2756
Reklámzenék
  • Coco
    #858 ...
  • gaspar2005
    Sziasztok valaki el tudja nekem küldeni a vodafone-os reklámot tudjátok azt a karácsonyosat

mail: [email protected]
  • A N U B I S
    Sziasztok!

Keresem az új 2006-os Lexus IS reklámfilm zenéjét.

Napok óta leadják a tvben, és a neten is megtalálhato a www.lexus.hu oldalon a film, de maga a zenéről tud vki?

Már próbáltam uánakeresni, de nem sok sikerrel:S

Aki tud vmit írhatna ide, vagy a címemre(el is küldheti):

[email protected]

előre is köszönöm!
  • jorden
  • Amse
  • Amse
  • Tomalak
    Ezer koszonet
  • Ch_Slater
    Dreher
    Lorna Vallings: Taste
  • jorden
  • jorden
    helo.nincs fenn vitamil (liszt) reklámzenéje?
  • Elvie
  • Amse
  • Amse
  • Amse
    senki? :/
  • Amse
    tuti én vagyok a hülye, de nem találom.
    ma hallottam rádióban a sonyericsson teló reklám zenéjét( szitakötőt elkapja a lazac azt meg a megve azt meg a sas) és kerestem ,de nem találom.reklámadatbázison sem.:(
    tudja vki mi az?
    én vmi feka rap alapjaként hallottam.
  • smv
    K-OS: The Love Song (tudjátok a bogaras vodafone reklám)

Nem tudja valaki, hogy a vodafone álltal használt verzió megvan-e, tehát amin nem nyekereg rá a muki, hanem csak az alap szól.

előre is thx
  • Fenjoy
    Jó estét:) Volt egy Medvesajtos reklám, mikor a hisztis röszmeteg kiscsaj benyomja a durva hisztit, balek apja meg adja neki a sajtot:) Nos, a kérdés az hogy ki az előadó és mi a szám címe, ami ez alatt a reklám alatt megy? Előre is köszönöm aki tudja...

Ez mikor lesz az adatbázisban?:)

• Sland
    ITT VAN!
  • Federerr
    nekem is kéne, ha nem sikerül felrakni email címem (és msn): [email protected]
  • dagattka
    csa
    lecci rakjatok fel megint valahova az under the tree-t mert mar lejart az egy het en meg sajna azota nem neztem az oldalt es igy lemaradtam rola...:(
    koszi elore is
    csa
  • Elvie
    #842 ?
  • Gangxters
    Sziasztok!

Aki esetleg még nem tudná az új vodafone-os reklám zenéjének a címét annak itt van: The Water Babies - Under The Tree, ha valaki megtalálta szólna nekem is.

Köszi
  • Tomalak
    hi, ez kb melyik reklàmnak a leiràsa: Pár öltönyös faszi bemegy a bárba, kér sört, a pultos nő ráizgul a srácra, majd a többiek elmennek, srác megissza a sörét, és a pohárhoz veri a gyűrűjét...?
  • Thadius #852
    aaa király sland kössz.bocs csak most néztem:)
  • Coco
    nincsmit :)
  • Super Mario
    Nagyon szépen köszönöm!
  • biaggio
    - Közérdekű közlemény -

Kedves Mindenki!

Jómagam a Reklámadatbázis házigazdája vagyok.

Az oldal alapvetően reklámzenék (illetve reklámok) adatainak tárolására szolgál, de kiemelném egyre bővülő galériánkat is (háttérképekkel és ''élménybeszámolókkal''), valamint egyes reklámfilmek letöltésére is adott a lehetőség. Terveink szerint híreink között az aktuális, reklámokkal kapcsolatos főbb magyarországi esetmények, valamint a reklámokkal kapcsolatos hírek kapják a főszerepet.

- Közérdekű közleményünket látták -
  • Coco
    Moby : In This World
  • Super Mario
    A MILLIs reklámnak a zenéjének a címét meg tudja mondani valaki (beleértve az előadót)
  • DnP
    Kiraly vagy :) Epp toltom.. mar aszittem el sem indul... kb 3-4 perce szenved.. de aztan 200K val ugrott lefele.. mindjart bele is hallgatok.
  • Nolycsy
    A neutrogena norvég formulás reklámnak a zenéje kéne. Ismeri valaki?
  • Fenjoy
    Jó estét:) Volt egy Medvesajtos reklám, mikor a hisztis röszmeteg kiscsaj benyomja a durva hisztit, balek apja meg adja neki a sajtot:) Nos, a kérdés az hogy ki az előadó és mi a szám címe, ami ez alatt a reklám alatt megy? Előre is köszönöm aki tudja...

Senki nem ismeri?
  • Sland
    na senki? azt hittem nagyobb pörgés lesz
  • Sland
    Megjött a mikulás!!! ITT van A FULLOS Vodafonos reklámzene. Várom a köszöneteket
  • SAS107
    Sziasztok.
    Lenne egy kérdésem, nem igazán zenei
    A Johnnie Walkernek volt régebben egy reklámja, amiben az volt hogy egy jungelben elszabadult egy nagy farönk és gurult eg csávő felé, és lepergett elötte az élete aztán végűl megúszta. És az volt a szlogenje hogy: Ha lepörög elötted az életed filmje, élj úgy hogy érdemes legyen végignézned. Keep walking....
    Ezt már nagyon rég meg akarom szerezni de sehol sem találtam, már tűvé tettem érte a googlet. Nagyon hálás lennék ha valaki tudna valahogy segíteni. Akár vhsen is jó lenne ha valaki felvette véletlen :)
  • Coco
    Vodafone reklám zene dec.12-től
    sry :)
  • Hixer
    Arra is apellál a reklám, hogy te jólérezzed magad, így amikor a Vodafone-ra gondolsz, vagy csak eszedbe jut, rögtön ez az érzés is eszedbe jut. Tiszta pszichológia a reklámszakma. Kutyáknál csinálták azt, hogy amikor a csengő megszólalt jött a kaja, aztán egy idő után már csak a csengőt nyomták, mire a kutyának elkezdett csorogni a nyála, izgatott lett stb... pedig kaja a közel s távol nem volt! Ez nem igazán topik anyag, de szerintem érdekse, bár gondolom mindenki tisztába volt ezzel. Hajrá reklámszakemberek! Sok ilyen reklám és már csak a márkalogókat kell néznünk, hogy tök feldobódjunk :D Persze a zenék is királyak. Mondjuk ezért jók a reklámok. A szám nekem is teccik, Dec 12-én kiderül...
  • Sland
    nemenem
  • Aspyrin
    Azt hiszem túlbecsültelek szellemileg
  • devius
    jah ,lejátszom 20 szor aztán jó is :9
    és mikor lessz meg ez a szám teljesen?nemtudod véletlenül?