675
Settlers 4
  • Herold
    Nem használok routert. Szóval azt mondod, hogy direkt ip-vel menni fog a netes játék Hamachi nélkül?
  • CéZé
    Ha van routered tedd DMZ módba, vagy engedélyezd a 3105-ös portot.
    Sok partit játszottunk már igy :)
  • Herold
    Hamachi nélkül? Ember, ha ez megy, szentté avattatlak.
  • CéZé
    Játszátok direkt ip-vel, oda nem kell cd kulcs. Indítasz szervert a barátaidnak megadod az ip-det és csatlakoznak hozzád. De itt kell engedélyezni portot a tűzfaladon.
    A Várakozás játékosra pedig programhiba.
  • CyrSyS
    Help me! Magyar Settlers4-em van fenn van a legújabb patch. Crackelni is sikerült de angol lett. hogy tudom magyarrá tenni?
  • lacika23
    sziasztok lelehet tölteni valahonnan a settles 3 vagy a 4-et
  • Herold
    Szóval nem értem a dolgot. LAN-on simán látta egymást a két gép, Hamachival meg csak addig amíg be nem töltődik a pálya. Próbáltam már tűzfal nélkül is, de úgy se megy.
  • Herold
    Van valakinek tapasztalata Settlers IV vs Hamachi téren?

LAN-on (2 gép routeren) sikeresen játszottunk a Settlers 4-gyel. Kipróbáltam a Hamachit (neten képes LAN-t emulálni), csináltam szervert, a partner rá is csatlakozott, de mikor betöltött a pálya, azt írja ki, hogy "Waiting for <játékos neve>. Ezt ismétli vagy 5x, aztán azt írja ki, hogy a játékos kilépett. Az összegző képernyőn meg az látszik, hogy a partner helyett egy AI játékos volt a pályán.

(Sajnos a hagyományos netes játék nem megoldható, mert csak 1 eredeti S4 CD van.)
  • nagy1miklos
    Köszönöm ez működött most már más a hibaüzi :) Tudsz küldeni esetleg egy 20.gfx fájlt? Nem tetszik neki a verziója. De a legjobb az lenne, ha volna egy gyári példányod mindegyik lemezből :) persze jó pénzért.
  • CéZé
    Star - futtatás
    ide beirod, hogy: regedit
    előjön a Rendszerleiróadatbázis
    megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE sort és duplán rákkattintasz
    SOFTWARE is dupla katt
    keresd meg a BLUEBYTE bejegyzést majd dupla katt
    ott lesz a Setlers4, arra csak sima katt és a jobb oldali ablakban keresd meg a Language sort.
    Azon dupla katt és az Értékhez irjál nullát (ha nem jó akkor 1-et)
    Nekem alapból 11 (b) volt ott.

Ami még hiba szokott lenni hogy 16 bitesre kell állítani az asztalt.
  • nagy1miklos
    Köszi de ennél egy kicsit kezdőbb vagyok. Hogy van ez a registry lépésről lépésre? Már ha le tudod írni mert én azt se tudom hol keressem.
  • CéZé
    Registry-ben át kell írni a language értéket 1-re vagy 0-ra. Nem emlékszem pontosan.
  • nagy1miklos
    Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy magyar alapjátékom meg egy angol missionpack CD és egy angol trojans küldetéslemez. Természetesen mind képfájlban van. Eddig még akárhányféleképpen akartam feltelepíteni sehogy sem működik a pályaszerkesztő mert valami rossz nyelvi fájlt emleget. Akinél működik a szerkesztő az írjon plíz!!
  • Jason
    Üdv! Lenne egy kis problémám.
    Pár hsz-szel lentebb már felmerült, volt is rá gyógyír, de nálam valami nem megy:
    szal a trójaiaknál az első küldetésnél megépítem az 5 kompot, feltöltöm a 10 3. szintü kardossal, ijásszal meg katapultosssal és a 3 szakvezzel + a 10 felderitővel, odamegyek, ahova kell, de nem lép tovább!!! Próbáltam úgy csinálni, hogy 4 komp legyen és egy hadihajó, de úgyse jó!!! Minden más civilizációnál mentek a küldetések, az összes, csak a trójainál nem jó valami...Ötlet?
  • DonPapa
    thx

próba

remélem jó lesz

jaaaa a Gold Edition van meg
  • CéZé
    Egy tipp:
    Uninstallád a Settlers 4-et, majd telepítsd fel újra. Szedd le ezt, telepítsd fel, majd ezt is szedd le és ird felül vele az S4_main.exe-t.
    Egy próbát megér.
    Ha igy sem megy és kell a játék akkor irj privit.
  • CéZé
    Néhány embernél még az eredeti sem megy...nagyon vga függő
  • DonPapa
    kár :(

ami van az az istenért nem akar elindulni
  • CéZé
    Ha botlra gondolsz akkor nem igazán, esetleg valamelyik tesco legmélyebb zugában alátétként.
  • DonPapa
    üdv

beszerezhető még valahol a játék ???
  • CzKaresz22
    Valaki 1-2 online game?MSN 1 -el lejebb!!!
  • CzKaresz22
    MSN:[email protected]
  • CzKaresz22
    Megvan köszi!
    Te szoktál neten nyomulni ?
  • CéZé
    Többjátékos-Lan(helyi hálózat)
  • CzKaresz22
    ip alapján hol?Én nem látom benne...
  • CéZé
    BBGC-n a bluebyte szerverén igen, oda kell az eredeti cd kulcs.
    Azonban ip alapján bárkivel tudsz játszani, ahoz nem kell kulcs :)
  • CzKaresz22
    Csak eredeti gameval lehet nyomni neten a gamet?
  • [HUN]FaTaL
    sehol mert a boltban jelent meg magyarul...
  • CéZé
    Sehol, mivel nincs.
  • peti94
    magyarítás hol van a gamehez ??
  • CéZé
    Akinek van eredeti játéka és szeretne multizni az szóljon.
  • Yossi
    lehet nem mondok ujat, de talan megis:
    a settlers IV megy xp alatt, csak kell hozza a Microsoft® Windows® Application Compatibility Toolkit. a beallitasoknal pedig, hogy emulalja a win98-t, plusz az enambleslowcpu. nalam igy megy.
  • Imremagdi
    érdekel még ?
  • laco1221
    Csá! kérdésem, hogy tényleg nem tudja e valaki, hogy hogyan jutthatnék hozzá a settlers 4 csomaghoz (a trójai kiegészitővel és a küldetéslemezzel)? Vagy legalább a sima settlers 4-hez! Meg akarom szerezni eredetiben! Vagy némi anyagi hozzájárulással nem írná-e ki nekem valaki a trójai kiegélszítőt és küldené el nekem postán?
  • Játékos
    Nem merek bróbálkozni, így is 5-6 crack-patch változatot próbáltam ki, mire elindult.

A játékhoz nekem nem kell magyarítás, azt azért megértem, hogy hunter, woodcutter, miner, stb. Csak a küldetések megértése okoz némi problémát, most is lefordítottam szótárral, s csak a tíz katona és a szakszi jött át a szövegértésben. Arra nem is gondoltam, hogy mindegyikből tíz. Rögtön ki is próbálom, csak még van egy kis dolog.

Kerestem én az eredetit is nagy buzgalommal, az összes küldetéssel együtt, de azt mondták mindenütt, hogy kivonult a forgalmazó Magyarországról, ne is reménykedjek. Régebben lehetett kapni, de akkor még mást vettem helyette. Adnék érte 4-5 ezret is, de már késő. De majd csak valaki kiadja egyszer.

A CDGalaxisban láttam a S3-at valami nagyon bagatell áron, lehet hogy beruházok, az kimaradt az életemből, 1000 Ft-ot + kiszállítás még megér, igaz?

Köszi a segítséget.
  • CéZé
    Ha az alap játékod magyar és felteszed az 1516-os Patch-et akkor magyar lesz a trójai is.
  • Játékos
    Nagyon kiráááály vagy, köszi!

Én csak tíz kardos legényt pakoltam be. Csak meg kellene már tanulnom angolul, hiába fordítgattam szótárral, nem tökéletes a dolog:)).

Sajna nekem csak az angol van meg.

Mégegyszer köszi!
  • CéZé
    Olvasd csak el a feladatot!

Fegyvernemenként 10 katona + 3 szakaszvezető kell :)
  • Játékos
    Gyerekek, a Trója 1.sz küldetésnél megcsináltam az 5 hadihajót, két szállítóhajót megpakoltam a 10 felfedezővel és a 13 harcossal. Amikor a megjelölt négyzetbe érek, semmi. Nincs vége a játéknak, csak állok ott hülyén.

Van valami trükk a befejezésben?

Előre is köszi a válaszokat!

• CéZé
    Talán nincs elég lakóházad :)
    a patch nem hiszem hogy ilyen hibát okozna, ámbár ennél minden előfordulhat :)