675
Settlers 4
-
#435 Nekem is ez a para!!! És már eredeti a game. Próbáltam azt is amit írtatok, de hiába a kompatibilitás úgy sem jó, egyébként azzal kezdtem.
Agépem: P4 2.8, 2x256ram, Radeon 9600XT 256, és angol XP SP nélkül.
Valaki segítsen már fél éve nem jó mert akkor vettem és már úgy mehetne! PLEASE!!! -
ogy #434 "Felraktam a gamet persze S4_Main crack nelkul,aztan jott a s4_update_full_1516 patch madj ezt irja ki:
Fatal error:exception 0xc0000094 at 0x004e33f6!
Ez mit takar?"
Sziasztok!
Ugyanezzel a problémával küzdünk.:(((
Nem tudja valaki a megoldást?
Másik memóriával már próbáltuk.
Ugyanerről a CD-ről másik gépen megy a játék. De másik ugyanilyen (MSI 865PE, 3GHz Prescott, 2x256 memória, az egyikben 9600XT a másikban csak 9200) gépen egyformán NEM MEGY!
Nálunk is pontosan ezt írja ki:
Mi a fene ez???
(A kompatibilitás mód átállítását már próbáltuk.)
Ha valaki segítene, akkor előre is köszi.
-
#433 JAja -
#432 The Settlers: Heritage of Kings Új!!!
Új!!! -
CéZé #431 Tesco :) -
#430 CéZé hol követed ezt el?
Mivel én is erre vadászom! -
CéZé #429 Ma ráakadtam a Settlers3 Gold-ra...Alap+küldetés+Amazon...Háromezer pénzért jól meg is vettem :) -
#428 Amúgy neked telefonáltak egyeztetés céljából? Vagy küldték kifelé had szóljon..? -
#427 Szóval, ha nem indul akkor csak kompatibilitást állítsak és cső? De gondolom, hogy eredeti játék fog menni csodásan. -
#426 Fut xp alatt de ugy ahogy lentebb irtuk! -
#425 én is megrendeltem a gold verziót! Remélem, hogy Xp alatt simán fog futni a dolog. Jó kérdés, hogy mikorra ér ide. Posta vagy futárszolgálat hozza? -
#424 megrendeltem az alap játkot +a két kiegészítőt !!! jővő héten pénteken jön a futár vele -
#423 En mondtam! :) -
#422 írtam egy levelet a cdgalaxisnak, és azt írták vissza hogy : "A gold tartalmazza a két kiegészítőt is"
kicsit furcsállom! Tehát 2990 Ft-ért megkapom a :
Settlers 4
Settlers 4 mission-tSettlers 4 - Trójaiak és a hatalom elixi
Kicsit érdekes, ha külön vásárlom meg akkor 5000 FT
-
#421 nekem neméppen logikus! tehát a Gold verzióban benne van a Mission? -
#420 Logikusan kiegeszito is van benne! :) -
#419 mi a különbség a
Settlers 4 Gold 2 990 Ft magyar nyelven / stratégia
Settlers 4 [n] 1 990 Ft magyar nyelven / stratégia
között ? -
#418 Én is munkanélküli segélyből rendeltem, és vettem meg!
Mondjuk az egyik nagy áruházlácban két tálca sört lehet ennyi pénzből venni! Szerintem a CD maradandóbb, és tartalmasabb élményt nyujt!
De mindenki arra költi a pénzét, amira akarja!
-
CéZé #417 Tudja ő is csak nem akarja megvenni :) -
#416 Hali!
a CD GALAXISban még megrendelheted!!!
Settlers 4 Gold 2 990 Ft magyar nyelven / stratégia
Settlers 4 [n] 1 990 Ft magyar nyelven / stratégia
Settlers 4 - Mission 990 Ft magyar nyelven / stratégia
Settlers 4 - Trójaiak és a hatalom elixi 1 990 Ft magyar nyelven / stratégia -
#415 a remény hal meg utoljára -
antijedi #414 még mindig nem unod? attol hogy 2naponta beirod és a hozzászolsáok 99% a teid nem fog senki se adni... -
#413 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne -
#412 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne -
#411 itt találsz minden féle cracket -
dolfy #410 Sziasztok!
Tudna nekem mondani egy olyan site-ot ahol a settlers 4-hez lehet letölteni crack-et. Mert ami a cd-n van az nem jo. Előre is köszi! -
CéZé #409 Lassan itt a Settlers 5 inkább gyúrjál arra :) -
antijedi #408 még mindig nem untad meg? :))) -
#407 tudom, nekem is csak az alap van, a kiegészitők is megjelentek magyarul, meg is lehet venni, de sajna nekem nincs rá pénzem, és már mindenhol kerestem, de nemadom fel, remélem van olyan rendes vki és segit nekem -
#406 tudom, nekem is csak az alap van, a kiegészitők is megjelentek magyarul, meg is lehet venni, de sajna nekem nincs rá pénzem, és már mindenhol kerestem, de nemadom fel, remélem van olyan rendes vki és segit nekem -
#405 Alapgame megvan magyarul de kiegeszito nincs! :( -
#404 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne -
#403 #364-#365
-
#402 UP! -
#401 udv!!
Felraktam a gamet persze S4_Main crack nelkul,aztan jott a s4_update_full_1516 patch madj ezt irja ki:
Ez mit takar?
Ez van meg nekem SETTLERS4.HUNGARIAN.BY.ISOTEAM
The.Settlers.4.Hun.patch.v1.08.872-RND
Ez a konyvtar van a cd-n de ez gondolom ezer eves patch?
THX -
#400 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi
-
#399 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#398 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
#397 Megvan vkinek magyarul Settlers 4 Trójai magyarul, ÉS A Settlers 4 mission magyarul ? Fontos lenne ! Vki feltölthetné ! adok ftp cimet ! kösszi -
nincs, csak a sima !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!