675
Settlers 4
-
#395 nincs, csak a sima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
#394 dc++ tutira megtalalod! -
#393 sajna szegény emberke vagyok !
Bizom benne hogy van egy rendes ember még ebbe az orszárban !!! -
antijedi #392 kitartó vagy ... :P
ennyi idő alatt már megvehetted volna boltban ha ennyire kell... :) -
#391 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#390 Hat ugye eloszor kell egy hajojavito (ez kesziti is a hajokat), aztan kell kikoto.
Kell egy szamarfarm, es kell egy jarmukeszito.
Amikor megvan a jarmukeszito kell csinalni egy kondert.
Ha ez kesz, akkor az egyik szamar bekoti magat hozza es lehet rakattintani igy mar latni a konder menujet, van egy olyan, hogy atlakitas varosepito kocsiva vagy hasonlo
ehhez kell fa, ko 4 vagy 5 kalapacs 10 felderito csavesz.
amikor ezek bent vannak a szekerben, akkor be kell iranyitani egy mar elkeszult kompba es a komppal atvinni a szigetre.
Es ott elkezdeni a felderitokkel teruletet szerezni.
Nem art nehany ilyen szekert atvinni, mert akkor gyorsabb a foglala.
Aztan ott kezdeskent kellene egy kikoto szinten. A ket kikotot ossze kell kotni (van ra ikon a ket kikotore kattintva) es meg lehet adni, hogy mit vigyen az egyik helyrol es mit a masikrol. Persze nem art minimum ketto kereskedo hajot is eppittetni.
Ennyi
A Fortress az a legnagyobb orbode.
Most keltem, nem olvasom el megegyszer amit irtam de itt probalkozz. -
bulis #389 Sziasztok!
A Trójai hadjárat 4. küldetésénél járok, ahhol az a afeladat, hogy építsek egy Fortresst egy szigeten.
Első kérdésem az lenne, hogy egyáltalán hohyan kell egy általam teljesen lakatlan szigeten építkezni?
A második kérdésem pedig, hogy milyen épület a Fortress? -
#388 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi
-
Air #387 Akkor irkalj! De ha mar hozzaszolsz segito szandekkal tedd, ne lekezeloen. -
CéZé #386 Okoska elképzelhető hogy valaki megcsinálta és esetleg el is lehet érni valahol csak keresni kellene nem ?
Azért mert Te valamiről nem tudsz még nem biztos hogy nem islétezik.
Amugy kérdés nélkül is akkor irok ide amikor akarok ! -
Air #385 Es ezt most ki kerdezte?? Ennek mi koze van ahhoz, hogy mustar lewarezolta?? -
CéZé #384 Amikor megvettem csináltam róla másolatot clone cd-vel, azóta nem is használtam a gyári cd-t.Az összes eddigi patch fent van és semmi gond. :) -
Air #383 Clone-os verzio nincs. Ami a cd-n van crack nekunk mukodott. Update-elni a tortet nem is probaltuk, mert addigra meglett eredetiben. Ha nagyon nem akar menni neked, szerintem szanj ra 2000Ft-ot. -
CéZé #382 Eredetim van ugyhogy sry.
Talán szerezz be clone cd-s verziot. -
mustar #381 Valaki! -
mustar #380 sürgős -
mustar #379 Letöltöttem a magyar verziójú settlers4-et és nem indul el, mert nem tudom felcrack-elni. Pontosan hogyan is kell csinálni, mert ami a cd-n van crack az csak az s4main.exe-t írja felül, meg valami update is van, de egyik se jó. -
Tutilevi #378 valahonnan lelehetne szedni a gamet,vagy a 3-at?lécci help!!!!!!! -
#377 sya ! Megtudnánk vhogy egyezni hogy elküld nekem a játékot ? vagy adok egy ftpét ahová feltöltenéd? köci
csak a két kiegészitő kéne -
#376 sya ! Megtudnánk vhogy egyezni hogy elküld nekem a játékot ? vagy adok egy ftpét ahová feltöltenéd? köci
#375 sya ! Megtudnánk vhogy egyezni hogy elküld nekem a játékot ? vagy adok egy ftpét ahová feltöltenéd? köci
#374 huha
Akkor 1280x1024 nem neztem meg, csak ugy emlekeztem.
Lenyeg legnagyobb ami allithato, meg mostmar a 9800pro-nal azt a szurest is be lehet kapcsolni a videobeallitasoknal.
Na az mire valo mert semmit nem vettem eszre? -
ten155 #373 "1600x1200 ba nyomom tokeletes"
Az meg hogy lehet?? Nincs is ilyen opcio a jatekban!! 800x600, 1024x768, 1280x1024. -
#372 Hat szerintem ez is lehet megoldas
lehet, hogy valamelyik hardwareval akad, de hogy beallitom neki a 98 kompatibilitast, valoszinuleg a hardware bealitasait ugy alaiktja, hogy jo lesz.
Ki be kapcsolgattam es tenyleg igy javult meg. -
#371 Ez OK de
Nallam meg odaig el se jutott, hogy egyaltalan felbontast lehessen allitani 1600x1200 ba nyomom tokeletes.
Mostmar :-) -
CéZé #370 Süni nálam a megoldás abban rejlett, hogy akkora felbontásban játszom a játékot amekkora az asztalé. -
ten155 #369 Van egy rossz hirem. Tuti nem ez a teljes megoldas. Ugyanis van egy ismerosom, megvan neki az eredeti S4 es XP alatt tokeletesen fut, nem kell a kompatibilitassal varialni. Valszeg HW hiba lesz nalad. -
CéZé #368 hát itt sem mozgalmasabb az élet, talán majd ha jön a Settlers 5 :)
na asszem nekiállok megreszelem a csekkfüzetem hátha lesz valami kettyenés :) -
#367 :D -
#366 Hat jol elbeszelgetek magammal :-) -
#365 aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Megvan mar mukodik, ezt nem fogjatok elhinni milyen egyszeru a megoldas :-)
Na jo lehet, megis elhiszitek
Szoval tiszta ideg voltam, mondom drivereket cserelek, stb.
Egyikkel se lett jo
Na mondom van nekem egy angolrol magyarra fordito weblap
http://ferla.uw.hu/forditas.htm
Kicsit vicces a forditeas:
Vaj , Van ugyanaz probléma mint te. S4 bombázás ki -val a " végzetes kivétel ". Jó hírek! Van alapít egy út körül ez. Nyit Windows felfedező , talál a hely hol vagy beiktatott S4 -ba. Most , nyit a címtár tartalmaz S4, akkor nyit a EXE címtár. Keres a reszelő megjelölt "S4_Main.exe", most jobb kettyenés ez és kiválaszt " kellékek " -ból pukkanás - megjelöl étlap. -on kellékek ablak kettyenés a " összeférhetőség " pánt. Alatt itt van , egy szürke ki doboz megjelölt " összeférhetőség mód ". Kettyenés a csekkfüzet mellett " fuss ez műsor -ban összeférhetőség több részére :" aztán -ból csepp legyőz étlap kiválaszt " Windows 98 Windows Én ".
Teljesen magyarul:
Az eger jobbgombjaval kattintas a S4_Main.exe fajlon (akar intezo akar totalcommander) aztan a menubol a legalso TULAJDONSAGOK menupont utanna a KOMPETIBILITAS fulet kell valasztani es ott a FUTTATAS KOV KOMPAT MODBANnal ki kell valasztani a WIN98-at es mar muxik is
aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Csak azert irom le, ha mas is ennyit szivna vele, ne tegye kezdje evvel :-) -
#364 Hat szomoru vagyok
Megvettem az alapjatekot eredetibe + a ket kiegeszitot.
Osszesen 5.990 Ft volt.
De neeeeeeeem mukodik ugyanugy XP alatt.
Azt irja
FATAL ERROR: 0xc0000094 at 0x004e33f6
Nem zavarok tobbet, de ha tud valaki javasolni valamit.
Esetleg aki nallam jobban tud angolul es utannanezne huuuu
az lenne am a kiraly ember :-)
Na mindegy majd lesz valahogy -
#363 Nem egyik se
The Nations a neve
teljesen veletlen talaltam ra, amikor a Culturesre kerestem. :-)
Egyebkent nemet fejlesztok de van magyarul is.
Jatszott vele valaki?
http://pcdome.hu/review.php?id=936 -
ten155 #362 Theocracy?? -
CéZé #361 Cultures ? -
#360 Hat sajna nem jo igy se
bruhuhuhuhu
hajaj valamit kell csinalni ezzel ... -
#359 Tudja valaki mi annak amagyar jateknak a neve, ami nagyon hasonlit a Settlershez? Kb 3-4 eve jelent meg.
Egyszer meg a ujsagmelleklet is volt a teljes valtozata.
Mar regota keresem azt is de nem tudom a nevet. -
#358 Na mindjart probalom ezt a dolgot hatha jo
En is meg akarom venni, de mint te csak akkor ha biztos megy a jelenlegi rendszeren, mert kb egy evig nem akarok XPt telepiteni :-) -
#357 sya ! Megtudnánk vhogy egyezni hogy elküld nekem a játékot ? vagy adok egy ftpét ahová feltöltenéd? köci
#356 Ja igen ... GefTi4200-m van ugye 1024*768*32-ben játszottam vele ( driver v.52.16 ).