Reklámzene

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
ti---turi-tu

hát szvsz nekem is kéne 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Hixer
jahh és sztem még elég sok embert érdekel... de az is lehet hogy egy külön zenérõl van szó amit a samsung csináltatott, ha arról van szó akkor szívunk de a remény megmarad

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Hixer
Hello!
Nagyon fontos hogy megtudja mi a mostanában a TV-ben játszott SAMSUNG reklám zenéje: az amiben az új szétcsúsztatható mobil van!!!

AKI TUDJA NAGYON KIRA ARC!!!!

Elõre is kösz...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

PResident Evil
TÉK !!!

&

HAGGYÁ !!!

Jano
Nem mondom meg a Flóra margarin reklám zenéjét, mer nem segítettetek!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Sziasztok!

Osszeszedtem nagyjabol amit kerestek.😊
Ha vkit erdekelnek a kovetkezo reklamzenek,
akkor irjon nekem 1 mailt a [email protected] - ra
es segitek.

- Lux (auton atmaszos) The 411 - Dumb
- AXE (utcan oltozkodos) Peter Lawlor - Falling in love
- Heineken (randi, melyik sor?) Marino Marini - Guaglione
- Peugeot 407 (jatekautos) - The Film - Can you trust me
- Vodafone - Jet - Are You Gonna Be My Girl
Az öltözködõs Axe reklám zenéje Peter Lawlor:Falling in love.Én a dcrõl nem tudtam letölteni ha valakinek sikerül légyszi szóljatok!Kösszke.

[email protected]
Az öltözködõs Axe reklám zenéje Peter Lawlor:Falling in love.Én a dcrõl nem tudtam letölteni ha valakinek sikerül légyszi szóljatok!Kösszke.

[email protected]
PResident Evil
407 vazzegh !!!

PResident Evil
nekem 408 reklámzene kellene !

Ja, ez engem is érdekelne.

Azt megtudnátok mondani hogy hol lehet a mostani pepsi-s reklám a neten?
Meg az a másik focis reklám?

Sziasztok!Lux reklám zenéje érdekelne ha valaki tud róla vmit légyszi segítsen rajtam is.Köszi!

[email protected]
Halihó!
Az új Heineken reklámzenét keresném...az, amikor egy csaj meg egy fickó találkozik valamelyikük lakásán...és az egyik fél a hûtõben válogatjha a söröket...azt szeretném tudni...
[email protected]

Köszi!
Tudna valaki segiteni, mi az uj AXE reklam zeneje?

Az a reklam, amikor 1 lany, meg 1 fiu szedik ossze a ruhaikat (amiket velhetoen hazafele lerangattak egymasrol az agy fele vezeto uton), mikozben mennek a bevasarlokozponta a kosarukert, s egy "viszlat nezessel" bucsut vesznek egymastol!
vigyori14
Hali! Nem tudja valaki honnan lehet letölteni a coca cola reklámnak a zenéjét, írjátok már köszi!

www.djuice.hu

Balo
Hello! Nem tudja valaki a Mastercard reklám zenéjének címét? (Azt, amelyiket BL meccsek közben játszanak a Viasat3-on) Köszi elõre is!

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

Trade
SGH-X600-sa reklám zenéjét keresem.Amikor a discoban a vakkus mobillal nyomul.Tudja vki a címét?

Hogyan csábítsuk el a lányokat? Szeretnéd megtudni a választ? www.elcsabitas.hu Tanulj meg minden fortélyt!
PResident Evil
"ván mór tájm szelektá... ná ná ná nná nnnná..."

PResident Evil
😄DD

PResident Evil
senki sem néz reklámokat...

Pempő
Mi a kérdés?

kurvanyu jó-johánzon!!44

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

dentro
Room 5 - Make luv

It\'s not hard to meet expenses...they\'re everywhere.

Loál János

Loál János
Jano és Thom111 kéri szépen a Flóra Margarin reklámjának zenéjének elõadójának számának címének ideírását!

zaki
nekem a Sony-Ericsson T610-es mobil reklámzenéjének a címe kellene, tudja valaki esetleg?

Ugyan nem reklámzene, de nem tudja valaki ki az elõadója az MB-World Racing-ben van egy szám, valami addactive2speed, vagy mi, na annak az elõadóját keresem! Márha az nem valami ilyen alkalmi brigád volt...
Noninnyó
Üdv!
A Toyota Yaris reklám zenéjének mi az elõadó illetve számcíme? Amikor az UFÓ-k vannak benne, elviszik a kocsit stb.
Köszi elõre is.

Asus P5K Pro | E8200 @ 3.6 GHz | 2 x 1GB Geil Ultra DDR2-800 | Gainward 8800GT GS 512MB | 24\" Samsung T240 | 550W Chieftec | XBOX360 Elite |

Jano
Na?

PResident Evil
ööö mindegy mert... ööö mert nem is ööö tudom...

Jano

HOHHA-HOHHA-HOHHA!

PResident Evil
ööö kussoljál, mert minden biztosítónak van Lakáshitel reklámzenéje... legalább abiztósítót mond már meg... ööö bunkó...

PResident Evil
ööö részletezd....

PResident Evil
rájöttem... ha kell vkinek: a - good time

PResident Evil
háj... a Nokia zenefonjának zenéjének a címét nem tudjátok ???

Crazyn
Nem tudja valaki véletlenül, hogy mi a címe annak a számnak, ami a birkás mentos reklámban megy?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Manta
Érdekes, mindegy, akkor: #81
Manta
Így?

Manta
Mi ez a szám?

Ch_Slater
biopon reklám zenéje? csaj énekel benne valami ilyesmit h:
Why don't you do it? Cause you live on your own..

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

lee86
az eurosporton szokták játszani azt a nissan reklámot, amikor maraton futók követnek 1 nissan terepjárót. Nem tudja vki, hogy melyik szám megy a reklám közben?

¡Hala Madrid!

petesilver
Viasat 3 , a hétvégi HÁRMAS AKTÁK /Angel, X-Akták, Millenium/elõzetes alatt megy egy szám, ami nagyon bejön! Nem tudja valamelyikõtök, hogy ki az elõadó, esetleg számcím?

Mission Impossible 2010: PRO Class

PResident Evil
hmm... mostmár...

Jano
Flóra margarin reklámzene? Valaki?

PResident Evil
jaja.. én is csak errõl tudtam !

Manta
Nem is fogsz egyelõre.
Manta
Titel: Race You
Song-VÖ: Noch nicht auf CD veröffentlicht.
Produktion (Song): Von Chema eigens für diesen Spot komponiert.
Bezugsquelle: Bei Seat kann man sich den Spot als Videodatei herunterladen. Besser als nix.