675
Settlers 4
  • Re-tech
    Nekem is ez a para!!! És már eredeti a game. Próbáltam azt is amit írtatok, de hiába a kompatibilitás úgy sem jó, egyébként azzal kezdtem.
    Agépem: P4 2.8, 2x256ram, Radeon 9600XT 256, és angol XP SP nélkül.

Valaki segítsen már fél éve nem jó mert akkor vettem és már úgy mehetne! PLEASE!!!
  • ogy
    "Felraktam a gamet persze S4_Main crack nelkul,aztan jott a s4_update_full_1516 patch madj ezt irja ki:

Fatal error:exception 0xc0000094 at 0x004e33f6!

Ez mit takar?"

Sziasztok!

Ugyanezzel a problémával küzdünk.:(((

Nem tudja valaki a megoldást?

Másik memóriával már próbáltuk.
    Ugyanerről a CD-ről másik gépen megy a játék. De másik ugyanilyen (MSI 865PE, 3GHz Prescott, 2x256 memória, az egyikben 9600XT a másikban csak 9200) gépen egyformán NEM MEGY!

Nálunk is pontosan ezt írja ki:

Mi a fene ez???

(A kompatibilitás mód átállítását már próbáltuk.)

Ha valaki segítene, akkor előre is köszi.

• Ombika
    JAja
  • jojo
    The Settlers: Heritage of Kings Új!!!
    Új!!!
  • CéZé
    Tesco :)
  • Sianis
    CéZé hol követed ezt el?
    Mivel én is erre vadászom!
  • CéZé
    Ma ráakadtam a Settlers3 Gold-ra...Alap+küldetés+Amazon...Háromezer pénzért jól meg is vettem :)
  • Sianis
    Amúgy neked telefonáltak egyeztetés céljából? Vagy küldték kifelé had szóljon..?
  • Sianis
    Szóval, ha nem indul akkor csak kompatibilitást állítsak és cső? De gondolom, hogy eredeti játék fog menni csodásan.
  • Ombika
    Fut xp alatt de ugy ahogy lentebb irtuk!
  • Sianis
    én is megrendeltem a gold verziót! Remélem, hogy Xp alatt simán fog futni a dolog. Jó kérdés, hogy mikorra ér ide. Posta vagy futárszolgálat hozza?
  • Imremagdi
    megrendeltem az alap játkot +a két kiegészítőt !!! jővő héten pénteken jön a futár vele
  • Ombika
    En mondtam! :)
  • Imremagdi
    írtam egy levelet a cdgalaxisnak, és azt írták vissza hogy : "A gold tartalmazza a két kiegészítőt is"

kicsit furcsállom! Tehát 2990 Ft-ért megkapom a :

Settlers 4
    Settlers 4 mission-tSettlers 4 - Trójaiak és a hatalom elixi

Kicsit érdekes, ha külön vásárlom meg akkor 5000 FT
  • Imremagdi
    nekem neméppen logikus! tehát a Gold verzióban benne van a Mission?
  • Ombika
    Logikusan kiegeszito is van benne! :)
  • Imremagdi
    mi a különbség a

Settlers 4 Gold 2 990 Ft magyar nyelven / stratégia
    Settlers 4 [n] 1 990 Ft magyar nyelven / stratégia

között ?
  • katteam
    Én is munkanélküli segélyből rendeltem, és vettem meg!
    Mondjuk az egyik nagy áruházlácban két tálca sört lehet ennyi pénzből venni! Szerintem a CD maradandóbb, és tartalmasabb élményt nyujt!
    De mindenki arra költi a pénzét, amira akarja!
  • CéZé
    Tudja ő is csak nem akarja megvenni :)
  • katteam
    Hali!
    a CD GALAXISban még megrendelheted!!!
    Settlers 4 Gold 2 990 Ft magyar nyelven / stratégia
    Settlers 4 [n] 1 990 Ft magyar nyelven / stratégia
    Settlers 4 - Mission 990 Ft magyar nyelven / stratégia
    Settlers 4 - Trójaiak és a hatalom elixi 1 990 Ft magyar nyelven / stratégia
  • Imremagdi
    a remény hal meg utoljára
  • antijedi
    még mindig nem unod? attol hogy 2naponta beirod és a hozzászolsáok 99% a teid nem fog senki se adni...
  • Imremagdi
    Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne
  • Imremagdi
    Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne
  • Imremagdi
    itt találsz minden féle cracket
  • dolfy #410
    Sziasztok!
    Tudna nekem mondani egy olyan site-ot ahol a settlers 4-hez lehet letölteni crack-et. Mert ami a cd-n van az nem jo. Előre is köszi!
  • CéZé
    Lassan itt a Settlers 5 inkább gyúrjál arra :)
  • antijedi
    még mindig nem untad meg? :)))
  • Imremagdi
    tudom, nekem is csak az alap van, a kiegészitők is megjelentek magyarul, meg is lehet venni, de sajna nekem nincs rá pénzem, és már mindenhol kerestem, de nemadom fel, remélem van olyan rendes vki és segit nekem
  • Imremagdi
    tudom, nekem is csak az alap van, a kiegészitők is megjelentek magyarul, meg is lehet venni, de sajna nekem nincs rá pénzem, és már mindenhol kerestem, de nemadom fel, remélem van olyan rendes vki és segit nekem
  • Ombika
    Alapgame megvan magyarul de kiegeszito nincs! :(
  • Imremagdi
  • Meggymag
    #364-#365
  • Ombika
    UP!
  • Ombika
    udv!!

Felraktam a gamet persze S4_Main crack nelkul,aztan jott a s4_update_full_1516 patch madj ezt irja ki:

Ez mit takar?

Ez van meg nekem SETTLERS4.HUNGARIAN.BY.ISOTEAM

The.Settlers.4.Hun.patch.v1.08.872-RND

Ez a konyvtar van a cd-n de ez gondolom ezer eves patch?

THX
  • Imremagdi
    Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi

• Imremagdi
    Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi
  • Imremagdi
  • Imremagdi
  • Imremagdi

nincs, csak a sima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!