675
Settlers 4
  • tokfej
  • tokfej
    nem megy ez nekem :)
  • tokfej
    < img src="http://free.x3.hu/czz/kepek/SNAG-0130.jpg" >
    Süsü a vizisárkány :)

• DuriBumi
    Multi-ban nem játszik senki ?
  • schlosszer
    Sajnos az eredeti verzióval is sok a gond.
    A Cica most végezte ki a 10. Sötét Nép elleni hadjáratot.Kb 10X fagyott le menet közben a játék!!!
    Fogta magát,kilépett és valami FATAL ERROR AT XXX-XXX-t varázsolt a képernyőre.
    A patch-okban olvastam olyan hibákról,hogy pl.: a viking fajnál,ha 600 mannád van és rákattintasz egy hajóra akkor lefagy...persze ezt orvosolták már!
    Szóval hiába adtak ki a játékhoz már vagy 8 patchet,még mindíg lenne mit javítani.
    Néhány tipp,hogy mivel próbáltuk elkerülni a fagyást :
    - gyakran mentettünk,
    - nem gyorsítottuk a játékmenetet (Numpad3)
    - a kritikus másodpercekben rágyorsítottunk az F12-vel
    Persze ez sem a tökéletes megoldás...talán a 25.1050.25000-es patch kijavít mindent,csak győzzük kivárni...
  • Bogáncs
    A 6. pálya 3 óra játék után mindig kifagy. A zene először akadozni kezd , majd kiakad a játék. Először ezt az angol verzió is csinálta /az már a harmadik pályán / , erre beszereztem a magyar nyelvűt , de az csak a hatodikig bírta. Ha a javításokat rátöltöm , javul a helyzet ? Az eredeti dobozos nem produkál ilyen jelenségeket ? Mert inkább akkor megveszem azt , de csak akkor, ha az tökéletes. Tud erre valaki valami jó választ!??
  • schlosszer
    A map editor a Mission CD-n van...
    Május végén már kapható lesz kis hazánkban is...
    (...feltéve,hogy a kiadó igazat mondott...)
  • Imremagdi
    a magyar verzió - tedd fel a patch - és az exe- cseréld ki a NÉMET verzióvel és működini fog!!!
  • Imremagdi
    Én minden este ráérek!!!
  • Executor
    Gyerekek: Hol lehet a magyar verzióhoz cracket lőni? .)
  • settlers4
    Mikor érsz rá?
  • Imremagdi
    Én szívessen játszanék!!!!!!!!!
  • settlers4
    GAME????????
  • settlers4
    Hellóka!
    Nem akartok interneten játszani ?????
  • Imremagdi
    Megjelent az 1056-patch és rengeteg újdonságot tartalmaz,Csak nocd-crack kellene hozzá!!
    Az astalavista.box.sk nics!
    Találkozott valaki crackel!
    Fontos lenne.
  • schlosszer
    egyenlőre a Cica a 7-es pályát kezdte,de amint a 8-as is meglesz,akkor adjuk az infót.A Bluebyte fóruma is tele van a 8-as pályával kapcsolatos topic-okkal,csak sajna nem értem....
  • netrunner
    Azt nem tudod a 8-as pályát hogyan lehet végigvinni? Én egyszerűen nem tudom megcsinálni. Az a pálya amikor 2 és fél órád van a rómaiakkal, hogy valami hegylánc mögé bejuss.
  • schlosszer
    A lényeg,hogy CSAK 3 gombafarmot pusztíts el és meg is nyerted...(amúgy 7 van).Terjeszkedni pedig NY-DNY felé kell.És még valami!Csak egy katonai épületet hagyj meg a területeden,amit pluszban védj emberekkel,mert a maják rendesen fogják támadni.Kertészeket is gyárts min. 20-at.Ha van elég katonád+kertészed,menj É felé a tiszta földön,és innen vonulj be a sötét földekre és itt rombold le a 3 gombafarmot,itt nincs akkora ellenállás.A Sötét nép főhadiszállása a területedtől NY-ra van.A játékot 60 perc alatt meg lehet nyerni...csak ügyeskedj!!!Figyeld a majákat,ők többször is betámadnak,velük szembe csak védekezz.
    Sok szerencsét!!!
  • Imremagdi
    a 4. küldetés hogy sikerült?? Nagyon nehéznek tünik!!!!!
  • schlosszer
    a Cica (párom...) kivitte a Sötét nép 6. küldetését...
    cirka 8 óra...
    aki még nem vitte végig az KÖSSE FEL a gatyáját!!!
    ... kicsit húzós ...
  • Imremagdi
    Tud valaki valamit a mission cd-ról????????
  • schlosszer
    zoom-olj rá egy kicsit,és abban a menüpontban,ahol gyártani lehet őket,ott tudod 'visszaalakítani' őket a lefelé mutató nyíllal (-1 db) illetve a duplán lefelé mutató nyíllal (-5 db).Ha ez nem sikerül,akkor jelöld ki és mégegyszer kezd előről...
  • schlosszer
    A www.gamecopyworld.com -on keress crack-et...
  • Imremagdi
    Megjelent a 916-os patch-ez sok hibajavítás mellett,kijavítja a geforce2-hibákat,tud valaki crack-ot hozzá(Nekem a 908-hoz van)
  • Baliho
    Naggyon Jo game:))
    Sztem a Settlers\ 3mat tette jachatova... Amugy sok ujitas nincs benne
  • Imremagdi
    Hallott valaki az új küldetéslemezről?????
  • schlosszer
    Csak egy megjegyzés:nekem eredeti van,de már találkoztam olyan hibával,hogy az elmentett játékot NEM TUDTAM visszatölteni.
  • zacsko
    Nekem az elsőként megjelent rip verzio van és tudok menteni, bátr először én is azt hittem nem lehet. Beirsz egy fájlnevet, majd entert nyomsz. A mentés ikon nekem se működött.
  • Imremagdi
    Sajnos azoknak a file-ok nak elég nagyok a méreteik,Inkább töltds le az egészet a lionwt.freeweb.hu címről
  • schlosszer
    Ha megírod,mely file-ok tartalmazzák,akkor elküldöm Neked...
  • Kánya
    nekem is!!!!
  • Kánya
    nekem is!!!!
  • netrunner
    Elvileg közel kell menned az ammo gyártó helyéhez, és megnyomni a load buttont mint a katapulton. Csak az a gáz, hogy ez nekem se mindig jön össz. A manual meg azt írja, hogy a harbor -ban lehet feltölteni őket (de ez nekem abszolute nem jött össze).

UJ kérdés:
    Aki végigvitte a Dark tribe kamányt az írja már le, hogy a 8-as pályát hogy kell megcsinálni??????????
  • [BeNJaMiN]
    van hozza loszered anelkul nehez lesz :) amugy ellenseges katonai epuletet tudsz vele tamadni...
  • [BeNJaMiN]
    hacsak nem a fagyogatas az... :) nem ?
  • Anee
    még nemtalálkoztam nevük
    Szasztok!A settlers 4-ben is vannak olyan buktatók mint a settlers 3-ban(nem nő a fa,fém disznóvá változik...)vagy nyugottan megirathatom?
  • [BeNJaMiN]
    aki gondolja latogasson el hozzam is:
    http://settlers.benjamin.hu
  • [BeNJaMiN]
    senki sem tudja :) legalabbis itthon :) valoszinuleg azert mert az ubisoft megvette a bluebyteot es most ezert huzodik (feltehetoleg)
  • [BeNJaMiN]
    ugy tudom 1 cd-s