Reklámok amiket utálunk
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IMÁDOM A KUBU REKLÁMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
😛
😛
IE6 Magyar szerverről.. letöltöttem
Ez a szar tele van nyomkodva fríveb reklámmal😛
Az még nem is baj
De bele csmpésztek egy FreeWeb pop-up ablakot ami akkor jelenik meg hogyha 1nél több pop-up ablak nyílik meg(normálisan)
Akkor ez bevág egy FreeWeb popupot És utána már minden lépésnél ad eggyet és ad eggyet és ad........
ÁÁÁÁÁÁÁGGGGGHHHHHHH!!!!!!!! GUSZTUSTALAN!!!
Ez a szar tele van nyomkodva fríveb reklámmal😛
Az még nem is baj
De bele csmpésztek egy FreeWeb pop-up ablakot ami akkor jelenik meg hogyha 1nél több pop-up ablak nyílik meg(normálisan)
Akkor ez bevág egy FreeWeb popupot És utána már minden lépésnél ad eggyet és ad eggyet és ad........
ÁÁÁÁÁÁÁGGGGGHHHHHHH!!!!!!!! GUSZTUSTALAN!!!
Viszont MTV-n a héber, vagy milyen reklámok, na azok nagyon irritálnak
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Jaja, legtöbb reklám suxx!!!!!
Sprite reklámjai azé jók általában 😊
Nike rulez 😊
Sprite reklámjai azé jók általában 😊
Nike rulez 😊
htka.hu - harcirepulok.hu - militarypapers.hu
Nekem se.
Lehet, hogy túl keveset nézem a tv-t?
Lehet, hogy túl keveset nézem a tv-t?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
aki lusta elmenni a nike.com/freestyle-ra, mert hátha ott is van 😊)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
az ilyen mosoporgenyak szarok. viszont a ket nike reklam nagyon kiraly. meg is van mindketto .movba innen😊.
A St. Hubertus reklamja is nagyon jo, meg az osszes Heineken reklam.
A St. Hubertus reklamja is nagyon jo, meg az osszes Heineken reklam.
\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"
szerintem ez a sg reklam banner a bananos eleg botrany 😊))
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szerintem a boci reklám jó.
A Kubu, meg a medvesajt viszont botrány!
A Kubu, meg a medvesajt viszont botrány!
De akkor be lehetne tiltani a tittiritti zenéket is, amiknek az előadói szintén a pisisek zsebéből veszik ki a pepust, meg az ezekről szóló újságokat, tv-csatornákat, rádióadókat meg a...
De a Voda bebebeee reklámja a legkirályabb! 😄
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Én szeretem a Boci csokit, de a reklámjuk valami borzasztó.
működik... a 10-14 éves kis ....-k megvetetik, a cégnek meg bevétel, a törvény nem tiltja...
Amúgy a leg idegrombolóbb az a reklám amelyik egy web oldalt hirdet és adásszünetet nyomnak be... szerintem ez undorító...
Na én annál a reklámnál bambultam le amikor az új munkatárs (férfi) megjelenik a három beszélgető csajszi előtt (meghallgatás lefújva etc), párszor megnéztem és nem jöttem rá mit reklámoz... Haverizátor mondta hogy kuka vagyok mert Coca-Cola-t, na utána már észrevettem...
az meg is van már DVDn... Gyaloggaloppot meg Blájenéletét kellene még venni 😊) meg a 6 MPFC korongot... 😊))
Megnézem😊) Belegondoltál már milyen lehet a megyországban pl. a zene? 😊)) Semmi rock. Semmi jó film. Brrr.....
Ha belegondolok,hogy minden jó arc oda kerül rögtön nem vonzz annyira az az uncsi menyország 😊))
mindenki elkezdte valahol... tegnap mutattak m1-en Kernt kölyökként... háááááát 😊)))))
Jaja. De a parodistákra visszatérve;az a nacsaolivér milyen gyenge 😄DDD Persze 10 év mulva lehet jobb lesz mint Gálvölgyi, de még nagyon zsenge 😊)