2756
Reklámzenék
  • ONNe
    Sziasztok
    Comedy centralon megy egy új Southparkos reklám Kulabá játszik benne ha valaki tudja a zene címét azt megköszönném.
  • Máté94
    Nem.
  • roticselli
    Heló !
    Az új Sony Ericsson W395 , W705 és a W595 T-mobile-os reklámzenéje kéne ! A Music Master-es ! Valaki tudja ?
  • Brash
    Sziasztok!

Az új Sony Ericsson reklám zenéje kellene, a videó is baromira tetszik szóval annak a linkje is jó lenne ha fentvan valahol. Köszönöm! :)
  • necsak
    A Discoveryn szokott menni a Gigászi építmények reklámja. Az az alatt lévő zenét meg tudná mondani vki, hogy melyik? Előre is kösz!
  • roticselli
    Sziasztok ! Én ennek a videonak szeretném megtudni a címét ! Előre is köszi :
    http://www.youtube.com/watch?v=JKvMzhVnlTw&fmt=18
  • Lazarus
    Ez az köszi :)
  • Szaboka43
    Hello, Sztem erre gondolsz : J. Butterfly- Mourah
    http://www.youtube.com/watch?v=YP6cOy0PQOk
  • Kamilla88
    Nouvelle Vague - A Forest

http://www.youtube.com/watch?v=Ua2HPQUKJao

erre gondoltál?=)
  • Lazarus
    Valaki megtudná mondani a str8 nevű kölni/dezodor/mittomén reklámja alatt melyik szám szól plz?

Ahol a csávesz egy amcsi izomautóval felvesz egy stoppos csajt a sivatagi úton, majd nekiállnak nyalni falni egymást és a verda megállás nélkül egyenesen megy át az üvegtáblán stb-stb...

thx előre is.
  • McCartman
    A 'Halottnak a csok' viasatos promoja alatt szolo zenére lennek amugy kivancsi..
    előre is köszi
  • McCartman
    http://reklamzenek.atw.hu/
    ez volt az?:(
  • McCartman
    volt egy reklamzeneket felsorolo oldal.. nem tudjatok a cimét?
    mi lett vele?
  • zenemano
    Bocs félreütöttem...

NEE = NEO akart lenni.
  • zenemano
    A NEE egyik frontembere által készített zene megy, ami nem kiadott. Max csengőhang lesz belőle...
  • aszamócalány
    hello
    nem tudja vki,hogy milyen zene megy a djuice reklám alatt(amiben két srác van)?
  • kriszwells
    Hi! Az Egyet vissza személyi kölcsönös Raiffaissen reklámjában van a szám annak valaki nem tudja a címét? Lehet hogy nem is teljes szám csak erre a pár másodpercre írták... Ismerős, mintha hasonlítana valamire, de nem tudok rájönni mire!
    Valalki? Kösz! :)
  • cloudnoise
    mérget vettem volna rá, hogy mindenki régóta tudta.
  • Máté94
    Dirty Pretty Things - Deadwood
  • Máté94
    Elég régóta tudjuk:/
  • Murder3
    Annak a zenének nem tudja vki ami a UPC-s reklámba van.
    Abba amikor a pasas áll a tévé előtt és egy cowboyt utánnoz?
  • cloudnoise
    T-mobilos forgó szobás reklámzene:

Lisa Mitchell - Neopolitan Dreams

http://www.youtube.com/watch?v=hZ3Wn50Df0U
  • Babetta326
    egyszerűen sehonnan nem tudom letölteni, de még youtubeon sincs fent, hogy legalább meghallgassam...ha valakinek megvan, szólhatna!
  • kriszwells
    Hi!

Nem tudom kérdezték-e már, de azt szeretném tudni, hátha valaki tudja, hogy a Raiffaisen reklámnak, amelyikben a csaj a hűtőből lopiban eszi a tortát mi a zenéje, és közbe megjelenik Tömör professzor.... rövid sajna, de tetszik

illetve az Erdei Zsolt-os reklámnak, vagy mi az, az alatt is megy egy szép szám azt ismeri-e valaki?

Kösz!
  • Babetta326
    Köszönöm szépen!
  • danonymus91
    Hali mindenki!
    Én a Fanta reklámnak arra a részére lennék kíváncsi amelyiket a raszta adja elő.
    Előre is köszönöm.
  • molnar0921
    Köszi szépen!! Örök hálám :)
  • Máté94
    The Pointer Sisters - I'm so Excited
  • molnar0921
    Hello mindenkinek!
    Manapság megy az Arena Plaza reklámja nem tudja valaki hogy milyen zene szól alatta?
    Előre is köszönöm.
  • 062020
    Most volt. Az Opel 110 éves évfordulójának reklámja.
  • 062020
    aha, ez az csak a zene nem ugyanaz alatta
    azért köszi
  • ldavid
    itt megtalálod
  • 062020
    Van benne egy busz aminek a két üléssorát összehúzza egy nő. Ez lehet hülyén hangzik. Mintha valamelyik sörreklám alatt is ez menne. De ez nem biztos.
  • 062020
    Nem
    A Comedy Centralon szokott lenni az Opel reklám
  • zenemano
    T-Mobile - Netezz Szabadon! (HP Notebook): Maggi Pierce And Ej - Michael
  • ldavid
    ez?
  • 062020
    Az új Opel reklám zenének a címét tudja valaki? A Megasztár döntőjében is volt az eredményhirdetés alatt.
  • 062020
    Az új Opel reklám zenének a címét tudja valaki? A Megasztár söntőjében is volt az eredményhirdetés alatt.
  • Máté94
    Olvass vissza!
  • Babetta326
    Sziasztok!
    Örülnék, ha valaki tájékoztatással tudna szolgálni egy régebbi reklámzenével kapcsolatban. Ha jól emlékszem, Pannonos volt, és volt benne egy kanapé(?), ilyen lightos zene volt, egy csaj énekelte, hogy 'Michael, let me show you how to love,I'll teach you how to love...' vagy valami hasonló...köszi :)