252
TV reklámok melyektől hupililát hánysz
-
#252 Az a szőke? Pedig egész pofás, kifejezetten szeretem a típusát...pláne, ha fekete haja lenne . -
Daza500 #251 Az tényleg elég szánalmas, dehát angolok... -
#250 A tömeg együtt karaoke-zik azzal a disznófejű, műrocker Pink-kel, na ezért gyilkolni tudnék mostanában. Hányinger. -
#249 Amikor egy plazma tévén keresztül, üzennek a telefonról, később egy duda hang hallatszik és előredől a tv, mert baleset volt, és erre figyelmeztet jó pofa -
#248 Keresem a Generali reklámot, amikor az autósókra figyelmeztet. -
Daza500 #247 Én meg azt, aki a pelenkareklámok szövegét énekli -
Pretorianus #246 apa, buksi kiszökött de szétrúgnám a kislány arcát -
#245 Hy!
Nem tudja valaki véletlenül, h az új Peugeot 207 Reklámban milyen zene megy? Amikor a katicák pattognak benn.. -
#244 köszike, van még egy reklám az ECHO TÉVÉBE Idézett: "//NA EBBŐL ELÉG!, ... testsuly- éhség csökkentő tabletta. kerestem de nem találtam, lehet hogy máshol nézem? -
#243 http://www.youtube.com/watch?v=VT64sfNWEbw -
#242 keresem nem tudom az "AXE" reklámban van a néger csoki ember? Mert beirtam a YOUTUBA csak nincs kedves laponként kibogarászni, egy konkrét linket kérek ha lehet.
köcci köszi -
#241 [URL=http://youtube.com]YouTube^^[/URL] -
#240 Hi!
Keresnék Magyarországot népszerűsítő reklámfilmeket.
Különösen az a film érdekelne, ami állítólag valamilyen díjat is nyert.
Aki tudja, hogy hol lehet ilyeneket letölteni, az plz írjon. -
#239 kitaláltad -
#238 Hány éves a norvég király? -
Prof William #237 Nemenjenek ki mert én Kovács János vagyok ez pedig az újjjjj CILLIT BENG! -
#236 Canesten
Tele 2 azzal az idióta nővel
Biopon -
#235 találtam még egyet az újat tcom reklám az étermes sütemény nyomogatos reklám -
sroch #234 "a fönököm oda jött hozzám és azt mondta:heni a mai müsort te vezeted.hát nekem végig futott a hátamon a hideg a meleg teljesen leizzadtam..kimentem a mozsdoba,ide nyultam(honalj simitás)és nem volt nedves".....dove vagy rexona reklám???!!!áááááá
meg az activiás....kocos csaj.. -
#233 melyikre gondolsz amikor repül a maci az tényleg szar
de a sündisznos az jó szerintem -
attilka28 #232 Cocolino macis reklám, csak utálni lehet
de azért akadnak jó reklámok is
-
#231 biopon reklám amit most mutatnak a csatornákon -
winnie #230 nem mondod, hogy filmeket nézel kereskedelmi tévén!:O ott vagy 2-3 mozifilmek mennek, amiket "mindenki" látott, vagy b-filmek vagy sokszor ismételt klasszikusok. azt hittem ilyesmit nem néz senki. -
Lord Zombie #229 hmm...én az összes reklámot utálom amit jó filmek közben szoktak adni -
#228 vagy a cilit beng reklám -
#227 igen az béna
na és ez tcom tól a veri big reklám -
Prof William #226 Ja meg a az a reklám nagyon béna, amikor a fickónak gombás a lába és elezd rohangálni, amolyan mátrixosan a falon.
Tehát akor Neó se kiválasztott, hanemcsak simán gombás a lába. -
Prof William #225 Azt bírom amikor a csávó besprézi magát az új oldspájzal majd felfut a hegyre és kicsit sem izzad.
Rendszeresen járok futni, szóval ha velem történne ilyen akkor elhinném.
Persze a végén egy csúcsnő is a karjába omlik, ahelyett hogy kissé elhúzódva csak annit mondana a fickónak...
-Zuhanyozz le! -
DePreSsZYo #224 Az uj nike reklám alatt futó zenének a címét nem tudjátok véletlen? -
FearEffect #223 Az összes német-eredetű agyonölelgetem-a-babámat meg "majéncsinájokvacsojááááát"... -
#222 anonim krumplik !!!!!!!:)) -
#221 CSOCSO azt a dawn kóros gyereket én személyesen ismerem ... nagy bunkó a gyerek de most inkább nem mondok róla semmit.
de még ő szerepel a 8 másodperces reklámban is amiben úgy néz mint egy buzi mikor a jéghokizók elvannak a pályán.. -
#220 Az országimázs reklámokat már nagyon untam. Remélem megritkulnak. -
#219 off, mert kedvenc, bár lehet, hogy nem nagyon ismeritek :)
Helyszín: utasszállító repülőgép.
Idő: kajáltatás.
Stewardess odahajol a csávóhoz: coffe, tea, SEGA? Amikor a Sega-t kérdezi eltorzul az arca, kidüllednek a szemei, és artikulátlanná válik a hangja.
Király!
on -
#218 A mostaniban (amikor a csaj dumál a mobilon) irtó jól eltalálták kit alkalmazzanak a reklámban!:) -
#217 Heineken reklamok a kiralyak!!!!! Bazz amilyen nagy zenek, meg otletek vannak benne, eldobom tole az agyamat is! -
#216 Figyu! Választási reklámok, SZDSZ, baba síír. Több rejtett (kevésbé rejtetett) célzás: DE ami legjobban teccik a "rossz" pelenka narancssárga, és Kuncze kosarat dob vele a kukába -
tomcs #215 ja igazad van, az is 1 ritka nagy szar -
#214 van az az uj mosogatsózser mikor a gyerek mosogat anyja meg megleödik és mondj ahoyg akor mostantol te erre a gyerek dawn koros fejjel magára mutat... -
tomcs #213 ja igen, a krumplis reklamok is marha lyok