675
Settlers 4
  • rvn
    ???
  • rvn
    feltettema játékot és hiába patchelek crackelek akkor se indul el mindeig kéria cd t... valami ötlet?
  • zoleee20
    Sziasztok!

Az miért van, hogy a hajók olyan idiótán mozognak? Van egy pálya a trójai küldetések között, talán a 2. vagy 3., ahol 5 warshipet kell építeni, hozzá kis szállítóhajókat, és ebbe kell 10-10-10, 3. szintű katonát mindhárom típusból, plusz 3 vezért vagy mit, plusz 10 pioneer-t elszállítani Észak-kelet felé.
    De egyszerűen a hajóim egy bizonyos pontnál nem mennek tovább, megállnak. Próbáltam a másik irányból is megkerülni a szigetet, de itt is leállnak.
    Ez mi lehet? Bug?
  • Pip Boy
    Helló Mindenkinek! Todnátok esetleg egy Hun Settlers 4 Hamachi hálózatot mondani ahol lehet játszani?
  • Herold
    Elvileg működnie kell, nekem is sikerült menteni LAN módban, helyi hálón. A 1516-os patch fent van?
  • Herold
    Játékra nem szabad ATi kártyát venni, ez van.
  • zbundy
    egyébként lehet van benne valami..... Érdekes is hogy pont ezt a két kártyát írtátok, mert nekem geforce 2 mx-em volt és utánna vettem at radeon 9600-at. Ezzel a kártyával már nekem se indult! Bár nemtom közevan e hozzá. Mert azóta valami idióta hibaüzenetet ir ki, hogy valami memória mittoménminek csak egy része készült el!
  • phredon
    LAN módban sehogyse működik a metés, vkinek vmi ötlet?
    Egyik verziónál hiába mentjük el, betöltés után nem látszik a lan gamek között.
    Próbáltam egy másik verziót, ha nincs felpeccselve nem leeht gépi játékost betenni, ha feltesezem a peccset nem lehet mentetni. Ahova be kéne írni a mentés nevét sötétszürkével ott van a map elérési helye (/map/nultiplayer/...map) és nem lehet megadni semmit, tehát nem lehet menteni.
  • ady06
    honna lehet leszdni cracot?
  • Herold
    Az kizárt hogy 9600-on nem megy, még egy GF 2 MX 400-on is elindul.
  • Keti
    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Videókártyát szeretnénk cserélni, eddig Ati Radeon 9600-as kártyánk volt, ezen a settlers4-et nem tudtuk futtatni csak laptoppon. Most új kártyát vennénk, de mi az aminn futni fog a settlers4? Kinéztük ami nem oly drága, Gefoce 7600 GT. Szerintetek ezen futni fog?
  • walhalla
    Egyetértek "Játékos" utolsó mondatával. Igaz.
    Én pl. keresek egy olyan - régi - játékot, ahol egy békának kell egy autókkal teli, forgalmas úton átkelni, utána vizilovak hátán egy folyón átkelni, majd egy góly hátán tovább...
    Nem emlékszem a nevére, valami Moorfrosch vagy ilyesmi, demo-ban volt meg, de a fullt soha nem sikerült sehol megcsípnem.
    Esetleg ismeri valaki ezt a játékot abból, amit leírtam ?
  • Játékos
    Na megkérdeztem őket, tényleg van még nekik régi megmaradt készletből. Én sajnos nem tudok felmenni Pestre /bármennyire is érdekelne a játék, csak benzinben 8 rongy, tehát .../, szóval ha valakit érdekel, nekik még van egy-kettő, vegyétek.

Nem értem miért nem lehet újra kiadni, annyi ócskaságot dobnak ki újra, igazán foglalkozhatna valaki már egy ilyen remekművel is.
  • Játékos
    Az hogy lehet? Hiszen tudtommal nem adták ki újra, talán még kiadója sincs Magyarországon.

Nem TDK felirat volt rajta ? :))))).
  • walhalla
    Helló !
    Sikerült megvenni a LAP-ICS könyvesboltban a The Settlers IV. játékot !
    Hálás köszönet érte "Keti"-nek !
    Üdv: Walhalla
  • zbundy
    ......ÉS?...... És mi? Eladnád esetleg? Mert akkor én tényleg megvenném!
  • Imremagdi
    újonnan nem kapható már.
    Viszont van akinek megvan az összes (alap + kiegészitő) magyarul :) és.........
  • zbundy
    Ja! Még érdekelne, hogy esetleg nem tudja-e valaki, hogy a 3. részhez hogyan juthatnék hozzá? Akár tört verzióhoz is!
    Előrre is köszi!
  • Keti
    Nem etetni akarom a népet, nekem oly mindegy hogy ki veszi meg, én csak megemlítettem. Az nem a Bookline bolt. Pont mellette van a Bookline mellett, Lapics könyvesbolt a sarkon. Honlapjukat is megnéztem, de ott nincs rajta. Viszont telefonszám van. 06-1-411-1154, Rákóczi út 18. Múlt héten mentem el mellette de akkor pont leltároztak, pedig megnéztem volna hogy van-e még belőle. Azt is leírom hogy a Kazinczy utcára néző ablaknál volt egy asztal, arra voltak felpakolva több régebbi dobozos szoftverek.
    http://www.lapics.hu/index.php?cPath=10_1001
  • zbundy
    Egy eredeti példányra én is vevő vagyok! + esetleg egy trójai kiegészítőre is!
  • walhalla
    Helló !
    Azt az üzletet SETTLERS 4 ügyben felhívtam telefonon, és nincs nekik belőle. Az a BookLine nevű üzlet. Nem tudom, Te hol láttad... Ellenben ha valakinek van eredeti eladó, vevő vagyok rá.
    [email protected]
    Üdv.
  • CzKaresz22
    Sziasztok!

Valaki egy game ?

MSN:[email protected]
  • Herold
    Nem tudom hova megy a vonat Szolnokról, de a Blahára próbálj eljutni (2-es metró vagy 7-es, 173-as busz, vagy 4-es, 6-os villamos), onnan már gyalog nincs messze.
  • zbundy
    Bakker! Jó lenne, mert bevallom nekem csak másolt CD-n van meg.
    Ami játékokkal játszottam eddig életemben, ez a legjobbak között van!
    És ezért akarom megszerezni eredetiben!
    De ez a baj hogy Budapesten van!Mire odatalálnék a nap is lemenne! Ráadásul attól félek, hogy elmennék, de addigra már elfogyna!
    Nincs náluk valami házhozszállítás vagy hasonló?
    Mindenesetre azt megköszönném, ha elmesélné valaki hogyan jutok oda legegyszerűbben!(Melyik pályaudvar, melyik busz vagy villamos, melyik megálló, balra vagy jobbra forduljak stb.) Ilyen apróságok! Mert sajna szolnoki vagyok! De ez a játék nekem megéri!
  • Keti
    Már azt hittem senkit nem érdekel. Budapesten van a bolt a VII. kerületben, de csak az alapjáték.
  • Herold
    Gondolom Bp. Ha nem tudod hogy jutsz oda, kérdezz.
  • zbundy
    Mert én még többet is megadnék azért a játékért, de már sehol se találok!
  • zbundy
    Helló! Keti-től szeretném megkérdezni, hogy melyik városban látta ezt?
  • Keti
    Sziasztok! Tegnap nem hittem a szememnek. A Rákóczi és a Kazinczy út sarkán van egy konyvesbolt ahol még eredeti dobozos magyar verziójú (ami nekünk is megvan) settlers 4 kb. 6 db ott lapul a boltban 1440 ft-ért. Akit érdekel, s régen keresi szaladjon érte. 7-es busz oda viszi. Több könyvesbolt is van ott egymás mellett, ez az, ahol minden könyvre 10% leárazás van, így hirdeti a kirakatban. Ennyit azt hiszem mindenkinek megér.
  • Herold
    Olvass vissza, ott van.
  • KisPongi
    hello!
    Én csak azt szeretném megkérdezni hogy tud-e valaki egy internetes címet mondani ahonnan le tudom szedni a settlers 4-et magyaul semmi különösebb nehézség nélkül. Ha valaki segítene annak nagyon hálás lennék.

Elöre is köszi
  • Szuperkaraj
    Sziasztok, azt szeretném megtudni tőletek hogy lehet-e ablakban futtatni a játékot, és ha igen akkor hogyan?

Előre is köszönöm.
  • hofe2
    Szia! Az öt hajóból álló flotta, az öt hadihajót jelent. Tehát a katonákat szállító kompokkal együtt már 10 hajóval kell észak-keletre menni a "...a zölddel jelölt területig."

Én viszont ugyanitt a 4. pályában kérném a segítségeteket, ahol a DK-i szigeten kell építeni egy nagy templomot, egy erdőt és minden városdíszítő elemből egyet-egyet. Én ezeket megépítettem és nem történt semmi.

Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Herold
    Itt van.
  • sxixx
    Az e-mail címem: [email protected]
  • sxixx
    sziasztok! Nem tudom létezik-e egyáltalán, de ha igen kellene nekem a MapGenerator.dll
    Segítsetek kérlek!
  • somiati
    Ez a trójai küldetések. Kiegészítő cd.
  • Herold
    Nem tudom, én nem emlékszem ilyen küldetésre. Ez egy kiegészítő cd-n volt, vagy az alapjátékban?
  • Herold
    De nem rendezgetni kell őket, hanem elmenni oda, ahova mondja. Talán ott kell valamire használni a felderítőket.
  • somiati
    Persze. Mind 3. szintű. Ha tudod légyszíves pontosan írd le mit kell csinálni. Én már majdnem meguntam. Pedig ez az egyik nagy kedvencem.