675
Settlers 4
  • Herold
    A katonák 3. szintűek amiket csináltál? (2 arany / fő)
  • CéZé
  • somiati
    Én megcsináltam az 5 kompot, a 3x 10 különböző típusú katonát. Csináltam komponként 3 szakszit és 10 felderítőt. Rendeztem így-úgy a hajókon, mégsem történt semmi. Segítsetek lécci
  • Herold
    Szamarat csak kordéhoz érdemes csinálni. Illetve lehet használni áruszállításra is, de csak 2 piac között.
  • blur55
    nekem egy kérdésem lenne: a szamarakat hogyan kell használni? mert kitenyésztek párat és azok meg se mozdulnak
  • judy91
    Sziasztok!

Nem indul a játék. XP SP2-m van, beállítottam a kompatibilitást és nem jutok a Settlers IV felirtnál tovább. Ati Raedon X1600-as videokártyám van. Aki tudna segíteni írjon ide, vagy a [email protected] e-mail címre.

Előre is köszi.
  • Herold
    Ha megnézted volna a linket amit régebben írtam, nem írnál baromságokat.
  • balcsy55
    hello!

én visszaolvastam, de már mindegyik link halott, megkérdeném nem tudtok olyan linket ahonnan most letölthető?:S

válaszokat előre köszönöm
  • Herold
    Olvass vissza egy kicsit.
  • Japep
    Hello!
    Nem tudtok egy linket, ahonnan le tudnám szedni???
    Mert én nem találok sehol...
    Előre is kössz!
  • zbundy
    Úgy értettem, hogy most nem megy, hogy még amikor milleneum volt fent ment, amikor felraktam egy xp-t azóta nem tudok játszani vele!
  • Herold
    XP miatt semmiképpen, mert megy XP alatt. Lehet memóriahiba is, futtass le egy tesztet: http://hcidesign.com/memtest

Mit jelent az, hogy MOST nem megy? Azóta, hogy ment, volt XP (re)install?
    Esetleg próbálj meg egy rendszervisszaállítást a hiba megjelenése előtti időpontra. Vagy próbálj ki másik cracket, vagy a Daemon Toolsos megoldást.
  • zbundy
    A pontos hibaüzenet:

CreateProcess("c:/BlueByte/The Settlers IV/exe/S4_Main.exe") failed!
    Egy ReadProcess Memory vagy Write Process Memory kérésnek csak egy része készült el.

Kérem aki tud segítsen!!! Aki annyira szereti a settlerset mint én az megérti, hogy mit érzek!
  • Herold
    Pontosabb hibaüzi kéne.
  • Herold
    Szerintem azt nem kell crackelni, elég ha bemountolod DaemonToolssal.
  • zbundy
    Hy! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan aki eladná a Settlers 4-et, vagy a Kiegészítőlemezét esetleg a Trojans kiegészítőt eredetiben?
    Vagy valaki nem tudná kiírni nekem a játékokat és elküldeni, fizetnék érte! Nagyon kellene!
    Plussz egy kérdés: Eddig ment a settlers 4-em, de most nem megy. Felrakom, crack-elem, és mikor indítom azt írja ki, hogy (pontosan nem tudom most, de hogy: valaminek csak egy része sikerült.)
    Lehet hogy az XP miatt? Vagy miért? Segítség!!!! Előrre is köszi!
    Ha valaki az e-mail címemre írna az se baj: [email protected]
  • GM Jojo
    Hi!
    Az a problémám, h amikor elindítom a játékot, akkor nem történik semmi csak a settlers 4 kép jelenik meg és az is csak egy pillanatra.
    pls help!
  • KFCMajorka
    Már nem kell,megtaláltam a megoldást.
  • KFCMajorka
    Segitség!
    Hogy lehet elinditani a Settlers 4-et XP-én?
  • CéZé
    Ha fent van az 1516-os patch akkor ezt próbáld meg.

Igaz én nem használom mert mindhárom része megvan clonos verzióban full magyarul :)
  • nightsucker
    Hi a magyarhoz hol van crack mert wanadoo féle crack nem megy.köszi a segitséget
  • Cskölök
    hu köszi...csak elfog tartani egy ideig :)
  • Herold
    A teljesen magyart innen tudod letölteni.
  • Herold
    Nem hinném.
  • Cskölök
    És valahonnan le lehet szedni a magyarosítását?(sima settlers 4,mission)
  • Imremagdi
    sehogy..

szerezd meg a magyart
  • csigafog
    Aki tudja hogy lehet magyarrá megcsinálni a settlers 4 gold editiont az léci küldjön e-mailt: [email protected]
  • csigafog
    hello

valaki nem tudja hogy lehetne megcsinálni az angol settlers 4 gold edition-t magyarra?

Aki tudja az léci írjon!!

Fontos lenne!!!!!
  • Brutal
    Segítséget kérnék!
    A kiegészítő lemez szabad telepítésnél a második küldetés.
    Az a feladat hogy 4 nagy szigeten építs fel 4 nagy templomot isteneink tiszteletére. Van négy hajó négy városalapító szekérrel és tolvajokkal,felderítőkkel,geológussal,katonákkal.
    Konkrétan nem jöttem rá mit is kel csinálni,mivel építőmunkásom nincsen,képezni nem tudok,a szigeteken szanaszét rengeteg erőforrás van,amit a tolvajokkal tudok összegyűjteni egy helyre.
    De hogyan építsek templomokat,vagyis hogy oldjam meg az adott pályát?
    HELP MEEE! :)
  • Bankrupt #526
    Leszedem már ezt is, megnézem milyen :)
  • Tomcat15
    És hova raktad fel?? Oldal címet tudsz mondani? Vagy esetleg torrentet ide: [email protected]
  • Imremagdi
    nekem megvan....igy messze vagy
    Egyszer már felraktam..
  • Tomcat15
    És aki torrentezik az nem tudja az egyik oldalra felrakni??
  • Tomcat15
    Tuzséron Szabolcs megye északi részén. Mi lenne az a megöldás?
  • Imremagdi
    merre laksz? ha közel hozzám akkor tudok egym egoldást
  • Herold
    Többszáz MB is lehet, de egyébként se lehet tudni, melyek azok a file-ok.
  • Tomcat15
    Tudom hogy sehol nincs rajta,de mivel a Settlers IV.-et nem tudtam megszerezni magyarul, ezért plíííz valaki segítsen hogy h tudom lemagyarosítani. Vagy ha esetleg a játék mappájában van olyan file amitől magyar a játék azt léci küldje el ide: [email protected].
  • Herold
    Hát hiába adtam meg az ip-met, nem látta a szerveremet a másik játékos. A jobboldali, LAN ikonnal kell ezt kezdeményezni ugye?
  • Imremagdi
    ezt egyszer én is kiproblnám
    asszem előveszem ujra :)
  • CéZé
    Este indítok egy szervert és kipróbálhatod :)