2756
Reklámzenék
-
Bepantheras #714 Sziasztok, valaki esetleg nem tudja, hogy az "első lakáshitel" reklám alatt milyen zene szól? Mostanában a Viasat3-an szoktam látni, hallani a reklámot. -
#713 Singing in the Rain -
SCooBYY #712 AZ új nokia reklámzenéje nincs meg valakinek ?????????????????? -
#711 Jah! És ez a hang hangszíne is folyamatosan változik. -
#710 Valaki tudja, hogy a régebbi beck's reklámnak mi volt a zenéje? Mivel már nem adják, a hozzé tartozó szöveget nem tudom, de kicsit goás a szám. Végig egy dallam szól, és ha jól emlékszem visszhangzik. Mély, érdesebb hang adja a főhangot. -
SCooBYY #709 HEllosztok . Tudja valaki hogy mi az új Hp Photosmarck nyomtató reklámjának a zenéje ? Tudjátok amiben a képeket teszi a fejére meg ilyesmi -
#708 a nutellás reklámnak mi a címe?amikor 010%-ot adnak, és egy szakács dobol! -
Nadi #707 Olvass vissza -
jew #706 milli tej reklámjában elhangzó zene érdekelne ki az előadó és mi a szám címe? Tudja valaki segítsetek! -
#705 ez az axos reklám zneéje micsoda? mikor azt az izét a szökúkútba dobja acsávó a csaj meg utánna ugrik:D -
#704 peugeot 1007 reklámzene valakinek incs meg? htx -
sonyv1 #703 Sziasztok!
Nem tudjátok , az új Generali reklámnak a zenéjének a címét? Köszi. -
tomo #702 Segitsetek legyszi, ha tudtok:
a szentkirályi ásványviz reklámfilmjét szeretném megszerezni. ha valakinek an otlete , legyszi ossza meg velem.
kosz -
#701 mostanaban megy a venusz reklamja Martonka ballagasaval.
Amikor megy az 1995 felirat megy is egy ismeros zene.
Tudja vki? -
dinnyosz #700 Sziasztok!
Nem tudjatko, hogy a Coca-cola Mindenki kampanyanak mi a reklamfilm zeneje? -
Radar #699 Nem tudja valaki, mi a címe annak a zenének ami az RTL Klub-on ment, amikor kirakták az ORTT-s fekete képernyőt? -
#698 ezer köszi! -
#697 Coldplay-Clocks -
#696 Ez alatt szól valanmi zene, nem tudja valanim mi a cimne? főleg a vége nagyon ismerős, tuti halottam már:S -
#695 "Jelenleg összesen 1000 db reklám." :)
Reklámadatbázis -
Gangxters #694 Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül hogy milyen zene szokott menni a Való világ 4 felhívásában az RTL-en a nevét vagy hogy honnan szedhetem le.
Előre is köszi. -
hmike #693 Gerard Kawczynski : Paradise Island
ha valkinek +van pls tegyen már fel 1 linket rá
vagy hogy honnan tudnám letölteni
thx -
Darkboy #692 én is ezt kérdeztem :DD -
SCooBYY #691 Mi a Viasat 3 szokott meni az osztag előzetesében, annak a számnak mi a címe ?? -
#690 MYLO - Drop the pressure !!! -
#689 Mylo drop the pleasure a végét ne mtuti igy írják de ez a címe -
#688 Le tudtam tölteni a reklámot!!!! Szóval vki megnézné nekem?www.pepsielectronicafest.com/download/pepsi-efi-tv_spot.mpg SZal ez a reklmá, és ez a szám érdekelne, amikor ki van írva h 60 DJ meg 100 saat arakshiz müzik. Légyszi segítsetek!! Már oylan közel vagyok a megoldáshoz! -
#687 Hali!
Nem tudjátok h mi annak a reklámnak azenéje, ami az MTV Europeon szokott menni, Pepsi reklám, táncolnak benne az emberek és a Pepsi embléma átváltozik diszkgömbbé? -
Darkboy #686 A viasaton az osztag előzetesének mi a zenéje? -
#685 Offline games 6 nevű snickers valami lesz nemtom hol, a reklámzenéjének acime kelene. a viván szokott menni! -
#684 Offline games 6 nevű snickers valami lesz nemtom hol, a reklámzenéjének acime kelene. a viván szokott menni! -
Phat Smoker #683 vmi olyasmint suggalt az alábbi mondat:
"Szeretnénk egy részben megköszönni, hogy felfigyeltek erre az apró hiányosságra, a probléma megszűnéséig már nem kell sokat várni!"
kiváncsi leszek mit találnak ki :)
-
#682 honnét tudod hogy komolyságos változások? -
Phat Smoker #681 hát ami kell a 7777-ről azt gyorsan szedd le, mert hamarosan komolyságos változások várhatók! :))
az én telómon egy gyári csengés van perpill beállítva, ami úgy indul, hogy "hellooo moto" majd jön a talpalávaló muzik :) -
#680 nekem azért van , ami bejön, meg amig nincs a 7777-en rajta, addig ez is jó (pl Budapest parádé 2005 ami most az én csengohangom, illetve dred csak ahold! -
Phat Smoker #679 OFF
nemsemmi ez a sztarsms.hu
a 'valósághű top10' megnevezésen jót kuncogtam
mely tképpen az mp3 csengéseket tartalmazná cirka 800huf+áfa...ezekse szívbajosak..komolyan volna olyan lúzer júzer aki ezeket meg is rendeli ? :)
röhej!
ám ha nem volna elég a 'valósághű top10' kínálata, akkor csak egy ugrás a sugár, vagyis klikk a 'Még több valósághű (realisztikus) csengőhang!' feliratra LOL!!
még pár szinonímáját a 'valósághű' szónak igazán belecsempészhették volna a mondatba, az addig még hezitáló vásárlók totális meggyőzése végett!
vmi hányadékok ezek a polifónikus csengések!
a szintiboyos hangzásvilág azért mindegyiknél ott figyel!
-
Aspyrin #678 #668-ban teleüvöltöd a fórumot, gondoltam félsz valamitől... -
#677 számbol vetted ki a szótamugy ugyanigy müxik a www.sztarsms.hu -nál is, ha te is tudsz ilyet, nyugodtan írd be.. -
#676 mivan?????????????????????? -
Phat Smoker #675 nem töltöttem le semmit! csak belehallgattam a megrendelni kívánt csengőhangba!
hoppá, hogy letölti a gépem átmeneti tárolójába az épp hallgatott csengőhangot ?
arról én már nem tehetek :)
miért nem oldották meg jobban ?
utólag ne rinyáljanak!
"probléma megszűnéséig már nem kell sokat várni!" áá tényleg nem!
csak pár éve üzemel így a rendszer!
amúgy hajrá!
ami kellett már leszedtem onnan,(nem előre megfontolt szándékkal! átmeneti tároló esete!) a saját készítésű lakodalmas hangvételű slágerek meg kellenek a francnak (ez a midi varázsa)..mikor ott az mp3 mint csengőhang, ami azért vmivel elegánsabban szólal meg (és olyat teszek a telóra amilyet akarok!) mint pl. bármelyik mai sláger abban a jellegzetes lakodalmas borzadályban!