675
Settlers 4
-
#185 en kerdesemre valasz? bar ugyis tudom zt irjatok balfasz :) -
#184 ezer hála ;-) -
CéZé #183 Hát nem ezt zengtem eddig is -
#182 ja,és semmi crack meg ilyenek... -
#181 magyar eredeti s4+warez trójaiak +1508patch,és végre kiírja a trójai küldetéseket :-D eddig nem írt semmit :-/ szal most lenyomom jól :-D ráadásul mindent magyarul ír :-D -
#180 na telepítettem ! 10* minimum ! És most már tudom hogy lesz magyar a kieg is 1508-as patch-el !! -
#179 Romaiak 2 palyajat nyomom 2 nehezsegi szinten 5 jere kezdtem ujra en vagyok bena vagy ezen a fokozaton a gep geci? -
#178 oké kipróbálom ! Remélem muxik ! -
CéZé #177 igy csináltam és jó lett :)
először ez
utána meg ez -
#176 igy van eredeti game felbasztam hozza 1508 ez magyar!! Jipiii jah es crack nelkul megy -
#175 oké próbáld ki ! Én már 2-szer kipróbálatm ! Az tuti hogy a régebbi patch-től a kieg. is magyar lesz ! Uj patch-val lehet valami gáz... -
CéZé #174 Na ezt kipróbálom délelelött :)))
Eredeti alapjáték + 1508 ?
Oprendszer : XPprof sp1-el -
#173 nekem már ott angol lesz a játék ha felrakom az alapjátékot + 1508-as patch ! És ráadásul crack nélkül elindul ,de ANGOL lesz a játék !!!!!!!!!!!!!!!!! -
#172 jipi fel a settlers 4 ne meredeti ra a patch crack nelkul es lam go jatek reggelig fogom nyomni :) -
#171 hmmm,akkor tesztelem,jó lenne végre tudni mi a küldetés,és úgy játszani :-) -
CéZé #170 Nekem is S4 eredeti Trójai warez (SAJNOS) -
#169 felrakom eredeti magyar s4-et+angol tróját elmennek az összes szövegek,szal lehet megkukkantom én ezt a patch dolgot mingyá :-) mondjuk trója nekem nem eredeti,csak az s4 -
CéZé #168 Ez a kép a Trójai kiegészítőböl való ami ugye csak angol. De akkor ez most mér magyar, najó csak a szövegek a narrátor az angol maradt. Mindezt az 1508-as patch művelte :))))) Mielött felraktam volna angol volt az egész rójai kieg.
-
#167 www.settlers4.com :-) a patch még nem teszi angollá,csak ha a kiegészítőt felrakod,akkor lesz angol,merthogy abból nincs magyar :-) -
#166 Tsa!
NAh megvan game settlers 4 magyar de ne meredeti honnet tudok hozza patcheket leszedni?
-
#165 Sziasztok!
A jatekot nagyon szeretem, regen jatszottam vele.
De lenne kerdesem.
- Hany kiegeszito van hozza? a legelso kiegeszitot azt vegig is nyomtam, azonkivul van valami mas is?
- A legujabb patch mit csinal?
- Settlers V.-rol tud valaki? -
CéZé #164 :DDD
sajnos nem tudom :) -
#163 én játszanék ha vki megmondaná hogy 1508 patch után miért lesz angol ! -
CéZé #162 Nem akar valaki(k) multit játszani ? :)) -
QuToR #160 Valaki nem mondaná meg, hogy miért nem magy a S4 HUN XP alatt???? -
CéZé #159 Nekem meg attól lett magyar :))
a kieg :)) -
#158 nekem speciel nem !felraktam 1508-as patch ,és a játék angol lett ! Tudjátok hogy mi lehet a hiba ?
-
#157 Itt mindenkinek eredeti a game? -
#156 felraktam 1508-as patch ,és a játék angol lett ! Tudjátok hogy mi lehet a hiba ? -
#155 kösszi -
#154 itt van -
#153 1508 -
CéZé #152 Melyik a legújabb patch ? :( -
#151 legujjabb patch tud valaki crack-et ? -
CéZé #150
Hát ez a játék még mindig okoz meglepetést :)
1280x1024-ben a bal alsó sarokban nyomon lehet követni egy kijelölt terület eseményeit :)) -
tokfej #149 Szerintem csak Te játszol vele:)))
http://settlers.benjamin.hu/main.php3?p=guestbook
itt is érdeklődj !! -
Játékos #148 Csak én nem tudom ezt a 8. pályát megoldani ? -
Játékos #147 ????? -
Játékos #146 Gyerekek . a 8-ik pályán nem bírok átszállítani fát a célterületre a tengeren keresztül . Ki hogy csinálta ? Mi a megoldása a pályának ? Már tudom hol az ellen , körül is jártam , nincs bejárat . Kellene egy pap , de nincs két aranyrudam . -
tokfej #145 vagy mégis :)