252
TV reklámok melyektől hupililát hánysz
  • tomcs
    ami lyo: a golf reklamok (aza mindenki eleteben van amikor szeretne 1 golfot), a pepsi reklamok, valamint a kajzersz
    ami nagyonnagyon rossz: "a hu de budi", a tolle, a hosszuszemcses mosopor meg az amodent herbal, valamint az osszes letezo "nedvszivo" termek reklamja kiveve azt amekben a csaj leszalad a lepcsohazban meg vissza lifttel (ugye abban 1 csepp kek folyadek sincs??).
    a letezo legeslegeslegrosszabb: mom park.....rajohetnenek, ezt a szot LEHETETLEN ugy enekelni, hogy hall6o legyen belole hogy ez a lenyeg es meg esztetiqs is legyen....
  • magus
    imádom:krumpli a gumiszobában
    utálom:kis sárga gyerek fogja az orrát mert akkorát fingott hogy beleremeg a föld
  • CSOCSO
    amikor a nagyi felszeleteli a levegőben a krumplit.. fujj bazeg hányingerem van a reklámtól.. a col most a pepsi reklám:Amators.. Yeah!...
    heheh hatalmas:))))))) szoszerint hatalmas:))
  • Aquli
    az nagyon egy kocsog reklam, amikor kis citromfeju kinai gyerek ul a wc-n oszt illatositja a levegot, annak 5fele kellene szetrugni a fejet!
    ipszilon:#200-as uzeneted, gyerek repul, es bele a sajat sirjaba az nekem megvan .mpg-be
  • Ron Ragm
    A maggis reklámok, viszont van egy reklám amit NAGYON a szívembe zártam: A Risminos-os (tudjátok, a krumpli a gumiszobában:)) )
  • HORTY-PAPA
    Baloldali fizetett politikai hirdetés!
  • Lteebee
    Ön és a maggi lefő...
  • ipszilon
    na az!!!!!!!
    amúgy mi is az valójában?
  • ipszilon
    reklámok, amiket szeretek (mert tényleg van egy-pár jó):
    -Baileys: amikor a pasi nem hallja a hangzavartól, hogy a nő mit kér inni, erre a nő megcsokólja és rájön, hogy Baileyst. Megy a bárhoz rendelni két Baileyst, de a pultos nem hallja.... de ezt jobb látni:-)

- a másik egy új reklám, hogy pontosan mit reklámoz nem t'om, asszem playstation.
    szal a szülőszobán a nő éppén szül, amikor hirtelen kirepül (szószerint) a gyerek, az ablakon át, az egész világot körbe repüli, közben nővekszik és a hangja is férfiasabb lesz. A végén pedig beleesik a sírjába. Kővetkező felirat: " az élet tùl rövid, élvezzed!"
  • Marki
    Sport Szelet rulez!
  • Lazarus
    Annak telibe kéne basszni a fejit
  • Tanja
    IMÁDOM A KUBU REKLÁMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :P
  • Lazarus
    IE6 Magyar szerverről.. letöltöttem
    Ez a szar tele van nyomkodva fríveb reklámmal:P
    Az még nem is baj
    De bele csmpésztek egy FreeWeb pop-up ablakot ami akkor jelenik meg hogyha 1nél több pop-up ablak nyílik meg(normálisan)
    Akkor ez bevág egy FreeWeb popupot És utána már minden lépésnél ad eggyet és ad eggyet és ad........
    ÁÁÁÁÁÁÁGGGGGHHHHHHH!!!!!!!! GUSZTUSTALAN!!!
  • Tomcat
    Viszont MTV-n a héber, vagy milyen reklámok, na azok nagyon irritálnak
  • Tomcat
    Jaja, legtöbb reklám suxx!!!!!
    Sprite reklámjai azé jók általában :)
    Nike rulez :)
  • Marki
    Utálom a legtöbbet.
  • Lteebee
    Nem.
  • Laalee
    en is azt kerdem
  • Lteebee
    Az?
  • Laalee
    es az baj?
  • Lteebee
    Nekem se.

Lehet, hogy túl keveset nézem a tv-t?
  • Factor
    Bazdeg pont most egy se jut eszembe!
  • Efreet
    aki lusta elmenni a nike.com/freestyle-ra, mert hátha ott is van :))
  • Aquli
    az ilyen mosoporgenyak szarok. viszont a ket nike reklam nagyon kiraly. meg is van mindketto .movba innen:).
    A St. Hubertus reklamja is nagyon jo, meg az osszes Heineken reklam.
  • mateos
    hát élégg kómás az bizti :-)
  • Laalee
    szerintem ez a sg reklam banner a bananos eleg botrany :)))
  • Lteebee
    Ja
  • Efreet
    akkor mit szidnánk???? unalmas lenne :))
  • Lteebee
    Szerintem a boci reklám jó.

A Kubu, meg a medvesajt viszont botrány!
  • Lteebee
    De akkor be lehetne tiltani a tittiritti zenéket is, amiknek az előadói szintén a pisisek zsebéből veszik ki a pepust, meg az ezekről szóló újságokat, tv-csatornákat, rádióadókat meg a...
  • Efreet
    csak 1X láttam... nem tiltatták le?
  • Petyus_
    De a Voda bebebeee reklámja a legkirályabb! :D
  • Corel
    Én szeretem a Boci csokit, de a reklámjuk valami borzasztó.
  • Efreet
    működik... a 10-14 éves kis ....-k megvetetik, a cégnek meg bevétel, a törvény nem tiltja...
  • TheZsenyka
    Amúgy a leg idegrombolóbb az a reklám amelyik egy web oldalt hirdet és adásszünetet nyomnak be... szerintem ez undorító...
  • TheZsenyka
    Na én annál a reklámnál bambultam le amikor az új munkatárs (férfi) megjelenik a három beszélgető csajszi előtt (meghallgatás lefújva etc), párszor megnéztem és nem jöttem rá mit reklámoz... Haverizátor mondta hogy kuka vagyok mert Coca-Cola-t, na utána már észrevettem...
  • Efreet
    az meg is van már DVDn... Gyaloggaloppot meg Blájenéletét kellene még venni :)) meg a 6 MPFC korongot... :)))
  • MuERTe
    Azis :)
  • Efreet
    pl Élet értelme... (ha már MP-nál tartunk... :)
  • MuERTe
    Pl. Brian élete . eehheheheeeee