2756
Reklámzenék
  • Elvie
    az engem is!
  • csum666
    Régebbi hszekbe már megtaláltam mikor 1 kárász repülget és mesélik hogy cska 1 napot él.....
  • akyyy
    az melyik reklám?:S
  • csum666
    Visszaolvasni!!!:D
  • csum666
    Vodafone now zenéje érdekelne!
  • Lolarapper
    Szia! Ezt nézd meg! (Mind2 reklámfilm!! :))

http://www.elsolakashitel.hu/index.php?ID=647&LID=hun#Content
  • Dankó
    Sziasztok!

Nagyon régóta vadászom, de eddig még senki sem tudott segíteni benne, hogy ki az előadója annak a reklám zenének(régebbi Axelerós reklám), amiben a srác várja a csajt és kitakarít, pakolászik mert jön a net.Nagyon megköszönném ha tudni vki segíteni!
  • Methos from GH
    :(
  • akyyy
    megleltme, jeee :D
  • Hixer
    bezony.. félő, hogy ezt is a pannon saját maga csinálta, mert volt erre példa... a végén a dallam át is megy abba a szokásos ti-tü-titüti-ti-tí-tü-tíííí dallamba
    persze ez még nem jelent semmit, lehet azt hozzárakni utána is, igaz, de félő, hogy ez a reklámhoz készült. De ne legyen igazam, hiszen jó zene...
  • Bandee1987
    neten rákerestem a dal szövegének részletére, de semmit sem dobott ki
  • akyyy
    hülye kérdés de fontos!:D
    a skoda reklámzenéje kéne, minda kettőnek!
    Aza egyika rednálos amásik meg a traktoros mikor alufin ül!4 főleg az utobbi a fontos!! help me:D de tényleg!
  • Methos from GH
    Családi program zene, azaz. Ami ezalatt szól:

http://www.pannongsm.hu/sajtoszoba/fotogaleria/reklamfilmek/PannonCsaladiCsomag.mpg

reklamadatbazis.hu már nemtom mióta nincs frissítve... legalábbis pannon témában. Esetleg vki megismeri? Ott a link a reklámhoz.
  • Bandee1987
    A pannon családi csomag reklámjára gondolt sztem, annak a zenéjét én is keresem
  • DnP
    melllyikre gondolsz? Aminek a vegen a terhes csaj simogatja a hasat? vagy nem tom.. reklamadatbazis.hu?
  • Methos from GH
    Pannon GSM reklámról senki semmit nem tud? :(
  • DnP
    :) Mondom nem az... abban ket srac okorkodik egymassal. Nekem az kell mikor a csako szerelmet vall a csajnak" a foldon csak te vagy es eeeen vagyok... ". Az pedig a NYERS - Megall az ido
    Kozben a www.reklamadatbazis.hu-n megtalaltam, es mar le is szedettem:) naaaon joo..!
  • Methos from GH
    Ma láttam Pannon GSM reklámot! Nem tudja valaki melyik szám szól alatta? Nagyon kéne.
  • Methos from GH
    Üllői Úti Fuck - Esküvő (én DC++-ról szedtem le)
  • Elvie
    oké
  • akyyy
    ismerjük
  • Elvie
    ezt ismeritek?(talán segíthet)
  • DnP
    Nah megvan a vodafonos kereszes meg a az ulloi uti fuckos is de sztem ez nem az....
    A reklamban ijjesmi szol de sztem nem ez.. :( abban volt a foldon csak te vagy es en vagyok... ebben semmi... Lecci valaki, miJJen szam volt a Tonline klipsoftware reklamban? Az elso reszben, ahol a manus enekel a csajanak.. Koszike!
  • DnP
    Ez az a " A foldon csak te vagy es en vagyok" szovegu??? Azt keresem en is :)))
  • MM18
    Köszike
  • biaggio
    Vodafone Now - (kérészes, vodás, bogaras) : K-Os : The Love Song
  • zovi
    Paul Oakenfold : Feed Your Mind
    de sajna, sehol nem találom.
    kérészes vodafone reklám zenéjét ismeri valaki?
  • akyyy
    ezt ki kérdezte?:D
  • MM18
    Nekem viszont a Toyota Aigo, vagy hogy az istenbe írják, címe/előadója kellene...előre is köszeee
  • MM18
    jah, ez még egy régebbi kérdésre ment, de történetesen tudom az Actival reklámanak a zenéjét, és szörnyűűű, hogy ezt nem ismeri fel valaki....Neo- Aiiyiio
  • MM18
    Ohh, ha használnátok az eszeteket, akkor megtudnátok a szám címeket...(de most jó leszek és elárulom a nagy titkot amire vártatok, a Harmadik műszak zenéje: The Chemical Brothers- Replacement Killers) és én ezt amúgy úgy találtam meg annó, hogy dc-be beírtam (dc++) Third watch...és kidobott Tiestotól kezdve Chemicalig minden jóóót! (csak mert mind a kettőnél megtalálható)
    ciao
  • Bandee1987
    Gyerekek, mi a címe annak a számnak, ami most megy a Pannon családi csomag reklámja alatt? Előre is kösz!
  • hmike
    itt a nagy kérdés!

Andante (bőr bútor) reklámzene?
    valaki
  • Bepantheras
    Köszönöm!
  • Anachron
    Az új Actival reklámnak a zenéjének címe/előadója kellene, előre is köszi :)
  • blackgamer
    a T-online Klip nevű videóbeszélgetéses programjának a reklámzenéje: Üllői Úti Fák - Esküvő
  • akos
    Ennek a reklámnak nem ismeri valaki a zenéjét?
    Pls...
    (Illetve, ismerni én is ismerem, csak nem tudom az előadót/címet.)
  • Anachron
    Köszöntem :)
  • biaggio
    Első Lakáshitel - Adiemus : Rain Dance
    Peugeot - Spin Doctors : Two princes

• Anachron
    Hali all, nekem az 'új' peugeot száma érdekelne mikor a kocsi jóval nagyobb a városnál, előre is köszi.