Settlers 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És hova raktad fel?? Oldal címet tudsz mondani? Vagy esetleg torrentet ide: [email protected]
Imremagdi
nekem megvan....igy messze vagy
Egyszer már felraktam..

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

És aki torrentezik az nem tudja az egyik oldalra felrakni??
Tuzséron Szabolcs megye északi részén. Mi lenne az a megöldás?
Imremagdi
merre laksz? ha közel hozzám akkor tudok egym egoldást

Herold
Többszáz MB is lehet, de egyébként se lehet tudni, melyek azok a file-ok.

Tudom hogy sehol nincs rajta,de mivel a Settlers IV.-et nem tudtam megszerezni magyarul, ezért plíííz valaki segítsen hogy h tudom lemagyarosítani. Vagy ha esetleg a játék mappájában van olyan file amitõl magyar a játék azt léci küldje el ide: [email protected].
Herold
Hát hiába adtam meg az ip-met, nem látta a szerveremet a másik játékos. A jobboldali, LAN ikonnal kell ezt kezdeményezni ugye?

Imremagdi
ezt egyszer én is kiproblnám
asszem elõveszem ujra 😊

Este indítok egy szervert és kipróbálhatod 😊

Herold
Nem használok routert. Szóval azt mondod, hogy direkt ip-vel menni fog a netes játék Hamachi nélkül?

Ha van routered tedd DMZ módba, vagy engedélyezd a 3105-ös portot.
Sok partit játszottunk már igy 😊

Herold
Hamachi nélkül? Ember, ha ez megy, szentté avattatlak. <#worship><#worship><#worship>

Játszátok direkt ip-vel, oda nem kell cd kulcs. Indítasz szervert a barátaidnak megadod az ip-det és csatlakoznak hozzád. De itt kell engedélyezni portot a tûzfaladon.
A Várakozás játékosra pedig programhiba.

Help me! Magyar Settlers4-em van fenn van a legújabb patch. Crackelni is sikerült de angol lett. hogy tudom magyarrá tenni?

Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD

sziasztok lelehet tölteni valahonnan a settles 3 vagy a 4-et
Herold
Szóval nem értem a dolgot. LAN-on simán látta egymást a két gép, Hamachival meg csak addig amíg be nem töltõdik a pálya. Próbáltam már tûzfal nélkül is, de úgy se megy.

Herold
Van valakinek tapasztalata Settlers IV vs Hamachi téren?

LAN-on (2 gép routeren) sikeresen játszottunk a Settlers 4-gyel. Kipróbáltam a Hamachit (neten képes LAN-t emulálni), csináltam szervert, a partner rá is csatlakozott, de mikor betöltött a pálya, azt írja ki, hogy "Waiting for <játékos neve>. Ezt ismétli vagy 5x, aztán azt írja ki, hogy a játékos kilépett. Az összegzõ képernyõn meg az látszik, hogy a partner helyett egy AI játékos volt a pályán.

(Sajnos a hagyományos netes játék nem megoldható, mert csak 1 eredeti S4 CD van.)

nagy1miklos
Köszönöm ez mûködött most már más a hibaüzi 😊 Tudsz küldeni esetleg egy 20.gfx fájlt? Nem tetszik neki a verziója. De a legjobb az lenne, ha volna egy gyári példányod mindegyik lemezbõl 😊 persze jó pénzért.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Star - futtatás
ide beirod, hogy: regedit
elõjön a Rendszerleiróadatbázis
megkeresed a HKEY_LOCAL_MACHINE sort és duplán rákkattintasz
SOFTWARE is dupla katt
keresd meg a BLUEBYTE bejegyzést majd dupla katt
ott lesz a Setlers4, arra csak sima katt és a jobb oldali ablakban keresd meg a Language sort.
Azon dupla katt és az Értékhez irjál nullát (ha nem jó akkor 1-et)
Nekem alapból 11 (b) volt ott.

Ami még hiba szokott lenni hogy 16 bitesre kell állítani az asztalt.

nagy1miklos
Köszi de ennél egy kicsit kezdõbb vagyok. Hogy van ez a registry lépésrõl lépésre? Már ha le tudod írni mert én azt se tudom hol keressem.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Registry-ben át kell írni a language értéket 1-re vagy 0-ra. Nem emlékszem pontosan.

nagy1miklos
Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy van egy magyar alapjátékom meg egy angol missionpack CD és egy angol trojans küldetéslemez. Természetesen mind képfájlban van. Eddig még akárhányféleképpen akartam feltelepíteni sehogy sem mûködik a pályaszerkesztõ mert valami rossz nyelvi fájlt emleget. Akinél mûködik a szerkesztõ az írjon plíz!!

Üdv! Lenne egy kis problémám.
Pár hsz-szel lentebb már felmerült, volt is rá gyógyír, de nálam valami nem megy:
szal a trójaiaknál az elsõ küldetésnél megépítem az 5 kompot, feltöltöm a 10 3. szintü kardossal, ijásszal meg katapultosssal és a 3 szakvezzel + a 10 felderitõvel, odamegyek, ahova kell, de nem lép tovább!!! Próbáltam úgy csinálni, hogy 4 komp legyen és egy hadihajó, de úgyse jó!!! Minden más civilizációnál mentek a küldetések, az összes, csak a trójainál nem jó valami...Ötlet?
DonPapa
thx

próba

remélem jó lesz

jaaaa a Gold Edition van meg

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Egy tipp:
Uninstallád a Settlers 4-et, majd telepítsd fel újra. Szedd le ezt, telepítsd fel, majd ezt is szedd le és ird felül vele az S4_main.exe-t.
Egy próbát megér.
Ha igy sem megy és kell a játék akkor irj privit.

Néhány embernél még az eredeti sem megy...nagyon vga függõ

DonPapa
kár 😞

ami van az az istenért nem akar elindulni

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza

Ha botlra gondolsz akkor nem igazán, esetleg valamelyik tesco legmélyebb zugában alátétként.

DonPapa
üdv

beszerezhetõ még valahol a játék ???

Valaki 1-2 online game?MSN 1 -el lejebb!!!

Megvan köszi!
Te szoktál neten nyomulni ?

ip alapján hol?Én nem látom benne...

BBGC-n a bluebyte szerverén igen, oda kell az eredeti cd kulcs.
Azonban ip alapján bárkivel tudsz játszani, ahoz nem kell kulcs 😊

Csak eredeti gameval lehet nyomni neten a gamet?

[HUN]FaTaL
sehol mert a boltban jelent meg magyarul...

http://goo.gl/gd6Zi5

Sehol, mivel nincs.

magyarítás hol van a gamehez ??

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

Akinek van eredeti játéka és szeretne multizni az szóljon.

lehet nem mondok ujat, de talan megis:
a settlers IV megy xp alatt, csak kell hozza a Microsoft® Windows® Application Compatibility Toolkit. a beallitasoknal pedig, hogy emulalja a win98-t, plusz az enambleslowcpu. nalam igy megy.

Imremagdi
érdekel még ?

Csá! kérdésem, hogy tényleg nem tudja e valaki, hogy hogyan jutthatnék hozzá a settlers 4 csomaghoz (a trójai kiegészitõvel és a küldetéslemezzel)? Vagy legalább a sima settlers 4-hez! Meg akarom szerezni eredetiben! Vagy némi anyagi hozzájárulással nem írná-e ki nekem valaki a trójai kiegélszítõt és küldené el nekem postán?
Nem merek bróbálkozni, így is 5-6 crack-patch változatot próbáltam ki, mire elindult.

A játékhoz nekem nem kell magyarítás, azt azért megértem, hogy hunter, woodcutter, miner, stb. Csak a küldetések megértése okoz némi problémát, most is lefordítottam szótárral, s csak a tíz katona és a szakszi jött át a szövegértésben. Arra nem is gondoltam, hogy mindegyikbõl tíz. Rögtön ki is próbálom, csak még van egy kis dolog.

Kerestem én az eredetit is nagy buzgalommal, az összes küldetéssel együtt, de azt mondták mindenütt, hogy kivonult a forgalmazó Magyarországról, ne is reménykedjek. Régebben lehetett kapni, de akkor még mást vettem helyette. Adnék érte 4-5 ezret is, de már késõ. De majd csak valaki kiadja egyszer.

A CDGalaxisban láttam a S3-at valami nagyon bagatell áron, lehet hogy beruházok, az kimaradt az életembõl, 1000 Ft-ot + kiszállítás még megér, igaz?

Köszi a segítséget.

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Ha az alap játékod magyar és felteszed az 1516-os Patch-et akkor magyar lesz a trójai is.

Nagyon kiráááály vagy, köszi!

Én csak tíz kardos legényt pakoltam be. Csak meg kellene már tanulnom angolul, hiába fordítgattam szótárral, nem tökéletes a dolog😊).

Sajna nekem csak az angol van meg.

Mégegyszer köszi!

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Olvasd csak el a feladatot!

Fegyvernemenként 10 katona + 3 szakaszvezetõ kell 😊

Gyerekek, a Trója 1.sz küldetésnél megcsináltam az 5 hadihajót, két szállítóhajót megpakoltam a 10 felfedezõvel és a 13 harcossal. Amikor a megjelölt négyzetbe érek, semmi. Nincs vége a játéknak, csak állok ott hülyén.

Van valami trükk a befejezésben?

Elõre is köszi a válaszokat!

Talán nincs elég lakóházad 😊
a patch nem hiszem hogy ilyen hibát okozna, ámbár ennél minden elõfordulhat 😊