252
TV reklámok melyektől hupililát hánysz
-
tomcs #212 ami lyo: a golf reklamok (aza mindenki eleteben van amikor szeretne 1 golfot), a pepsi reklamok, valamint a kajzersz
ami nagyonnagyon rossz: "a hu de budi", a tolle, a hosszuszemcses mosopor meg az amodent herbal, valamint az osszes letezo "nedvszivo" termek reklamja kiveve azt amekben a csaj leszalad a lepcsohazban meg vissza lifttel (ugye abban 1 csepp kek folyadek sincs??).
a letezo legeslegeslegrosszabb: mom park.....rajohetnenek, ezt a szot LEHETETLEN ugy enekelni, hogy hall6o legyen belole hogy ez a lenyeg es meg esztetiqs is legyen.... -
#211 imádom:krumpli a gumiszobában
utálom:kis sárga gyerek fogja az orrát mert akkorát fingott hogy beleremeg a föld -
#210 amikor a nagyi felszeleteli a levegőben a krumplit.. fujj bazeg hányingerem van a reklámtól.. a col most a pepsi reklám:Amators.. Yeah!...
heheh hatalmas:))))))) szoszerint hatalmas:)) -
#209 az nagyon egy kocsog reklam, amikor kis citromfeju kinai gyerek ul a wc-n oszt illatositja a levegot, annak 5fele kellene szetrugni a fejet!
ipszilon:#200-as uzeneted, gyerek repul, es bele a sajat sirjaba az nekem megvan .mpg-be -
#208 A maggis reklámok, viszont van egy reklám amit NAGYON a szívembe zártam: A Risminos-os (tudjátok, a krumpli a gumiszobában:)) ) -
HORTY-PAPA #207 Baloldali fizetett politikai hirdetés! -
#205 Ön és a maggi lefő... -
#202 na az!!!!!!!
amúgy mi is az valójában? -
#200 reklámok, amiket szeretek (mert tényleg van egy-pár jó):
-Baileys: amikor a pasi nem hallja a hangzavartól, hogy a nő mit kér inni, erre a nő megcsokólja és rájön, hogy Baileyst. Megy a bárhoz rendelni két Baileyst, de a pultos nem hallja.... de ezt jobb látni:-)
- a másik egy új reklám, hogy pontosan mit reklámoz nem t'om, asszem playstation.
szal a szülőszobán a nő éppén szül, amikor hirtelen kirepül (szószerint) a gyerek, az ablakon át, az egész világot körbe repüli, közben nővekszik és a hangja is férfiasabb lesz. A végén pedig beleesik a sírjába. Kővetkező felirat: " az élet tùl rövid, élvezzed!" -
#199 Sport Szelet rulez! -
#197 Annak telibe kéne basszni a fejit -
Tanja #196 IMÁDOM A KUBU REKLÁMOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:P -
#195 IE6 Magyar szerverről.. letöltöttem
Ez a szar tele van nyomkodva fríveb reklámmal:P
Az még nem is baj
De bele csmpésztek egy FreeWeb pop-up ablakot ami akkor jelenik meg hogyha 1nél több pop-up ablak nyílik meg(normálisan)
Akkor ez bevág egy FreeWeb popupot És utána már minden lépésnél ad eggyet és ad eggyet és ad........
ÁÁÁÁÁÁÁGGGGGHHHHHHH!!!!!!!! GUSZTUSTALAN!!! -
Tomcat #194 Viszont MTV-n a héber, vagy milyen reklámok, na azok nagyon irritálnak -
Tomcat #193 Jaja, legtöbb reklám suxx!!!!!
Sprite reklámjai azé jók általában :)
Nike rulez :) -
#192 Utálom a legtöbbet. -
#191 Nem. -
#190 en is azt kerdem -
#189 Az? -
#188 es az baj? -
#187 Nekem se.
Lehet, hogy túl keveset nézem a tv-t? -
#186 Bazdeg pont most egy se jut eszembe! -
#185 aki lusta elmenni a nike.com/freestyle-ra, mert hátha ott is van :)) -
#184 az ilyen mosoporgenyak szarok. viszont a ket nike reklam nagyon kiraly. meg is van mindketto .movba innen:).
A St. Hubertus reklamja is nagyon jo, meg az osszes Heineken reklam. -
#183 hát élégg kómás az bizti :-) -
#182 szerintem ez a sg reklam banner a bananos eleg botrany :))) -
#181 Ja -
#180 akkor mit szidnánk???? unalmas lenne :)) -
#179 Szerintem a boci reklám jó.
A Kubu, meg a medvesajt viszont botrány! -
#178 De akkor be lehetne tiltani a tittiritti zenéket is, amiknek az előadói szintén a pisisek zsebéből veszik ki a pepust, meg az ezekről szóló újságokat, tv-csatornákat, rádióadókat meg a... -
#177 csak 1X láttam... nem tiltatták le? -
#176 De a Voda bebebeee reklámja a legkirályabb! :D -
Corel #175 Én szeretem a Boci csokit, de a reklámjuk valami borzasztó. -
#174 működik... a 10-14 éves kis ....-k megvetetik, a cégnek meg bevétel, a törvény nem tiltja... -
TheZsenyka #171 Amúgy a leg idegrombolóbb az a reklám amelyik egy web oldalt hirdet és adásszünetet nyomnak be... szerintem ez undorító... -
TheZsenyka #170 Na én annál a reklámnál bambultam le amikor az új munkatárs (férfi) megjelenik a három beszélgető csajszi előtt (meghallgatás lefújva etc), párszor megnéztem és nem jöttem rá mit reklámoz... Haverizátor mondta hogy kuka vagyok mert Coca-Cola-t, na utána már észrevettem... -
#169 az meg is van már DVDn... Gyaloggaloppot meg Blájenéletét kellene még venni :)) meg a 6 MPFC korongot... :))) -
#168 Azis :) -
#167 pl Élet értelme... (ha már MP-nál tartunk... :) -
#166 Pl. Brian élete . eehheheheeeee