675
Settlers 4
-
antijedi #275 magyarul a kezelőfelület magyar és csak a videket cseréli le angolra? az mgé elmegy, honnét szerezted be a biztonságimásolat keiget? (márha nem priv ftp :P) -
CéZé #274 hát ezt nem tudom mert nekem eredeti van :)
Alap eredeti
Trojai biztonsági másolat :)
cracket nem használok, az elején kéri a cd-t de megkapja:)
az alap teljesen magyar a trojai-ban pedig a feledatok vannak magyarul a videok nem :) -
antijedi #273 jah és patchelésnél meg crackelésnél menyire számit hogy milyen nyelvü? magyarul magyar marad ha felpatchelem és angol cracket teszek rá? -
antijedi #272 a 2.x -es patgchek a trojai kieghez mig az 1.x-es patchek az alaphoz vanak ugye? -
antijedi #271 jah és még asnyit pls hogy a másik kiegnek mi a pontos neve? -
antijedi #270 királyos de link itt se sok van letölthető kieghez, na mind1 ako dc, amugy ako aztmondod hogy nem gáz hogyha angol lesz rárakva magarra? -
#269 És melyik kiegje a legjobb? amúgy gondolom tudtátok ha megnyomod az f11et vagy a 12őt akkor 1percet előre lép a jatek. Csak ez multiba nem jó. Amúgy lehet rá pályát letölteni de single playerhez csak eggyet tudtam. -
CéZé #268 link -
antijedi #267 és neten fellelhetőek még? :) -
#266 mind2 kieg kapható a media marktban a westendben 3-4ezer pénzért -
CéZé #265 nekem a trojai is magyar, mármint a feladatok. a video az angol.
van még egy másik kiegészítés is de azt nehéz beszerezni. -
antijedi #264 *nincsenek
nah de alapbol érthetetlen votl, szal ugy értem hogy a kiegekből nicnsen véletlen magyar verzio? jah és csak ez a trojai kiegvan vagy van még más is? -
antijedi #263 magyar kiegek nicnsenek a gamehez csak angol? -
CéZé #262 kijelölöd öket és jobb oldalt /nekem a középsö ablakban/ van egy pici emberke és sárga nyil mutat rá (változtatás szállítómunkássá) ráklikkelsz és már le s dobják az ásójukat.
a térkép alatt van 4 ikon sorban a második a telepesek menű itt klikk majd az alatta lévő menűsorból is a második ikon /alapvető foglalkozások/ itt két dolgot tudsz állítani: a terepmunkás és az építőmunkás számát, amelyik kell azt kijelölöd és az alatta lévő nyilakkkal tudod növelni v. csökkenteni a számukat. -
Roll #261 Én valamiért csak szállítókat tudok csinálni. Hol kell tereprendezővé és ásós emberré alakítani? -
Roll #260 Hogy kell az emberkéket alakítani? -
CéZé #259 Megvan a magyar nyelvű Settlers IV
Mivel nem adták ki az add-on CD-t magyarul,
ezért megvásároltattam a németeknél
a német kiadást.Feltelepítettem a magyar
Settlerst,majd ráinstalláltam a német ki-
adású Settlers-t.Felpatcheltem a SIV_1508.exe
patch-el,majd elindítottam a progit.Sajnos
német nyelvű lett a játék...nem gond,hamar
túltettem rajta magam.Az igazi gyöngyszem
csak ez után jött,a PÁLYASZERKESZTŐ!
Elindítom...aztán SEMMI,csak egy hibaüzenet,
miszerint : The requested language not available!
ÁÁÁÁÁÁÁ.Hajtépés meg miegymás...
Azonnal levelet írtam UbiSoft emberkéinek
hogy csináljanak valamit.3 nap múlva jött
a válasz és a megoldás:a registry-ben át kell
írni a language értéket 1-re (amúgy nekem épp
11-en volt.Azóta megy a játék,és jó a térképszerkesztő.
by Schlosszer -
CéZé #258 ha jóltudom elöször a határt kell bővítened a felderítőkkel, majd miután elég nagy a terület visszaalakítod őket mezei parasztá és csinálhatsz tereprendezőt /ásós/ és építőmunkást /kalapács/ -
Roll #256 A katonás kérdésre már rájöttem.
Most azzal kínlódok, hogy amikor átviszem azt a szekeret egy másik szigetre és kipakolok, akkor nem kezdenek építkezni. Ez miért van? -
Roll #255 És honnan lesznek katonáim?
Azért bénázok ennyit mert utoljára a 2. résszel játszottam. :-) -
CéZé #254 a szerszámkovácsnak meg kell magyarázni hogy mit ténykedjen
a fegyverkovácsnál meg lehet hogy felhalmozódott 8 kard és 8 íj
építs egy raktárad, jelöld ki benne hogy vigyék bele a kardot meg az íjjít -
Roll #252 A víz már működik.
Lenne még egy kérdésem: miért nem csinál semmit a toolssmiths és a weaponsmiths? Mindenből van nekik 8.
-
Roll #250 Hát folyó mellé még nem. Tenger mellé, szárazföldre. Köszi megpróbálom. -
CéZé #249 Hát ott biztos nem a viz fogyott el :)
még soha nem vittem odéb a vizes működési területét mégis egész játék alatt ontotta a vizet :)
hova építetted folyó mellé? mert a tengerből nem szedi ki :) -
Roll #248 De még egy litert sem merített. -
CéZé #247 kettő is van neki :) -
#246 Nem lesz settlers 5? mert ez a négy már azért régi. Tudom van 1 kiegészítője na mind1 -
Roll #244 Srácok, miért nem akar nekem a kutas hapsi vizet meríteni a vödörbe? Emiatt nem csinál senki semmit.
Az épület fel van húzva, a hapsi már benn van és semmi nem történik. -
Roll #242 Miért van az hogy jön a gaméba levelem, de csak fekete négyzet van és szöveget nem látok? -
CéZé #241 Nekem is meg a gyerek gépén is XP van sp1-el.Semmi gond nincs vele :)Se hálózaton se a BBGC-n se sehol. A gond az Ön készűlékében keresendő. :) -
Yossi #240 XP alatt sok a gond, sot lehet nem is megy???
Papanak telepits win98-t. -
#239 lám lám :) kár, hogy letöröltem S4-et :( -
CéZé #238 Egy onlájn party esetleg valaki?
Senki?
Nohát-nahát:( -
#237 Please Válaszoljatok a 232-es üzimre! Vki azt mondta, hogy P4-en egyáltalán nem megy! Ez igaz? Faterom csak Settlersel játszik az 1. rész óta, muszály hogy menjen!!! Mi a hiba? Régebben a másolt verzió még szaggatott is indokolatlanul, de a 3. pálya után már 10 percenként frissített képet!!! Az eredetivel ezt nem csinálja, csak kilép viszont végleg. Vmi patch segíthet ezen? -
#236 Sziasztok.
Kösz az ötletet, de ott nem találtam.
De máshol igen akinek kell az írjon. ([email protected])
De a settlers 3- hoz is van javítóm, hogy ne malacot gyártson, hanem vasat.
-
#235 Keress ra!!! gamecopyworld.com -
#234 Sziasztok.
A settlers 4 hez keresek crack-et.
segítsetek, légyszi. -
Air #233 Nekem csak akkor csinalja ezt ha egyedi terkepen akarok jatszani. Viszont ha valaki tudja a Sotet 8-as kuldetes megoldasat kerem segitsen. Fel van deritve az egesz terkep, minden az enyem, de csak nem akar vege lenni. Mit kell csinalni, hogy vege legyen?? -
#232 HELP! Vki mondja meg, hogy miért nem megy a S4 hun verzió??? Már megvettem eredetibe is, de nem jó. A gépem: petya4 1,5 gef3, xp-vel. Az első 3 pálya jó, aztán hibaüzenettel kilép és többet el sem indul, csak format C után. Mi ez???
PLEASE!!!!!!!! -
#231 CD Galaxis, Media Markt, Tesco stb.
3000 Ft.