Február 22.: KILL MATÁV

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaaa... Thx, sry😊

Amúgy lett belõle valami?

Dzsini
nézd meg a beírás dátumát és felejtsd el 😊 meg hogy mikor is írtak be utoljára...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Akkor most mi is van? Bo a progi vagy nem? Matavkiller, vagy corporal, szóljatok már valamit!

Ha a prg rendben lenne én benne vagyok.

Laalee
jovan ici pici baromarcu baratunk mostmar eleg legyen... nemteccik ne hasznald... nemkötelez senki semmire...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Lteebee
Bazmeg ez már télleg túlzás!

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Coine
© Coine ma 19:58 | Válasz erre | #24

Ja és ez nem kacsak :

http://www.mobilvilag.hu/cikk.php3?id=6175
vagy másképpen. terminál.hu

...

© Coine ma 19:58 | Válasz erre | #23

Kiemelem az " egyik " legfontosabbat :

"Az adózott eredmény 2001 elso három hónapjában 24,9%-kal csökkent (euróban kifejezve 27,6%-os csökkenés) 15,1 milliárd forintra (56,8 millió euró), szemben a 2000. év elsõ három hónapjának 20,1 milliárd forintos (78,5 millió euró) eredményével. Az eredmény ráta 2001 elsõ három hónapjában 11,7% volt. "

Magyarul mi egyre többet fizetünk, de a qrva MATÁV egyre kevesebbet adózik, úgy láccik tanultak a zsidóktól !!

© Coine ma 19:56 | Válasz erre | #22

Háát emberek, röviden szólva qrváááááááááááááááááááááááááára elegem van !!!!!!!
Egy kis hírmorzsa !!

Matáv negyedéves eredmények

Renton, 2001-05-15

A Matáv a mai napon tette közzé 2001. elsõ negyedévi gazdasági eredményeit.

A bevételek a 2000. év elso negyedévében elért 105,1 milliárd forinthoz képest 22,3%-kal növekedtek (euróban kifejezve 17,8%-kal) és 128,5 milliárd forintot (483,8 millió eurót) tettek ki. A MakTel 2001 január második felében megkezdett teljes konszolidációja mellett a bevétel növekedéséhez legjelentosebb mértékben a Matáv mobil, bérelt vonali és adatátviteli szolgáltatásai, valamint az elõfizetési díjakból származó bevételek emelkedése járult hozzá.

A mobil üzletág változatlanul a bevételnövekedés legjelentõsebb forrása. Az elsõ negyedév bevételei 30,2 milliárd forintot tettek ki, ami 31,6%-os növekedést jelent az elmúlt év azonos idõszakának 23,0 milliárd forintos bevételével összehasonlítva. Ismét a bérelt vonali és adatátviteli szolgáltatásokból származó bevételek mutatták a leggyorsabb ütemû, 33,2%-os növekedést, amelyek 6,0 milliárd forintról 8,0 milliárd forintra emelkedtek éves szinten. Az elofizetõi, összekapcsolási és egyéb díjak 23,4%-kal, 23,4 milliárd forintra növekedtek, ami elsõsorban a 2001. február 1-jétõl hatályos megemelt havi elõfizetési díjaknak, valamint a magasabb havidíjú ISDN vonalak megnövekedett arányának tulajdonítható. A konszolidáció elsõ negyedévében a MakTel 11,9 milliárd forinttal járult hozzá a Matáv bevételeihez. A MakTel nélkül a bevételnövekedés mértéke 10,9%. A MakTel teljes konszolidációját a Matáv január 15-ével kezdte meg.

Az EBITDA 8,6%-kal nõtt (euróban kifejezve 4,7%-kal), és 53,6 milliárd forintot tett ki (201,6 millió euró) az egy évvel ezelõtti 49,3 milliárd forinthoz képest. Az EBITDA ráta 2001 elsõ három hónapjában 41,7% volt.

Az adózott eredmény 2001 elso három hónapjában 24,9%-kal csökkent (euróban kifejezve 27,6%-os csökkenés) 15,1 milliárd forintra (56,8 millió euró), szemben a 2000. év elsõ három hónapjának 20,1 milliárd forintos (78,5 millió euró) eredményével. Az eredmény ráta 2001 elsõ három hónapjában 11,7% volt.

nem a virusirtot nagy kaland lefutatni hanem azt hogy egyszer csak azt veszed észre hogy vki nyitogatja CD romod ajtaját 😊 meg letöröl mindent a vinyodrol 😊
Laalee
mindegy hatasos modja volt egykis BO installnak 😊) aki nagy lazado akart lenni az most jol igyjart... bar egy virusirtot nemnagykaland lefuttatni...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

persze, feltörték... 😊) ez is csak annak a madmindnak v. ki a majomnak a hülyesége.
Dikkma
Nem szabad ezzel szórakozni... fõleg, ha leállítjátok a szervereket, én meg hogyan netezem?
Feltörték a vírussal fertõzött a Matáv elleni DoS-támadásra írott programot terjesztõ Matavkiller oldalt. A magyar interneten terjesztett matavkiller.exe nevû program a mellékelt tájékoztatóval ellentétben nem a Matávot támadja, hanem csendben Back Orifice-t telepít a gyanútlan felhasználó gépére.

Csütörtök este feltörték a Matáv elleni DoS-támadáshoz való Matavkiller programot terjesztõ oldalt.

"Nem vagyok MATÁV-rajongó, de azért nem kellene ilyen oldalakat létrehozni... Hát most így jártál..." - indokolta az oldalt feltörõ hacker.

Az Extra.hu/matavkiller címen elérhetõ program a mellékelt tájékoztatóval ellentétben nem kezdi el hívni a Matávnet behívószámát, illetve a Matáv tudakozót, miután elindítják. Úgy tûnik, hogy nem csinál semmit, valójában azonban a Back Orifice nevû hátsó ajtót telepíti a gépre.

A leírás szerint a program „a Matáv három legfontosabb telefonszámának, azaz a Matávnet szervernek, a Matáv Ügyfélszolgálatnak és a Tudakozónak egyikét folyamatos hívásokkal bombázza, ezzel leterhelve a behívóportokat”. A program írója Matáv magas tarifái elleni tiltakozásra invitálja az internetezõket. „Ha néhány százan vagy ezren egyszerre indítjuk el ezt a programot, a megtámadott telefonszám túlterhelôdik, elnémul, ezzel komoly üzemzavart és bevételkiesést okozva a Matáv Rt.-nek”. – írja az ismertetõ. A támadást elõször február 22-re hirdették meg, a dátum azonban már nem szerepel az oldalon.

A hátsó ajtón át bárki bejuthat

Mint azt Kádár Attila, a 2F Kft vírusszakértõje kérdésünkre elmondta, a program valóban nem úgy mûködik, ahogy az a leírásban szerepel. Látszólag semmit nem csinál, valójában azonban a benne található TrojanDropper.Win32.Joiner.c nevû, rosszindulatú program a Back Orifice nevû hírhedt hátsó ajtót építi be a felhasználó gépébe. A Back Orifice segítségével a gép a távolból irányítható, bármilyen programot futtathat rajta a támadó, illetve bárki, aki megtalálja a számítógépet az interneten. Akár DoS-támadásra is használható a gép, de az összes fájlt is letörölheti róla a hátsó ajtó kihasználója.

A cég szerint törvénysértõ az ellene tervezett akció

Noha a program írója szerint a program mûködése nem ütközik törvénybe, a Matáv álláspontja szerint jogellenes a Matávkiller elindítása. A cég közleménye szerint a távközlési üzem "közérdekû" üzemnek minõsül, a Matávkiller program elindítása, a tömeges hívás megzavarja a Matávnak, mint közüzemi szolgáltatónak a mûködését. A Büntetõtörvénykönyv 260. paragrafusa szerint "aki közérdekû üzem mûködését berendezések, vezetékek megrongálásával, avagy más módon jelentõ mértékben megzavarja, bûntettet követ el..."

A cég közleménye szerint a program írójával szemben felmerül a felbujtás és a bûnsegédlet alapos gyanúja, ugyanis a bûncselekmény elkövetéséhez szükséges program közzététele a bûnsegédi minõsítés lehetõségét is felveti. Az érintett személy akkor is büntetésre számíthat, ha a közérdekû üzem általa kezdeményezett megzavarásában maga már nem is venne részt. Ha részt vesz, maga is tettes. A közlemény szerint akkor maradhat büntetlen, ha a cselekményt nem követik el, azaz a közérdekû üzem megzavarására nem kerülne sor, mert a törvény az úgynevezett elõkészületet nem rendeli büntetni.

erröl ennyit nehogy valaki bedöljön az ilyennek
CSOCSO
már mondtam mit gondolok ha a matáév ügyes akkor mindeki után visszanyomozz szerinten nem nehéz egy haveroimnak már elvitte a rendörség a gépét v.mi ilyesmi miatt bár mi inkább hackerkedünt nem leterheltünk mindegy ne csináljatok semmit! nem használjuk a telcsit se a neten egy hétig és majh jol csödbe megy a cég😊)))))))))))
vészmadár
Szerintem is marhaság ez a Matávkiller. Lehet hogy csak barátunk így akar regeket gyûjteni?
Meg amúgy is nem hallottam arról, hogy az AT&T-t ilyen támadás érte, pláne ilyen hatással. Marhaság. Arról viszont annál többet, hogy az ilyen Denial of Service típusú támadások elkövetõit komolyan nyomozzák, úgyhogy ha valaki nemkívánatos figyelem középpontjába kíván kerülni, az tegye. Még ha ezért nem is rúgnak seggbe, de ha kicsit szétnéznek a gépemen az ügy kapcsán, az kapásból vagy 2 év börtön és több milliós kártérítés. Szóval, hajrá, elõre véreim, roham!
40 dolárért kell a tudodkinek el vagy tévedve erröl mér nem irtál?
matávkiller
ügyes voltál legalább azt irnád le ami valos hogy regelni kell magad nem pedig mást Bradock mondja jol
Bradock
Ha NO akkor bezárja a programot, vagy telepítõt vagy minek is nevezzemet. Ha YES akkor pedig irány a regisztrálás, mint ahogy lentebb írtam fizetõs.
Bradock
Letöltöttem én is, elindítottam az exe-t. El kellett olvasni a nagy dumát aztán egy NEXT és a következõ címre irányított:
https://secure.element5.com/shareit/checkout.html?productid=106714&language=English
Itt meg angolul magyaráz valamit, hogy vásároljam meg a mittudoénmilyenZIP progamot.
GRATULÁLOK A SZERZÕNEK!

Kedves internetezô társaim!

Nyilván nektek is elegetek van a Matáv és leányvállalatai tisztességtelen
üzletpolitikájából. Nekem is. Csakhogy egy ilyen arrogáns céget nem lehet
pusztán azzal meggyôzni, hogy anyázzuk minden lehetséges fórumon, esetleg
illegális tüntetést szervezünk a székházuk elôtt.

Más módon kell fellépni, mégpedig aktívan, tömegesen. A cég elfelejti, hogy
nem mi vagyunk ôérte, hanem fordítva. Nos, lássuk, mit is szól ahhoz, ha
ezt az eszébe juttatjuk.

Készítettem egy egyszerû kis programot, amelyet egy bizonyos napon,
február 22.-én tömegesen elindítva a Matáv rendszere tökéletesen fejreáll.
Egy ilyen kiesés milliós veszteséget jelentene a cégnek. Mindehhez csak az
kell, hogy te is részt vegyél az akcióban. Azaz töltsd le, és február
22.-én este Te is indítsd el saját számítógépeden a MatávKiller programot.

Hasonló tömeges akció kényszerítette térdre néhány évvel ezelôtt az AT&T-t
az Egyesült Allamokban. Azóta ingyenesek ott a helyi hívások.

Kérlek, látogass el az alábbi címek egyikére. Akkor is tedd ezt meg, ha nem
akarsz az akcióban részt venni. Mondd el barátaidnak, ismerôseidnek, hiszen
biztosan lesz valaki, aki egyetért velünk.

http://www.extra.hu/matavkiller
http://www.tar.hu/matavkiller
http://www.geocities.com/matavkiller

Azért tettem fel ennyi helyre, mert elôbb-utóbb biztosan leszedik a freeweb
szolgáltatók. De addig is jó pár százan letölthetik a programot. Kérlek, ha
leszedted, küldd tovább 5 barátodnak e-mailben.

Leveleket nekem a [email protected] címre írhattok.

üdvözlettel
MatávKiller