Settlers 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló !
Azt az üzletet SETTLERS 4 ügyben felhívtam telefonon, és nincs nekik belõle. Az a BookLine nevû üzlet. Nem tudom, Te hol láttad... Ellenben ha valakinek van eredeti eladó, vevõ vagyok rá.
[email protected]
Üdv.
Sziasztok!

Valaki egy game ?

MSN:[email protected]

Herold
Nem tudom hova megy a vonat Szolnokról, de a Blahára próbálj eljutni (2-es metró vagy 7-es, 173-as busz, vagy 4-es, 6-os villamos), onnan már gyalog nincs messze.

Bakker! Jó lenne, mert bevallom nekem csak másolt CD-n van meg.
Ami játékokkal játszottam eddig életemben, ez a legjobbak között van!
És ezért akarom megszerezni eredetiben!
De ez a baj hogy Budapesten van!Mire odatalálnék a nap is lemenne! Ráadásul attól félek, hogy elmennék, de addigra már elfogyna!
Nincs náluk valami házhozszállítás vagy hasonló?
Mindenesetre azt megköszönném, ha elmesélné valaki hogyan jutok oda legegyszerûbben!(Melyik pályaudvar, melyik busz vagy villamos, melyik megálló, balra vagy jobbra forduljak stb.) Ilyen apróságok! Mert sajna szolnoki vagyok! De ez a játék nekem megéri!
Már azt hittem senkit nem érdekel. Budapesten van a bolt a VII. kerületben, de csak az alapjáték.
Herold
Gondolom Bp. Ha nem tudod hogy jutsz oda, kérdezz.

Mert én még többet is megadnék azért a játékért, de már sehol se találok!
Helló! Keti-tõl szeretném megkérdezni, hogy melyik városban látta ezt?
Sziasztok! Tegnap nem hittem a szememnek. A Rákóczi és a Kazinczy út sarkán van egy konyvesbolt ahol még eredeti dobozos magyar verziójú (ami nekünk is megvan) settlers 4 kb. 6 db ott lapul a boltban 1440 ft-ért. Akit érdekel, s régen keresi szaladjon érte. 7-es busz oda viszi. Több könyvesbolt is van ott egymás mellett, ez az, ahol minden könyvre 10% leárazás van, így hirdeti a kirakatban. Ennyit azt hiszem mindenkinek megér.
Herold
Olvass vissza, ott van.

hello!
Én csak azt szeretném megkérdezni hogy tud-e valaki egy internetes címet mondani ahonnan le tudom szedni a settlers 4-et magyaul semmi különösebb nehézség nélkül. Ha valaki segítene annak nagyon hálás lennék.

Elöre is köszi
Sziasztok, azt szeretném megtudni tõletek hogy lehet-e ablakban futtatni a játékot, és ha igen akkor hogyan?

Elõre is köszönöm.

Szia! Az öt hajóból álló flotta, az öt hadihajót jelent. Tehát a katonákat szállító kompokkal együtt már 10 hajóval kell észak-keletre menni a "...a zölddel jelölt területig."

Én viszont ugyanitt a 4. pályában kérném a segítségeteket, ahol a DK-i szigeten kell építeni egy nagy templomot, egy erdõt és minden városdíszítõ elembõl egyet-egyet. Én ezeket megépítettem és nem történt semmi.

Segítségeteket elõre is köszönöm.
Herold
Az e-mail címem: [email protected]
sziasztok! Nem tudom létezik-e egyáltalán, de ha igen kellene nekem a MapGenerator.dll
Segítsetek kérlek!
Ez a trójai küldetések. Kiegészítõ cd.
Herold
Nem tudom, én nem emlékszem ilyen küldetésre. Ez egy kiegészítõ cd-n volt, vagy az alapjátékban?

Herold
De nem rendezgetni kell õket, hanem elmenni oda, ahova mondja. Talán ott kell valamire használni a felderítõket.

Persze. Mind 3. szintû. Ha tudod légyszíves pontosan írd le mit kell csinálni. Én már majdnem meguntam. Pedig ez az egyik nagy kedvencem.
Herold
A katonák 3. szintûek amiket csináltál? (2 arany / fõ)

Én megcsináltam az 5 kompot, a 3x 10 különbözõ típusú katonát. Csináltam komponként 3 szakszit és 10 felderítõt. Rendeztem így-úgy a hajókon, mégsem történt semmi. Segítsetek lécci<#csodalk><#csodalk>
Herold
Szamarat csak kordéhoz érdemes csinálni. Illetve lehet használni áruszállításra is, de csak 2 piac között.

nekem egy kérdésem lenne: a szamarakat hogyan kell használni? mert kitenyésztek párat és azok meg se mozdulnak
Sziasztok!

Nem indul a játék. XP SP2-m van, beállítottam a kompatibilitást és nem jutok a Settlers IV felirtnál tovább. Ati Raedon X1600-as videokártyám van. Aki tudna segíteni írjon ide, vagy a [email protected] e-mail címre.

Elõre is köszi.
Herold
Ha megnézted volna a linket amit régebben írtam, nem írnál baromságokat.

hello!

én visszaolvastam, de már mindegyik link halott, megkérdeném nem tudtok olyan linket ahonnan most letölthetõ?:S

válaszokat elõre köszönöm
Herold
Olvass vissza egy kicsit.

Japep
Hello!
Nem tudtok egy linket, ahonnan le tudnám szedni???
Mert én nem találok sehol...
Elõre is kössz!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Úgy értettem, hogy most nem megy, hogy még amikor milleneum volt fent ment, amikor felraktam egy xp-t azóta nem tudok játszani vele!
Herold
XP miatt semmiképpen, mert megy XP alatt. Lehet memóriahiba is, futtass le egy tesztet: http://hcidesign.com/memtest

Mit jelent az, hogy MOST nem megy? Azóta, hogy ment, volt XP (re)install?
Esetleg próbálj meg egy rendszervisszaállítást a hiba megjelenése elõtti idõpontra. Vagy próbálj ki másik cracket, vagy a Daemon Toolsos megoldást.

A pontos hibaüzenet:

CreateProcess("c:/BlueByte/The Settlers IV/exe/S4_Main.exe") failed!
Egy ReadProcess Memory vagy Write Process Memory kérésnek csak egy része készült el.

Kérem aki tud segítsen!!! Aki annyira szereti a settlerset mint én az megérti, hogy mit érzek!
Herold
Pontosabb hibaüzi kéne.

Herold
Szerintem azt nem kell crackelni, elég ha bemountolod DaemonToolssal.

Hy! Azt szeretném kérdezni, hogy van-e olyan aki eladná a Settlers 4-et, vagy a Kiegészítõlemezét esetleg a Trojans kiegészítõt eredetiben?
Vagy valaki nem tudná kiírni nekem a játékokat és elküldeni, fizetnék érte! Nagyon kellene!
Plussz egy kérdés: Eddig ment a settlers 4-em, de most nem megy. Felrakom, crack-elem, és mikor indítom azt írja ki, hogy (pontosan nem tudom most, de hogy: valaminek csak egy része sikerült.)
Lehet hogy az XP miatt? Vagy miért? Segítség!!!! Elõrre is köszi!
Ha valaki az e-mail címemre írna az se baj: [email protected]
Hi!
Az a problémám, h amikor elindítom a játékot, akkor nem történik semmi csak a settlers 4 kép jelenik meg és az is csak egy pillanatra.
pls help!

KFCMajorka
Már nem kell,megtaláltam a megoldást.

KFCMajorka
Segitség!
Hogy lehet elinditani a Settlers 4-et XP-én?

Ha fent van az 1516-os patch akkor ezt próbáld meg.

Igaz én nem használom mert mindhárom része megvan clonos verzióban full magyarul 😊

nightsucker
Hi a magyarhoz hol van crack mert wanadoo féle crack nem megy.köszi a segitséget

[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]

hu köszi...csak elfog tartani egy ideig 😊

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Herold
A teljesen magyart innen tudod letölteni.

Herold
Nem hinném.

És valahonnan le lehet szedni a magyarosítását?(sima settlers 4,mission)

online póker, ingyen pénz!! http://pokerpoker.fw.hu

Imremagdi
sehogy..

szerezd meg a magyart

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

Aki tudja hogy lehet magyarrá megcsinálni a settlers 4 gold editiont az léci küldjön e-mailt: [email protected]
hello

valaki nem tudja hogy lehetne megcsinálni az angol settlers 4 gold edition-t magyarra?

Aki tudja az léci írjon!!

Fontos lenne!!!!!
Brutal
Segítséget kérnék!
A kiegészítõ lemez szabad telepítésnél a második küldetés.
Az a feladat hogy 4 nagy szigeten építs fel 4 nagy templomot isteneink tiszteletére. Van négy hajó négy városalapító szekérrel és tolvajokkal,felderítõkkel,geológussal,katonákkal.
Konkrétan nem jöttem rá mit is kel csinálni,mivel építõmunkásom nincsen,képezni nem tudok,a szigeteken szanaszét rengeteg erõforrás van,amit a tolvajokkal tudok összegyûjteni egy helyre.
De hogyan építsek templomokat,vagyis hogy oldjam meg az adott pályát?
HELP MEEE! 😊

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Leszedem már ezt is, megnézem milyen 😊