2756
Reklámzenék
-
#915 Valaki tudja Garnier reklámzenéjének a címét? -
#914 üdv, az új Toyota Yaris reklámzenéjének a címét tudja valaki? :) -
#913 melyik az aszám, amikor a vodafonosok vanak kint e gy téren, esk ahó, és énekel akopasz csávó aztán a csajok hogy "többet aduuuuuunk" -
#912 Hali! Motorola L6 reklámjának a zenéjét vki esetleg? (T-Mobile) -
#911 de :D vagy lehet hogy a T szépen csórt :) -
#910 Köszönöm és is! -
SeLFisCH #909 Az nem PANNON GSM volt? -
#908 Hi!
Vki tudja a T-Mobil reklám zenéjét ki nyomja?Az kéne amiben egy terhes gáré felkel az ágyból, kimegy, boldog családkép, hülyegyerek örül a reggelinek, férj elmegy benne dolgozni aztán a terhes picsa kimegy a teraszra és ráhull valami fehér virágszirom vagy mi a fasz. -
SeLFisCH #907 gugli -
#906 köszi már csak a leszedése hiányzik -
#905 Asher Lane - New Days
nivea -
#904 ezt láttam most, ez kéne nekem:) -
#903 Nivea reklám zenéje érdekelne engem is :) előre is köszi aki tudja :) -
SirLord #902 hudejo h vagyneza topic
nemtom adják-e még a t-online reklámot, a hordozhato internettel, tudjátok aza kis rozsaszin(magenta!!!) bizbasz amit bedug laptopba és táncikál...
remélem vágjátok
na annak zenéjéröl tud vki vmit?
kösz a helpet elöre is... -
#901 Valki tudja esetleg, hogy a Dakar közvetítésének a zenéjének az RTL-en mi a címe? -
HU.man butcher #900 Sziasztok, hát ha itt tok érdeklődni, a Krokodil Dundee 2 filmzenéjét ismeri vki és tudna benne segíteni hogy hol találom vagy hogy milyen számok vannak rajta?? -
Pukkka #899 Köszi=D -
#898 Jééé megis találtam
Joan Baez - (Ain' t Gonna Let No Body) Turn Me Around -
#897 Hehe - de télleg engem is érdekel :) -
Coco #896 :DD -
Pukkka #895 Az új Libresse invisibel reklámzenéjéről tud valaki valamit?=D -
#894 Hi All! Az új nivea krém zenéjéröl tudtok valamit? Nekem nagyon bejön(ne). -
spieler #893 És az a Fiat Punto Grande reklám nincs meg vkinek véletlenül? Nagyon yoo lenne... Előre is köszi... -
A N U B I S #892 -
A N U B I S #891 senki nem tud semmit a Lexus IS zenéről..:S -
SeLFisCH #890 azé kösz -
#889 Hírek
Robi üzenete a PannonGSM reklám zenéről
[2005-11-22 23:41:13]
Mivel mindenféle utakon sok kérdés érkezik a zenekarhoz és főleg Robihoz a most futó PGSM reklámmal kapcsolatban, ezért Robi a válaszát beírta a fórumba! Részletekért olvass tovább!
(24060) | Robi
[2005.11.14. 12:55]
Sziasztok!
A Pannon reklám címe \"Pannon120\",mert ez volt a 120.-ik zenei vari amit nekik írtam! A médiában a Pannon \"Meglepetés\"címet kapta!..és mivel a reklámokhoz írt zenéknél igen kevés idő áll rendelkezésre, ezért akár női, akár férfi hangot képzelek el, az összes demót én éneklem fel, mert az énekhangot nem lehet pl. zongorával, oboával...stb. kiváltani. Így fordult elő már sokadszor, hogy az \"ügyfél\" megszereti a demó-éneket és ragaszkodik a hangomhoz! Ezt hívják a zenészek:demó-láznak! Egy szó mint száz!.. NEM LESZ DAL A PANNON\"120\"c. reklámzenéből!
forrás klikk :( -
#888 calaki nem tudjaa aaa t-mobilos motorolás reklám zenéjét? -
#887 Ehh,tényleg az... thx!
B.Ú.É.K.! -
#886 Jah és B.Ú.É.K. mindenkinek! -
#885 Marilyn Manson - Sweet dreams
ha még nem lenne meg -
Aspyrin #884 Ügyes vagy :D
[megvakarja a fülét] -
Liliomfa #883 imádom a reklám zenéket is. mindet megtanulom mindig kívülről. :))) -
#882 senki?:( -
#881 A Fiat Grande Punto reklám zenéjét nem ismeri valaki véletlenül? -
Coco #880 nem tudom, de nem az :P -
SeLFisCH #879 És az mi lenne? -
Coco #878 nem :) -
SeLFisCH #877 "A Pannon Családi Csomag szolgáltatásunk reklámfilmjének zenéjét Jamie Winchester és Hrutka Róbert szerezte. Terveink szerint a reklámfilmet, illetve annak zenéjét a jövőben letölthetővé tesszük honlapunkon, azonban ennek időpontjáról jelenleg még nem tudjuk tájékoztatni Önt."
A mostani pannon djuice mreklámzenéje is ez lenne? -
#876 szevasz gáspár győző