalt a másik okos, idejöttek a szakértõk szakérteni a hwsw-rõl.
Kis taknyosok...
Kis taknyosok...
Lajos
Te nem megmagyarazni probaltad, hanem azt akartad bizonyitani, hogy mas cuccok (amikhez amugy fingod sincs) miert es mennyire szarok.
Tovabbi jo probalkozast.
GS
Te nem megmagyarazni probaltad, hanem azt akartad bizonyitani, hogy mas cuccok (amikhez amugy fingod sincs) miert es mennyire szarok.
Tovabbi jo probalkozast.
GS
Lajos látom tovább csiszolod a jó híredet ;D
csak szolj mikor en kiturkalom 😊 meg 1 evig tuti semmi bajod nemlesz vele...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Mertvanaz ha meglatom a nevedet elkap a hanyinger? a gurut is jol lemondtam miattad...
nagypofaju köcsög.
nagypofaju köcsög.
Az MI-t értsd, hogy teljesen emberi intelligencia robotnak beprogramozva.
Ahogy így elnézem itt fantasztikus zsenik lehetnek, ha azt hiszik egyesek, hogy még most este összedobok egy olyan AI-t, amivel megalapozom az MI tudásának 70%-át, ha nem többet.
Ha van valaki ilyen zseni köztetek, és az szidja a programozókat, akkor tõle elfogadom azt a véleményét, hogy a programozók dög lusták, és képtelenek megcsinálni dolgokat. De akkor még megkérném, hogy egyedül forráskód nélkül írja már meg nekem mondjuk a BG 3-at úgy, hogy szebb grafikát rajzol, jobb 3D engine-t ír, emellett a hangeffekteket is õ maga csinálja meg, és minden egyeztetést a kapcsolódó cégekkel egyedül megcsinál tegyük fel 1-2 éven belül.
Remek szidni másokat, ha csak azt látod, hogy mi a munkájuk eredménye, de nem tudod, hogy mennyit dolgozott vele.
Még mielõtt azzal jönne, hogy programozó lennék, nagyon is téved, mert nem vagyok az, de érdekel a számítástechnika, mint a mai fiatalok legtöbbjét (na jó, lehet hogy kicsit jobban, mert engem is a C64 idején kezdtek érdekelni). Jók a játékok, de vajon a mai játékok õ maga képes lenne egyedül megcsinálni és kiadni, illetve mennyi idejébe is tellene egyedül???
Na, csak ha már ez megemlítésre került, akkor fûzzûk hozzá ezt is.
Ha van valaki ilyen zseni köztetek, és az szidja a programozókat, akkor tõle elfogadom azt a véleményét, hogy a programozók dög lusták, és képtelenek megcsinálni dolgokat. De akkor még megkérném, hogy egyedül forráskód nélkül írja már meg nekem mondjuk a BG 3-at úgy, hogy szebb grafikát rajzol, jobb 3D engine-t ír, emellett a hangeffekteket is õ maga csinálja meg, és minden egyeztetést a kapcsolódó cégekkel egyedül megcsinál tegyük fel 1-2 éven belül.
Remek szidni másokat, ha csak azt látod, hogy mi a munkájuk eredménye, de nem tudod, hogy mennyit dolgozott vele.
Még mielõtt azzal jönne, hogy programozó lennék, nagyon is téved, mert nem vagyok az, de érdekel a számítástechnika, mint a mai fiatalok legtöbbjét (na jó, lehet hogy kicsit jobban, mert engem is a C64 idején kezdtek érdekelni). Jók a játékok, de vajon a mai játékok õ maga képes lenne egyedül megcsinálni és kiadni, illetve mennyi idejébe is tellene egyedül???
Na, csak ha már ez megemlítésre került, akkor fûzzûk hozzá ezt is.
Olvasva a válaszokat egy történetet szeretnék elmesélni. Van egy gép. Egy jó öreg 300-as Celeron, 96 Mb RAM-mal, egy jó minpségú alaplapra integrált 3D lassítókártyával. Jött egy játék, melyet Final Fantasy 8-nak hívtak. Szerelem lett elsõ látásra, melyet a játék története, cselekményszála, egyszerüsége, szépsége, a benne szereplõ karakterek kidolgozása tüzelt, s tüzel még most is. Ezen tüzet még az sem oltja, hogy negyed képenyõbe fut, software renderinggel, mindezt egy apró folyamatos kis szaggatással füszerezve. S mégis, odaköti az ember órákon át s csak azt mondja: Még egy kicsit ...
Hogy mi a lényeg? A játékban a játék a lényeg. Egy játék nemcsak a bomba/menõ/csilli-villi grafikától élvezhetõ. Sõt igazán beleélni magát az ember csak akkor tudja, ha megalapozott, kigondolt, értelmes, s szép története, egyszóval feelingje van. Ha ez teljesült, akkor az embert már nem foglalkoztatja a grafika, csak az, hogy mi fog történni kedvenc hõseivel. A jó játék létezhet grafika nélkül, de egy jó grafikájú játék nem lehet tartós, maradandó történet nélkül... S nekem például ezért a grafika nem ért meg 50-150e-ig terjedõ kiadást egy igényes kártyáért.
Hogy mi a lényeg? A játékban a játék a lényeg. Egy játék nemcsak a bomba/menõ/csilli-villi grafikától élvezhetõ. Sõt igazán beleélni magát az ember csak akkor tudja, ha megalapozott, kigondolt, értelmes, s szép története, egyszóval feelingje van. Ha ez teljesült, akkor az embert már nem foglalkoztatja a grafika, csak az, hogy mi fog történni kedvenc hõseivel. A jó játék létezhet grafika nélkül, de egy jó grafikájú játék nem lehet tartós, maradandó történet nélkül... S nekem például ezért a grafika nem ért meg 50-150e-ig terjedõ kiadást egy igényes kártyáért.
Nekem most van egy GeForce 156, és meg vagyok vele elégedve. Ha kijön a 3, biztos venni fogok egyet (na persze megvárom, míg egy kicsit lemegy az ára), és asszem azzal is meg leszek elégedve. Szerintem ez afféle átmeneti kor, ahol fõleg a grafikára gyúrnak. Már közeledünk a végéhez, ahol a fejlesztõk a már meglévõ fasza enginekre programokat, és fõleg a történetre, a játékmenetre, az AI-re koncentrálnak. A kérdés az, hogy meddig tart ez a (pénz miatt) nehezebb kor. Remélem már nem sokáig...
Törölt felhasználó
> szorosan kapcsolódik a Microsofttal közösen kifejlesztett DirectX 8-hoz, mivel képességei csak ezzel használhatóak ki
Ne basszál már. Kármák még egy három méteres bottal sem piszkálná meg a directx8-at. Kizárólag openglt használ.
Ne basszál már. Kármák még egy három méteres bottal sem piszkálná meg a directx8-at. Kizárólag openglt használ.
Erre csak egy kérdés. A GeForce2-t kihasznáják a manapság kiadott játékok??? NEM, Na ugye!
Akkor mi a Fa..nak GeForce3??? Hogy a cégek megint kihúzzanak szegény felhasználó zsebébõl sok dellát!
Nekem még csak Diamond Viper V770-em van és az is megteszi egyelõre.
Viszont azért ha megjelenik én GeForce3-at fogok inkább venni, mivel jó haladni a korral süssön Váncsa mosóporral :-DDD
Akkor mi a Fa..nak GeForce3??? Hogy a cégek megint kihúzzanak szegény felhasználó zsebébõl sok dellát!
Nekem még csak Diamond Viper V770-em van és az is megteszi egyelõre.
Viszont azért ha megjelenik én GeForce3-at fogok inkább venni, mivel jó haladni a korral süssön Váncsa mosóporral :-DDD
http://www.digit-life.com/articles/gf3/index.html
ennyi penzert ilyen tudas...
hááát inkabb majd 1 ev mulva felaron... vagy megolcsoban ugysincs jatek amitamogatna a tnl t meg most se tamogatjak akor ezekre a forradalmi ujjitasokra meddig kel majd varni...
ennyi penzert ilyen tudas...
hááát inkabb majd 1 ev mulva felaron... vagy megolcsoban ugysincs jatek amitamogatna a tnl t meg most se tamogatjak akor ezekre a forradalmi ujjitasokra meddig kel majd varni...
Mindenesetre, ha nyerek a lottón (vagy máshol), akkor megígérhetem, hogy ez lesz az elsõ, amit megveszek 😊.
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
Oldal 1 / 2Következő →