Settlers 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Alap eredeti
Trojai biztonsági másolat 😊
cracket nem használok, az elején kéri a cd-t de megkapja😊
az alap teljesen magyar a trojai-ban pedig a feledatok vannak magyarul a videok nem 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
van még egy másik kiegészítés is de azt nehéz beszerezni.
nah de alapbol érthetetlen votl, szal ugy értem hogy a kiegekbõl nicnsen véletlen magyar verzio? jah és csak ez a trojai kiegvan vagy van még más is?
a térkép alatt van 4 ikon sorban a második a telepesek menû itt klikk majd az alatta lévõ menûsorból is a második ikon /alapvetõ foglalkozások/ itt két dolgot tudsz állítani: a terepmunkás és az építõmunkás számát, amelyik kell azt kijelölöd és az alatta lévõ nyilakkkal tudod növelni v. csökkenteni a számukat.
Mivel nem adták ki az add-on CD-t magyarul,
ezért megvásároltattam a németeknél
a német kiadást.Feltelepítettem a magyar
Settlerst,majd ráinstalláltam a német ki-
adású Settlers-t.Felpatcheltem a SIV_1508.exe
patch-el,majd elindítottam a progit.Sajnos
német nyelvû lett a játék...nem gond,hamar
túltettem rajta magam.Az igazi gyöngyszem
csak ez után jött,a PÁLYASZERKESZTÕ!
Elindítom...aztán SEMMI,csak egy hibaüzenet,
miszerint : The requested language not available!
ÁÁÁÁÁÁÁ.Hajtépés meg miegymás...
Azonnal levelet írtam UbiSoft emberkéinek
hogy csináljanak valamit.3 nap múlva jött
a válasz és a megoldás:a registry-ben át kell
írni a language értéket 1-re (amúgy nekem épp
11-en volt.Azóta megy a játék,és jó a térképszerkesztõ.
by Schlosszer
Most azzal kínlódok, hogy amikor átviszem azt a szekeret egy másik szigetre és kipakolok, akkor nem kezdenek építkezni. Ez miért van?
Azért bénázok ennyit mert utoljára a 2. résszel játszottam. :-)
a fegyverkovácsnál meg lehet hogy felhalmozódott 8 kard és 8 íj
építs egy raktárad, jelöld ki benne hogy vigyék bele a kardot meg az íjjít
Lenne még egy kérdésem: miért nem csinál semmit a toolssmiths és a weaponsmiths? Mindenbõl van nekik 8.
még soha nem vittem odéb a vizes mûködési területét mégis egész játék alatt ontotta a vizet 😊
hova építetted folyó mellé? mert a tengerbõl nem szedi ki 😊
Az épület fel van húzva, a hapsi már benn van és semmi nem történik.
Papanak telepits win98-t.
Senki?
Nohát-nahát😞
Kösz az ötletet, de ott nem találtam.
De máshol igen akinek kell az írjon. ([email protected])
De a settlers 3- hoz is van javítóm, hogy ne malacot gyártson, hanem vasat.

PLEASE!!!!!!!!
Egyébként a Maja 2-esnél látszik a legjobban, mennyire szartak a BlueByte-os fiúk az MI-re, és mennyire arcátlan módon próbáltak csalni az ellenfél javára. Ez az a pálya, ahol két félhold alakú sziget van. Gondoltam körülnézek az ellenfél szigetén, és elküldtem 30 katonát 2 hajóval északra. Elfoglaltam néhány õrtornyot. Az egyik mellett, de még az ellenfél határán kívül találtam 150 db aranyrudat és sok aranyrögöt! A foglalással elpusztult még pár bánya meg egy kaszárnya is. Innantól fogva az ellenfél nem termelt több katonát. Eszébe sem jutott, hogy visszafoglalja a tornyokat, pedig simán megtehette volna. Ha késõbb érek oda, a terjeszkedéssel az arany az övé lett volna.
A másik: az ellenfélnek volt 2 õrtornya az én szigetemen, ahova rendszeresen küldött hajóval katonákat ellenem. Viszont a végén sem a hajógyárat, sem a hajót nem találtam meg az õ szigetén, megint az volt, mint a viking 1-nél, hogy a térképen kívülrõl küldi a gép a sereget.
vegyetek még egy gépet az asszonynak is is had játszon 😊
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
ugye átviszel 10 felderítõt pár építõmunkást pár követ meg pár fát...a felderítõböl lesz tereprendezõ...tudsz csinálni favágót, köfejtõt...nincs ennek semmi baja csak játszani kell 😊))