2756
Reklámzenék
-
#633 Ha defektet kapsz és valaki kicserélni neked a gumit, te hagyod hogy valaki más is kicserélje ugyanazt a gumit? -
#632 Láttam de hát segíthatek nem?:D -
#631 #624 -
#630 Moby - In This World -
#629 Köszi!!THX!! má régóta keresem honnan tudtad a címet??? -
#628 lehet..amugy ez az. azzal kevertem hogy nem ismertem a reklámot, másnak kellett, és mikor meghallgatama számot, nem gondoltam volna hogy ez egy tejreklámé!!! -
#627 nem lehet hogy neked az in my heart van meg és azzal kevered? -
Nadi #626 Tuti, hidd el! -
#625 dd biztos hogy ez az? mert ez a szám meg van, ésnetom:S -
Nadi #624 Olvass vissza!!
#608 -
#623 Valami Millis reklámnak a zenéje kéne, nem tudja valaki?
a pasi tolja a gyerekét stb
-
#622 I Monster : Hey mrs -
#621 Toyota yaris ice reklámnak a zenéjének a címe kell köszi!!!! -
#620 valkinek nincs meg a Heineken-es reklám zenéje, naon kéne? -
akos #619 Hay!
A radiocafe 98.6 reklámjának zenéjét ismeri valaki? -
#618 Nekem nagyon bejön az INDESIT (üzenős hűt.szekrény) és az MKB Bank (pirosszőnyeg) reklámzenéje. Nem tudja vki hol lehetne leszedni őket? Köszi szépen.
-
vizcsap #617 Kössz -
#616 nah mind1 beirom meg1x: Lorna Vallings: Taste -
#615 ezt már 1x beírtam. keress rá.. -
vizcsap #614 Köß,de ezzel még nem jutottam közelebb a szám címéhez... -
#613 Dreher reklám. -
vizcsap #612 Nem tudjátok h mi az a szám ami egy sörreklám alatt megy (nem jut eszembe h melyik sör...) és egy baráti társaság bemegy a kocsmába ahol a pultoscsaj kikezd az egyikkel,aki mint késöbb kiderül nös,5let? -
Nadi #611 Nagyon fasza szám -
#610 nm -
Nadi #609 Danke schön -
#608 Moby - In This World -
Nadi #607 Hali! A legújabb Milli reklám zenéjének a címét nem tudja valaki? -
#606 -
Perba #605 wow majdnem kiestem az ablakon :D:DDDDD -
#604 lol :DDD -
#603 a korodat nem írtad le ezért NEM!:D -
#602 Ennek a kórus zenének tudja valaki mi a zenéje? OVATOSAN NÉZD MEG, MERT A MÁSODIK REPTETÉSNÉL HIRTELEN ÜVÖLTENI KEZD A STAR WARS ZENÉJE, szal csak halkan :) -
kaptar41 #601 Sziasztok! Attila vagyok Pécsről. Ha tudtok olyan oldalt, ahonnan ingyenes reklámzene letöltés van légyszi írjátok meg a : [email protected] címre! Előre is köszi! Üdv mindenkinek!!!!!! -
#600 Helló!
A matáv rebranding T-kom kockakaforgatós reklámfilmet keresem. A www.team.hu készítette, de sajnos az oldalukról nem lehet leszedni. Írtam de nem válaszoltak, pedig a többi reklám letölthető... -
#599 AzLG C3300- reklámnak milyen zene szól? -
Phat Smoker #598 a felpörgetett verzió szerintem ez lesz: amadeus - delta -
akos #597 Tom Dissevelt & Kid Baltan - Song of the second Moon -
abrakadabra1 #596 tudja valaki esetleg a Delta c. tudományos műsor zenéjét? ... hallottam nemrég egy felpörgetett 3-4 perces változatot, és nagyon tetszett...
köszi
A. Danny -
#595 Köszi... Reménykedek. -
#594 Egyszer talán a Zwackoldalára kerül majd fel a reklámfilm, sajnos eléggé megkésve frissítenek.