252
TV reklámok melyektől hupililát hánysz
-
#165 Dehát a jó zenészek mind parázna drogosok :)) A jó filmek meg tele vannak intenkáromlással :DDD -
#164 :))) nem hiszem hogy így működik a dolog :))))))))) -
#163 Megnézem:)) Belegondoltál már milyen lehet a megyországban pl. a zene? :))) Semmi rock. Semmi jó film. Brrr..... -
#162 Kenny halálakor... ott vannak a létszámtáblák :) -
#161 Nem figyeltem, de megnézem:) -
#160 láttad a Southpark movie-t? és a létszámtáblákat benne? :)) -
#159 Ha belegondolok,hogy minden jó arc oda kerül rögtön nem vonzz annyira az az uncsi menyország :))) -
#158 viszont ott milyen jó a társaság nem? :)) -
#157 Szegény kölyök, a pokolba vezető út is jószándékkal van kikövezve :)) -
#156 az utat megépítettük, most már csak végig kell mennie rajta. -
#155 Lezsíroztuk a sorsát :))) -
#154 na. ilyen egyszerű lenne mások sorsát elintézni? :)) -
#153 Ugylegyen :) -
#152 utána lenyuxik, és vérprofi lesz. -
#151 Fejébe száll :)) -
#150 majd kiderül... csak nem :) -
#149 Nem az a baj, hogy még kezdő, hanem hogy már sztárolják. Csak elrontják szegényt. -
#148 mindenki elkezdte valahol... tegnap mutattak m1-en Kernt kölyökként... háááááát :)))))) -
#147 Jaja. De a parodistákra visszatérve;az a nacsaolivér milyen gyenge :DDDD Persze 10 év mulva lehet jobb lesz mint Gálvölgyi, de még nagyon zsenge :)) -
#146 kicsit nehéz mondjuk pont őket összehasonlítani.. az egyik inkább parodista, a másik előadóművész. és a saját területükön mindketten nagyon profik. -
#145 Na azt már nagyon várom!! :))) Gálvölgyi a legnagyobb humorista,persze csak Hofi után :))) -
#144 :)) namajd a Gálvölgyi megmutassa neki :)))) -
#143 Mónika rulez :)) -
#142 mondomén... rohadtul le fogunk így bukni, hogy egy szobából zúzzuk a netet :))))) -
#141 Nemtom :) Most főzőcske címén egy szolárbarna cicisnénit nézek a rtl-en :)))) -
#140 hmm... miért nézzük ugyanazt a csatit állandóan?? :)))) -
#139 Az abszolút első: BOCIMOBIL!!!!!!!!!!
Fuujjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!
Levele!!!!!!!!!!!!
Nem nem soha!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#138 Gedeon bácsi a nők bálványa :DDDD -
#137 Az összes raklám szar , csak 1 csomó pénzt hoznak , "én má csak tom" :-) -
#136 Tv2-es lakodalmas, zsidós stb. reklám -
#135 ja! az a sok fasszpopó mosószer reklám , de a alegroszabb a sok közül azok a tetves betét + tampon reklámok , véreznének el :-) -
#133 mit'omén -
#132 bibibiii -
#131 Ja. jólesz. Köszi előreis :) -
#130 hmm elszomoritalak :)
csak az otthoni gepemen van :(
de ha raer este eldobom a mailcimre. -
#129 Haddnekelljen keresgélnem... tudsz valami címeket is ahonnan levadászhatók? (divx már van, ez a flask meg virtualizé kellene) -
#128 hmm a divx 3.11 es nek a codec je tud tömöriteni...
amugyme ga virtualdub eleg jo tömöritö igaz elsödlegesen nem arra van dehat mindenki ere hasznalja :)
mpeg re meg flask mpeg -
#127 Ennek örömére ajánlj valami jó mp2-divX tömörítőprogit. mert bármennyire is csilivili a vidkártya, azért nem tud nekem mp4-be tömöríteni hardverből.. :)) -
#126 jolesz jolesz.. :) -
#125 Namajd lementem neked divXbe azt megnézheted jól... :))