675
Settlers 4
-
lukacspeti #475 ha tudtok rá megoldást, légyszi osszátok meg velem is :) -
lukacspeti #474 cscsá
felraktam a 1516os patchet, és nem öltöznek be katonának a kis majmok :) odahordják a fegyvert az aranyat meg minden, és csak állnak :( -
#473 1516 -patch nem megy, de az 150-al megy, nem értem hogy az újjal miért nem megy :( -
#472 nekem egyenlőre az a gondom, hogy 64 bites windows alól nem indul el :( -
blur55 #471 hi
olvastam, hogy van cheat a játékhoz, ki is probáltam, amikor beírom, hogy !wqsa akkor kiírja, hogy cheat activated, és ugye ez utan kell begépelni, hogy !win, de erre nem csinál semmit...
valaki mondja már meg, hogy mit csinálok rosszul!
kösz -
CéZé #470 Csak a simát láttam: http://www.576.hu/termek_adatlap.php?id=25384 -
atari #469 Üdv !!
Tudja v.ki, hogy hol lehet kapni még SETTLERS 4 GOLD -ot ????
Köszi !! -
CéZé #468 jól olvastad, sajnos megoldást senki nem talált rá eddig :( -
Keti #467 Most olvastam itt az oldalon hogy másnak is ugyanezt írja ki (Fatal error: 0x00000094 at 0x004e33f6) s ugyanilyen videókártyája van. Szerintem csak ez lehet a hiba oka, s sajnos azt is olvastam hogy nem oldódott meg senkinek a probléma, vagy csak nem írta le. -
Keti #466 Köszi a választ, de sajnos a patch sem segített. Ugyanazt írja ki, a játék nem indul. De azért köszi, hátha valakinek lenne még valami tippje. Amugy a kiegészítő lemez dobozán rajta van hogy megy XP, de akkor hogyan ha az alap meg nem? -
CéZé #465 Azthiheszem ez a legújabb patch: SIV_1516.exe
Próbáld ki hátha, ámbár xp alatt nagyan bizonytalan a S4 működése.
Nekem is 9600xt-m van 5-10_xp-2k_dd_cp_wdm_27256 ezzel a driver-el, XP sp2-vel nálam megy. -
Keti #464 Sziasztok Üdv. mindenkinek!
Problémám adódott a Settlers 4 alapjátékkal. Eredeti van meg, már sok-sok éve s ezidáig semmi gond nem volt vele. A játékot eddig Win98-on futott, most feltettük XP-re s nem akar elindulni. Valami errort kiír, meg sok-sok számot. Én talán a videókártyára gondolok hogy az nem tetszene-e neki, ATI Radeon9600XT. Az XP miatt indulnia kellene, a párom notbookján XP van, s azon elindul. Ha valakinek hasonló problémája, vagy ötlete van, akkor kérem hogy válaszoljon. Mindkét kiegészítője is meg van, de azt már nem tettem fel, hiszen az alap sem indult el. Ja és a játék magyar verzió! Minden segítőnek ezer köszönet előre is!! Ezidáig patchot nem raktam rá! -
#463 nekem is voltak hasonló gondjaim, valamelyik verziós patch volt a gond. -
#462 Nekem szerintem ettől lett az. -
CéZé #461 SIV_1516.exe hát ez a legújabb, de ettől nem lesz angol -
#460 Feltettem a magyar verzióra a patch-et és angol lett az egész. Van különm magyar patch vagy mi van vele? -
#459 jah, már nem kapni ? kár
én anno azért vettem meg, mert sehol se volt fent. magyar verzió (dc++, torrent ftp)
És elég jó érzés eredeti játékkal játszani -
CéZé #458 Jó neked, már sehol nem látni :) -
#457 nekem mind a 2 kiegészitő megvan magyarul !
3900 Ft vettem meg, még anno -
CéZé #456 Az egyik kieg 1 mappack, ahhoz még nem volt szerencsém, nem tudom milyen nyelvű.
A másik a trójai az magyar, igaz hogyha a magyar alapra teszed fel az angolt akkor a videok kivételével az is magyar lesz :) -
#455 A kiegészítők is magyarul jelentek meg? -
Christian #454 holláttad?? -
Xall #453 a crakkelt 1 cd, vagy egyébként is? -
Xall #452 1 cd? az meg hogy, ezt hallottam, de úgy emlékeztem, hogy a settlers 3 2 ccd-s volt, akkor ez, hogy lehet 1 cd? -
CéZé #451 Valahol láttam mind a három részét (alap+2 kieg)4000 Ft-ért. -
CéZé #450 1 cd-s és ezt még papírdobozba csomagolták nem mint a mostani dvd tokos vackokat :) -
Xall #449 Van valakinek felesleges/megunt Settlers 4 cd-je?? ...mellesleg hány cd?
Ha van valakinek:[email protected] vagy 20 418 5013 -
Christian #448 Hali.
A Settlers 4 kiegészítőjében(Troyan and..) A római 3. pályán tartok. Itt ír valamit, hogy lekell gyártani 20 kardost meg 20 íjászt. Pontosan mit kell csinálni? -
#447 Hi!
Most más problemával fordulok hozzátok.
Alapjáték - Sötét Nép küldetés-sorozat, abból is a 8. számú
Lényeg a következő: egy szigeten indulsz(a térkép bal oldalán), elég nagy területtel, igaz szétszórt nyersanyagokkal, kőből ráadásul kevés van. Van kő a hegyekben, de nem elég. Arany egy szem nincsen. Át kellene jutni egy másik szigetre( a jobb oldalra), mert ott van nyersanyag bőven(gondolom), na meg a Sötét Nép is ott tanyázik, egy jó kis hegygerinc-lánc mögött. Oda viszont nem tudok bemenni, csak hóolvadás varázslattal. Papot viszont nem tudok csinálni, mert nincs aranyam. Hajózni is nehéz, mert kalózok vagy mik garázdálkodnak a tengeren, de rengeteg. Egy hajómra 4-5-en mennek.
Most aki elolvasta biztos azt gondolja, hogy mit tökölök, csináljak hadihajókat, oszt majdcsak elfogynak. Erre kettő okból nincs lehetőség:
1. nincs annyi kő, hogy egy normális hajóhad felépüljön
2. nincs idő felépíteni mindezt, mert összesen 2,5 óra a játékra adott idő!!!!
Na, ha valaki ezt meg tudta csinálni, az írjon, de nagyon sűrgősen:)) -
#446 köcc, bár egy kicsit lámer vagyok ehhez a részéhez. szal hogy is kell ezt az IP-s dolgot? -
CéZé #445 bbgc-hez eredeti kell ugyhogy azt ne is rakd fel :)
neten meg ugy tudsz játszani ha ip -vel csatlakoztok egymáshoz. -
#444 a patch továbbra is érdekel, de a netes dolog nem jön össze, hacsak olyan verzió nincs, ahol nem kell installálni a bbgcXY.exe vagy milyen fájlt. munkahelyen nem nagyon engedik telepíteni az ilyet:( -
#443 És még valami. Böngészem a netet és találtam pár magyar és külföldi oldalt. Ami ezeken van Patch, az jó a magyar "nem bolti" verzióhoz? -
#442 Hi!
Szoktatok hálózatban nyomulni? Mármint neten. Ha igen tudnátok adni címeket ahol lehet csatlakozni? -
tbundy #441 úgy néz ki megoldódott a probléma a softveres rendereléssel@800x600 ban
-
tbundy #440 nálam is ez a hiba van 9600 xt-vel v mi az ami számít ennél... -
#439 Ezzel azt akarod mondani hogy szerencsétlen vagyok? :)))
Mind1 tényleg köszi csak ezen kívul még a HL2-t vettem meg életemben és az összes hekkelt fos müxik. Miért az eredeti nem? -
CéZé #438 Igazából itt sem találtunk megoldást rá.
De valószínú, hogy nem az xp miatt nem indul el. Lehet, hogy a szerencsén múlik :) -
#437 És a világméretű problémát senki sem küzdötte még le! Legalábbis azon az oldalon. Azért köszi!
Csak próbálkoznak mint a kutyák.
Nem értem, hogy a Blue Byte miért nem talál ki erre valamit. Kb azt mondják "Kösz pancser hogy megvetted innentől szenvedj Te". Na mind1. Egyenlőre asszem kidobott pénz volt! -
CéZé #436 Hát asszem valami világméretű problémával álltok szemben.Itt is valami hasonlórol folyik az értekezés.
Nálam magyar xp sp2-vel frankón megy. Akkor lépett ki fatal errorral ha 1280x1024 ben próbáltam játszani.