24
-
#24 Hadd kérdezzem meg accord, te hány eredeti dobozos játékot vettél meg, hogy igényeket támasztasz a fejlesztőkkel szemben?
Kármák meg elhúzhat a picsába. Otthon intergraph meg sgi gépken fejleszt, azután meg fps-re kiéhezett maceseknek mutatja meg a stuffot. Inkább tovább kellene lépnie, mivel ez a genre abszolút el van fásulva. -
Trak #19 Hali!
Carmack ISTEN! Szerintem elég nagy cége van ahhoz, hogy saját véleménye legyen!
accord: felőlem fejlesszenek jobb gépekre...
Csak nem mindenkinek van pénze arra a gépre...
Te lehet szerencsés vagy, és nekd igen, de sokunknak nincs, és ezt tudják a fejlesztők is , és nem csak csúcs gépre fejlesztenek, hanem kissebre is, mert úgy több ember megveszi...
-
accord #14 "De azert mondjuk szerintem a Carmack gepebol kikene tepni azt a Geforce3-at"
Nem, nem!!!! Örülök, hogy valaki értelmes vid. kártyákra fejleszt. Nekem meg abból van elegem, hogy mindenki elavult, vacak, gyenge kártyákra fejleszt, mint a Voodoo2, meg a TNT... NEM! Egy Geforce2 MX már elég olcsó, de senki nem használja ki még azt sem!! Tisztelet a kivételnek (pl. Unreal2, Etherlords, Elder Scrolls 3 alias Morrowind, Doom 3, és még NÉHÁNY :( játék)
Hajrá FEJLESZTŐK, le a Celeron 300+TNT-s játékokkal!!! Az rendben van, hogy ez a min. követelmény, de hogy erre optimalizálnak még sokan.... (vagy nem sokkal jobb gépre... :( -
#9 Hihetetlen, mekkora egy ember ez a Carmack. Az egyik legjobb programozó, akárki akármit mond. -
ixyon #7 lehet,hogy csak 1/3 papíron,de nem hiszem, hogy olyan sokakkal kellene osztozni a vezetői széken, hiszen ki a franc rúgna ki 1 ilyen sikerembert?
2 szerintem is elfogult, de nem indokolatalnul.
ezek a mac cuccok az új procival már nagyon kenik! -
#6 Nagy kurva ez a kármák. Mindíg az aktuális hw gyártó kövét fújja, lásd gravis, creative, 3dfx, nvidia, mac. Egyébként én úgy tudom, hogy csak harmad részben tulajdonosa az id-nek. -
Pali #3 De a Geforce 3-at illetően biztosan igaza van.