675
Settlers 4
-
#355 Szia Süni !
1. Pont hétfőn rendeltem meg és kedden már meg is kaptam a komplett teljes magyar Settlers 4 csomagot ( Alap game + Kiegészítő küldetés + Trójai küldetés sorozat ) ami most a CD Galaxis-nál mindössze 6000 Ft-t .Szerintem ez így nagyon is korrekt ár a teljes 4-es sorozatért .
2. Nálam is előjött amúgy a hiba és persze megoldást kellett találnom mielőtt megvettem volna .Mivel megvolt a magyar alapjáték "biztonsági másolatként" így lehetett próbálkozni .Nos kicsit hülyén fog hangzani a dolog , de nálam a következő volt .Feltelepítettem a játékot , felraktam rá a legújabb patch-et ( v2.50.1516 ) és ennyi ... semmi crack és hack , egész egyszerűen indítottam a játékot kérte a cd-t amit elfogadott és már lehetett is játszani . :) -
CéZé #354 Eddig Gef4 Ti4200-on ment, most kipróbálom Ati 9600XT-n is. -
CéZé #353 Ja és XP alatt megy, eredeti 13.000 Ft-os példány :) -
CéZé #352 Szeva
Nekem akkor csinálja ezt amikor 1280x1024-ben próbálok játszani...ilyenkor van még egy kis monitorablak a bal alsó sarokban...na ha ekkora felbontásra teszem akkor lép ki fatal error-al :(
1024x768-ban meg tökéletes. -
#351 XP alatt Fatal Errort ir ki a game
Biztonsagi masolatom van.
Folt valakinek hasonlo?
Ugyanez a biztonsagi masolat WIN2000 alatt tokeletesen jo volt.
Akar patchot teszek fel, akar kieglemezt akkor is.
Esetleg ha valaki tud segiteni azt nagyon megkoszonnem.
Meg is akartam venni most a 4-est, mert latom csak 3000 Ft annyit meg lazan meger, de igy nem merem ha XP alatt nem megy.
Olvastam, hogy masoknak meg yXP alatt, de hatha van akinek a prolemaja ez volt mint nekem, es sikerult megoldania. -
#350 vkinek csak megvan ! legalább 1 darabot vki tuti megvett, ugyse adom fel -
antijedi #349 ehhhh
nincs meg senkinek se... -
#348 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#347 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#346 na kértem az ubisoftot,hogy újítsa meg az accountom,mert végre van rendes neten,és újra elkezdek ladderezni a 3al,meg talán a 4el is ^^ -
#345 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi ! De bármilyen megldás érdekel -
#344 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi ! De bármilyen megldás érdekel -
#343 :( -
lolka123 #342 Köszike -
CéZé #341 http://www.cdgalaxis.hu/
pc/jték/#3 itt megtalálod -
antijedi #340 van maygar is meg angol is -
CéZé #339 na azért van értelme ide irkálni, még el is olvassa valaki :)
amugy meg van többszáz mega letölthető pálya :) -
lolka123 #338 Ez a trojai kiegészitö magyar? -
CéZé #337 másnak is német, kivéve aki megvette a magyar nyelvű verziót mert az magyar :) -
lolka123 #336 Nem tudom, mert már nagyon rég óta fent van, mert eddig nem is müködött a nyelv miatt és csak most olvastam alul, hogy át kellett irni vmit a regben és most müködik. -
antijedi #335 nem lehet hogy feltetél valami németnyelvű patchet vagy hasonlot? -
lolka123 #334 Sziasztok! Miért van az, hogy a trojai kiegem az angol, viszont az editor meg német? Nektek is ilyen?? Kissé furcsa -
antijedi #333 bár tőlem aztán irogathat ide már ugyis kivetem a kedvencek közül ezt a topicot... :/ -
antijedi #332 nemtom, mert idegesitő, és szoktam nézni ezt a topicot is, meg nemis az zavar hogy irogat hanem az iylenszintü szerencsétlenségtől már idegbajt kapok, hogy lehet valaki enyire tehetetlen hogy nem érti meg hogy ha 10szer beirta akkora 1..re se fog senki válaszolni, sokkal jobb esélyei lennének ha ehelyett inkább végignyálazna pár filecserélőt, megnézne más forumokat is stb... -
#331 miért zavar téged h ide irogat ? -
antijedi #330 ezt már hallotam de attol még idegesitő és reménykedj szvsz inkább más forumon... :P -
#329 bocsi,de a remény hal meg utoljára -
antijedi #328 nem nem szabad csak semmire nem jutsz vele és +ba kurva idegesitő... -
#327 csak azért irom be többször hogy szem elött legyen, de ha itt méár ezt se szabad -
antijedi #326 hagyd már abba könyörgöm uygsincs senkinek, és attol meg hogy 50szer beirod nem fogják odaadni sőt akinek amugy meglenne az is inkább csak idegbajt kap tőled és szarik az egészre... -
#325 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi ! De bármilyen megldás érdekel -
#324 :(( sajna még soha nem használtam dc-ét,és sajna it a melohelyen nemnagyon van GB-nyi cucc ami megtudnék osztani -
#323 masz fel dc re, koli hub on lattam. -
#322 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi ! De bármilyen megldás érdekel ! -
#321 erre én is gondoltam,de maga az oldal elég rég lett frisitve
-
CéZé #320 ittennéke -
#319 máshol még nem ! melyik forumon kérjem szerinted ?
Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi ! De bármilyen megldás érdekel ! -
antijedi #318 akkor sok sikert a reményedhez :P
melelsleg nem jutott még eszedbe hogy más forumon kérdezd ha itt ugysincs meg senkinek???... -
#317 Remény hal meg legutoljára !!!!!!!!!!!!!!!
Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi ! De bármilyen megldás érdekel ! -
antijedi #316 ugyse leszs emg senkinek...