2756
Reklámzenék
-
#795 lál! -
mancimica #794 -
#793 hmmm -
#792 Pedig ez "kicsit" :)) nyugisabb, mint a trance! :D
A változatosság gyönyörködtet, mi?! ;) -
#791 csak valami remix :) -
#790 Moby - In My Heart -
#789 Csak azért gondoltam, mert nagyrészt pl. Pink Floyd-ot is használnak -
mancimica #788 KARÁCSONYI VODAFONE reklám zenéjét vki!!!
lécci köcce előre is -
mancimica #787 -
#785 #782 Hír TV-nek saját emberei, és ez miatt saját alkotói vannak. Ezt, és a zenét is ők csinálták. (legalább szerintem)
#783 Nokia zenéi sosem voltak megszerezhetők, nekik is ezt már alapból írják. -
#784 Nekem is teccik ez a szám, pedig én progi house/trance-t hallgatok alapból. -
#783 Na es mi a helyzet a nokia N70 zenejevel? nagyon bejon, lenduletes. Van egy resz mikor Maori beutesu tancot nyomnak a birok focimeccs elott.. teccik.. nem ismeri valaki? -
#782 Bár ez nem reklám, itt kérdezem meg, mert máshova nem illik:
A Hír tv-n a célpont c. műsornak a zenéjének kéne a címe. -
mancimica #781 hello mindenki!
megtudná nekem mondani vki az új karácsonyi vodafone-os reklám zenéjének címet?
Amiko egy kiscsaj énekel a havas ffák között és különböző sztárok jelennek meg mögötte. Köszi előre is! -
#780 Üllői Úti Fák - Esküvő -
Piko888 #779 A T-com-mos video telefon reklám zenéje érdekelne, amikor a srác a haverjának énekli az eljegyzése alkalmából. -
#778 na, komoly?
Nem jöttem volna rá...:))
-
#777 Jose Gonzalez - Heartbeats c. száma a reklám zenéje. Nekem is tetszik... Persze a reklám is. -
Aspyrin #776 Deep Forest: Sweet Lullaby
-
akos #775 Konkrétumot én sem tudok, de azt hiszem, hogy a deep forest dalok között kezdeném a keresést... -
#774 panontól kaptam a következő emailt:
A Pannon Családi Csomag szolgáltatásunk reklámfilmjének zenéjét Jamie Winchester és Hrutka Róbert szerezte. Terveink szerint a reklámfilmet, illetve annak zenéjét a jövőben letölthetővé tesszük honlapunkon, azonban ennek időpontjáról jelenleg még nem tudjuk tájékoztatni Önt.
-
#773 Passz!!
Fogalmam sincs..
boccs..
-
Teofil #772 Sziasztok!
Engem egy szám cím érdekelne nagyon-nagyon...bár tudom, hogy nem reklám, de hátha tudja vki, hogy mi a szám címe a videó alatt...
thx :)
[URL=http://www.youtube.com/watch.php?v=PaluLFfv0EI]ez lenne az[/URL
-
waddafaq #771 Hy all nekem az új sony reklám zenéjének a címe kellene amiben az új hdds LCD tvt reklámozzák és olyan sok színes golyó potyog mindenhonnan :) Ha valaki tudja akkor küldje el nekem a [email protected] címre vagy ide csak itt nem biztos megtalálom :) Thanx.
-
#770 úgy tudom,a számnak nincs címe,nem adták ki, direkt a reklámhoz készült :( -
mancimica #769 simple plan-welcome to my life a C3 reklámjának zenéje -
#768 huu hat thx, esteleg konkretabban ? -
róbertke #767 nem reklámzene volt az EPLE hanem az MTV-n egy ilyen kis zenei összeállítás valamiben volt. amiben volt még zero7 is... -
#766 na ez most erdekes hozzaszolas lesz ugyanis az eloadot es a szam cimet tudom,es biztos vagyok benne h ez reklamzene is volt.
Röyksopp - eple
ha valaki tudja plz irja meg h melyik reklam mert idegesit h nem jut eszembe .thx -
#765 Készítők nem válaszoltak? -
#764 télleg nincs akkor jól gondoltam:( -
#763 Nincs ott a címe, kerestem -
#762 menj ráa cimr,e ott biztos kiírja... de nem nagoyn van cime, de minjárt meglesem hátha válaszoltak nekem a készítők -
Coco #761 simple plan - welcome to my life -
Coco #760 Welcome to my life előadó sajna nem ugrik be -
Anachron #759 Üdv!
A mostani Citroen(C3) reklámzenéje érdekelne. Ha valaki tudja pls írja meg! Előre is köszönöm! -
#758 És meg tudnád mondani a címét?? Mert csa előadóból nem tudom! Nagyon megköszönném! -
#757 sztem ez a régebben írt másik pannonos reklámzenéjét is ők írták! -
#756 jó hírem van
a pannonos reklám dalára rájöttem micsoda
innen leszedhető a kottája ill. a szövege
az előadó nem más mint
Jamie Winchester & Hrutka Róbert
!!!!!!!!! -
#755 megvaan: K-OS:The Love Song