675
Settlers 4
-
#315 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#314 sajna nem fog menni,mert nincs külön sövegfájl, sajna az egész cd- le kellene tölteni !
Épp ezért remélem hogy a két kiegésitő megvan vkienk,mert nincs rá pénzem hogy megvegyem ! Bármilyen megoldás érdekel !
kösszi -
#313 sajna nem fog menni,mert nincs külön sövegfájl, sajna az egész cd- le kellene tölteni !
Épp ezért remélem hogy a két kiegésitő megvan vkienk,mert nincs rá pénzem hogy megvegyem ! Bármilyen megoldás érdekel !
kösszi -
#312 ok, majd írj -
#311 huhh...nos, nekem a játék jelen pillanatban sajnos nincs fent a gépemen, de vmikor a közeljövőben felteszem és megnézem, hogy hol is vannak a szövegfájlok....majd adok felh.nevet és pass-t az ultrawebre, és ha van időd föltöltöd...:) Köszi előre is! -
#310 hmmm, szívesen, de nem vágom hogy mi fán trem ez. pl, hogy melyik fájlban vannak benne, hova tölthetném fel, stb... -
#309 Nagyon megköszönném, ha a szövegfájlokat föltöltenéd valahova... -
#308 tudom,de igy mindig elöl lesz, hátha vki észreveszi !
Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi
-
antijedi #307 hiába irod be 50szer uyganazt akkor se lesz meg... -
#306 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#305 nem nemkeresetem,nemnagyon szoktam fájlcserélöt használni !
lehet hogy olcsó de nekem drága ! -
#304 hmmm, dc-n kerested? de gondolom leeht kapni az 576-ban vagy ilyesmi, nem lehet olyan drága gondolom csak pár ezer forint, mivel nem egy mai játékról van szó... -
#303 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi
az alapjáték nekem is megvan,dekem a két kiegészitő kellene magyarul !!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#302 nyugi már, nem kell ötvenszer beírni, ha megvan valakinek majd szól... 1ébként nekem megvan a 4 (az alapjáték) magyarul -
#301 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#300 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#299 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
gtom #298 Mikor lesz már settlers 5? -
CéZé #297 Fel kell számolni az összes gombafarmot, ahova nem tudsz közelférközni azt ne is támadd mert megsülsz :)
Miért ne menne XP alatt? A hiba az ön készülékében van. -
CzKaresz22 #296 Miért nem megy a játék XP alatt ??? -
CzKaresz22 #295 A sötét ném küldetésében,hogy lehet megcsinálni azt a harmadik pályát ahová egyszerüen nem lehet közelférközni ??? Írjon valaki erre egy megoldást!Köszi elörre is... -
CéZé #294 jön most valaki BBGC-re játszani? -
CéZé #293 teljesen magyar nyelvű játék :) -
#292 Én nem csináltam meg a sötétföldes küldiket, mert azok szarok:DDDD amúgy nincs magyarosítás a magyaritasok.jatekok.hun a settlershez? (4hez) -
CéZé #291 persze -
#290 Működik már a chanel? -
CéZé #289 Lehet jönni IRC-re #settlers (Quake net-en) -
#288 Helló
1 kérdés! A sötét nép 3. missionban mit kell lerombolni? Mert nem lehet ahoz az épülethez közel férkőzni, ami körűl a tűz csóvák felcsapnak!
Vagy azt nem kell piszkálni? Vki plíz help!
thnx -
antijedi #287 del fele van arany (marha a sotetnepes kuldire gondolsz) -
Roll #286 Elkezdtem csinálni a mission 1-et, de nem találtam aranyat.
Össz-vissz egy hegy van, de arany az nincs. Ilyenkor mi van? -
antijedi #285 ezt nem értem, egyetlen egy darab t3-as van annak is valami csaláslexikont talál csak...
mire keresel rá pontosan mert énc sak anyira hogy settlers 4 trojans -
antijedi #284 hm, én ott istenbizony nem látam senkinél, nah megyek azé mengézem, köszike :) -
CéZé #283 Koli
most is 3 T1-3-as emberkénél van :) -
antijedi #282 hm, mongy eg yhubot mert eddig én csak 0/x es dsl-es mukikat láttam akiknek megvan meg esetleg pár t1est akinek csak boritoja volt meg :P -
CéZé #281 DC, van soknak -
antijedi #280 de az alap sem az :))) -
#279 ha az alap eredeti még bluebytenetre is mehetsz,bár mostmár vmi más neve van -
antijedi #278 még egy kérdés csak hogy gyorsan mindenkinek az idegeire menyek, szoval:
biztonsági másolatal multi kilőve? -
#277 és ugyanaz,original alapjáték,trójai meg biztonsági másolat :-D -
#276 passz