2756
Reklámzenék
  • akyyy
    "[i]Kedves fórum olvasók!

Szeretnénk egy részben megköszönni, hogy felfigyeltek erre az apró hiányosságra, a probléma megszűnéséig már nem kell sokat várni!

Ellenben, a magyar jogszabályok értelmében - mivel a csengőhangokat mi magunk készítjük - a mi szellemi termékünk és jogi tulajdonunk, így azok illetéktelen megszerzése bűncselekménynek minősül. Felhívnám a figyelmeteket, hogy a letöltéseket szerverünk regisztrálta - természetesen IP címekkel együtt -, így ezen emberek ellen jogi úton fogunk fellépni.

Üdvözlettel,
    7777.hu

E-mail: info-at-7777.hu"
  • Phat Smoker
    hát elég gázos és költséges megoldás :)
    ajánlom inkább a telcsi.hu-t
    ahonnan egy kis trükkel ingyen lehet a legújabb polifónikus melódiákhoz jutni! (az amúgy 500 huf/csengés helyett..hmm úláccik ez a bevett tarifa mindenhol)
    tehát mikor meghallgatsz egy dalt (vásárlás előtt ,-)) , azt előtte lementi a géped temp fájlai közé..keress rá a .mid-re..az megfogod találni asszem a temporary internet files egyik krixkraxos mappájában.. és voilá megis van a kívánt dal INGYEN!
    én csomó effektet, meg egyéb vackokat szedtem már le így
  • akyyy
    Az semmi! Küldöd sms-t, megkapod a KÖNYVJELZŐT, ami kerül 400+200 ftba! Rámész a kapott linkre, de nem jön be semmi, mivel nincs wapos előfizetésed! Előfizetsz, de nem tudod hogy mire kell, és csak ilyen szarra fizetsz, amivel a pannonwapot lehet böngészni, lemondod, előfizetsz egy rendesre, .........és ujra küldöd az sms-t, lesz ebből 5000 ft is egy csengőhangért, ami kiderül hogy tök szarul szól a telódon, mert nem halood meg ha csörög!
  • Phat Smoker
    jah..küldd smsben a csótány1 vagy a csótány2-t a polifónikus csengőhanghoz! LOL!!
    az ára "csak" 400 ft+áfa /csengőhang

• Aspyrin
    mitől félsz?
  • akyyy
    nemtom, de nekem már tetszik:DDDDD
  • csonkahuga
    AZ MEKKORA FASZSÁG MÁ NEM??????????
    DE GONDOLOM VMI CSENGŐHANG..... CUCC LEHET A CÍME
  • anyuci
    Én a Balaton reklám zenéjét keresem, nagyon örülnék, ha valaki meg tudná mondani :).
  • akyyy
    a viván megy ilyen csótányos csengőhang reklám, és annak a számnak a cime kellene...
  • Gangxters
    Sziasztok!

Érdekelne az Underworld című film zenéje nem vagyok benne biztos hogy ennek a filmnek a zenéje-e, de a bemutatójában ez ment. A filmben nem hallottam, ha valakinek meglenne megköszönném ha elküldeni ide: [email protected]

Thx
  • Csilus
    Sziasztok!

Nem tudja valaki melyik reklámnak volt a zenéje The breeders-től a cannonball? Nem adidas,vagy Levi's...
  • csanee
    Ma láttam újra és nem carlsberg hanem becks:)
  • csanee
    Sziasztok! Van egy sörreklám, talán vmi carlsberg vagymi, amiben németül dumálnak, és utána mondják, hogy: A; a németek kompromisszumkészsége egyenlő a 0-val stb. Tudja vki mi ennek a zenéje?
  • Krittyike
    Sziasztok!Légyszi írja meg nekem valaki kinek mi az a szám ami a viasaton a Szex és New york ajánlója alatt [email protected]öszike
  • Domooo
    Nagyon-nagyon-nagyon szépen köszi!!! naggggyyon!!! :)
  • PResident Evil
    Underworld - Born Slippy
  • Domooo
    Hellósztok!! Valaki tudna nekem segíteni abban, hogy mi az idei Sziget feszt reklámjának a zenéjének a címe? :) Megköszönném, ha igen :)
  • DeneJay
    Egyik Pedigree reklm zenéje kéne amiben akusztikus gitáron játszanak és ilyen szövegeket mond egy pasi a reklámban hogy "MI a kiutyákért vagyunk, kicsikért nagyokért stb stb". Előre is kössz!
  • Hixer
    hö na igen, csakhogy ha meghalgatod sokkal lassabb lesz mint az ami a reklámba megy! én találtam egy Soulchild mix-et ami jó és már az! szal sztem a Gorillaz - get the cool sunshine (Soulchild mix) re keressetek rá nekem az van meg...
  • Koviper
    Hi! Johnson's szőrnövekedés-gátló reklámnak a zenéje kéne! Kislányok csipesszel húzogatják a szőrüket, a nő beledobja a borotváját a kukába... nagyon lightos zene megy alatta, pls vki írja meg a szám címét és az előadót!!! Thx!
  • Aspyrin
    T-Online/ Get the cool shoeshine = Gorillaz: 19-2000
  • Viktorr
    sziaztok én szandee vok, és nem tudjátok, h honnan lehtne letölteni a T-online reklámjának a zenéjét? azt a get cool-osat???????
  • katze
    Az a reklám dekész :D
  • sapkafej
    Te hülye! Az Sprite reklám!

(Bár attól még érdekel)
  • Balo
    Hali!
    Megtudná valaki mondani, az Eurosporton futó Skoda reklám (egy család az autóban...) zenéjének címét? Köszi előre is.
  • modellmaker
    Sziasztok!

A Coca-Cola Soundwave reklám zenéjének nem tudjátok véletlen a címét? Próbáltam már így keresni de nem sok sikerrel.
  • sapkafej
    Annak a Nike reklámnak érdekelne a zenéje, amiben csávók kosaraznak, és a pálya igazából víz, és beleesnek, meg fejest ugranak (asszem :P). Kerestem a neten a reklámot, de sehol sem találtam.
  • Phat Smoker
    ezalatt a reklám alatt melyik zene szól ?
  • laliking
    Tmobil: Safri duo-Bogo song
    legalábis úgytom ez az
  • akos
    Christal method - Keep hope alive
  • zsoleer
    annyit tudok hogy ez a szám benne volt a fifa 98 játékban is
  • zsoleer
    hello mindenkinek kéne egy kis segitség nem tudom tudjátok, az igaz ez nem reklám a harmadik muszak cimu sorozatnak a betétdalát ha valaki tudná a nevét és honnan lehet letölteni elöre is köszi
  • akos
    Groove Armada - My Friend

(Hátha valakit érdekel még rajtam kívül..)
  • ffxi
    Nekem nagyon bejön az INDESIT (üzenős hűt.szekrény) és az MKB Bank (pirosszőnyeg) reklámzenéje. Nem tudja vki hol lehetne leszedni őket? Köszi szépen.

• Ani017
    Sziasztok!nem tudjátok a t-online legujabb reklámzenéjének a címét? Amiben az a világoskék pulcsis srác van.
  • hmike
    segítség:
    azt már tudom hogy mit: Gerard Kawczynski - Paradise Island
    de honna!!! :)
    esetleg valaki tudja?
    [email protected]
  • csum666
    Olvass vissza és megleled a választ!!!
  • IlluminatoR
    Nem tudjátok véletlenül a Toyota Yaris Ice reklám alatt milyen zene szól?
    Mintha azt mondaná..: This is great...
  • csum666
    Igazából azér másoltam be mert én cska azt tudtma moby emrt elfelejtettme és emgnéztem akkor meg már bemásoltam ennyi:D
  • csum666
    Nem jó hasonlat!:D bár msot eccer segítettem:D