675
Settlers 4
  • GyaxyBoy
    Szedd le a patchot!
  • lalinov
    Sziasztok

Ha elindítom a settler 4 et akkor ilyet ír ki a gépem hogy:
    CreateProcess(E /bluebite/settler 4/exe/S4_main.exe)failed
    Egy read process memory vagy Write process memory kérésének csak egy része készült el. Mi lehet a baj?
  • laba
    Leszedtem a patchet és már megy köszönöm!
  • Herold
    PL. innen
  • laba
    köszönöm a gyors választ, az nicn sfenn csak sima patch nélkül, honna ntudok patcheket letölteni?
  • Herold
    Mennie kell XP alatt simán. 1516-os patch fenn van?
  • laba
    Sziasztok.
    Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehetne a sima Settlers 4el játszani, régóta megvan de amiota XP van nem akar menni, van rá emgoldás?

üdv Balázs
    Akár emailben is írhattok ha valaki segítene : [email protected]
  • Aragorn83
    Írtam neked én is mail-t.
  • Aragorn83
    Köszi! Van rá megoldás, hogy valahogy én is megtudjam szerezni? Nagyon érdekelne ez a misson cd.

Közbe rájöttem, hogy bizonyos helyeken, ahová régebben regisztráltam, ott még a régi már nem használt e-mail címem adtam meg. Most megtaláltam a leveled. :)
  • Haxxy
    Válaszoltam a Settlers 4 magyar oldalán található fórumán is, és 2 e-mailt is küldtem, de nem reagáltál. :((
    Megvan amit keresel.
  • Aragorn83
    Bocs, a triplapostért, de nem akarja az igazságot:

http://www.bluebyte.net/siedler4/products/missioncd2.asp?id=
  • Aragorn83
    Link javítva: Die Siedler IV - Die Neue Welt
  • Aragorn83
    Sziasztok! Hátha itt van olyan aki tud segíteni. Nos én a Settlers IV második kiegészítőjét keresném. Itthon és úgy általában külföldön is csak egy küldetés lemez és az első kieg ( Trójai kiegésztő ) jelent meg. De a németeknél (és ha minden igaz csak náluk) megjelent még egy kieg: Die Siedler IV - Die Neue Welt címen (The Settler IV - The New World) . Ebben az Amerikai kontinensen kalandoznak, háborúznak a telepesek. Ha valaki meg tudná ezt nekem szerezni és/vagy feltölteni nagyon hálás lennék érte... Próbáltam máshonnan letölteni, de valamiért nem megy, megrendelni a német amazon-ról, az sem jött össze... A németeknél a Gold Edition-on kívül megjelent egy Platin Edition is. Ebbe a többivel együtt benne van ez a második kiegészítő lemez is. De önmagában is tökély lenne. Bővebb infó itt:

Die Siedler IV - Die Neue Welt
  • Kovacsak
    Adj linket:D ELőre is kösz
  • Peti011
    Én tudok egy linket adni egy linket ahol le lehet tölteni a settlers 4 össz kieg-et magyarul. Csak annyit kérek tőletek hogy kattintsatok erre a linkre: http://www.royalcactus.com
  • Kovacsak
    Szilijozsinak: Hali, a gépen mennie kéne, nekem is ilyen vidim van, jah meg a gépigény tuti nem gond. Töltsd le előbb egy patchet, hátha azzal működni fog, ha nem akkor szedj le egy másik verziót.

Hali! Valakinek van kedve játszania Settlers4-et multiban?? Nincs a játék patchelve, szal gondolom 1.0ás verzióm van.Csapatosra gondoltam gépek ellen. Bárki gyühet. (Hamachi 1.0.3.0verzió)
    email: [email protected]
  • Blaki
    Sziasztok, nekem olyan gondom van, hogy widescreen moitorom van, de a játék csak a képernyő közepén 4:3-mas képarányban megy, nem lehet valahogy bekonfolni, hogy támogassa az 1280X800-at? :(:(:
  • szilijozsi
    Sziasztok egy nagy problémám van mikor kicseréltem a gépemet utána nem tudtam játszani a s4 el nem indul el sehogy sem a gépem
    P4 2.8 dual proci 2 g ram Geforce 9600 gt 512 vid kártya.
    Előre is köszi
  • rantotthus
    sziasztok!

sadi neked h sikerült megoldanod, h elinduljon a játék a 2.50.1516 peccsel?
    tört játékunk van, felpecseltük, de utána nem akar elindulni a játék, amúgy meg ha nem rakunk fel hozzá új pecst akkor meg ha lanon játszuk egy idő után kidobja vmelyőnket egy hibaüzenettel
  • nagy1miklos
    Nem tudja megmondani valaki hogyan lehet a pályaszerkesztővel belemászni a gyári térképekbe? Pár éve egyszer valahogy megoldottuk de azóta megint elfelejtettem, ráadásul ez már más telepítés.
  • sKeezo
    már megoldottam, csak elfelejtettem beírni.
  • Herold
    Próbáld a 1516-os patchel és a hozzá való NoCD-vel, amit innen töltesz le.
  • sKeezo
    gyerekek! hogy tudom megcsinálni hogy a warez verzió ne kérje a cd-t?
  • sKeezo
    hol lehet megvenni?:)
  • Peti011
    Lehet azért írja ki a hibát mert az egyik gép sokkal jobb mint a másik.
  • sadi57
    azon el se indult
  • Peti011
    Azon nem írta ki a hibát?
  • Peti011
    sadi57 az előtt hányas verzió volt rajta?
  • sadi57
    igen, de aztán sokadszorra sikerült felpatchelni, de most mikor haverokkal játszunk hamachin keresztül akkor egy idő után kiírja hogy, dsync game not syncronized anymore
  • Herold
    Gondolom nem eredeti játékot próbálsz patchelni.
  • sadi57
    az lenne a problémám hogy patcheléskor(2.50.1516) kiírja hogy old file not found. utána már a játék se indul el.
  • Peti011
    Alapoz már megszereztem. Most töltöm a kieget angolul. Azt halottam hogy a kieget magyarrá lehet változtatni valamilyen patch-el? Tud valaki ilyenről?
  • kas123
    boltból vagy a zinternetről (torrent)
  • Peti011
    Honnét szerezhetem meg a settlers 4 + a kiegeket mind magyarul?
    Előre is köszi a választ!
  • Herold
    Nincs hozzá magyarítás, szerezd meg a magyar verziót.
  • norbi133
    sziasztok!
    tudnátok adni 1 magyarositást a settlers 4 hez?
    mert nagyon jól jönne!
    elöre is thx!
    sziasztok!
  • Peti011
    Vki megtudja mondani hogy hol lehet a full game-t leszedni magyarul?(Ami ingyenes max regisztrácios)
  • baracska12
    feltettema játékot és nem indul valaki segithetne nekem az angol verzio van meg xp-van meghogy hol van magyarositás??????????????????
  • Herold
    Ezt ismeritek? Settlers-szerű grafikája van, böngészős játék.

Itt egy kép róla.
  • Herold
    Olvass vissza, sztem volt már.