Reklámzene
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Pop tarts-Girlie Pop
ha jól tudom
How much can you take,before you snap?
mármint ha az I monsterre gondoltál...
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Kösz hoy leírtad
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Lorna Vallings: Taste (Dreher reklám)
The Turtles: Happy Together (Heineken reklám)
I Monster: Daydream in Blue (Chevrolet reklám)
??
teach me tiger, how to kiss you....
Az van a klippben, hogy egy fagyis árús kocsiból kiugrik egy csóka, hogy egy bankár arcot agyonlõjjön... bankárcsákó meg bebújik a kocsi mögé... ilyen lassú, jellegzetesen egyedi dal lehet ! <#vigyor3>#vigyor3>
aki tudja pls írja le !
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
tudja valaki a címét?
Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.
Egyébként meg értsd rá. 😊
Kis chip-ek ugrálnak és fényképezik magukat. 😊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A minap lattam a Halozat-on egy Asus reklamot, egy notebookot reklamoztak benne. Nagyon profi volt a zeneje, az elejen valami tööp-tööp - öket énekelt egy férfi hang, majd kezdõdött egy nagyon profi hegedûszóló. Egész véletlenül nem ismeri valaki ezt a számot? (ha ez egy szám...)
YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos
csengõhangnak:
http://www.mobilissimo.hu/files/sounds/9458.mp3
sazl : c
Nekem Peter Lawlor - Falling in love (AXE) szám kellene! Kerestem már sok helyen, de nem találtam! Elõre is köszi a segítséget!
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
az új kia reklám zenéjét honnan tudnám megszerezni
Ide nem írok semmit. Vagy mégis?
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
ATOMLOL 😄DDDDD
😄 hát ez... bacon sága szelet!!!! nem mintha bírálnám..., lehet jó zenéje, de akkor is olyan hülyén hangzik... 😄DD
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Suzuki reklám (IGNIS Tûzön, Vízen)