2756
Reklámzenék
-
#754 az engem is! -
#753 Régebbi hszekbe már megtaláltam mikor 1 kárász repülget és mesélik hogy cska 1 napot él..... -
#752 az melyik reklám?:S -
#751 Visszaolvasni!!!:D -
#750 Vodafone now zenéje érdekelne! -
Lolarapper #749 Szia! Ezt nézd meg! (Mind2 reklámfilm!! :))
http://www.elsolakashitel.hu/index.php?ID=647&LID=hun#Content -
Dankó #748 Sziasztok!
Nagyon régóta vadászom, de eddig még senki sem tudott segíteni benne, hogy ki az előadója annak a reklám zenének(régebbi Axelerós reklám), amiben a srác várja a csajt és kitakarít, pakolászik mert jön a net.Nagyon megköszönném ha tudni vki segíteni! -
#747 :( -
#746 megleltme, jeee :D -
#745 bezony.. félő, hogy ezt is a pannon saját maga csinálta, mert volt erre példa... a végén a dallam át is megy abba a szokásos ti-tü-titüti-ti-tí-tü-tíííí dallamba
persze ez még nem jelent semmit, lehet azt hozzárakni utána is, igaz, de félő, hogy ez a reklámhoz készült. De ne legyen igazam, hiszen jó zene... -
#744 neten rákerestem a dal szövegének részletére, de semmit sem dobott ki -
#743 hülye kérdés de fontos!:D
a skoda reklámzenéje kéne, minda kettőnek!
Aza egyika rednálos amásik meg a traktoros mikor alufin ül!4 főleg az utobbi a fontos!! help me:D de tényleg! -
#742 Családi program zene, azaz. Ami ezalatt szól:
http://www.pannongsm.hu/sajtoszoba/fotogaleria/reklamfilmek/PannonCsaladiCsomag.mpg
reklamadatbazis.hu már nemtom mióta nincs frissítve... legalábbis pannon témában. Esetleg vki megismeri? Ott a link a reklámhoz. -
#741 A pannon családi csomag reklámjára gondolt sztem, annak a zenéjét én is keresem -
#740 melllyikre gondolsz? Aminek a vegen a terhes csaj simogatja a hasat? vagy nem tom.. reklamadatbazis.hu? -
#739 Pannon GSM reklámról senki semmit nem tud? :( -
#738 :) Mondom nem az... abban ket srac okorkodik egymassal. Nekem az kell mikor a csako szerelmet vall a csajnak" a foldon csak te vagy es eeeen vagyok... ". Az pedig a NYERS - Megall az ido
Kozben a www.reklamadatbazis.hu-n megtalaltam, es mar le is szedettem:) naaaon joo..! -
#737 Ma láttam Pannon GSM reklámot! Nem tudja valaki melyik szám szól alatta? Nagyon kéne. -
#736 Üllői Úti Fuck - Esküvő (én DC++-ról szedtem le) -
#735 oké -
#734 ismerjük -
#733 ezt ismeritek?(talán segíthet) -
#732 Nah megvan a vodafonos kereszes meg a az ulloi uti fuckos is de sztem ez nem az....
A reklamban ijjesmi szol de sztem nem ez.. :( abban volt a foldon csak te vagy es en vagyok... ebben semmi... Lecci valaki, miJJen szam volt a Tonline klipsoftware reklamban? Az elso reszben, ahol a manus enekel a csajanak.. Koszike! -
#731 Ez az a " A foldon csak te vagy es en vagyok" szovegu??? Azt keresem en is :))) -
MM18 #730 Köszike -
#729 Vodafone Now - (kérészes, vodás, bogaras) : K-Os : The Love Song -
zovi #728 Paul Oakenfold : Feed Your Mind
de sajna, sehol nem találom.
kérészes vodafone reklám zenéjét ismeri valaki? -
#727 ezt ki kérdezte?:D -
MM18 #726 Nekem viszont a Toyota Aigo, vagy hogy az istenbe írják, címe/előadója kellene...előre is köszeee -
MM18 #725 jah, ez még egy régebbi kérdésre ment, de történetesen tudom az Actival reklámanak a zenéjét, és szörnyűűű, hogy ezt nem ismeri fel valaki....Neo- Aiiyiio -
MM18 #724 Ohh, ha használnátok az eszeteket, akkor megtudnátok a szám címeket...(de most jó leszek és elárulom a nagy titkot amire vártatok, a Harmadik műszak zenéje: The Chemical Brothers- Replacement Killers) és én ezt amúgy úgy találtam meg annó, hogy dc-be beírtam (dc++) Third watch...és kidobott Tiestotól kezdve Chemicalig minden jóóót! (csak mert mind a kettőnél megtalálható)
ciao -
#723 Gyerekek, mi a címe annak a számnak, ami most megy a Pannon családi csomag reklámja alatt? Előre is kösz! -
hmike #722 itt a nagy kérdés!
Andante (bőr bútor) reklámzene?
valaki
-
Bepantheras #721 Köszönöm! -
Anachron #720 Az új Actival reklámnak a zenéjének címe/előadója kellene, előre is köszi :) -
blackgamer #719 a T-online Klip nevű videóbeszélgetéses programjának a reklámzenéje: Üllői Úti Fák - Esküvő -
akos #718 Ennek a reklámnak nem ismeri valaki a zenéjét?
Pls...
(Illetve, ismerni én is ismerem, csak nem tudom az előadót/címet.) -
Anachron #717 Köszöntem :) -
#716 Első Lakáshitel - Adiemus : Rain Dance
Peugeot - Spin Doctors : Two princes
-
Anachron #715 Hali all, nekem az 'új' peugeot száma érdekelne mikor a kocsi jóval nagyobb a városnál, előre is köszi.