675
Settlers 4
  • Ombika
    en kerdesemre valasz? bar ugyis tudom zt irjatok balfasz :)
  • Botond #184
    ezer hála ;-)
  • CéZé
    Hát nem ezt zengtem eddig is
  • Botond #182
    ja,és semmi crack meg ilyenek...
  • Botond #181
    magyar eredeti s4+warez trójaiak +1508patch,és végre kiírja a trójai küldetéseket :-D eddig nem írt semmit :-/ szal most lenyomom jól :-D ráadásul mindent magyarul ír :-D
  • Imremagdi
    na telepítettem ! 10* minimum ! És most már tudom hogy lesz magyar a kieg is 1508-as patch-el !!
  • Ombika
    Romaiak 2 palyajat nyomom 2 nehezsegi szinten 5 jere kezdtem ujra en vagyok bena vagy ezen a fokozaton a gep geci?
  • Imremagdi
    oké kipróbálom ! Remélem muxik !
  • CéZé
    igy csináltam és jó lett :)

először ez

utána meg ez
  • Ombika
    igy van eredeti game felbasztam hozza 1508 ez magyar!! Jipiii jah es crack nelkul megy
  • Imremagdi
    oké próbáld ki ! Én már 2-szer kipróbálatm ! Az tuti hogy a régebbi patch-től a kieg. is magyar lesz ! Uj patch-val lehet valami gáz...
  • CéZé
    Na ezt kipróbálom délelelött :)))
    Eredeti alapjáték + 1508 ?
    Oprendszer : XPprof sp1-el
  • Imremagdi
    nekem már ott angol lesz a játék ha felrakom az alapjátékot + 1508-as patch ! És ráadásul crack nélkül elindul ,de ANGOL lesz a játék !!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ombika
    jipi fel a settlers 4 ne meredeti ra a patch crack nelkul es lam go jatek reggelig fogom nyomni :)
  • Botond #171
    hmmm,akkor tesztelem,jó lenne végre tudni mi a küldetés,és úgy játszani :-)
  • CéZé
    Nekem is S4 eredeti Trójai warez (SAJNOS)
  • Botond #169
    felrakom eredeti magyar s4-et+angol tróját elmennek az összes szövegek,szal lehet megkukkantom én ezt a patch dolgot mingyá :-) mondjuk trója nekem nem eredeti,csak az s4
  • CéZé
    Ez a kép a Trójai kiegészítőböl való ami ugye csak angol. De akkor ez most mér magyar, najó csak a szövegek a narrátor az angol maradt. Mindezt az 1508-as patch művelte :))))) Mielött felraktam volna angol volt az egész rójai kieg.

• Botond #167
    www.settlers4.com :-) a patch még nem teszi angollá,csak ha a kiegészítőt felrakod,akkor lesz angol,merthogy abból nincs magyar :-)
  • Ombika
    Tsa!

NAh megvan game settlers 4 magyar de ne meredeti honnet tudok hozza patcheket leszedni?
  • ssc-suni-hu
    Sziasztok!

A jatekot nagyon szeretem, regen jatszottam vele.
    De lenne kerdesem.
    - Hany kiegeszito van hozza? a legelso kiegeszitot azt vegig is nyomtam, azonkivul van valami mas is?
    - A legujabb patch mit csinal?
    - Settlers V.-rol tud valaki?
  • CéZé
    :DDD

sajnos nem tudom :)
  • Imremagdi
    én játszanék ha vki megmondaná hogy 1508 patch után miért lesz angol !
  • CéZé
    Nem akar valaki(k) multit játszani ? :))
  • QuToR
    Valaki nem mondaná meg, hogy miért nem magy a S4 HUN XP alatt????
  • CéZé
    Nekem meg attól lett magyar :))
    a kieg :))
  • Imremagdi
    nekem speciel nem !felraktam 1508-as patch ,és a játék angol lett ! Tudjátok hogy mi lehet a hiba ?
  • Ombika
    Itt mindenkinek eredeti a game?
  • Imremagdi
    felraktam 1508-as patch ,és a játék angol lett ! Tudjátok hogy mi lehet a hiba ?
  • Imremagdi
    kösszi
  • zaki
    itt van
  • Imremagdi
    1508
  • CéZé
    Melyik a legújabb patch ? :(
  • Imremagdi
    legujjabb patch tud valaki crack-et ?
  • CéZé

Hát ez a játék még mindig okoz meglepetést :)
    1280x1024-ben a bal alsó sarokban nyomon lehet követni egy kijelölt terület eseményeit :))
  • tokfej
    Szerintem csak Te játszol vele:)))
    http://settlers.benjamin.hu/main.php3?p=guestbook
    itt is érdeklődj !!
  • Játékos
    Csak én nem tudom ezt a 8. pályát megoldani ?
  • Játékos
    ?????
  • Játékos
    Gyerekek . a 8-ik pályán nem bírok átszállítani fát a célterületre a tengeren keresztül . Ki hogy csinálta ? Mi a megoldása a pályának ? Már tudom hol az ellen , körül is jártam , nincs bejárat . Kellene egy pap , de nincs két aranyrudam .
  • tokfej
    vagy mégis :)