2756
Reklámzenék
-
pihepuha #2476 Sziasztok! Remélem tud vki segíteni! engem az új t-mobilos reklám érdekelne, egy szoba forog benne (fejjel lefelé, vki laptopozik) nem nagyon tudom leírni..a zene meg..egy csaj énekel. Help me! -
72123298430 #2475 Hali
Viasat3-on a Pimasz úr bemutatója nagyon tetszik. ennek a zenéje érdekelne engem. de akár videoban is.
köszi -
zenemano #2474 OFF:
Kösz, hogy rontod a "bizniszt" XD -
#2473 The Submarines - Swimming Pool -
zenemano #2472 Beküldtem a reklámadatbázisra ;) -
#2471 az gecijó szám -
#2470 Nincs info.Írj a tescónak!:) -
#2469 Hali, a tesco f&f ruha reklám zenéjét keresném, mikor a csávóka ott várja sokáig a lányt, hogy 4x5x átöltözik.....köszi:) -
#2468 köszi;) -
#2467 Julie London - Fly Me To The Moon -
#2466 Hali, mostanában megy egy kávéreklám és annak szeretném megtudni a zenéjét.. pontosan most nem tudom melyik kávé:D de a nő és a férfi egymással szemben ül és egyszerre isszák a kávét, reklám végén meg azt hiszem, hogy ilyen aranysárgás a kép..:D remélem kicsit érthető volt legalább:D
Ja a másik pedig a fanta reklámnak a legvégén mikor már ott az üveg és egy " alló kép " van csak akkor szól valami " gyorsabb" ritmusú zene arra is kiváncsi lennék:D:D:D köszönöm a fáradozást:D -
bigbigle #2465 sajnos nemtudok linkelni de köszönöm hogy figyelni fogod -
#2464 hát nemtudom így:D majd ha megy a tvben akkor sasolok..vagy ha tudsz linkelj vmit -
bigbigle #2463 nem én a legújabbra gondolok az nem ez tudod amikor egy csaj mutogál ottan -
#2462 Hali, amit szoktak "kérni" buerno zenét az ez, nem tudom, hogy erre gondoltál-e...:) -
#2461 Az a Opel zenéje.
T-Home:Lisa Mitchell - Neopolitan Dreams -
yosiko #2460 Sziasztok! Coctail zenéje: spin me right round....
Nem tudjátok a T-home reklám zenéjét? Annyira tetszik! :D Köszi -
bigbigle #2459 valaki!? -
bigbigle #2458 a kinder bueno reklámzenéjét ha belinkelnétek azt megköszönném -
alicante #2457 A Segítség, gyerekeim vannak reklám zenéje Kid Cudi: Day 'N Nite c. száma valamilyen mixben.
Kid Cudi: Day 'N Nite
1:39-40-nél van az a rész:-). -
donhere #2456 Sziasztok!
A Viasat3-on a "segítség, gyerekeim vannak!" reklám zenéjét keresem -
joecole17 #2455 Köszi. Ennek segítségével megtaláltam ugyanis az Aerosmith - Dream On című szám az,aminek a refrénjét Eminem - a Sing For The Momentbe "betette". De nélküled nem ment volna. -
geo91 #2454 Nem tudja vki h melyik szám megy a tv2-n a doktor house reklám alatt?
Előre is köszi! -
viki3002 #2453 Húúú, ez az köszi.. -
#2452 Ha ez az akkor:Burt Bacharach - South American Getaway (original) -
viki3002 #2451 Hello! Keresem a Hyundai I20 reklám zenéjét.olyan francia filmes nyári búzamezős hangulata van. Előre is köszi. -
Bubika13 #2450 Eminem: sing for the moment -
yosiko #2449 Sziasztok! Nem tudja valaki mi a Coctail (koktél) zenéje a V3-on? nagyon köszi előre is!!! -
donhere #2448 Linket lehet adni vagy azért bünti jár? -
donhere #2447 UPC - "táviráníyítópörgetős"
dirty pretty things - deadwood
-
#2446 Beyonce Knowles - Woman like me -
#2445 Reklámhoz készült. -
#2444 sziasztok!
Van az a mobil reklám (hirtelen nem jut eszembe melyik szolgáltató a sok közül) amikor ilyen Tetris-es dolgok jönnek le és egyesülnek, na engem annak a zenéje érdekelne.
köszi a segítséget előre is -
joecole17 #2443 Hali!
Tudja valaki melyik zene megy az új Bajnokok Ligája reklám alatt a TV6-on?
Előre is köszi. -
#2442 www.reklamadatbazis.hu -
geo91 #2441 Segítsetek! Nagyon kéne! -
geo91 #2440 Nem tudja vki h melyik szám megy a tv2-n a doktor house reklám alatt?
Előre is köszi! -
#2439 Melyiket?Van három! -
#2438 Nem hiszem el hogy senki nem tudja az új Upc reklám zenéjének előadóját,Már 1 hete keresek,de nem találtam semmit. -
#2437 Nincs.