Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hát szvsz nekem is kéne 😄
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Nagyon fontos hogy megtudja mi a mostanában a TV-ben játszott SAMSUNG reklám zenéje: az amiben az új szétcsúsztatható mobil van!!!
AKI TUDJA NAGYON KIRA ARC!!!!
Elõre is kösz...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Osszeszedtem nagyjabol amit kerestek.😊
Ha vkit erdekelnek a kovetkezo reklamzenek,
akkor irjon nekem 1 mailt a [email protected] - ra
es segitek.
- Lux (auton atmaszos) The 411 - Dumb
- AXE (utcan oltozkodos) Peter Lawlor - Falling in love
- Heineken (randi, melyik sor?) Marino Marini - Guaglione
- Peugeot 407 (jatekautos) - The Film - Can you trust me
- Vodafone - Jet - Are You Gonna Be My Girl
[email protected]

[email protected]
Meg az a másik focis reklám?

[email protected]
Az új Heineken reklámzenét keresném...az, amikor egy csaj meg egy fickó találkozik valamelyikük lakásán...és az egyik fél a hûtõben válogatjha a söröket...azt szeretném tudni...
[email protected]
Köszi!
Az a reklam, amikor 1 lany, meg 1 fiu szedik ossze a ruhaikat (amiket velhetoen hazafele lerangattak egymasrol az agy fele vezeto uton), mikozben mennek a bevasarlokozponta a kosarukert, s egy "viszlat nezessel" bucsut vesznek egymastol!
„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
A Toyota Yaris reklám zenéjének mi az elõadó illetve számcíme? Amikor az UFÓ-k vannak benne, elviszik a kocsit stb.
Köszi elõre is.
Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |
\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"
Why don't you do it? Cause you live on your own..
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
¡Hala Madrid!
Mission Impossible 2010: PRO Class