Reklámok amiket utálunk

Oldal 1 / 6Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
Az a szõke? Pedig egész pofás, kifejezetten szeretem a típusát...pláne, ha fekete haja lenne <#finom>.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Az tényleg elég szánalmas, dehát angolok...

joeperry
A tömeg együtt karaoke-zik azzal a disznófejû, mûrocker Pink-kel, na ezért gyilkolni tudnék mostanában. Hányinger.

http://joeperry.blog.hu/

longhaul
Amikor egy plazma tévén keresztül, üzennek a telefonról, késõbb egy duda hang hallatszik és elõredõl a tv, mert baleset volt, és erre figyelmeztet jó pofa

OMSI FOREVER!!!

longhaul
Keresem a Generali reklámot, amikor az autósókra figyelmeztet.

OMSI FOREVER!!!

Én meg azt, aki a pelenkareklámok szövegét énekli

apa, buksi kiszökött de szétrúgnám a kislány arcát

Clonetrooper I. : Én mindig a droidok fejére célzok. Clonetrooper II. : Hát, nem vagyunk egyformák.

DantszEE
Hy!
Nem tudja valaki véletlenül, h az új Peugeot 207 Reklámban milyen zene megy? Amikor a katicák pattognak benn..

longhaul
köszike, van még egy reklám az ECHO TÉVÉBE Idézett: "//NA EBBÕL ELÉG!, ... testsuly- éhség csökkentõ tabletta. kerestem de nem találtam, lehet hogy máshol nézem?

OMSI FOREVER!!!

http://www.youtube.com/watch?v=VT64sfNWEbw

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

longhaul
keresem nem tudom az "AXE" reklámban van a néger csoki ember? Mert beirtam a YOUTUBA csak nincs kedves laponként kibogarászni, egy konkrét linket kérek ha lehet.

köcci köszi

OMSI FOREVER!!!

HyperGames

www.CRIMEMUSIC.try.hu

FtranX
Hi!

Keresnék Magyarországot népszerûsítõ reklámfilmeket.
Különösen az a film érdekelne, ami állítólag valamilyen díjat is nyert.
Aki tudja, hogy hol lehet ilyeneket letölteni, az plz írjon.

biomage
kitaláltad

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

HURRICAN
Hány éves a norvég király?<#nemtudom>

puftuljon av öffef befédhibáf!!!44

Nemenjenek ki mert én Kovács János vagyok ez pedig az újjjjj CILLIT BENG!
reménytelen
Canesten
Tele 2 azzal az idióta nõvel
Biopon
biomage
találtam még egyet az újat tcom reklám az étermes sütemény nyomogatos reklám

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

"a fönököm oda jött hozzám és azt mondta:heni a mai müsort te vezeted.hát nekem végig futott a hátamon a hideg a meleg teljesen leizzadtam..kimentem a mozsdoba,ide nyultam(honalj simitás)és nem volt nedves".....dove vagy rexona reklám???!!!áááááá
meg az activiás....kocos csaj..
biomage
melyikre gondolsz amikor repül a maci az tényleg szar
de a sündisznos az jó szerintem

Cocolino macis reklám, csak utálni lehet

de azért akadnak jó reklámok is
biomage
biopon reklám amit most mutatnak a csatornákon

nem mondod, hogy filmeket nézel kereskedelmi tévén!😮 ott vagy 2-3 mozifilmek mennek, amiket "mindenki" látott, vagy b-filmek vagy sokszor ismételt klasszikusok. azt hittem ilyesmit nem néz senki.
hmm...én az összes reklámot utálom amit jó filmek közben szoktak adni <#vigyor4>
biomage
vagy a cilit beng reklám

biomage
igen az béna
na és ez tcom tól a veri big reklám

Ja meg a az a reklám nagyon béna, amikor a fickónak gombás a lába és elezd rohangálni, amolyan mátrixosan a falon.

Tehát akor Neó se kiválasztott, hanemcsak simán gombás a lába.
Azt bírom amikor a csávó besprézi magát az új oldspájzal majd felfut a hegyre és kicsit sem izzad.
Rendszeresen járok futni, szóval ha velem történne ilyen akkor elhinném.

Persze a végén egy csúcsnõ is a karjába omlik, ahelyett hogy kissé elhúzódva csak annit mondana a fickónak...
-Zuhanyozz le!
Az uj nike reklám alatt futó zenének a címét nem tudjátok véletlen?

Az összes német-eredetű agyonölelgetem-a-babámat meg "majéncsinájokvacsojááááát"...
magus
anonim krumplik !!!!!!!😊)

Anteemoon
CSOCSO azt a dawn kóros gyereket én személyesen ismerem ... nagy bunkó a gyerek de most inkább nem mondok róla semmit.
de még ő szerepel a 8 másodperces reklámban is amiben úgy néz mint egy buzi mikor a jéghokizók elvannak a pályán..
MuERTe
Az országimázs reklámokat már nagyon untam. Remélem megritkulnak.
gz8
off, mert kedvenc, bár lehet, hogy nem nagyon ismeritek 😊

Helyszín: utasszállító repülõgép.
Idõ: kajáltatás.
Stewardess odahajol a csávóhoz: coffe, tea, SEGA? Amikor a Sega-t kérdezi eltorzul az arca, kidüllednek a szemei, és artikulátlanná válik a hangja.
Király!
on

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ron Ragm
A mostaniban (amikor a csaj dumál a mobilon) irtó jól eltalálták kit alkalmazzanak a reklámban!😊

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Aquli
Heineken reklamok a kiralyak!!!!! Bazz amilyen nagy zenek, meg otletek vannak benne, eldobom tole az agyamat is!

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

pascal
Figyu! Választási reklámok, SZDSZ, baba síír. Több rejtett (kevésbé rejtetett) célzás: DE ami legjobban teccik a "rossz" pelenka narancssárga, és Kuncze kosarat dob vele a kukába

ja igazad van, az is 1 ritka nagy szar
CSOCSO
van az az uj mosogatsózser mikor a gyerek mosogat anyja meg megleödik és mondj ahoyg akor mostantol te erre a gyerek dawn koros fejjel magára mutat...
ja igen, a krumplis reklamok is marha lyok
ami lyo: a golf reklamok (aza mindenki eleteben van amikor szeretne 1 golfot), a pepsi reklamok, valamint a kajzersz
ami nagyonnagyon rossz: "a hu de budi", a tolle, a hosszuszemcses mosopor meg az amodent herbal, valamint az osszes letezo "nedvszivo" termek reklamja kiveve azt amekben a csaj leszalad a lepcsohazban meg vissza lifttel (ugye abban 1 csepp kek folyadek sincs??).
a letezo legeslegeslegrosszabb: mom park.....rajohetnenek, ezt a szot LEHETETLEN ugy enekelni, hogy hall6o legyen belole hogy ez a lenyeg es meg esztetiqs is legyen....
magus
imádom:krumpli a gumiszobában
utálom:kis sárga gyerek fogja az orrát mert akkorát fingott hogy beleremeg a föld

CSOCSO
amikor a nagyi felszeleteli a levegőben a krumplit.. fujj bazeg hányingerem van a reklámtól.. a col most a pepsi reklám:Amators.. Yeah!...
heheh hatalmas😊)))))) szoszerint hatalmas😊)
Aquli
az nagyon egy kocsog reklam, amikor kis citromfeju kinai gyerek ul a wc-n oszt illatositja a levegot, annak 5fele kellene szetrugni a fejet!
ipszilon:#200-as uzeneted, gyerek repul, es bele a sajat sirjaba az nekem megvan .mpg-be

\"It was Wednesday morning. We were in the Volley playing pool. That much is true. But Begbie is playing absolutely fucking gash.\"

Ron Ragm
A maggis reklámok, viszont van egy reklám amit NAGYON a szívembe zártam: A Risminos-os (tudjátok, a krumpli a gumiszobában😊) )

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Baloldali fizetett politikai hirdetés!
Lteebee
Ön és a maggi lefő...

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

ipszilon
na az!!!!!!!
amúgy mi is az valójában?

ipszilon
reklámok, amiket szeretek (mert tényleg van egy-pár jó):
-Baileys: amikor a pasi nem hallja a hangzavartól, hogy a nô mit kér inni, erre a nô megcsokólja és rájön, hogy Baileyst. Megy a bárhoz rendelni két Baileyst, de a pultos nem hallja.... de ezt jobb látni:-)

- a másik egy új reklám, hogy pontosan mit reklámoz nem t'om, asszem playstation.
szal a szülôszobán a nô éppén szül, amikor hirtelen kirepül (szószerint) a gyerek, az ablakon át, az egész világot körbe repüli, közben nôvekszik és a hangja is férfiasabb lesz. A végén pedig beleesik a sírjába. Kôvetkezô felirat: " az élet tùl rövid, élvezzed!"

Marki
Sport Szelet rulez!

KoЯn

Oldal 1 / 6Következő →