ADSL vs TVNet vs Chello
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kiraly.erdekes hogy ez bejelentett dolog hogy 5g a korlat es az ugyfelek szivnak is vele de eljen propeller akit nem szopatnak evvel:DDD
Chello : nincs 5 megás korlát, ez csak tervezet volt a pult alatt, igaz hogy pár embert megszívattak vele. KORLÁTLAN. Ha nem csinálsz szervert a gépedbõl. Mer akkor a tyúkszemére lépnek bárkinek. Nem oszlik el az adatsebesség, minden embernek garantált a sávszélessége. Elvileg, persze.
allitolag 14k a minimum
.csak kerdes nem lesz e elbaszva mint isdn legalabbis pingugyileg...
.csak kerdes nem lesz e elbaszva mint isdn legalabbis pingugyileg...
oreg pl az schbol 9megaval is toltenek...
Elõre leszögezném, hogy nekem egyik sincs. A megfizethetõ ADSL 384kbit/s (azaz 48kbyte/s) letöltési sebességet tud, ezt viszont állandóan. Kábelnetnél (ha jól tudom) az elérhetõ elvi maximum sebesség több felhasználó között oszlik meg (bár a BME-n el lehet érni 800kbyte-t, ha otthon lenne...). A chello tudtommal még nem adatlimites, de a jövõben az lesz, az ADSL meg korlátlan.
Fõleg, mivel a Matáv nem fog neked 500 kb/seces sávot adni. A kábelnél adnak, mert ott az az alap...
Arra leszek kivancsi, mikor lesz nalunk olyan Chello, mint mondjuk Becsben. Multkor toltott tolem egy osztrak csavo 800KB/sec-kel, es szerintem az en 10-es halokartyam volt a szuk keresztmetszet!
Hát figyu!
Voltam fent a Compfairen és ott az ADSL max 30-32 k/s volt. Ez szerintem nem olyan sok.
Voltam fent a Compfairen és ott az ADSL max 30-32 k/s volt. Ez szerintem nem olyan sok.
ugylattam chello gyorsabb viszont ott van 5g hatar adslnel viszont allitolag nincs...
Kinek melyik van? Megéri az ADSL? Melyik gyorsabba a valóságban!!??